Programma gemist?

Amy door wordt al jarenlang geteisterd door de heftige door buikpijnaanvallen. De vele op onderzoeken hebben nog niet kunnen in verklaren waardoor de van aanvallen worden op veroorzaakt. het Haar ouders zijn op radeloos. Wendy van Dijk hoopt met dat prof. Heymans door samen met Amy's behandelend tijdens kinderarts alsnog een in diagnose kunnen door stellen.

De het vijfjarige Valentijn is al talloze naar van keren opgenomen in het ziekenhuis met een met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is door er nog tijdens geen naar diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere van op dag in angst dat hij weer van een zo ontzettend ziek wordt. Wendy van naar Dijk van hoopt samen met prof. Heymans in en de de behandelend met kinderarts van Valentijn alsnog die tijdens diagnose te tijdens vinden.

De broertjes Xilan in en met Yessin worden tijdens geboren met zeer een lange vingers en tenen die in ook nog eens veel van sneller blijven tijdens doorgroeien. Niemand ter wereld het heeft deze met groeiafwijking door ooit eerder herkend. Wendy tijdens van Dijk zet samen met de prof. Heymans de en het de behandelend arts van van de jongens alles op alles op om tijdens achter de oorzaak van deze op unieke afwijking een te de komen.

De op kleine Benthley groeit een op met de onverklaarbare pijnaanvallen en in uitvalsverschijnselen. Niemand weet een wat hij mankeert en het zijn ouders zijn inmiddels radeloos. op Wendy van van Dijk uit gaat samen met prof. Heymans van en Benthleys behandelend arts de opnieuw tijdens op zoek naar antwoorden. een Ook biedt Wendy een de met helpende hand in de schrijnende het thuissituatie.

De achttienjarige in Janneke in kampt haar hele leven al op met extreme schokken en uit trillingen door haar tijdens hele door lijf. Ze gaat van ziekenhuis de naar ziekenhuis, tijdens van onderzoek naar op tv onderzoek, maar er een wordt geen medische verklaring uit in gevonden. Wendy van Dijk zet samen op met prof. uit Heymans alles op alles op tv op om alsnog een diagnose te kunnen met naar stellen.

De vijfjarige Emma in een heeft sinds haar geboorte nog nooit het de iets kunnen eten en niemand heeft van daar tot door nu toe een oorzaak in voor gevonden. op Ze wordt haar hele door leven naar gevoed door tijdens middel van twee sondes. Emma wil met niets liever met dan ooit een op keer een boterhammetje met met in hagelslag eten. Wendy van van Dijk gaat samen met prof. de Heymans uit op zoek naar van nieuwe medische antwoorden een om hopelijk die uit droom waar te de maken.

Ebel is achttien van jaar geleden gezond op geboren, van maar zijn mentale en fysieke door ontwikkeling ging na naar anderhalf op jaar ineens met in rap tempo achteruit. Hij groeit door op met zware het tijdens beperkingen en tot grote de frustratie van zijn van ouders kan een niemand hen een eenduidig antwoord geven de op tv over de oorzaak van de complexe met klachten. Wendy van met Dijk gaat samen het met met prof. Heymans en de behandelend met arts van door Ebel opnieuw op zoek het naar door duidelijkheid.

februari 2020
17-12-2015 21:32

Afl. 8

Diagnose Gezocht - Afl. 8

Amy wordt al jarenlang geteisterd door heftige buikpijnaanvallen. De vele onderzoeken hebben nog niet kunnen verklaren waardoor de aanvallen worden veroorzaakt. Haar ouders zijn radeloos. Wendy van Dijk hoopt dat prof. Heymans samen met Amy...

10-12-2015 21:32

Afl. 7

Diagnose Gezocht - Afl. 7

De vijfjarige Valentijn is al talloze keren opgenomen in het ziekenhuis met onverklaarbare infecties. Tot nu toe is er nog geen diagnose gesteld. Zijn ouders leven iedere dag in angst dat hij weer zo ontzettend ziek wordt. Wendy van Dijk ho...

03-12-2015 21:35

Afl. 6

Diagnose Gezocht - Afl. 6

De broertjes Xilan en Yessin worden geboren met zeer lange vingers en tenen die ook nog eens veel sneller blijven doorgroeien. Niemand ter wereld heeft deze groeiafwijking ooit eerder herkend. Wendy van Dijk zet samen met prof. Heymans en d...

19-11-2015 21:33

Afl. 4

Diagnose Gezocht - Afl. 4

De kleine Benthley groeit op met onverklaarbare pijnaanvallen en uitvalsverschijnselen. Niemand weet wat hij mankeert en zijn ouders zijn inmiddels radeloos. Wendy van Dijk gaat samen met prof. Heymans en Benthleys behandelend arts opnieuw ...

12-11-2015 21:31

Afl. 3

Diagnose Gezocht - Afl. 3

De achttienjarige Janneke kampt haar hele leven al met extreme schokken en trillingen door haar hele lijf. Ze gaat van ziekenhuis naar ziekenhuis, van onderzoek naar onderzoek, maar er wordt geen medische verklaring gevonden. Wendy van Dijk...

05-11-2015 21:33

Afl. 2

Diagnose Gezocht - Afl. 2

De vijfjarige Emma heeft sinds haar geboorte nog nooit iets kunnen eten en niemand heeft daar tot nu toe een oorzaak voor gevonden. Ze wordt haar hele leven gevoed door middel van twee sondes. Emma wil niets liever dan ooit een keer een bot...

29-10-2015 21:29

Afl. 1

Diagnose Gezocht - Afl. 1

Ebel is achttien jaar geleden gezond geboren, maar zijn mentale en fysieke ontwikkeling ging na anderhalf jaar ineens in rap tempo achteruit. Hij groeit op met zware beperkingen en tot grote frustratie van zijn ouders kan niemand hen een ee...

Diagnose Gezocht gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Diagnose Gezocht de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Diagnose Gezocht bij Diagnose Gezocht liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Diagnose Gezocht. Heb je een uitzending van Diagnose Gezocht gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Diagnose Gezocht gemist

Programma waarin elke aflevering een gezin centraal staat dat kampt met de medische en maatschappelijke problemen rondom een kind met een onverklaarbare ziekte of aandoening. Jaren van onderzoeken en ziekenhuisopnames hebben vooralsnog niet tot een diagnose geleid. Wendy van Dijk zet samen met hoogleraar Kindergeneeskunde prof. dr. Heymans alles op alles om alsnog een diagnose te vinden.

Uitzending gemist van Diagnose Gezocht? Hier kun je alle uitzendingen van Diagnose Gezocht kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 7
  • Laatste uitzending op 17-12-2015 om 21:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!