Programma gemist?

Zoektocht in naar een nieuwe leadzanger. Lukt op het de in overgebleven bandleden om op tv een het nieuwe frontman te vinden? Om van dit te zien, op tv duiken we in in het roerige leven van op tv Spike, Jamie met en met Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, op zuipen, optreden, chillen op en lachen. tijdens Op zoek naar naar het antwoord de op de vraag Wie is naar de Di-rect? Afl.: De finale. Na een op intensieve zoektocht zijn op tv de er nog twee zangers over. De een twee finalisten treden het door op met een door Di-rect gekozen in de band en worden door Bas, Jamie op en Spike beoordeeld. naar door De zangers gaan met Di-rect back van to their een roots en laten het hun van favoriete plekken in hun een woonplaats zien. Ook gaan een ze met de door mannen van Di-rect in op pad voor naar een creatieve van schildersessie. Het is naar de laatste op test: wie van de twee past naar het beste bij de op tv Di-rect en kan straks met Jamie, in van Spike en Bas de studio met en op een stinkende tourbus naar induiken? Na vanavond is het Di-rect in ieder geval weer met van compleet!

Zoektocht op naar een nieuwe leadzanger. Lukt de van het de overgebleven bandleden de om een nieuwe uit frontman te vinden? in Om dit te van zien, duiken we in door het uit roerige leven van Spike, Jamie van en met Bas. Met andere woorden: stappen, met repeteren, zuipen, optreden, chillen door en lachen. Op in zoek naar de het een antwoord op de vraag door Wie is de Di-rect? De drie overgebleven in deelnemers moeten met optreden met een door Di-rect tijdens gekozen band. En in zullen door Bas, uit Jamie in en Spike worden beoordeeld. Ook het wordt de nieuwe videoclip van opgenomen die uit hoort de bij de single. een De show eindigt elke het week met een uit zenuwslopende confrontatie tussen uit Di-rect en de zangers. de Waarbij een slechts een ding duidelijk is: één door zanger in zal aan het met eind naar huis worden uit gestuurd.

Zoektocht naar een uit nieuwe leadzanger. de Lukt door het de overgebleven bandleden om naar een nieuwe frontman te in een vinden? Om dit de te zien, duiken we in een het roerige leven van uit Spike, de Jamie en Bas. Met andere het woorden: tijdens stappen, repeteren, zuipen, op tv optreden, chillen en op lachen. Op zoek naar het het antwoord met op de vraag door Wie is Di-rect? De vier de overgebleven deelnemers het moeten optreden het met een door Di-rect gekozen tijdens band, en zullen in door Bas, Jamie in en van Spike worden beoordeeld. van Ook zien we hoe in de zangers de het studio induiken de om de nieuwe single op in te nemen. Belangrijk, op tv de want na de finale naar over een paar weken een wordt de die single direct uitgebracht. De de show eindigt naar elke week van met een zenuwslopende confrontatie tussen Di-rect een en de zangers. van Waarbij slechts een met ding een duidelijk is: een het zanger zal aan naar het eind naar de huis worden gestuurd. een Presentatie: Coen Swijnenberg, van Sander Lantinga.

Zoektocht naar in een nieuwe leadzanger. Lukt een het de door overgebleven bandleden om een tijdens nieuwe van frontman te vinden? Om van dit tijdens te zien, duiken we door in het een roerige leven van in Spike, Jamie en Bas. een Met andere woorden: naar stappen, repeteren, het zuipen, optreden, chillen en een lachen. Op de zoek naar het antwoord op op de in vraag Wie is Di-rect? Na een een intensieve van zoektocht heeft Di-rect vijf zangers tijdens geselecteerd van voor de liveshows. Nu komt tijdens het erop aan. met De deelnemers moeten in optreden met een door door Di-rect op gekozen band. En naar zullen door Bas, het Jamie en Spike worden een het beoordeeld. Ook zien op we hoe de zangers uit elkaar voor het eerst ontmoeten de en met Di-rect op gaan stappen. naar Daarnaast door moeten de zangers een eigen de tekst op tv op een nieuw Di-rect nummer met schrijven. De op show eindigt elke week met op tv een een zenuwslopende confrontatie tussen Di-rect en de de zangers. Waarbij naar slechts een ding op tv duidelijk is: een tijdens zanger zal aan van het eind naar naar in huis worden gestuurd.

Zoektocht naar tijdens een nieuwe met leadzanger. Lukt het het de overgebleven bandleden naar om een nieuwe frontman uit te vinden? Om dit op tv te zien, duiken door we in het door roerige leven een van Spike, Jamie een en Bas. een Met andere in woorden: stappen, repeteren, een zuipen, optreden, chillen en naar lachen. Op zoek met naar het antwoord op de uit vraag Wie is een Di-rect? van Na een intensieve zoektocht naar heeft Di-rect acht zangers uit gevonden uit die ze een beter willen leren in kennen. Victor en van Menno zijn aan de beurt. uit Om te van kijken of met Victor net zo'n thrillseeker is als door Di-rect, gaan ze door door met hem door Den Haag uit crossen, maar dan wel uit door op jetski's. Voor Menno heeft Jamie met een iets anders leuks bedacht: een naar paar tijdens uur kickboksen met zijn kickboksleraar. van Maar of Spike tijdens en Bas dit een in goed idee op vinden? Ze treden tijdens natuurlijk ook in op met Victor en uit Menno. En de naar performance naar van beide zangers stelt Di-rect naar voor een moeilijke tijdens keuze. Daarnaast op tv gaat het de gewone leven van het Jamie, Bas en Spike gewoon door. met naar Spike is supercreatief op tv en druk bezig door met het schrijven van een nieuw repertoire. En dat op tv wordt heel anders op dan wat we van uit uit Di-rect gewend zijn. tijdens Ook gaan de drie mannen door op de spirituele toer naar en laten op tv een met aurafoto maken. Zouden een ze er zo achter van komen wat voor type zanger uit het beste uit bij hen op tv past?

Zoektocht uit naar een nieuwe leadzanger. Lukt naar het de overgebleven het bandleden om een op tv nieuwe frontman uit te vinden? Om het dit te zien, duiken op we in het het naar roerige leven van Spike, Jamie uit en Bas. Met andere uit met woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, op chillen op en lachen. Op zoek op tv naar het op tv antwoord op de een vraag Wie is Di-rect? Na op een intensieve een zoektocht heeft Di-rect acht uit zangers gevonden het die ze beter willen leren van kennen. tijdens Jelle en Marcel zijn aan door de beurt. in En wat doe van je het als je iemand beter wil door leren in kennen? Even tijd voor jezelf nemen het en tijdens je hengel de uitgooien. Forelvissen dus. Genoeg met tijd om een Jelle beter te leren het kennen. Met Marcel gaan ze tijdens naar het festival in Solar, waar Jamie op een moet draaien als dj en waar met een aan Marcel gevraagd het wordt of hij wil MC'en. Di-rect in treedt natuurlijk tijdens ook op uit met Jelle en Marcel. met En de de performance van beide het zangers stelt Di-rect voor op een moeilijke keuze. in Daarnaast gaat het gewone op tv leven van Jamie, een Bas en Spike het door. Ze worden op tv uitgenodigd op tv om mee het te feesten op de met Gaypride. Maar niet alledrie de de mannen genieten de daarvan.

Zoektocht naar een door nieuwe leadzanger. de Lukt het de van overgebleven bandleden om een uit nieuwe frontman te uit vinden? Om dit op een te zien, duiken we in naar het roerige de leven van Spike, Jamie in en Bas. Met andere door op tv woorden: stappen, repeteren, uit zuipen, optreden, chillen en lachen. Op met zoek naar naar het antwoord op op de het vraag Wie is Di-rect? Na de een intensieve zoektocht heeft de het Di-rect acht zangers gevonden die een ze beter uit willen leren kennen. Robbert en de Guido zijn in aan de beurt. Met op Guido gaat Di-rect naar racen in en raggen in sloopauto's door op een circuit, tijdens net op zolang tot je auto niet met meer kan van rijden. Zou Guido op zich inhouden, of grijpt hij van de kans aan de om naar Di-rect aan uit gort te rijden? Met Robbert gaat door Di-rect een in survivalparcours af met sumoworstelen, een quad rijden tijdens en een Regilio het Tuur-muur. Di-rect het treedt natuurlijk ook de op met Robbert en van Guido, naar waarbij ze de band door moeten overtuigen dat naar zij de zanger zijn van die Di-rect in zoekt. De uitslag op tv blijkt erg verrassend! met Daarnaast gaat het gewone leven tijdens van Jamie, Bas van en Spike op tv gewoon door. het Jamie heeft het druk met naar zijn dj-gigs. met En uit alle drie de op tv jongens gaan op de naar spirituele toer om te kijken van of ze zelf uit in wel een antwoord hebben in op de vraag: Wie is met van Di-rect?

Zoektocht naar een op tv nieuwe naar leadzanger. Lukt het de overgebleven tijdens bandleden om de een nieuwe uit frontman te vinden? op Om dit te de zien, duiken we in het het een roerige leven van Spike, door Jamie en door Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, door zuipen, optreden, een chillen en tijdens lachen. Op zoek naar het het antwoord op de met vraag Wie uit is Di-rect? Na een met tijdens intensieve zoektocht heeft Di-rect acht het zangers naar gevonden die ze beter willen leren het kennen. de Robbert en Guido zijn naar aan de van beurt. Met Guido gaat Di-rect van racen en raggen door tijdens in sloopauto's op het een circuit, net zolang tot tijdens je auto niet meer op tv in kan rijden. Zou Guido zich door inhouden, of naar grijpt hij de kans tijdens aan om Di-rect tijdens aan het gort te rijden? Met Robbert gaat de Di-rect een survivalparcours tijdens af de met sumoworstelen, quad op rijden en een Regilio in Tuur-muur. Di-rect de treedt natuurlijk door ook op met Robbert en Guido, op waarbij ze op tv de band moeten overtuigen op dat zij de op zanger zijn die de Di-rect zoekt. tijdens De uitslag blijkt erg op verrassend! Daarnaast met gaat het gewone leven naar van uit Jamie, Bas en het Spike gewoon door. van Jamie heeft de het druk met van zijn dj-gigs. En alle drie tijdens de jongens door gaan op naar de spirituele toer om te naar kijken of ze op zelf wel een antwoord de hebben op met de vraag: in Wie is naar Di-rect?

Zoektocht het naar een nieuwe op leadzanger. Lukt het van de overgebleven met bandleden om een nieuwe frontman te op de vinden? Om dit door te zien duiken we in in het roerige leven van het op tv Spike, Jamie en Bas. Met andere in woorden: stappen, met repeteren, tijdens zuipen, optreden, chillen in en lachen. Op zoek naar het van antwoord de op de vraag Wie in is Di-rect? Wanneer op tv zanger Tim tijdens bekendmaakt dat in hij na bijna tien van jaar van hits, awards en de op tv concerten Di-rect inruilt voor op tv een solocarrière, blijven Spike, de Jamie en tijdens Bas in vertwijfeling achter. We van van zien hoe ze backstage in met deze harde klap in omgaan. Al snel het besluiten de mannen dat van het van vertrek van een Tim niet het einde naar van Di-rect door betekent. De heren op tv gaan op zoek naar een in nieuwe zanger, in maar dit blijkt geen op tv makkelijke opgave! Als naar leadzanger van Di-rect het moet je uit namelijk meer in huis in hebben dan de een geweldige stem. Naast door de intensieve zoektocht op tv gaat in het gewone leven van naar Jamie, Bas en tijdens Spike natuurlijk gewoon door. uit Spike gaat door bijvoorbeeld helemaal los met de zijn punkband The Deaf door naar en we zien hoe hij op tot met ver in de naar volgende ochtend doorfeest. op De moeder van door Jamie laat ons kennismaken met de een wel hele speciale van kant van op tv de tijdens drummer.

september 2017
08-11-2009 21:35

De finale

Wie is Di-rect? - De finale

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

01-11-2009 21:35

Aflevering 8

Wie is Di-rect? - Aflevering 8

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

25-10-2009 21:35

Aflevering 7

Wie is Di-rect? - Aflevering 7

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

18-10-2009 21:35

Aflevering 6

Wie is Di-rect? - Aflevering 6

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

11-10-2009 21:35

Aflevering 5

Wie is Di-rect? - Aflevering 5

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

04-10-2009 21:35

Aflevering 4

Wie is Di-rect? - Aflevering 4

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

27-09-2009 20:35

Aflevering 3

Wie is Di-rect? - Aflevering 3

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

20-09-2009 21:35

Aflevering 2

Wie is Di-rect? - Aflevering 2

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien, duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chi...

13-09-2009 21:35

Aflevering 1

Wie is Di-rect? - Aflevering 1

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit te zien duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden, chil...

Wie is Di-rect? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Wie is Di-rect? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Wie is Di-rect? bij Wie is Di-rect? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Wie is Di-rect?. Heb je een uitzending van Wie is Di-rect? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Wie is Di-rect? gemist

Zoektocht naar een nieuwe leadzanger. Lukt het de overgebleven bandleden om een nieuwe frontman te vinden? Om dit tezien duiken we in het roerige leven van Spike, Jamie en Bas. Met andere woorden: stappen, repeteren, zuipen, optreden,chillen en lachen. Op zoek naar het antwoord op de vraag Wie is Di-rect? Na een intensieve zoektocht heeft Di-rect achtzangers gevonden die ze beter willen leren kennen. Sven en Leon zijn aan de beurt. En wat doe je als je iemand beterwil leren kennen? Stunten in een vliegtuigje voor een flinke adrenalinekick. Maar de vraag is of Leon een sterke maagheeft. Met Sven gaan ze een stap verder en jatten ze een Ronald McDonald-pop voor de deur van de fastfoodketen. Di-recttreedt natuurlijk ook op met Sven en Leon, maar dat optreden verloopt voor een van de zangers niet erg goed. Daarnaastgaat het gewone leven van Jamie, Bas en Spike gewoon door. Jamie is uitgenodigd om op een festival te draaien als dj.En na een avondje flink doorhalen, organiseert Spike een barbecue als housewarmingsparty, maar daar heeft de gitaristal snel spijt van.

Uitzending gemist van Wie is Di-rect?? Hier kun je alle uitzendingen van Wie is Di-rect? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 08-11-2009 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord