Programma gemist?

Onder van de noemer MO Doc uit brengt de Moslim Omroep de een verdiepende documentaires waarin relevante tijdens thema's uitvoerig worden een behandeld.

Onder de naar noemer MO Doc brengt naar de Moslim de Omroep de verdiepende documentaires waarin de relevante thema's uitvoerig worden uit behandeld.Meer Onder de noemer van MO Doc brengt met de Moslim naar Omroep verdiepende documentaires waarin relevante op thema's uitvoerig worden door met behandeld. In de 19e eeuw de stichtten uit meeste Balkanvolkeren hun eigen staten. naar Zo tijdens ontstonden o.a. Montenegro en door Albanië. In naar 1912 en '13 voerden op tv de nieuwe landen samen van oorlog tegen het het Ottomaanse naar rijk. Ze wisten van de Ottomaanse bestuurders uit de Balkan op tv te in verdrijven. Dat delen met van de Balkan onder op Ottomaans bestuur zijn geweest, naar verklaart waarom op tv er tijdens nu moslims in de op tv Balkan wonen. Eén het van die landen waar veel naar moslims wonen is met Montenegro. met Dit groene door land van Europa, het dat veel heeft meegemaakt naar is sinds 2006 naar een onafhankelijk een land. De moslimminderheid op tv leeft in vrede met andere volkeren. uit We zullen op in op deze documentaire een kijkje met nemen in van dit jongste land van van Europa.Minder

mei 2020
07-11-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.

31-10-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Door de Balkan heen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door de Balkan heen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door de Balkan heen bij Door de Balkan heen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door de Balkan heen. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door de Balkan heen gemist

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Door de Balkan heen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Hier kun je alle uitzendingen van Door de Balkan heen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!