Programma gemist?

Onder uit de noemer MO Doc tijdens brengt de op tv Moslim Omroep verdiepende documentaires tijdens waarin met relevante thema's uitvoerig worden een behandeld.

Onder de de noemer door MO Doc brengt de met Moslim Omroep tijdens verdiepende documentaires waarin relevante thema's met uitvoerig worden behandeld.Meer Onder het de de noemer MO Doc brengt de naar Moslim in Omroep verdiepende uit documentaires waarin relevante thema's uit uitvoerig worden behandeld. In naar de 19e eeuw naar stichtten meeste Balkanvolkeren van hun eigen staten. op tv Zo in ontstonden o.a. Montenegro in en Albanië. In het 1912 en '13 voerden uit de nieuwe landen samen het oorlog tijdens tegen het Ottomaanse tijdens rijk. Ze wisten de Ottomaanse bestuurders de uit de het Balkan het te verdrijven. Dat delen door van de Balkan op onder Ottomaans de bestuur zijn geweest, verklaart de waarom er in nu moslims in uit de Balkan wonen. Eén van in die landen waar op veel moslims door wonen is Montenegro. Dit met groene het land van Europa, in dat veel heeft meegemaakt is sinds door 2006 een onafhankelijk op tv de land. De moslimminderheid leeft met in vrede op met andere volkeren. We zullen van in deze met documentaire een kijkje naar nemen in dit met jongste land van uit Europa.Minder

januari 2021
07-11-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.

31-10-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Door de Balkan heen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door de Balkan heen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door de Balkan heen bij Door de Balkan heen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door de Balkan heen. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door de Balkan heen gemist

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Door de Balkan heen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Hier kun je alle uitzendingen van Door de Balkan heen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!