Programma gemist?

Onder de de noemer MO in Doc brengt naar de Moslim Omroep verdiepende documentaires het waarin relevante thema's uitvoerig van worden uit behandeld.

Onder uit de noemer in MO Doc brengt het de Moslim Omroep het verdiepende documentaires waarin in relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de de noemer van MO het Doc brengt de Moslim Omroep door verdiepende documentaires waarin een relevante thema's uitvoerig worden in een behandeld. In de op tv 19e eeuw stichtten meeste door Balkanvolkeren hun met eigen staten. Zo met ontstonden o.a. Montenegro naar en Albanië. In 1912 en '13 uit voerden met de nieuwe landen samen naar oorlog tegen tijdens het Ottomaanse rijk. Ze het wisten de de Ottomaanse bestuurders uit naar de Balkan uit te verdrijven. Dat delen van de op tv Balkan onder Ottomaans op bestuur zijn geweest, tijdens verklaart waarom op er nu van moslims in de Balkan wonen. een Eén met van die landen waar met veel moslims wonen uit is Montenegro. Dit groene in land van de Europa, in dat veel heeft uit meegemaakt is sinds 2006 een onafhankelijk van land. De moslimminderheid tijdens leeft in door vrede naar met andere volkeren. We zullen in in deze documentaire een een kijkje nemen in naar dit tijdens jongste land van op Europa.Minder

september 2021
07-11-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.

31-10-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Door de Balkan heen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door de Balkan heen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door de Balkan heen bij Door de Balkan heen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door de Balkan heen. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door de Balkan heen gemist

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Door de Balkan heen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Hier kun je alle uitzendingen van Door de Balkan heen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!