Programma gemist?

Onder de op tv noemer MO naar Doc brengt de Moslim Omroep de van verdiepende documentaires waarin op tv relevante thema's uitvoerig worden tijdens behandeld.

Onder de noemer tijdens MO Doc brengt een naar de Moslim Omroep verdiepende documentaires op waarin op relevante thema's uitvoerig worden de behandeld.Meer Onder de noemer tijdens MO Doc brengt de het Moslim Omroep op tv verdiepende documentaires waarin relevante een thema's op uitvoerig worden behandeld. van In de 19e in eeuw stichtten meeste Balkanvolkeren door hun tijdens eigen staten. Zo ontstonden in o.a. Montenegro een en Albanië. In 1912 op en '13 voerden met de nieuwe landen samen uit oorlog van tegen het Ottomaanse rijk. Ze wisten een de de Ottomaanse bestuurders met uit de Balkan te verdrijven. Dat met delen van op de Balkan onder van Ottomaans bestuur met zijn geweest, op verklaart waarom er nu het moslims in de Balkan van wonen. de Eén van die landen waar door veel moslims wonen uit is Montenegro. van Dit groene land het van Europa, dat veel op heeft meegemaakt tijdens is sinds een 2006 een onafhankelijk land. De in moslimminderheid een leeft in vrede met het andere volkeren. We van zullen in op deze documentaire een kijkje nemen uit in dit jongste naar land van een Europa.Minder

mei 2021
07-11-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.

31-10-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Door de Balkan heen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door de Balkan heen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door de Balkan heen bij Door de Balkan heen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door de Balkan heen. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door de Balkan heen gemist

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Door de Balkan heen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Hier kun je alle uitzendingen van Door de Balkan heen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!