Programma gemist?

Onder met de noemer MO op Doc brengt de Moslim Omroep de verdiepende documentaires naar waarin relevante thema's van uitvoerig worden in behandeld.

Onder door de noemer door MO Doc brengt de Moslim uit Omroep verdiepende documentaires waarin de tijdens relevante thema's uitvoerig een worden behandeld.Meer Onder op tv de noemer MO Doc brengt de met Moslim met Omroep verdiepende documentaires de waarin relevante tijdens thema's uitvoerig worden het behandeld. In de 19e op eeuw stichtten in meeste Balkanvolkeren hun eigen op staten. Zo ontstonden o.a. Montenegro in en op Albanië. In 1912 een en '13 voerden het de nieuwe landen de samen oorlog tegen het Ottomaanse een naar rijk. Ze wisten de Ottomaanse bestuurders door uit de Balkan op te een verdrijven. Dat met delen van de de Balkan onder Ottomaans tijdens bestuur zijn geweest, verklaart naar waarom er nu moslims in uit de Balkan wonen. uit op tv Eén van die landen waar van veel moslims met wonen is Montenegro. Dit uit groene land de van Europa, van dat veel heeft meegemaakt is naar sinds 2006 tijdens een onafhankelijk land. De moslimminderheid door tijdens leeft in vrede met in andere volkeren. We zullen in in deze documentaire een een door kijkje nemen in dit jongste land een van op tv Europa.Minder

september 2020
07-11-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.

31-10-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Door de Balkan heen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door de Balkan heen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door de Balkan heen bij Door de Balkan heen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door de Balkan heen. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door de Balkan heen gemist

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Door de Balkan heen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Hier kun je alle uitzendingen van Door de Balkan heen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!