Programma gemist?

Onder de van noemer MO op Doc brengt de Moslim de Omroep verdiepende documentaires naar waarin relevante thema's uitvoerig naar worden op tv behandeld.

Onder een de noemer het MO Doc brengt de Moslim op tv Omroep verdiepende met documentaires waarin relevante thema's uitvoerig van worden behandeld.Meer in Onder de noemer MO op tijdens Doc brengt de een Moslim Omroep verdiepende documentaires op tv waarin relevante thema's in uitvoerig worden behandeld. In de de 19e eeuw stichtten op meeste Balkanvolkeren het hun eigen staten. door Zo ontstonden naar o.a. Montenegro van en Albanië. In een 1912 en '13 voerden de naar nieuwe landen op tv samen oorlog tegen het in Ottomaanse op rijk. Ze wisten de Ottomaanse uit bestuurders uit naar de Balkan te verdrijven. Dat van in delen van de Balkan onder Ottomaans met bestuur zijn geweest, een uit verklaart waarom er nu moslims in met de Balkan wonen. in Eén van die door landen door waar veel moslims wonen op is Montenegro. het Dit groene land tijdens van Europa, dat veel in heeft door meegemaakt is sinds 2006 een onafhankelijk het land. De moslimminderheid een leeft in naar vrede met andere de volkeren. We het zullen in deze documentaire tijdens een kijkje nemen met in met dit jongste land van op Europa.Minder

juni 2021
07-11-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.

31-10-2015 12:20

Door de Balkan heen

Door de Balkan heen - Door de Balkan heen

Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig worden behandeld.Meer Onder de noemer MO Doc brengt de Moslim Omroep verdiepende documentaires waarin relevante thema's uitvoerig wo...

Door de Balkan heen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Door de Balkan heen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Door de Balkan heen bij Door de Balkan heen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Door de Balkan heen. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Door de Balkan heen gemist

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Door de Balkan heen, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Door de Balkan heen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Door de Balkan heen? Hier kun je alle uitzendingen van Door de Balkan heen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 07-11-2015 om 12:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!