Programma gemist?

Drie een jonge regisseurs maakten ieder een tijdens horrorfilm. op De opdracht: jaag op de kijker door de stuipen op op tv het lijf. De op tv regisseur wiens film het de hoogste hartslag veroorzaakt, met wordt gekroond tot met Master of de Fear 2015.Meer Drie jonge uit talentvolle regisseurs kregen de het opdracht de kijker doodsbang de te het maken. De de horrorfilms worden vertoond voor in een publiek dat is uitgerust in met hartslagmeters. in Cardioloog Wouter Kikkert registreert tijdens tijdens de hartslag van het publiek en naar het maakt bij elke film in een hartritmegrafiek. Daarnaast de registreren nachtcamera's de het schrikreacties van tijdens het publiek. De regisseur die met de zijn film de op tv hoogste tijdens hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tijdens tot op Master of Fear 2015 tijdens en wint de Bebloede naar Hakbijl.Minder

februari 2021
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!