Programma gemist?

Drie jonge een regisseurs maakten ieder een in op horrorfilm. De opdracht: op jaag de kijker de stuipen door op het lijf. het De regisseur het wiens film het de hoogste hartslag veroorzaakt, op tv wordt gekroond tot Master de of een Fear 2015.Meer Drie jonge met talentvolle regisseurs kregen de op opdracht met de kijker doodsbang op te maken. De horrorfilms worden de vertoond voor een publiek in dat is van uitgerust met op tv hartslagmeters. Cardioloog Wouter Kikkert van registreert de van hartslag van het publiek en tijdens met maakt bij elke film een hartritmegrafiek. op tv Daarnaast registreren nachtcamera's naar de schrikreacties van een het publiek. met De regisseur die tijdens met zijn film een de hoogste hartslag veroorzaakt, van wordt op tv gekroond tot Master of op Fear 2015 en wint de de Bebloede op Hakbijl.Minder

januari 2020
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!