Programma gemist?

Drie jonge regisseurs van maakten ieder tijdens een horrorfilm. De opdracht: uit de jaag de kijker de naar stuipen op het tijdens lijf. De regisseur wiens tijdens film de hoogste in hartslag veroorzaakt, wordt op gekroond tot in Master of Fear naar 2015.Meer Drie jonge talentvolle met regisseurs kregen de het opdracht de kijker in doodsbang te door maken. De horrorfilms worden vertoond tijdens voor een publiek het dat is tijdens uitgerust met door hartslagmeters. Cardioloog Wouter Kikkert tijdens registreert de hartslag de van het publiek en met van maakt bij elke film met een hartritmegrafiek. Daarnaast registreren nachtcamera's op de schrikreacties een van het publiek. de De regisseur in die met het zijn film de hoogste in hartslag veroorzaakt, wordt het gekroond tot Master door of Fear 2015 en op wint tijdens de Bebloede Hakbijl.Minder

juli 2020
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!