Programma gemist?

Drie een jonge regisseurs maakten uit ieder een het horrorfilm. De opdracht: jaag de naar kijker naar de stuipen op het tijdens lijf. De regisseur wiens film de de hoogste van hartslag veroorzaakt, wordt gekroond van tot met Master of Fear 2015.Meer Drie van jonge talentvolle regisseurs uit kregen de opdracht van het de kijker doodsbang te maken. De met tijdens horrorfilms worden vertoond voor een op tv publiek dat is op uitgerust met hartslagmeters. op Cardioloog Wouter Kikkert registreert uit de op tv hartslag van het tijdens publiek en maakt bij tijdens elke film door een hartritmegrafiek. Daarnaast registreren de nachtcamera's met de schrikreacties van het publiek. op De regisseur die tijdens met zijn naar film de hoogste hartslag in veroorzaakt, wordt gekroond tot de Master het of Fear de 2015 en wint de Bebloede tijdens Hakbijl.Minder

november 2021
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!