Programma gemist?

Drie uit jonge regisseurs maakten ieder een in horrorfilm. van De opdracht: jaag de kijker van de stuipen een op het lijf. De op tv regisseur wiens film het de hoogste hartslag uit veroorzaakt, wordt gekroond naar tot met Master of het Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs het kregen de opdracht met de kijker doodsbang naar te maken. de De tijdens horrorfilms worden vertoond voor van een publiek dat is uitgerust in in met hartslagmeters. Cardioloog Wouter Kikkert registreert met de hartslag van van het in publiek en maakt bij elke de van film een hartritmegrafiek. tijdens Daarnaast registreren nachtcamera's de op tv schrikreacties van het publiek. De van regisseur die een met zijn film de met hoogste hartslag tijdens veroorzaakt, met wordt gekroond tot Master een of Fear 2015 op en wint de Bebloede een Hakbijl.Minder

juni 2021
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!