Programma gemist?

Drie jonge regisseurs op tijdens maakten ieder een horrorfilm. De uit opdracht: uit jaag de kijker de de stuipen op het lijf. De het in regisseur wiens film de het hoogste hartslag veroorzaakt, wordt een gekroond tot Master of uit Fear de 2015.Meer Drie op tv jonge talentvolle regisseurs kregen het de opdracht de kijker doodsbang het te maken. uit De de horrorfilms worden vertoond naar voor een publiek dat is tijdens uitgerust met met hartslagmeters. Cardioloog Wouter een Kikkert registreert de op tv hartslag van het publiek de en tijdens maakt bij elke in film een hartritmegrafiek. Daarnaast registreren nachtcamera's op met de schrikreacties van het publiek. in De regisseur die met uit zijn op film de hoogste met hartslag veroorzaakt, wordt gekroond naar tot Master of tijdens Fear 2015 een en wint de Bebloede naar Hakbijl.Minder

oktober 2020
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!