Programma gemist?

Drie jonge regisseurs door maakten ieder uit een horrorfilm. De opdracht: uit jaag de kijker naar de in stuipen op het lijf. naar De regisseur wiens op film de hoogste hartslag door veroorzaakt, wordt naar gekroond tot naar Master of op tv Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle door regisseurs kregen de opdracht uit de door kijker doodsbang te het maken. De horrorfilms worden vertoond uit voor uit een publiek dat is uitgerust op tv met hartslagmeters. Cardioloog met Wouter Kikkert registreert tijdens de de hartslag van uit het publiek en met maakt bij elke film van een hartritmegrafiek. naar Daarnaast registreren nachtcamera's de uit schrikreacties van het naar publiek. De tijdens regisseur die met zijn met film de hoogste door hartslag veroorzaakt, een wordt gekroond tot Master of naar Fear 2015 en de wint de Bebloede in Hakbijl.Minder

november 2019
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!