Programma gemist?

Drie door jonge regisseurs maakten naar ieder een horrorfilm. in De opdracht: jaag de door kijker de het stuipen op tijdens het lijf. De een regisseur wiens film op tv de hoogste hartslag uit veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of het Fear 2015.Meer Drie op tv naar jonge talentvolle regisseurs kregen naar de opdracht de een kijker doodsbang te maken. op De horrorfilms worden vertoond een voor op tv een publiek dat door is uitgerust op met hartslagmeters. Cardioloog Wouter Kikkert registreert naar de een hartslag van het met publiek en maakt op tv bij elke tijdens film een hartritmegrafiek. Daarnaast een registreren nachtcamera's door de schrikreacties van het publiek. naar De regisseur die op tv met zijn de film de uit hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond naar tot Master of een Fear 2015 en uit wint de Bebloede de Hakbijl.Minder

november 2020
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!