Programma gemist?

Drie een jonge regisseurs maakten door ieder een het horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker uit naar de stuipen op tijdens het lijf. De regisseur de wiens film de hoogste hartslag in het veroorzaakt, wordt gekroond tot Master op tv of Fear 2015.Meer de Drie jonge talentvolle naar regisseurs kregen het de opdracht de kijker naar doodsbang te maken. een De horrorfilms naar worden vertoond voor met een publiek dat is uitgerust uit met met hartslagmeters. Cardioloog in Wouter Kikkert registreert de hartslag van met op het publiek en maakt bij de elke film door een hartritmegrafiek. Daarnaast van registreren nachtcamera's de schrikreacties een van het publiek. De een regisseur die met met op tv zijn film de hoogste hartslag veroorzaakt, een wordt gekroond het tot Master of Fear de 2015 en wint met de Bebloede door Hakbijl.Minder

augustus 2021
31-10-2015 22:30

Masters Of Fear

Masters Of Fear - Masters Of Fear

Drie jonge regisseurs maakten ieder een horrorfilm. De opdracht: jaag de kijker de stuipen op het lijf. De regisseur wiens film de hoogste hartslag veroorzaakt, wordt gekroond tot Master of Fear 2015.Meer Drie jonge talentvolle regisseurs k...

Masters Of Fear gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Masters Of Fear de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Masters Of Fear bij Masters Of Fear liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Masters Of Fear. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Masters Of Fear gemist

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Masters Of Fear, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Masters Of Fear gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Masters Of Fear? Hier kun je alle uitzendingen van Masters Of Fear kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 31-10-2015 om 22:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!