Programma gemist?

song het of a wanderer,Terwijl Nitzan van de hele door wereld over de reist, op zoek in naar rust en een focus, staat haar gender en identiteit met naar allesbehalve vast. Het naar verhaal van Nitzans zoektocht naar van haar gender.Meer Tel Aviv, door 2003. Nitzan, een uit meisje van begin uit twintig, vertrekt op tv naar Tokio in om de de stress, de angst en de het militaire op tv dienstplicht in Israël het te ontvluchten. Ook op in Tokio vindt op ze geen rust en dus vervolgt uit een Nitzan haar reis naar New York, door Amsterdam en Milaan, met waar naar ze studeert met aan een gerenommeerd de instituut voor fotografie. Wamt met hoewel Nitzans omzwervingen langs op tv wereldsteden naar gepaard gaan met veel werk, seks met en drugs, is door er ook een in rode draad: naar haar onconventionele door fotoportretten. De portretten zijn tijdens een voorbode op wat door gaat komen: 'het met meisje met de door snor' met besluit haar met leven te veranderen. Haar identiteit, sekse met en seksualiteit zijn tijdens niet langer het een vaststaand iets, het niet iets uit wat gelabeld kan uit worden. Geen het meisje, geen man, een door 'boi'. Regisseuse Anne Marie het Borsboom, naar op reis door Israël, op tv ontmoette Nitzan in 2003 en het raakte op gefascineerd door deze vrouw. Gedurende het de op tv twaalf jaar volgde ze Nitzan een met op tv de camera. BOI, op tv song of a wanderer is met naar het resultaat van deze langdurige samenwerking, naar waarin tijdens de kijker mee wordt met genomen in door alle wereldsteden tijdens en zo getuige het wordt van Nitzans innerlijke de reis.Minder

januari 2021
01-11-2015 13:00

Boi

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin...

Boi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boi bij Boi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boi. Heb je een uitzending van Boi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!