Programma gemist?

song of met a wanderer,Terwijl Nitzan de de een hele wereld over reist, een op zoek naar door rust en focus, staat de haar gender en op tv identiteit de allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans een zoektocht een naar haar gender.Meer Tel naar Aviv, in 2003. Nitzan, een meisje van door begin twintig, vertrekt met naar op Tokio om de stress, in de angst en de militaire met dienstplicht in Israël van te ontvluchten. het Ook in uit Tokio vindt ze geen naar rust uit en dus vervolgt Nitzan haar een reis naar New op York, Amsterdam en Milaan, een waar ze studeert met aan een uit gerenommeerd instituut een voor fotografie. Wamt hoewel Nitzans op tv omzwervingen langs door wereldsteden gepaard gaan op met veel werk, van seks op en drugs, is er ook een op van rode draad: haar van onconventionele fotoportretten. De portretten uit zijn een voorbode op op wat gaat komen: 'het uit tijdens meisje met de snor' in besluit haar de leven te veranderen. Haar identiteit, het sekse en seksualiteit uit zijn in niet langer een vaststaand iets, van niet een iets wat gelabeld kan worden. in Geen uit meisje, geen man, op tv een 'boi'. Regisseuse door Anne Marie Borsboom, op reis door het de Israël, ontmoette Nitzan in 2003 het en het raakte gefascineerd door deze tijdens vrouw. Gedurende de naar twaalf jaar volgde op tv ze Nitzan met de camera. tijdens BOI, song of met door a wanderer is het op resultaat van deze langdurige samenwerking, uit waarin de kijker het mee door wordt genomen met door alle wereldsteden en zo getuige met wordt van met Nitzans innerlijke naar reis.Minder

januari 2020
01-11-2015 13:00

Boi

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin...

Boi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boi bij Boi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boi. Heb je een uitzending van Boi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!