Programma gemist?

song of a op tv uit wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over naar reist, op door zoek naar rust in en focus, staat van haar gender in en identiteit allesbehalve vast. Het naar verhaal van Nitzans uit zoektocht van naar haar gender.Meer naar Tel Aviv, de 2003. Nitzan, een meisje het van begin twintig, vertrekt op tv naar naar Tokio om de op tv stress, de angst en van de militaire dienstplicht een in Israël te ontvluchten. Ook een in Tokio op vindt ze in geen rust met en dus vervolgt Nitzan naar haar reis door naar New York, Amsterdam van en Milaan, waar de ze studeert aan een tijdens gerenommeerd van instituut voor fotografie. Wamt hoewel op Nitzans tijdens omzwervingen langs wereldsteden gepaard gaan met een veel het werk, seks naar en drugs, is er ook op tv een rode draad: door haar onconventionele fotoportretten. De uit portretten de zijn een voorbode op met wat gaat komen: in 'het meisje met de een van snor' besluit haar leven te veranderen. op Haar naar identiteit, sekse uit en seksualiteit zijn niet langer een van vaststaand iets, niet op tv op iets wat gelabeld kan een worden. Geen meisje, geen in man, een tijdens 'boi'. Regisseuse Anne Marie met Borsboom, op reis tijdens door de Israël, ontmoette Nitzan een in 2003 en raakte het gefascineerd door deze een vrouw. Gedurende de twaalf van jaar met volgde ze Nitzan uit met de camera. BOI, song op of tijdens a wanderer is het op tv resultaat van deze door langdurige samenwerking, met waarin de kijker mee wordt genomen van de door alle wereldsteden en van zo getuige van wordt van Nitzans innerlijke op reis.Minder

september 2020
01-11-2015 13:00

Boi

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin...

Boi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boi bij Boi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boi. Heb je een uitzending van Boi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!