Programma gemist?

song of het a wanderer,Terwijl een Nitzan de hele wereld over van op reist, op zoek naar rust naar en op focus, staat haar tijdens gender en identiteit de allesbehalve vast. Het verhaal op van Nitzans op zoektocht naar haar gender.Meer naar Tel Aviv, 2003. Nitzan, van een meisje van door begin de twintig, vertrekt naar Tokio uit om de stress, de van angst en in de militaire met dienstplicht in Israël te ontvluchten. Ook op in op Tokio vindt ze met geen rust en een dus vervolgt Nitzan tijdens haar reis naar uit New York, Amsterdam en naar Milaan, van waar ze studeert op tv aan een gerenommeerd van instituut voor fotografie. Wamt de hoewel Nitzans omzwervingen langs een wereldsteden door gepaard gaan met veel werk, door seks en drugs, in is in er ook een rode door draad: haar in onconventionele fotoportretten. De portretten zijn een de voorbode op wat tijdens gaat komen: door 'het meisje de met de snor' besluit haar het leven te veranderen. de Haar identiteit, de sekse en seksualiteit tijdens zijn niet langer een in vaststaand iets, niet in iets wat gelabeld met kan worden. een Geen meisje, het geen man, een 'boi'. Regisseuse op Anne Marie Borsboom, door naar op reis door Israël, van ontmoette Nitzan in een 2003 en raakte gefascineerd door op tv uit deze vrouw. Gedurende tijdens de twaalf jaar volgde ze met Nitzan naar met de camera. BOI, song op tv of a met wanderer is het op resultaat van door deze langdurige samenwerking, waarin de in kijker mee de wordt genomen een door alle wereldsteden en een zo getuige wordt door van Nitzans innerlijke met reis.Minder

mei 2020
01-11-2015 13:00

Boi

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin...

Boi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boi bij Boi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boi. Heb je een uitzending van Boi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!