Programma gemist?

song de of a een wanderer,Terwijl Nitzan de hele met wereld over reist, een op zoek naar rust en uit focus, staat het haar gender een en identiteit het allesbehalve vast. Het verhaal met van Nitzans zoektocht naar uit haar gender.Meer uit Tel Aviv, 2003. Nitzan, een door meisje van op begin de twintig, vertrekt naar Tokio om een de stress, de angst op en de militaire op tv dienstplicht in Israël met de te ontvluchten. Ook tijdens in Tokio vindt ze geen van rust en dus naar vervolgt Nitzan op tv haar reis het naar New York, Amsterdam een en Milaan, waar naar ze studeert aan een naar gerenommeerd instituut voor fotografie. door Wamt hoewel Nitzans tijdens omzwervingen op langs wereldsteden gepaard gaan met van tijdens veel werk, seks en drugs, is met er ook een het een rode draad: haar onconventionele fotoportretten. De tijdens portretten zijn een met voorbode op wat op gaat van komen: 'het meisje een met de snor' besluit op tv haar leven te veranderen. de Haar identiteit, de sekse en op tv seksualiteit zijn het niet langer een naar vaststaand iets, niet iets naar wat gelabeld door kan worden. Geen meisje, geen man, een een 'boi'. uit Regisseuse Anne Marie Borsboom, van op reis van door met Israël, ontmoette Nitzan in 2003 en tijdens raakte gefascineerd door uit deze vrouw. in Gedurende de twaalf jaar uit volgde een ze Nitzan met de door camera. van BOI, song of a wanderer in is tijdens het resultaat van door deze langdurige samenwerking, waarin met de kijker het mee wordt genomen door in alle wereldsteden en zo getuige in wordt op van Nitzans innerlijke een reis.Minder

september 2021
01-11-2015 13:00

Boi

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin...

Boi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boi bij Boi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boi. Heb je een uitzending van Boi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!