Programma gemist?

song of een a door wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld het over op tv reist, op zoek naar rust het en focus, met staat haar op gender en identiteit door allesbehalve vast. Het verhaal van met Nitzans in zoektocht naar haar op gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een op op meisje van begin op twintig, vertrekt naar Tokio een om de stress, de angst het en de de militaire dienstplicht tijdens in Israël te ontvluchten. door Ook in het Tokio vindt ze op tv geen rust en tijdens dus vervolgt Nitzan tijdens haar reis naar New met York, Amsterdam en Milaan, de waar ze studeert op de aan een gerenommeerd instituut voor op fotografie. door Wamt hoewel Nitzans een omzwervingen langs wereldsteden gepaard gaan op met veel werk, seks op tv en drugs, op is er het ook een rode draad: uit haar onconventionele fotoportretten. De de portretten zijn tijdens een voorbode op wat van gaat komen: naar 'het door meisje met de snor' besluit haar een leven te op tv veranderen. Haar een identiteit, sekse en seksualiteit tijdens zijn niet op tv langer een vaststaand door iets, niet door iets wat gelabeld kan een worden. Geen naar meisje, geen man, een op 'boi'. Regisseuse Anne Marie Borsboom, in op reis door met Israël, ontmoette Nitzan op in 2003 op en raakte gefascineerd door op deze vrouw. Gedurende naar de twaalf een jaar op volgde ze Nitzan met de de camera. op BOI, song of op tv a wanderer is het resultaat van op deze langdurige de samenwerking, door waarin de kijker mee wordt naar genomen door een alle wereldsteden en zo getuige uit wordt van Nitzans de innerlijke van reis.Minder

mei 2021
01-11-2015 13:00

Boi

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin...

Boi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boi bij Boi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boi. Heb je een uitzending van Boi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!