Programma gemist?

song of a in wanderer,Terwijl Nitzan de een hele op tv wereld over door reist, op zoek op tv naar rust en focus, uit staat haar op gender en identiteit allesbehalve door vast. Het verhaal van uit Nitzans zoektocht naar door haar gender.Meer uit Tel Aviv, 2003. door Nitzan, een met meisje van begin twintig, vertrekt naar op tv Tokio naar om de stress, de op angst en op de militaire het dienstplicht in Israël te ontvluchten. Ook op in Tokio met vindt ze geen op tv rust en dus vervolgt van Nitzan haar op reis naar New York, een Amsterdam en de Milaan, waar het ze studeert aan een een gerenommeerd een instituut voor fotografie. Wamt een hoewel Nitzans in omzwervingen langs wereldsteden gepaard gaan met tijdens veel werk, seks in en drugs, met is er een ook een rode draad: haar uit op onconventionele fotoportretten. De portretten zijn een op uit voorbode op wat tijdens gaat komen: 'het meisje met de op snor' in besluit haar leven te naar veranderen. Haar identiteit, sekse tijdens van en seksualiteit zijn niet langer een met vaststaand iets, uit niet een iets wat gelabeld de kan worden. Geen meisje, geen het man, een 'boi'. op tv Regisseuse tijdens Anne Marie Borsboom, het op reis door met Israël, ontmoette Nitzan met in 2003 en raakte gefascineerd door in deze vrouw. Gedurende op tv de twaalf de jaar volgde tijdens ze Nitzan met tijdens de camera. BOI, song door of de a wanderer is het resultaat op tv van van deze langdurige samenwerking, het waarin de kijker mee wordt genomen in door alle op tv wereldsteden en zo getuige naar wordt van tijdens Nitzans door innerlijke reis.Minder

oktober 2020
01-11-2015 13:00

Boi

Boi - Boi

song of a wanderer,Terwijl Nitzan de hele wereld over reist, op zoek naar rust en focus, staat haar gender en identiteit allesbehalve vast. Het verhaal van Nitzans zoektocht naar haar gender.Meer Tel Aviv, 2003. Nitzan, een meisje van begin...

Boi gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Boi de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Boi bij Boi liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Boi. Heb je een uitzending van Boi gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Boi gemist

song of a wanderer,Uitzending gemist van Boi, song of a wanderer? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Boi, song of a wanderer, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Boi, song of a wanderer gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Boi? Hier kun je alle uitzendingen van Boi kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 01-11-2015 om 13:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!