Programma gemist?

Gedurende twaalf maanden op tv wordt door een groep Syrische vluchtelingen gevolgd in die in de de zomer van 2014 een in vanuit Egypte naar het Europa vlucht, op zoek een naar een veilig bestaan.Meer Gedurende naar twaalf het maanden wordt naar een groep Syrische op tv vluchtelingen gevolgd die in de met zomer van 2014 op tv vanuit Egypte naar in Europa door vlucht, op zoek naar op een veilig bestaan op tv en verstrikt raakt in de op diverse asielprocedures in tijdens verschillende landen van het Noordwest-Europa, uit waaronder ook het Nederland.Minder

oktober 2020
03-11-2015 23:00

2Doc: De Oversteek

2Doc: De Oversteek - 2Doc: De Oversteek

Gedurende twaalf maanden wordt een groep Syrische vluchtelingen gevolgd die in de zomer van 2014 vanuit Egypte naar Europa vlucht, op zoek naar een veilig bestaan.Meer Gedurende twaalf maanden wordt een groep Syrische vluchtelingen gevolgd ...

2Doc: De Oversteek gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: De Oversteek de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: De Oversteek bij 2Doc: De Oversteek liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: De Oversteek. Heb je een uitzending van 2Doc: De Oversteek gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: De Oversteek gemist

Uitzending gemist van 2Doc: De Oversteek? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: De Oversteek, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: De Oversteek gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: De Oversteek? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: De Oversteek kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-11-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!