Programma gemist?

Het op verhaal van de Zuid-Afrikaanse journalist een Hennie Serfontein het (82). in Hij was in tijdens de jaren 70 en 80 het een van de belangrijkste tijdens de bronnen voor onafhankelijke berichtgeving uit van Zuid-Afrika.Meer in De strijd tegen van de apartheid in Zuid-Afrika is een van regelmatig terugkerend van onderwerp in de door geschiedenis op van de interkerkelijke omroep IKON. in Filmmaakster Anli Serfontein het duikt in dit verleden naar een en vertelt het verhaal tijdens van haar vader, in de Zuid-Afrikaanse journalist de Hennie Serfontein (82). een Als correspondent van van oa. IKON, NCRV op tv en Trouw was hij in het de jaren op 70 en 80 op een van naar de belangrijkste bronnen voor onafhankelijke in berichtgeving uit Zuid-Afrika. op In met gesprekken met hem en zijn een de toenmalige collega's in Nederland in en Zuid-Afrika - en op tv met talrijke archiefopnames op tv uit deze met periode - schetst de een documentaire met een tijdperk van geëngageerde journalistiek, waarin van niettemin op tv de waarheidsvinding voorop stond; van ongeacht de gevaren een die dat met zich met tijdens meebracht.Minder

januari 2021
10-11-2015 23:00

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika - 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

Het verhaal van de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein (82). Hij was in de jaren 70 en 80 een van de belangrijkste bronnen voor onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika.Meer De strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika is een re...

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika bij 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!