Programma gemist?

Het verhaal van van op tv de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein een (82). Hij was het in de jaren 70 door en 80 een uit op van de belangrijkste bronnen op tv voor onafhankelijke berichtgeving het uit Zuid-Afrika.Meer De strijd de tegen de apartheid door in uit Zuid-Afrika is een regelmatig terugkerend op tv onderwerp van in de geschiedenis van de een interkerkelijke in omroep IKON. Filmmaakster van Anli Serfontein duikt in de dit verleden van en vertelt het op tv verhaal van haar op vader, de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie uit Serfontein (82). Als in correspondent van oa. IKON, van NCRV van en Trouw in was hij in de jaren 70 in door en 80 een van de van belangrijkste bronnen met voor onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika. een In gesprekken uit met het hem en zijn toenmalige uit collega's in Nederland en Zuid-Afrika in - een en met talrijke archiefopnames van uit deze periode - op schetst op de documentaire een tijdperk van naar geëngageerde journalistiek, waarin uit niettemin de een waarheidsvinding voorop stond; ongeacht van de van gevaren die de dat met zich op meebracht.Minder

mei 2021
10-11-2015 23:00

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika - 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

Het verhaal van de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein (82). Hij was in de jaren 70 en 80 een van de belangrijkste bronnen voor onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika.Meer De strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika is een re...

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika bij 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!