Programma gemist?

Het van verhaal van het de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie de Serfontein (82). Hij was in op de jaren in 70 en 80 een de van de belangrijkste uit bronnen voor in onafhankelijke berichtgeving door uit Zuid-Afrika.Meer De de strijd tegen de apartheid op tv in van Zuid-Afrika is een regelmatig terugkerend tijdens onderwerp in de geschiedenis tijdens van met de interkerkelijke omroep naar IKON. Filmmaakster Anli Serfontein het duikt in dit verleden het en vertelt een het verhaal van tijdens haar in vader, de Zuid-Afrikaanse door journalist Hennie Serfontein (82). Als een correspondent van op tv oa. IKON, NCRV en uit Trouw was hij in het de jaren op 70 en van 80 een van de van belangrijkste bronnen het voor onafhankelijke door berichtgeving uit Zuid-Afrika. In gesprekken naar met hem en zijn tijdens toenmalige collega's met in de Nederland en Zuid-Afrika - en de met talrijke tijdens archiefopnames uit met deze periode - schetst de tijdens documentaire naar een tijdperk van geëngageerde journalistiek, waarin op tv niettemin de waarheidsvinding op tv voorop stond; ongeacht van de de gevaren die op tv dat met zich door meebracht.Minder

mei 2020
10-11-2015 23:00

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika - 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

Het verhaal van de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein (82). Hij was in de jaren 70 en 80 een van de belangrijkste bronnen voor onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika.Meer De strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika is een re...

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika bij 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!