Programma gemist?

Het uit verhaal van in de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein de (82). Hij was in in de jaren naar 70 op en 80 een tijdens van de belangrijkste bronnen van voor onafhankelijke berichtgeving op uit Zuid-Afrika.Meer van De strijd tegen in de apartheid in naar Zuid-Afrika is een regelmatig uit terugkerend onderwerp in in de geschiedenis van de uit interkerkelijke omroep IKON. Filmmaakster tijdens naar Anli Serfontein duikt in dit op verleden en vertelt het de het verhaal van haar vader, de Zuid-Afrikaanse een journalist op Hennie Serfontein tijdens (82). Als correspondent van oa. in IKON, de NCRV en Trouw een was hij in de jaren 70 met tijdens en 80 een het van de belangrijkste de bronnen voor onafhankelijke in berichtgeving uit Zuid-Afrika. In naar gesprekken met hem en zijn het op tv toenmalige collega's in Nederland een en Zuid-Afrika - en met de talrijke naar archiefopnames uit deze periode in - schetst het de documentaire een op tijdperk van tijdens ge├źngageerde journalistiek, waarin door niettemin de waarheidsvinding voorop stond; ongeacht door de gevaren op tv die dat met op tv zich door meebracht.Minder

oktober 2021
10-11-2015 23:00

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika - 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

Het verhaal van de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein (82). Hij was in de jaren 70 en 80 een van de belangrijkste bronnen voor onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika.Meer De strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika is een re...

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika bij 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!