Programma gemist?

Het verhaal van uit de de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie door Serfontein (82). Hij in was in in de jaren 70 en 80 een in van de naar belangrijkste bronnen voor naar onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika.Meer door De strijd tegen van de apartheid in met het Zuid-Afrika is een regelmatig terugkerend onderwerp het in in de geschiedenis van van de interkerkelijke omroep IKON. met Filmmaakster op tv Anli Serfontein duikt in dit verleden van en een vertelt het in verhaal van haar tijdens vader, de Zuid-Afrikaanse uit journalist Hennie Serfontein (82). Als correspondent in van oa. de IKON, NCRV en Trouw een van was hij in de op jaren 70 en de 80 een van de het belangrijkste bronnen voor onafhankelijke op tv berichtgeving uit een Zuid-Afrika. in In gesprekken met hem met en zijn toenmalige collega's in tijdens Nederland en Zuid-Afrika op tv - het en met naar talrijke archiefopnames uit deze met periode - schetst de op documentaire een tijdperk van tijdens met geëngageerde journalistiek, waarin uit niettemin de waarheidsvinding van voorop stond; ongeacht door de gevaren die dat met door zich van meebracht.Minder

september 2020
10-11-2015 23:00

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika - 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

Het verhaal van de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein (82). Hij was in de jaren 70 en 80 een van de belangrijkste bronnen voor onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika.Meer De strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika is een re...

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika bij 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!