Programma gemist?

Het verhaal uit van het de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein (82). een Hij was uit in de jaren het 70 en in 80 een een van de belangrijkste bronnen met voor onafhankelijke berichtgeving uit uit Zuid-Afrika.Meer tijdens De strijd tegen de apartheid op in Zuid-Afrika het is een regelmatig terugkerend op onderwerp in het de geschiedenis van de interkerkelijke het van omroep IKON. Filmmaakster Anli Serfontein door duikt in dit op verleden en vertelt het het op verhaal van haar vader, de tijdens Zuid-Afrikaanse journalist Hennie de Serfontein (82). in Als correspondent van op oa. IKON, NCRV en Trouw met was hij in uit de jaren op tv 70 en door 80 een van van de belangrijkste bronnen voor een onafhankelijke berichtgeving tijdens uit Zuid-Afrika. In uit gesprekken met hem en zijn in toenmalige het collega's in Nederland en tijdens Zuid-Afrika - en met uit talrijke archiefopnames uit door deze periode uit - schetst de documentaire op een het tijdperk van een ge├źngageerde journalistiek, waarin niettemin de naar waarheidsvinding voorop stond; ongeacht op de gevaren uit die dat uit met zich met meebracht.Minder

december 2021
10-11-2015 23:00

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika - 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika

Het verhaal van de Zuid-Afrikaanse journalist Hennie Serfontein (82). Hij was in de jaren 70 en 80 een van de belangrijkste bronnen voor onafhankelijke berichtgeving uit Zuid-Afrika.Meer De strijd tegen de apartheid in Zuid-Afrika is een re...

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika bij 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Onze man in Zuid-Afrika kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 10-11-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!