Programma gemist?

Voor Robert Groden naar is een het duidelijk: hij heeft zijn door leven een gewijd aan het bewijzen van op zijn theorie dat door uit de Amerikaanse president tijdens J.F. Kennedy op op tv 22 november 1963 door een samenzwering van is op tv omgebracht.Meer Een van de grootste met mysteries uit met de moderne Amerikaanse geschiedenis het tijdens is nog altijd naar niet opgehelderd. Voor Robert in Groden is op tv het duidelijk: hij heeft zijn in leven tijdens gewijd aan het tijdens bewijzen van zijn op tv theorie dat de met Amerikaanse president J.F. uit Kennedy op 22 november 1963 door de een de samenzwering is door omgebracht en niet door die ene naar schutter, uit Lee Harvey Oswald, zoals op tv de met geschiedenis ons wil doen geloven. een Tegen de achtergrond van in een de vijftigste herdenking van naar de moord naar op Kennedy filmde regisseur Kasper Verkaik uit in tijdens Plaza Man de met man en zijn met missie, die in alle kenmerken van een obsessie heeft van uit gekregen.Minder

mei 2020
11-11-2015 23:00

2Doc: Plaza man

2Doc: Plaza man - 2Doc: Plaza man

Voor Robert Groden is het duidelijk: hij heeft zijn leven gewijd aan het bewijzen van zijn theorie dat de Amerikaanse president J.F. Kennedy op 22 november 1963 door een samenzwering is omgebracht.Meer Een van de grootste mysteries uit de m...

2Doc: Plaza man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Plaza man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Plaza man bij 2Doc: Plaza man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Plaza man. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Plaza man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!