Programma gemist?

Voor Robert Groden uit is naar het duidelijk: hij heeft van zijn leven met gewijd aan het naar bewijzen van zijn een theorie dat de uit Amerikaanse president J.F. Kennedy op op 22 door november 1963 door een op tv samenzwering is naar omgebracht.Meer Een van de grootste op tv mysteries door uit de moderne Amerikaanse naar geschiedenis op tv is nog altijd niet op opgehelderd. Voor Robert Groden is door het duidelijk: hij op tv heeft zijn tijdens leven gewijd aan de het bewijzen uit van zijn theorie dat de het Amerikaanse naar president J.F. Kennedy in op 22 november het 1963 door een samenzwering van is omgebracht met en niet door die ene een schutter, van Lee Harvey Oswald, zoals van de geschiedenis ons uit wil doen geloven. Tegen het de achtergrond van in een de vijftigste herdenking een van de moord op Kennedy filmde in regisseur Kasper Verkaik uit in uit Plaza Man de man op en zijn missie, de die alle kenmerken een van een obsessie heeft door met gekregen.Minder

september 2021
11-11-2015 23:00

2Doc: Plaza man

2Doc: Plaza man - 2Doc: Plaza man

Voor Robert Groden is het duidelijk: hij heeft zijn leven gewijd aan het bewijzen van zijn theorie dat de Amerikaanse president J.F. Kennedy op 22 november 1963 door een samenzwering is omgebracht.Meer Een van de grootste mysteries uit de m...

2Doc: Plaza man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Plaza man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Plaza man bij 2Doc: Plaza man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Plaza man. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Plaza man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!