Programma gemist?

Voor Robert in Groden is tijdens het duidelijk: hij heeft tijdens zijn naar leven gewijd aan het bewijzen door van uit zijn theorie dat op de Amerikaanse president J.F. uit Kennedy op naar 22 november 1963 door door een samenzwering is omgebracht.Meer Een in van de grootste tijdens mysteries uit op de moderne Amerikaanse uit geschiedenis is nog altijd met niet opgehelderd. een Voor de Robert Groden is het duidelijk: hij in heeft door zijn leven gewijd de aan het bewijzen op tv van zijn theorie dat de met Amerikaanse president J.F. de tijdens Kennedy op 22 november 1963 uit door door een samenzwering is omgebracht met en niet door die ene tijdens van schutter, Lee Harvey Oswald, zoals op de het geschiedenis ons wil doen geloven. in Tegen de achtergrond van met de vijftigste op herdenking van uit de moord op op Kennedy filmde regisseur Kasper Verkaik in in de Plaza Man de man en op tv zijn missie, die in de alle kenmerken van op een obsessie heeft door gekregen.Minder

januari 2021
11-11-2015 23:00

2Doc: Plaza man

2Doc: Plaza man - 2Doc: Plaza man

Voor Robert Groden is het duidelijk: hij heeft zijn leven gewijd aan het bewijzen van zijn theorie dat de Amerikaanse president J.F. Kennedy op 22 november 1963 door een samenzwering is omgebracht.Meer Een van de grootste mysteries uit de m...

2Doc: Plaza man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Plaza man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Plaza man bij 2Doc: Plaza man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Plaza man. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Plaza man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!