Programma gemist?

Voor Robert Groden de is met het duidelijk: hij tijdens heeft zijn leven gewijd van aan het bewijzen van de zijn door theorie dat de in Amerikaanse president op J.F. Kennedy op door 22 november 1963 door op tv een samenzwering is omgebracht.Meer op tv Een van in de grootste mysteries uit de met moderne Amerikaanse de geschiedenis door is nog altijd niet opgehelderd. Voor op tv Robert door Groden is het duidelijk: de hij een heeft zijn leven gewijd aan met het bewijzen met van zijn theorie het dat de het Amerikaanse president J.F. Kennedy op 22 een november een 1963 door naar een samenzwering is omgebracht en niet op tv door die ene op tv schutter, Lee door Harvey Oswald, zoals uit de geschiedenis ons met wil doen geloven. tijdens Tegen de achtergrond van met de op tv vijftigste herdenking van tijdens de moord door op Kennedy filmde regisseur Kasper een Verkaik tijdens in Plaza Man de de man en zijn missie, op tv die alle kenmerken van tijdens een obsessie naar heeft door gekregen.Minder

september 2020
11-11-2015 23:00

2Doc: Plaza man

2Doc: Plaza man - 2Doc: Plaza man

Voor Robert Groden is het duidelijk: hij heeft zijn leven gewijd aan het bewijzen van zijn theorie dat de Amerikaanse president J.F. Kennedy op 22 november 1963 door een samenzwering is omgebracht.Meer Een van de grootste mysteries uit de m...

2Doc: Plaza man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Plaza man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Plaza man bij 2Doc: Plaza man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Plaza man. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Plaza man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!