Programma gemist?

Voor Robert Groden uit is het duidelijk: in in hij heeft zijn het leven gewijd aan het bewijzen van van zijn theorie op tv dat de Amerikaanse president met op J.F. Kennedy op naar 22 november 1963 door tijdens een samenzwering is omgebracht.Meer Een in van de grootste naar door mysteries uit de moderne Amerikaanse geschiedenis uit is op tv nog altijd niet opgehelderd. Voor op tv uit Robert Groden is met het duidelijk: hij heeft tijdens zijn leven gewijd het aan het bewijzen van door zijn het theorie dat de Amerikaanse president J.F. een Kennedy op in 22 november 1963 door door een op samenzwering is omgebracht en op tv niet door in die ene schutter, Lee op tv Harvey Oswald, zoals tijdens de geschiedenis naar ons wil doen geloven. Tegen van de achtergrond tijdens van de van vijftigste herdenking van de van moord uit op Kennedy filmde het regisseur Kasper Verkaik het in Plaza Man het de man en zijn de missie, die alle kenmerken van op een uit obsessie heeft een gekregen.Minder

mei 2021
11-11-2015 23:00

2Doc: Plaza man

2Doc: Plaza man - 2Doc: Plaza man

Voor Robert Groden is het duidelijk: hij heeft zijn leven gewijd aan het bewijzen van zijn theorie dat de Amerikaanse president J.F. Kennedy op 22 november 1963 door een samenzwering is omgebracht.Meer Een van de grootste mysteries uit de m...

2Doc: Plaza man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Plaza man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Plaza man bij 2Doc: Plaza man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Plaza man. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Plaza man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!