Programma gemist?

Voor Robert Groden met is op tv het duidelijk: met hij heeft zijn leven gewijd naar aan het bewijzen van een zijn theorie dat met door de Amerikaanse president met J.F. Kennedy op 22 uit november 1963 de door een samenzwering is het omgebracht.Meer Een van met de grootste mysteries de uit de moderne Amerikaanse geschiedenis in een is nog altijd niet opgehelderd. Voor door Robert Groden uit is het duidelijk: met hij heeft zijn op tv leven gewijd aan het van naar bewijzen van zijn het theorie dat de naar Amerikaanse president J.F. Kennedy op op tv 22 november een 1963 door een samenzwering uit is omgebracht en uit niet van door die ene schutter, Lee Harvey de Oswald, zoals van de tijdens geschiedenis ons wil doen geloven. in Tegen de achtergrond op van de vijftigste herdenking in van de van moord op Kennedy filmde in op tv regisseur Kasper Verkaik door in Plaza Man de man van en zijn door missie, die alle in kenmerken van een van obsessie heeft van gekregen.Minder

januari 2020
11-11-2015 23:00

2Doc: Plaza man

2Doc: Plaza man - 2Doc: Plaza man

Voor Robert Groden is het duidelijk: hij heeft zijn leven gewijd aan het bewijzen van zijn theorie dat de Amerikaanse president J.F. Kennedy op 22 november 1963 door een samenzwering is omgebracht.Meer Een van de grootste mysteries uit de m...

2Doc: Plaza man gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Plaza man de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Plaza man bij 2Doc: Plaza man liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Plaza man. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Plaza man gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Plaza man gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Plaza man? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Plaza man kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2017 om 10:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!