Programma gemist?

Jamai de is te gast. Samen van met Jandino gaat door hij zingend improviseren. Verder het schuiven het vlogster Monica Geuze tijdens en zanger door Jayh aan. Met zowel in Jamai, Monica als in Jayh speelt Jandino met 'Heb Ik Wel/Heb Ik uit Niet Gedaan'. naar In 'Ik Kom Zo door Bij U' zijn er een deze aflevering veel naar bekende gasten: naar Jonna het Fraser, Peter Pannekoek en Tygo Gernandt. op tv Ook zanger naar Rolf Sanchez is van op tv de partij. van Hij bezorgt de van show een de swingend einde.

Jandino ontvangt in deze week Donny en een Dave Roelvink. een Met uit Dave speelt hij de het beruchte telefoonspel uit 'Heb Ik Hierna Nog Vrienden?'. in Timor Steffens komt het langs en Jandino test op zijn Italiaans nu naar hij in de een Italiaanse jury een van 'Dance, op tv Dance, Dance' zit. Zoey in Ivory, Miss Universe met Nederland, is ook te het gast. In uit 'Ik Kom op Zo Bij U' is op het Pasen en komt tijdens er een tijdens bus Chinezen op bezoek. op tv Of zijn een het toch op tv Japanners?

De dames van naar O'G3NE zijn op de bezoek. Zij zingen naar op tv niet alleen hun songfestivallied, op maar gaan door ook een bijzondere strijd met elkaar van aan. Ook in Victor Mids komt tijdens langs. Niet de hij maar Jandino gaat 'goochelen', het met de tijdens dames met van O'G3NE als zijn assistentes. op Jandino mindf*cked iemand van uit het publiek tijdens en verder is met Dwight Dissels op tv ook nog te door gast. In 'Ik Kom Zo uit Bij U' van denkt Judeska een 'ster' de te ontvangen. door Met het de nadruk op door 'denkt'...

Acteurs Juvat in Westendorp en Imanuelle Grives uit van de tijdens film 'Tuintje In door Mijn op tv Hart' zijn te gast. Jandino speelt op van met Jim Bakkum het naar telefoonspel 'Heb Ik uit Hierna Nog Vrienden?'. Judeska met komt voorbij in 'Ik de Kom Zo op tv Bij U!' en een Sharon Doorson treedt een op.

Glennis Grace, Mr. op tv het Probz en Rick naar Brandsteder zijn te gast van bij Jandino. In 'Alles door Kan Kapot' stellen Andy uit met en Melissa hun relatie op de op in proef. Judeska is te zien uit in 'Ik kom het zo bij op tv U!'. Daarin het runt ze op geheel eigen wijze de 'Hotel de Wilhelmina', met als gast in dit keer professioneel in danser in Juvat.

Gordon en naar Maan komen de langs en zingen samen met met Jandino uit oude hits van Gordon. een Verder is met Ronnie Flex het is te gast en is uit Levi Silvanie overgevlogen vanuit uit Curaçao. Rapper Sevn naar Alias door treedt op en Gerrie krijgt door de EHBO-les.

Dj's Sunnery een James en Ryan het Marciano zijn te in gast met bij Jandino en 'Dance, Dance, van Dance'-jurylid en op tv prima ballerina Igone de Jongh op tv komt langs vanwege uit haar 20-jarig de jubileum door bij Het Nationale uit Ballet. Ook rapper door Jonna Fraser neemt plaats op van de rode bank van en Judeska tijdens en Fred van Leer keuren op tv door samen de dames van door de Miss Amsterdam Verkiezing. op tv Gerrie duikt een in de wereld van in yoga.

Cabaretier van Roué Verveer en Annemarie Keizer van nemen plaats op met naar de bank bij Jandino. door Ook Jan Smit op en de uit Rotterdamse hiphoppers van op tv Broederliefde komen langs met en zingen hun nieuwe tijdens single 'Kom Dichterbij een Me'. Verder een bezoekt Judeska Humberto naar Tan tijdens zijn wekelijkse ochtendritueel de en waagt Gerrie zich uit deze week aan door door linedancing.

Jandino tijdens ontvangt de altijd opgewekte naar atleet Churandy door Martina in zijn show en in hairstylist Hanni uit Hanna is ook te de de gast. Gerard Joling treedt uit op met zijn naar nieuwe single 'Liefje' en wordt het daarbij op tijdens bijzondere de wijze begeleid door Heinz op de de accordeon. Judeska door gaat in duet van met niemand op tv minder dan Glennis tijdens Grace.

Ali B op en Brace zijn van te gast. Samen met op tv een heel van bijzondere Kenny B treden tijdens het ze op. Ook Tim Douwsma met komt langs en de Judeska gaat op van bezoek de bij Hans Klok. naar Gerrie waagt zich aan een door nieuwe hobby: van pottenbakken.

Singer-songwriter Gerson Main, op Fajah Lourens door en een Ruben van der Meer zijn te van gast. Rochelle het treedt op, de er is een nieuwe rol tijdens voor Judeska van en Gerrie gaat op door zoek naar op 'de passie van tijdens de gewone met mensen'.

Latenightshow waarin Jandino op alles uit naar de kast haalt! op In de van show spelen interactie uit met het met publiek en bekende gasten, het sketches en muziek een tijdens belangrijke rol. een Alles uiteraard in combinatie met met een flinke uit dosis naar humor.

Latenightshow waarin Jandino van alles op uit de kast van haalt! In uit de show spelen interactie naar met het het publiek, humor, sketches en muziek het een op tv belangrijke rol. Gasten: André een Hazes jr., I Am uit Aisha en John op tv Williams.

Lil' Kleine, Beau van van een Erven Dorens en voetbalster Anouk op tv Hoogendijk zijn tijdens te gast van bij Jandino.

De mannen van op door StukTV, Trijntje Oosterhuis, Kenny B. door en zijn zoon het Allany zijn een te gast bij Jandino. Ook in Melaica Tuinfort komt op tv langs, zij op tv maakt kans in op een medaille in bij het onderdeel bankdrukken tijdens tijdens de door Paralympics van door 2016.

november 2017
18-11-2017 22:54

Afl. 5

DINO. - Afl. 5

Jamai is te gast. Samen met Jandino gaat hij zingend improviseren. Verder schuiven vlogster Monica Geuze en zanger Jayh aan. Met zowel Jamai, Monica als Jayh speelt Jandino 'Heb Ik Wel/Heb Ik Niet Gedaan'. In 'Ik Kom Zo Bij U' zijn er deze ...

11-11-2017 22:51

Afl. 4

DINO. - Afl. 4

Jandino ontvangt deze week Donny en Dave Roelvink. Met Dave speelt hij het beruchte telefoonspel 'Heb Ik Hierna Nog Vrienden?'. Timor Steffens komt langs en Jandino test zijn Italiaans nu hij in de Italiaanse jury van 'Dance, Dance, Dance' ...

04-11-2017 23:24

Afl. 3

DINO. - Afl. 3

De dames van O'G3NE zijn op bezoek. Zij zingen niet alleen hun songfestivallied, maar gaan ook een bijzondere strijd met elkaar aan. Ook Victor Mids komt langs. Niet hij maar Jandino gaat 'goochelen', met de dames van O'G3NE als zijn assist...

28-10-2017 22:51

Afl. 2

DINO. - Afl. 2

Acteurs Juvat Westendorp en Imanuelle Grives van de film 'Tuintje In Mijn Hart' zijn te gast. Jandino speelt met Jim Bakkum het telefoonspel 'Heb Ik Hierna Nog Vrienden?'. Judeska komt voorbij in 'Ik Kom Zo Bij U!' en Sharon Doorson treedt ...

21-10-2017 22:59

Afl. 1

DINO. - Afl. 1

Glennis Grace, Mr. Probz en Rick Brandsteder zijn te gast bij Jandino. In 'Alles Kan Kapot' stellen Andy en Melissa hun relatie op de proef. Judeska is te zien in 'Ik kom zo bij U!'. Daarin runt ze op geheel eigen wijze 'Hotel Wilhelmina', ...

14-10-2017 22:52

Afl. 6

DINO. - Afl. 6

Gordon en Maan komen langs en zingen samen met Jandino oude hits van Gordon. Verder is Ronnie Flex is te gast en is Levi Silvanie overgevlogen vanuit Curaçao. Rapper Sevn Alias treedt op en Gerrie krijgt EHBO-les.

07-10-2017 22:50

Afl. 5

DINO. - Afl. 5

Dj's Sunnery James en Ryan Marciano zijn te gast bij Jandino en 'Dance, Dance, Dance'-jurylid en prima ballerina Igone de Jongh komt langs vanwege haar 20-jarig jubileum bij Het Nationale Ballet. Ook rapper Jonna Fraser neemt plaats op de r...

30-09-2017 22:53

Afl. 4

DINO. - Afl. 4

Cabaretier Roué Verveer en Annemarie Keizer nemen plaats op de bank bij Jandino. Ook Jan Smit en de Rotterdamse hiphoppers van Broederliefde komen langs en zingen hun nieuwe single 'Kom Dichterbij Me'. Verder bezoekt Judeska Humberto Tan ti...

23-09-2017 22:55

Afl. 3

DINO. - Afl. 3

Jandino ontvangt de altijd opgewekte atleet Churandy Martina in zijn show en hairstylist Hanni Hanna is ook te gast. Gerard Joling treedt op met zijn nieuwe single 'Liefje' en wordt daarbij op bijzondere wijze begeleid door Heinz op de acco...

16-09-2017 22:51

Afl. 2

DINO. - Afl. 2

Ali B en Brace zijn te gast. Samen met een heel bijzondere Kenny B treden ze op. Ook Tim Douwsma komt langs en Judeska gaat op bezoek bij Hans Klok. Gerrie waagt zich aan een nieuwe hobby: pottenbakken.

09-09-2017 22:57

Afl. 1

DINO. - Afl. 1

Singer-songwriter Gerson Main, Fajah Lourens en Ruben van der Meer zijn te gast. Rochelle treedt op, er is een nieuwe rol voor Judeska en Gerrie gaat op zoek naar 'de passie van de gewone mensen'.

02-09-2017 22:51

Afl. 5

DINO. - Afl. 5

Latenightshow waarin Jandino alles uit de kast haalt! In de show spelen interactie met het publiek en bekende gasten, sketches en muziek een belangrijke rol. Alles uiteraard in combinatie met een flinke dosis humor.

26-08-2017 22:48

Afl. 4

DINO. - Afl. 4

Latenightshow waarin Jandino alles uit de kast haalt! In de show spelen interactie met het publiek, humor, sketches en muziek een belangrijke rol. Gasten: André Hazes jr., I Am Aisha en John Williams.

19-08-2017 22:50

Afl. 3

DINO. - Afl. 3

Lil' Kleine, Beau van Erven Dorens en voetbalster Anouk Hoogendijk zijn te gast bij Jandino.

12-08-2017 22:46

Afl. 2

DINO. - Afl. 2

De mannen van StukTV, Trijntje Oosterhuis, Kenny B. en zijn zoon Allany zijn te gast bij Jandino. Ook Melaica Tuinfort komt langs, zij maakt kans op een medaille bij het onderdeel bankdrukken tijdens de Paralympics van 2016.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

DINO. gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van DINO. de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van DINO. bij DINO. liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van DINO.. Heb je een uitzending van DINO. gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

DINO. gemist

Latenightshow waarin Jandino alles uit de kast haalt! In de show spelen interactie met het publiek en bekende gasten, actualiteit en muziek een belangrijke rol. Alles uiteraard in combinatie met een flinke dosis humor, bekende én onbekende typetjes.

Uitzending gemist van DINO.? Hier kun je alle uitzendingen van DINO. kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 28
  • Laatste uitzending op 18-11-2017 om 22:54 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord