Programma gemist?

Een uroloog een op tijdens een missie om de tijdens wereld te redden: tijdens een visionair uit die er alles op tv aan doet de armoede op tv in de wereld de terug te dringen door van overbevolking te van bestrijden; elke sterilisatie met is er een!Meer Een de uroloog op de een missie in om de wereld te redden 'spreading op the naar gospel of vasectomy'. Een op moderne Don Quixote; een een dromer en een de visionair op tv die er alles aan op tv doet de armoede van in de met wereld terug een te dringen door overbevolking op te bestrijden; elke sterilisatie is de er een! op Dokter door Doug Stein reist van Haïti naar in de Filipijnen en tijdens door het de staat Florida. Hij een verkondigt overal en tijdens onvermoeibaar dat mannen hun op verantwoordelijkheid een moeten nemen voor familieplanning en door biedt in het ontwikkelingslanden in gratis de lokale bevolking naar sterilisaties aan. En inmiddels heeft met tijdens hij zelfs een World Vasectomy met Day in georganiseerd op 18 oktober in 2013, waar in naar 1 dag het zoveel mogelijk mannen de gesteriliseerd gaan worden...Minder

januari 2021
12-11-2015 23:30

2Doc: The Vasectomist

2Doc: The Vasectomist - 2Doc: The Vasectomist

Een uroloog op een missie om de wereld te redden: een visionair die er alles aan doet de armoede in de wereld terug te dringen door overbevolking te bestrijden; elke sterilisatie is er een!Meer Een uroloog op een missie om de wereld te redd...

2Doc: The Vasectomist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Vasectomist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Vasectomist bij 2Doc: The Vasectomist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Vasectomist. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Vasectomist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!