Programma gemist?

Een uroloog op op tv een een missie om de wereld te uit redden: een visionair door uit die er alles aan doet de in armoede in de het wereld op terug te dringen door overbevolking de te bestrijden; op elke sterilisatie is er uit de een!Meer Een uroloog op met een missie om de wereld tijdens te redden 'spreading in the op gospel of vasectomy'. Een door moderne Don Quixote; door een dromer het en een visionair die uit er alles aan doet door de armoede met in de wereld tijdens terug het te dringen door overbevolking te bestrijden; op tv elke een sterilisatie is er een! tijdens Dokter Doug Stein naar reist op tv van Haïti naar de Filipijnen uit en door door de staat Florida. Hij met verkondigt overal en onvermoeibaar naar dat mannen hun door verantwoordelijkheid moeten van nemen voor familieplanning en uit biedt in ontwikkelingslanden naar gratis de lokale tijdens bevolking sterilisaties aan. het met En inmiddels heeft hij zelfs een in World van Vasectomy Day georganiseerd op 18 van oktober 2013, de waar uit in 1 dag uit zoveel mogelijk mannen gesteriliseerd gaan tijdens worden...Minder

mei 2021
12-11-2015 23:30

2Doc: The Vasectomist

2Doc: The Vasectomist - 2Doc: The Vasectomist

Een uroloog op een missie om de wereld te redden: een visionair die er alles aan doet de armoede in de wereld terug te dringen door overbevolking te bestrijden; elke sterilisatie is er een!Meer Een uroloog op een missie om de wereld te redd...

2Doc: The Vasectomist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Vasectomist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Vasectomist bij 2Doc: The Vasectomist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Vasectomist. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Vasectomist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!