Programma gemist?

Een uroloog in op naar een missie om op tv de wereld te de redden: een visionair die er alles van met aan doet de armoede in de het wereld terug het te dringen door uit overbevolking te bestrijden; elke door sterilisatie de is er een een!Meer Een uroloog op een missie uit om de op tv wereld te redden 'spreading tijdens the gospel of met vasectomy'. Een uit moderne Don op tv Quixote; een met dromer en een op tv visionair die er alles een aan doet de armoede een in van de wereld terug op te dringen door overbevolking te bestrijden; van een elke sterilisatie is op er een! Dokter Doug Stein het reist van Haïti naar door de Filipijnen en met door van de staat Florida. Hij het verkondigt overal van en onvermoeibaar het dat mannen hun verantwoordelijkheid moeten nemen met voor het familieplanning en tijdens biedt in ontwikkelingslanden naar gratis de lokale bevolking sterilisaties aan. uit En op tv inmiddels heeft door hij zelfs een World tijdens Vasectomy Day georganiseerd op 18 in oktober op 2013, waar in 1 dag op zoveel mogelijk uit mannen door gesteriliseerd gaan worden...Minder

oktober 2019
12-11-2015 23:30

2Doc: The Vasectomist

2Doc: The Vasectomist - 2Doc: The Vasectomist

Een uroloog op een missie om de wereld te redden: een visionair die er alles aan doet de armoede in de wereld terug te dringen door overbevolking te bestrijden; elke sterilisatie is er een!Meer Een uroloog op een missie om de wereld te redd...

2Doc: The Vasectomist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Vasectomist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Vasectomist bij 2Doc: The Vasectomist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Vasectomist. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Vasectomist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!