Programma gemist?

Een uroloog op de een missie om een op de wereld te op redden: een visionair die er alles van aan doet de op tv armoede in van de wereld terug tijdens te dringen door overbevolking met een te bestrijden; elke sterilisatie een is er een!Meer de Een uroloog tijdens op een missie om de wereld uit te redden 'spreading naar the gospel met of vasectomy'. uit Een moderne Don Quixote; het een dromer en op een visionair die er tijdens alles aan de doet de armoede op in uit de wereld terug te door dringen door overbevolking te van bestrijden; elke sterilisatie van is er een! naar Dokter het Doug Stein reist door van Haïti naar het de Filipijnen en het door de staat door Florida. Hij verkondigt overal en onvermoeibaar op dat op tv mannen hun verantwoordelijkheid moeten de nemen voor het familieplanning en biedt in ontwikkelingslanden in gratis in de lokale bevolking naar sterilisaties aan. En naar inmiddels heeft hij zelfs een het naar World Vasectomy Day georganiseerd op in 18 oktober een 2013, waar in 1 de dag het zoveel mogelijk mannen gesteriliseerd gaan tijdens worden...Minder

juni 2020
12-11-2015 23:30

2Doc: The Vasectomist

2Doc: The Vasectomist - 2Doc: The Vasectomist

Een uroloog op een missie om de wereld te redden: een visionair die er alles aan doet de armoede in de wereld terug te dringen door overbevolking te bestrijden; elke sterilisatie is er een!Meer Een uroloog op een missie om de wereld te redd...

2Doc: The Vasectomist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Vasectomist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Vasectomist bij 2Doc: The Vasectomist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Vasectomist. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Vasectomist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!