Programma gemist?

Een uit uroloog op op tv een missie om de wereld een te de redden: een visionair die er alles een aan doet op de de armoede in de wereld terug te door dringen door overbevolking van te bestrijden; elke door op sterilisatie is er een!Meer Een op uroloog op een missie door uit om de wereld naar te redden 'spreading the gospel of in vasectomy'. Een van moderne Don tijdens Quixote; een tijdens dromer en een visionair die van er alles het aan doet de armoede in het de wereld terug door op te dringen door overbevolking te met bestrijden; elke sterilisatie de is er een! door Dokter Doug Stein het reist van de Haïti naar de Filipijnen en met door de staat een Florida. Hij door verkondigt overal en de onvermoeibaar dat van mannen hun verantwoordelijkheid moeten nemen tijdens voor familieplanning in en op biedt in ontwikkelingslanden gratis de op tv lokale bevolking sterilisaties aan. de En inmiddels heeft de naar hij zelfs een met World Vasectomy Day uit georganiseerd op 18 tijdens oktober 2013, waar door in 1 dag zoveel mogelijk de mannen gesteriliseerd op tv gaan worden...Minder

september 2020
12-11-2015 23:30

2Doc: The Vasectomist

2Doc: The Vasectomist - 2Doc: The Vasectomist

Een uroloog op een missie om de wereld te redden: een visionair die er alles aan doet de armoede in de wereld terug te dringen door overbevolking te bestrijden; elke sterilisatie is er een!Meer Een uroloog op een missie om de wereld te redd...

2Doc: The Vasectomist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Vasectomist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Vasectomist bij 2Doc: The Vasectomist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Vasectomist. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Vasectomist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!