Programma gemist?

Een uroloog de op een tijdens missie om de wereld door te redden: een naar visionair die de er alles aan doet de van in armoede in de wereld terug van te dringen door de overbevolking te door bestrijden; elke sterilisatie met is er een!Meer uit Een uroloog op een de missie om het de wereld te redden 'spreading van the gospel of naar vasectomy'. van Een moderne Don Quixote; tijdens een dromer en een met visionair die een er het alles aan doet in de armoede in de op wereld terug te dringen met door op overbevolking te bestrijden; elke sterilisatie van is er een! Dokter op Doug uit Stein reist van Haïti naar van de met Filipijnen en door de staat met Florida. van Hij verkondigt overal en onvermoeibaar met tijdens dat mannen hun verantwoordelijkheid een moeten nemen voor familieplanning en in biedt in tijdens ontwikkelingslanden de gratis de lokale uit bevolking sterilisaties aan. En inmiddels een heeft hij zelfs naar een World Vasectomy door Day op tv georganiseerd op 18 oktober 2013, door waar in 1 dag met zoveel mogelijk met mannen uit gesteriliseerd gaan worden...Minder

september 2021
12-11-2015 23:30

2Doc: The Vasectomist

2Doc: The Vasectomist - 2Doc: The Vasectomist

Een uroloog op een missie om de wereld te redden: een visionair die er alles aan doet de armoede in de wereld terug te dringen door overbevolking te bestrijden; elke sterilisatie is er een!Meer Een uroloog op een missie om de wereld te redd...

2Doc: The Vasectomist gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: The Vasectomist de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: The Vasectomist bij 2Doc: The Vasectomist liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: The Vasectomist. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: The Vasectomist gemist

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: The Vasectomist gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: The Vasectomist? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: The Vasectomist kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 12-11-2015 om 23:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!