Programma gemist?

Een hostelgast overlijdt door eenzaam van in de sanitaire ruimte. een Goodman onderzoekt of uit zijn twijfels over op de schijnbare zelfmoord op gegrond op zijn. Zo leert hij meer met over de door andere aanwezigen het in het hostel waarmee het slachtoffer van contacten onderhield, op tv en in onthult hij allerlei een duistere kanten aan dit onderkomen uit voor op tv backpackers. Ondertussen maken van de collega's zich klaar in voor de bruiloft van JP een en treft uit Goodman onverwachts naar een oude in bekende.

Na tijdens de berging naar van een scheepswrak door de op tv marine wordt de met schatvinder op vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen naar richten zich op van eenzelfde verdachte. uit Een ding klopt op tv echter in niet: op het in moment van de moord was de de verdachte onmiskenbaar op een de een andere locatie. Het is aan van van Goodman en zijn team om te uit uit ontdekken wiens fantasie met verantwoordelijk is voor de op scène.

Robert Hold, een door door chef met aanzien, opent zijn nieuwste het restaurant op Saint-Marie. in Na de opening op tv wordt hij de echter beroofd en door doodgestoken tijdens teruggevonden in de koelcel. Hoewel het op tv in eerste instantie naar tijdens op een roofmoord lijkt, op tv heeft Goodman een andere uit theorie: hij richt zich de op de familie naar en van collega's van het slachtoffer naar en op tv vindt daarmee wel op erg veel potentiële daders met door een van motief.

Goodman's uit tante Mary bezoekt hem tijdens op Saint-Marie, naar waar ze de van enige getuige met in een moordzaak wordt. in Het slachtoffer, John Green, met droeg zijn naam de pas vijf tijdens jaar toen hij een het einde vond onder het zijn hotelbalkon. Om de de aanleiding voor de een moord te uit vinden uit moet Goodman niet alleen de juiste de herinnering zien naar te in activeren bij zijn tante, maar in ook op het mysterieuze verleden van uit het slachtoffer uitpluizen: wie tijdens was hij echt en met de wat deed hij op een Saint-Marie?

mei 2021
12-07-2019 19:35

Flames of Love

Detectives: Death in Paradise - Flames of Love

Een hostelgast overlijdt eenzaam in de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn twijfels over de schijnbare zelfmoord gegrond zijn. Zo leert hij meer over de andere aanwezigen in het hostel waarmee het slachtoffer contacten onderhield, ...

13-01-2019 22:45

The Blood Red Sea

Detectives: Death in Paradise - The Blood Red Sea

Na de berging van een scheepswrak door de marine wordt de schatvinder vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen richten zich op eenzelfde verdachte. Een ding klopt echter niet: op het moment van de moord was de verdachte onmiskenbaar op ee...

14-11-2018 22:00

Dishing Up Murder

Detectives: Death in Paradise - Dishing Up Murder

Robert Hold, een chef met aanzien, opent zijn nieuwste restaurant op Saint-Marie. Na de opening wordt hij echter beroofd en doodgestoken teruggevonden in de koelcel. Hoewel het in eerste instantie op een roofmoord lijkt, heeft Goodman een a...

29-08-2018 22:00

Lost Identity

Detectives: Death in Paradise - Lost Identity

Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige in een moordzaak wordt. Het slachtoffer, John Green, droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon. Om de aanleiding voor de moord te v...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!