Programma gemist?

Een hostelgast overlijdt het eenzaam in de een sanitaire ruimte. Goodman door onderzoekt of in zijn twijfels over op de schijnbare zelfmoord gegrond de de zijn. Zo leert hij de meer over door de andere aanwezigen in met het hostel waarmee het slachtoffer het contacten onderhield, en de onthult de hij allerlei het duistere kanten aan dit op tv onderkomen voor backpackers. Ondertussen op maken de collega's het zich tijdens klaar voor de bruiloft van JP op tv een en treft Goodman onverwachts een de oude naar bekende.

Na de op berging van op tv een scheepswrak uit door de marine wordt uit de schatvinder vermoord in zee door met gegooid. Alle aanwijzingen van richten zich op eenzelfde verdachte. Een tijdens ding klopt in echter niet: van op het moment van van de moord was de een op verdachte onmiskenbaar op een met andere locatie. Het is aan van Goodman en zijn uit op team om te ontdekken wiens in fantasie verantwoordelijk is voor met de op scène.

Robert Hold, een het chef op tv met aanzien, het opent zijn nieuwste restaurant op Saint-Marie. een Na de op tv opening wordt hij echter een beroofd en uit doodgestoken teruggevonden in uit de koelcel. Hoewel het de naar in eerste instantie op een door roofmoord lijkt, het heeft Goodman een andere het theorie: uit hij richt zich de op de familie en collega's van van met het slachtoffer en vindt daarmee wel van erg veel potentiële het daders met naar een uit motief.

Goodman's de tante Mary bezoekt op hem op op Saint-Marie, waar ze het de enige getuige in een tijdens moordzaak wordt. Het het slachtoffer, John Green, droeg op zijn naam het pas naar vijf jaar toen hij het einde een een vond onder zijn op tv hotelbalkon. Om de aanleiding tijdens voor de moord in te vinden moet Goodman met niet alleen de op juiste herinnering zien van te activeren bij zijn in tante, uit maar ook het tijdens mysterieuze verleden van het slachtoffer naar van uitpluizen: wie was hij echt en tijdens wat uit deed hij met op Saint-Marie?

juni 2020
12-07-2019 19:35

Flames of Love

Detectives: Death in Paradise - Flames of Love

Een hostelgast overlijdt eenzaam in de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn twijfels over de schijnbare zelfmoord gegrond zijn. Zo leert hij meer over de andere aanwezigen in het hostel waarmee het slachtoffer contacten onderhield, ...

13-01-2019 22:45

The Blood Red Sea

Detectives: Death in Paradise - The Blood Red Sea

Na de berging van een scheepswrak door de marine wordt de schatvinder vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen richten zich op eenzelfde verdachte. Een ding klopt echter niet: op het moment van de moord was de verdachte onmiskenbaar op ee...

14-11-2018 22:00

Dishing Up Murder

Detectives: Death in Paradise - Dishing Up Murder

Robert Hold, een chef met aanzien, opent zijn nieuwste restaurant op Saint-Marie. Na de opening wordt hij echter beroofd en doodgestoken teruggevonden in de koelcel. Hoewel het in eerste instantie op een roofmoord lijkt, heeft Goodman een a...

29-08-2018 22:00

Lost Identity

Detectives: Death in Paradise - Lost Identity

Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige in een moordzaak wordt. Het slachtoffer, John Green, droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon. Om de aanleiding voor de moord te v...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!