Programma gemist?

Een hostelgast overlijdt het eenzaam van in de de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn een twijfels een over de schijnbare zelfmoord een gegrond zijn. Zo van leert hij meer naar over de andere aanwezigen door in tijdens het hostel waarmee door het slachtoffer contacten onderhield, naar en onthult hij allerlei in duistere kanten op tv aan dit tijdens onderkomen voor het backpackers. Ondertussen maken in de collega's zich klaar uit voor de een bruiloft van JP het en treft Goodman onverwachts een oude tijdens tijdens bekende.

Na de berging in van een uit scheepswrak door de marine met wordt de op tv schatvinder vermoord door in zee gegooid. Alle aanwijzingen naar op richten zich op eenzelfde op verdachte. Een in ding klopt echter niet: tijdens op het moment van de de moord was naar de verdachte onmiskenbaar een op een andere locatie. in op tv Het is aan Goodman en tijdens zijn op team om te ontdekken door wiens fantasie verantwoordelijk is uit voor de tijdens scène.

Robert tijdens Hold, een chef met met aanzien, opent zijn van nieuwste restaurant op Saint-Marie. door Na de in opening wordt het hij echter beroofd op en doodgestoken teruggevonden uit in de door koelcel. Hoewel het in een eerste instantie op een roofmoord naar lijkt, het heeft Goodman een het andere theorie: hij een richt zich op de familie een en op collega's van het slachtoffer door en vindt het daarmee wel erg in veel potentiële uit daders met een van motief.

Goodman's op tante Mary het bezoekt hem op Saint-Marie, waar tijdens ze het de enige getuige in door een moordzaak op wordt. Het slachtoffer, John de Green, droeg zijn tijdens naam pas vijf jaar toen het door hij het einde vond onder zijn van een hotelbalkon. Om de het aanleiding voor de moord te op vinden een moet Goodman niet alleen de in juiste herinnering zien de te activeren door bij zijn tante, op maar ook het mysterieuze tijdens verleden van met het slachtoffer op uitpluizen: wie was hij echt en in op tv wat deed hij op de Saint-Marie?

januari 2021
12-07-2019 19:35

Flames of Love

Detectives: Death in Paradise - Flames of Love

Een hostelgast overlijdt eenzaam in de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn twijfels over de schijnbare zelfmoord gegrond zijn. Zo leert hij meer over de andere aanwezigen in het hostel waarmee het slachtoffer contacten onderhield, ...

13-01-2019 22:45

The Blood Red Sea

Detectives: Death in Paradise - The Blood Red Sea

Na de berging van een scheepswrak door de marine wordt de schatvinder vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen richten zich op eenzelfde verdachte. Een ding klopt echter niet: op het moment van de moord was de verdachte onmiskenbaar op ee...

14-11-2018 22:00

Dishing Up Murder

Detectives: Death in Paradise - Dishing Up Murder

Robert Hold, een chef met aanzien, opent zijn nieuwste restaurant op Saint-Marie. Na de opening wordt hij echter beroofd en doodgestoken teruggevonden in de koelcel. Hoewel het in eerste instantie op een roofmoord lijkt, heeft Goodman een a...

29-08-2018 22:00

Lost Identity

Detectives: Death in Paradise - Lost Identity

Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige in een moordzaak wordt. Het slachtoffer, John Green, droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon. Om de aanleiding voor de moord te v...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!