Programma gemist?

Een met hostelgast overlijdt eenzaam naar in de sanitaire ruimte. met Goodman tijdens onderzoekt of zijn twijfels het over de schijnbare zelfmoord gegrond in zijn. Zo van leert uit hij meer over de andere op tv aanwezigen met in het hostel waarmee het op slachtoffer contacten onderhield, en van onthult naar hij allerlei van duistere kanten aan dit onderkomen voor uit backpackers. Ondertussen maken het het de collega's zich klaar voor van de bruiloft tijdens van JP en treft uit Goodman onverwachts met een oude door bekende.

Na de de berging van een op tv scheepswrak naar door de marine wordt de schatvinder het uit vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen op tv op tv richten zich op eenzelfde verdachte. met Een ding een klopt echter niet: een op het moment van de met door moord was de verdachte naar onmiskenbaar op op tv een andere locatie. Het is aan tijdens op Goodman en zijn team om in te ontdekken wiens fantasie de verantwoordelijk is voor op de tijdens scène.

Robert Hold, een het chef een met aanzien, van opent zijn nieuwste restaurant een op Saint-Marie. Na van de opening wordt hij tijdens echter beroofd en doodgestoken de teruggevonden in een de koelcel. Hoewel naar het in eerste het instantie tijdens op een roofmoord lijkt, op tv heeft Goodman een andere theorie: uit hij richt zich uit op de familie uit en collega's van door het slachtoffer op tv en met vindt daarmee wel een erg veel potentiële op daders met een een motief.

Goodman's tante op Mary in bezoekt hem op Saint-Marie, op waar ze de enige op tv getuige in op tv een moordzaak wordt. Het tijdens slachtoffer, John Green, een droeg zijn naam pas door vijf jaar in toen de hij het einde vond op onder zijn tijdens hotelbalkon. Om de aanleiding voor de naar moord te vinden door moet Goodman niet door alleen de uit juiste herinnering op tv zien te activeren door bij zijn tante, maar ook op tv het mysterieuze door verleden van in het slachtoffer uitpluizen: wie was op tv hij echt tijdens en wat deed hij uit op naar Saint-Marie?

januari 2020
12-07-2019 19:35

Flames of Love

Detectives: Death in Paradise - Flames of Love

Een hostelgast overlijdt eenzaam in de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn twijfels over de schijnbare zelfmoord gegrond zijn. Zo leert hij meer over de andere aanwezigen in het hostel waarmee het slachtoffer contacten onderhield, ...

13-01-2019 22:45

The Blood Red Sea

Detectives: Death in Paradise - The Blood Red Sea

Na de berging van een scheepswrak door de marine wordt de schatvinder vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen richten zich op eenzelfde verdachte. Een ding klopt echter niet: op het moment van de moord was de verdachte onmiskenbaar op ee...

14-11-2018 22:00

Dishing Up Murder

Detectives: Death in Paradise - Dishing Up Murder

Robert Hold, een chef met aanzien, opent zijn nieuwste restaurant op Saint-Marie. Na de opening wordt hij echter beroofd en doodgestoken teruggevonden in de koelcel. Hoewel het in eerste instantie op een roofmoord lijkt, heeft Goodman een a...

29-08-2018 22:00

Lost Identity

Detectives: Death in Paradise - Lost Identity

Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige in een moordzaak wordt. Het slachtoffer, John Green, droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon. Om de aanleiding voor de moord te v...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!