Programma gemist?

Een hostelgast overlijdt uit eenzaam in de naar sanitaire ruimte. Goodman door onderzoekt of de zijn door twijfels over de met schijnbare zelfmoord gegrond in zijn. Zo leert met hij meer over de naar andere aanwezigen in het het hostel waarmee het slachtoffer op tv contacten onderhield, in en onthult hij allerlei met duistere uit kanten aan dit op tv onderkomen voor backpackers. naar Ondertussen maken de collega's door zich klaar voor tijdens de op bruiloft van JP en treft Goodman door onverwachts een met oude op tv bekende.

Na de naar berging van het een scheepswrak door de marine naar wordt in de schatvinder vermoord in zee een door gegooid. Alle aanwijzingen richten zich met op door eenzelfde verdachte. Een ding klopt het echter niet: op het van moment in van de van moord was de naar verdachte onmiskenbaar op een de andere locatie. op Het is aan Goodman de en zijn team om te van op tv ontdekken wiens fantasie verantwoordelijk is naar voor de met scène.

Robert op tv Hold, een chef met aanzien, in opent zijn de nieuwste restaurant op Saint-Marie. op tv Na de op tv opening wordt hij naar echter beroofd de en doodgestoken teruggevonden in de door koelcel. Hoewel het in in in eerste instantie op een een roofmoord lijkt, op tv heeft Goodman op tv een andere theorie: hij richt een zich van op de familie en van collega's van het slachtoffer en op tv tijdens vindt daarmee wel een erg veel potentiële daders door met een met motief.

Goodman's tante Mary het bezoekt uit hem op Saint-Marie, waar ze een de enige van getuige in een moordzaak in wordt. Het slachtoffer, een John Green, droeg het zijn naam pas uit vijf jaar toen op tv hij het einde op tv vond onder naar zijn hotelbalkon. van Om de van aanleiding voor de moord te vinden uit moet Goodman niet uit alleen tijdens de juiste met herinnering zien te activeren bij in zijn tante, maar ook de op tv het mysterieuze verleden van het een slachtoffer uitpluizen: op wie was hij echt en het wat deed uit hij op van Saint-Marie?

oktober 2021
12-07-2019 19:35

Flames of Love

Detectives: Death in Paradise - Flames of Love

Een hostelgast overlijdt eenzaam in de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn twijfels over de schijnbare zelfmoord gegrond zijn. Zo leert hij meer over de andere aanwezigen in het hostel waarmee het slachtoffer contacten onderhield, ...

13-01-2019 22:45

The Blood Red Sea

Detectives: Death in Paradise - The Blood Red Sea

Na de berging van een scheepswrak door de marine wordt de schatvinder vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen richten zich op eenzelfde verdachte. Een ding klopt echter niet: op het moment van de moord was de verdachte onmiskenbaar op ee...

14-11-2018 22:00

Dishing Up Murder

Detectives: Death in Paradise - Dishing Up Murder

Robert Hold, een chef met aanzien, opent zijn nieuwste restaurant op Saint-Marie. Na de opening wordt hij echter beroofd en doodgestoken teruggevonden in de koelcel. Hoewel het in eerste instantie op een roofmoord lijkt, heeft Goodman een a...

29-08-2018 22:00

Lost Identity

Detectives: Death in Paradise - Lost Identity

Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige in een moordzaak wordt. Het slachtoffer, John Green, droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon. Om de aanleiding voor de moord te v...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!