Programma gemist?

Een hostelgast overlijdt uit eenzaam een in de sanitaire uit ruimte. Goodman onderzoekt de of zijn twijfels met over de schijnbare de zelfmoord gegrond zijn. Zo in leert hij met meer over de in andere aanwezigen in het hostel door waarmee het door slachtoffer contacten onderhield, op tv en onthult hij in allerlei duistere kanten met aan dit het onderkomen voor backpackers. Ondertussen maken tijdens de collega's op zich klaar voor door de bruiloft in van JP en de treft Goodman onverwachts een oude met op bekende.

Na de berging op van een van scheepswrak naar door de marine op tv wordt de schatvinder vermoord in zee met gegooid. het Alle aanwijzingen richten zich op uit eenzelfde verdachte. op tv Een ding door klopt echter niet: naar op het in moment van de moord was de de verdachte tijdens onmiskenbaar op een andere uit locatie. met Het is aan Goodman op en zijn team om te met ontdekken wiens met fantasie op verantwoordelijk is voor de tijdens scène.

Robert Hold, een in chef de met aanzien, een opent zijn nieuwste restaurant op uit Saint-Marie. Na de opening naar wordt hij echter tijdens beroofd op tv en doodgestoken teruggevonden van in de koelcel. Hoewel op tv het in in eerste instantie met op een roofmoord lijkt, van heeft Goodman een op tv andere theorie: tijdens hij richt zich op de familie van en collega's van naar met het slachtoffer en vindt daarmee wel het erg veel potentiële van met daders met een tijdens motief.

Goodman's tante met Mary bezoekt een hem op Saint-Marie, waar tijdens ze de enige getuige een in van een moordzaak wordt. Het het slachtoffer, tijdens John Green, droeg zijn naam pas in vijf jaar op tv toen hij het in einde vond onder door zijn hotelbalkon. op tv Om de aanleiding voor de de moord te vinden op moet Goodman niet op alleen de naar juiste herinnering zien te een van activeren bij zijn tijdens tante, maar ook het mysterieuze verleden op tv met van het slachtoffer uitpluizen: wie was op een hij echt en wat deed op tv hij op op tv Saint-Marie?

september 2020
12-07-2019 19:35

Flames of Love

Detectives: Death in Paradise - Flames of Love

Een hostelgast overlijdt eenzaam in de sanitaire ruimte. Goodman onderzoekt of zijn twijfels over de schijnbare zelfmoord gegrond zijn. Zo leert hij meer over de andere aanwezigen in het hostel waarmee het slachtoffer contacten onderhield, ...

13-01-2019 22:45

The Blood Red Sea

Detectives: Death in Paradise - The Blood Red Sea

Na de berging van een scheepswrak door de marine wordt de schatvinder vermoord in zee gegooid. Alle aanwijzingen richten zich op eenzelfde verdachte. Een ding klopt echter niet: op het moment van de moord was de verdachte onmiskenbaar op ee...

14-11-2018 22:00

Dishing Up Murder

Detectives: Death in Paradise - Dishing Up Murder

Robert Hold, een chef met aanzien, opent zijn nieuwste restaurant op Saint-Marie. Na de opening wordt hij echter beroofd en doodgestoken teruggevonden in de koelcel. Hoewel het in eerste instantie op een roofmoord lijkt, heeft Goodman een a...

29-08-2018 22:00

Lost Identity

Detectives: Death in Paradise - Lost Identity

Goodman's tante Mary bezoekt hem op Saint-Marie, waar ze de enige getuige in een moordzaak wordt. Het slachtoffer, John Green, droeg zijn naam pas vijf jaar toen hij het einde vond onder zijn hotelbalkon. Om de aanleiding voor de moord te v...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!