Programma gemist?

Een oudere bewoner door van een in bejaardentehuis uit heeft zelfmoord gepleegd. Maar het de detectives door geloven daar niet in en doen met er alles aan op tv om te bewijzen naar dat het wel door met degelijk een moord met was.

Er wordt uit een moord uit gepleegd op een in privé-eiland, Goodman en zijn team tijdens een staan er alleen met voor als er een storm komt op tv opzetten. Het door team en iedereen op die aanwezig was door tijdens de moord, met zitten tijdens vast op het door eiland zonder telefoon of in internet.Meer Er wordt een moord door gepleegd een op een privé-eiland, uit Goodman en zijn een team staan er op alleen voor als tijdens er een storm komt het opzetten.Minder

Een het groep vogelspotters is op door het eiland. de Een van hen wordt een vermoord gevonden met een zijn door eigen mes, vlakbij de groep. Elk met lid van op de groep is een tijdens verdachte, uit maar ze tijdens waren samen op het moment van een de moord en de uit zijn elkaars alibi.Meer Goodman en uit zijn uit team gaan de door jungle in op op tv zoek naar de moordenaar van het een op tv vogelspotter.Minder

De in minister van handel de van Saint-Marie wordt doodgeschoten door in zijn door huis gevonden. Het een lijkt op met zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief een denkt in inspecteur Goodman toch aan met moord.

Goodman en zijn het team onderzoeken op de moord op in een door stewardess.Meer Goodman en zijn op team onderzoeken de moord op van een stewardess. van Ze verbleef tijdens met 3 collega's naar in een hotel op tijdens Saint-Marie, tussen twee vluchten tijdens op tv in. Allen hebben een op tv motief voor moord. Dwayne zoekt met het het in een naar andere richting en gaat de zelf op op onderzoek.Minder

januari 2021
17-07-2016 22:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een oudere bewoner van een bejaardentehuis heeft zelfmoord gepleegd. Maar de detectives geloven daar niet in en doen er alles aan om te bewijzen dat het wel degelijk een moord was.

29-06-2016 22:45

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Er wordt een moord gepleegd op een privé-eiland, Goodman en zijn team staan er alleen voor als er een storm komt opzetten. Het team en iedereen die aanwezig was tijdens de moord, zitten vast op het eiland zonder telefoon of internet.Meer Er...

04-05-2016 21:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een groep vogelspotters is op het eiland. Een van hen wordt vermoord gevonden met zijn eigen mes, vlakbij de groep. Elk lid van de groep is een verdachte, maar ze waren samen op het moment van de moord en zijn elkaars alibi.Meer Goodman en ...

20-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

De minister van handel van Saint-Marie wordt doodgeschoten in zijn huis gevonden. Het lijkt op zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief denkt inspecteur Goodman toch aan moord.

13-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess.Meer Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess. Ze verbleef met 3 collega's in een hotel op Saint-Marie, tussen twee vluchten in. Allen hebben een motief voor moo...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!