Programma gemist?

Een oudere naar bewoner van een van bejaardentehuis heeft zelfmoord door gepleegd. Maar de een detectives geloven daar in niet door in en doen het er alles aan van om te bewijzen dat het van wel degelijk op tv een moord in was.

Er wordt een tijdens moord het gepleegd op uit een privé-eiland, Goodman en zijn team uit staan er alleen op in voor als er een storm komt door opzetten. Het een team en uit iedereen die aanwezig een was tijdens een de moord, zitten vast tijdens op het in eiland zonder telefoon of internet.Meer Er een wordt een tijdens moord gepleegd op een in privé-eiland, de Goodman en zijn team staan het er alleen voor op op tv als er een een storm komt opzetten.Minder

Een groep vogelspotters de met is op het eiland. Een door van hen door wordt vermoord het gevonden met zijn eigen door mes, vlakbij een de groep. Elk lid uit van de van groep is een verdachte, maar ze op tv waren samen met op het met moment van door de moord en zijn elkaars alibi.Meer door van Goodman en zijn team tijdens gaan de jungle op in op met zoek naar de moordenaar van van een door vogelspotter.Minder

De minister naar van op handel van Saint-Marie wordt de doodgeschoten in zijn huis door gevonden. Het lijkt op op tv zelfmoord maar tijdens ondanks een afscheidsbrief denkt door inspecteur Goodman met toch op tv aan moord.

Goodman het en zijn team de onderzoeken de moord een op een stewardess.Meer Goodman naar en het zijn team onderzoeken de de moord op een in stewardess. Ze verbleef met het 3 met collega's in een hotel op in Saint-Marie, tussen door twee vluchten het in. Allen hebben een motief tijdens voor moord. Dwayne zoekt de het het in een andere richting met en gaat zelf van op op tv onderzoek.Minder

januari 2020
17-07-2016 22:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een oudere bewoner van een bejaardentehuis heeft zelfmoord gepleegd. Maar de detectives geloven daar niet in en doen er alles aan om te bewijzen dat het wel degelijk een moord was.

29-06-2016 22:45

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Er wordt een moord gepleegd op een privé-eiland, Goodman en zijn team staan er alleen voor als er een storm komt opzetten. Het team en iedereen die aanwezig was tijdens de moord, zitten vast op het eiland zonder telefoon of internet.Meer Er...

04-05-2016 21:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een groep vogelspotters is op het eiland. Een van hen wordt vermoord gevonden met zijn eigen mes, vlakbij de groep. Elk lid van de groep is een verdachte, maar ze waren samen op het moment van de moord en zijn elkaars alibi.Meer Goodman en ...

20-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

De minister van handel van Saint-Marie wordt doodgeschoten in zijn huis gevonden. Het lijkt op zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief denkt inspecteur Goodman toch aan moord.

13-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess.Meer Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess. Ze verbleef met 3 collega's in een hotel op Saint-Marie, tussen twee vluchten in. Allen hebben een motief voor moo...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!