Programma gemist?

Een oudere door bewoner van een bejaardentehuis op tv heeft zelfmoord gepleegd. het Maar de op tv detectives geloven daar niet met in en doen het er van alles aan om te op tv bewijzen dat het tijdens wel degelijk een naar moord naar was.

Er van wordt een moord uit gepleegd op het een privé-eiland, Goodman en van zijn team een staan er alleen voor als de er een storm komt de opzetten. Het team naar en op tv iedereen die aanwezig was tijdens uit een de moord, zitten vast op in het eiland zonder telefoon door of uit internet.Meer Er op wordt een moord tijdens gepleegd op een tijdens privé-eiland, Goodman en zijn team staan een er op alleen voor door als er een storm uit komt opzetten.Minder

Een groep op tv vogelspotters een is op het eiland. Een de van hen wordt van vermoord gevonden met naar zijn eigen mes, op tv vlakbij uit de groep. Elk lid met van de groep is een naar een verdachte, maar ze waren samen in op het moment op van met de moord en zijn op elkaars alibi.Meer op Goodman en zijn team gaan de het jungle in de op zoek met naar de tijdens moordenaar van een naar vogelspotter.Minder

De minister in van handel op tv van Saint-Marie wordt met doodgeschoten in zijn huis gevonden. uit Het lijkt door op tijdens zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief op denkt de inspecteur Goodman toch aan een moord.

Goodman van en zijn team onderzoeken de de moord op een naar door stewardess.Meer Goodman en zijn een team onderzoeken op tv de moord op het een stewardess. Ze verbleef met met 3 collega's in een tijdens hotel op op Saint-Marie, tussen twee vluchten de in. op tv Allen hebben een uit motief voor moord. Dwayne op tv zoekt het in een het andere richting en een gaat zelf de op op onderzoek.Minder

mei 2020
17-07-2016 22:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een oudere bewoner van een bejaardentehuis heeft zelfmoord gepleegd. Maar de detectives geloven daar niet in en doen er alles aan om te bewijzen dat het wel degelijk een moord was.

29-06-2016 22:45

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Er wordt een moord gepleegd op een privé-eiland, Goodman en zijn team staan er alleen voor als er een storm komt opzetten. Het team en iedereen die aanwezig was tijdens de moord, zitten vast op het eiland zonder telefoon of internet.Meer Er...

04-05-2016 21:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een groep vogelspotters is op het eiland. Een van hen wordt vermoord gevonden met zijn eigen mes, vlakbij de groep. Elk lid van de groep is een verdachte, maar ze waren samen op het moment van de moord en zijn elkaars alibi.Meer Goodman en ...

20-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

De minister van handel van Saint-Marie wordt doodgeschoten in zijn huis gevonden. Het lijkt op zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief denkt inspecteur Goodman toch aan moord.

13-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess.Meer Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess. Ze verbleef met 3 collega's in een hotel op Saint-Marie, tussen twee vluchten in. Allen hebben een motief voor moo...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!