Programma gemist?

Een naar oudere bewoner van een tijdens bejaardentehuis heeft zelfmoord op tv gepleegd. van Maar de detectives op tv geloven daar niet uit in en doen er alles uit aan om op te bewijzen van dat het wel degelijk een moord uit op was.

Er in wordt een moord gepleegd uit op een met privé-eiland, Goodman en op zijn team naar staan er alleen door voor als er tijdens een storm komt opzetten. Het team op en iedereen die van aanwezig op tv was tijdens op tv de moord, zitten vast op door het eiland een zonder telefoon of internet.Meer de Er wordt de een moord in gepleegd op een privé-eiland, van Goodman en zijn uit team staan er alleen door voor tijdens als er een storm een komt opzetten.Minder

Een in groep vogelspotters is op met het eiland. Een door van hen van wordt vermoord gevonden uit met zijn eigen in mes, vlakbij de op groep. Elk lid naar van de groep met is een verdachte, maar naar ze waren samen tijdens op van het moment van de van moord en uit zijn elkaars alibi.Meer Goodman en met zijn team gaan tijdens de uit jungle in op zoek naar de de moordenaar van naar een van vogelspotter.Minder

De minister van met handel op van Saint-Marie wordt in doodgeschoten in zijn huis gevonden. in Het met lijkt op zelfmoord op maar ondanks een in afscheidsbrief denkt inspecteur een Goodman toch naar aan moord.

Goodman en zijn uit op team onderzoeken de moord naar op een stewardess.Meer Goodman naar en zijn team onderzoeken tijdens de het moord op een stewardess. Ze tijdens verbleef met van 3 collega's op in een hotel op uit Saint-Marie, tussen het twee vluchten in. Allen hebben van een motief voor van moord. Dwayne door zoekt het in naar een andere op tv richting en gaat zelf op op op tv onderzoek.Minder

mei 2021
17-07-2016 22:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een oudere bewoner van een bejaardentehuis heeft zelfmoord gepleegd. Maar de detectives geloven daar niet in en doen er alles aan om te bewijzen dat het wel degelijk een moord was.

29-06-2016 22:45

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Er wordt een moord gepleegd op een privé-eiland, Goodman en zijn team staan er alleen voor als er een storm komt opzetten. Het team en iedereen die aanwezig was tijdens de moord, zitten vast op het eiland zonder telefoon of internet.Meer Er...

04-05-2016 21:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een groep vogelspotters is op het eiland. Een van hen wordt vermoord gevonden met zijn eigen mes, vlakbij de groep. Elk lid van de groep is een verdachte, maar ze waren samen op het moment van de moord en zijn elkaars alibi.Meer Goodman en ...

20-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

De minister van handel van Saint-Marie wordt doodgeschoten in zijn huis gevonden. Het lijkt op zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief denkt inspecteur Goodman toch aan moord.

13-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess.Meer Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess. Ze verbleef met 3 collega's in een hotel op Saint-Marie, tussen twee vluchten in. Allen hebben een motief voor moo...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!