Programma gemist?

Een van oudere bewoner een van een bejaardentehuis heeft op zelfmoord gepleegd. Maar de detectives door geloven tijdens daar niet in en de doen er alles uit aan van om te bewijzen met dat het wel degelijk een op moord uit was.

Er naar wordt een moord het gepleegd op een op tv privé-eiland, Goodman een en zijn team staan er alleen door voor als er in op tv een storm komt opzetten. Het team tijdens en van iedereen die de aanwezig was tijdens het de moord, zitten vast op op het op eiland zonder telefoon of internet.Meer het Er wordt een moord uit van gepleegd op een privé-eiland, op tv Goodman en met zijn team staan er in alleen voor als tijdens er een storm het komt opzetten.Minder

Een groep vogelspotters op tv is op met het eiland. Een de van hen wordt van vermoord tijdens gevonden met zijn eigen mes, vlakbij uit de naar groep. Elk lid tijdens van de een groep is een verdachte, maar het ze waren samen de op het moment een van de in moord en zijn op elkaars alibi.Meer Goodman door en zijn team gaan de de jungle naar in op zoek naar naar de moordenaar van een de op tv vogelspotter.Minder

De uit minister van handel het van Saint-Marie wordt doodgeschoten in de zijn huis het gevonden. Het het lijkt op zelfmoord de maar ondanks een afscheidsbrief denkt op inspecteur een Goodman toch een aan moord.

Goodman op tv en zijn team onderzoeken door de moord op een de stewardess.Meer Goodman tijdens en zijn team onderzoeken uit de het moord op door een stewardess. Ze verbleef met in 3 collega's in een tijdens hotel op Saint-Marie, naar tussen twee een vluchten in. Allen hebben van een motief voor op tv van moord. Dwayne zoekt het in de een andere richting naar en gaat met zelf op het onderzoek.Minder

september 2020
17-07-2016 22:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een oudere bewoner van een bejaardentehuis heeft zelfmoord gepleegd. Maar de detectives geloven daar niet in en doen er alles aan om te bewijzen dat het wel degelijk een moord was.

29-06-2016 22:45

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Er wordt een moord gepleegd op een privé-eiland, Goodman en zijn team staan er alleen voor als er een storm komt opzetten. Het team en iedereen die aanwezig was tijdens de moord, zitten vast op het eiland zonder telefoon of internet.Meer Er...

04-05-2016 21:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een groep vogelspotters is op het eiland. Een van hen wordt vermoord gevonden met zijn eigen mes, vlakbij de groep. Elk lid van de groep is een verdachte, maar ze waren samen op het moment van de moord en zijn elkaars alibi.Meer Goodman en ...

20-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

De minister van handel van Saint-Marie wordt doodgeschoten in zijn huis gevonden. Het lijkt op zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief denkt inspecteur Goodman toch aan moord.

13-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess.Meer Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess. Ze verbleef met 3 collega's in een hotel op Saint-Marie, tussen twee vluchten in. Allen hebben een motief voor moo...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!