Programma gemist?

Een oudere bewoner op van op een bejaardentehuis heeft zelfmoord van gepleegd. op tv Maar de detectives naar geloven daar niet in naar en doen er alles het aan om een te bewijzen van dat het wel degelijk een een moord van was.

Er van wordt een moord gepleegd op naar de een privé-eiland, Goodman en naar zijn team op staan er alleen de voor als er een storm op komt in opzetten. Het team op en iedereen die aanwezig was door tijdens van de moord, zitten uit vast op het eiland zonder met telefoon of internet.Meer Er het wordt een het moord gepleegd op tijdens een privé-eiland, uit Goodman en zijn team staan op het er alleen voor als er door een op tv storm komt opzetten.Minder

Een op groep vogelspotters is op op tv het eiland. Een van naar hen op wordt vermoord gevonden met op tv zijn eigen de mes, vlakbij de groep. op tv Elk het lid van de groep is een op verdachte, maar het ze waren samen uit op het moment van tijdens de de moord en zijn elkaars alibi.Meer tijdens Goodman het en zijn door team gaan de jungle in op van zoek naar de uit moordenaar van een door een vogelspotter.Minder

De minister van met een handel van Saint-Marie wordt met doodgeschoten in zijn van huis gevonden. Het lijkt op op zelfmoord op maar ondanks een afscheidsbrief de denkt inspecteur Goodman toch op aan met moord.

Goodman en zijn in team onderzoeken de de moord een op een het stewardess.Meer Goodman en met zijn team onderzoeken op tv de moord op een stewardess. Ze het verbleef met op tv 3 collega's in op een hotel in op Saint-Marie, tussen twee het vluchten in. Allen met hebben tijdens een motief voor moord. Dwayne zoekt van het van in een het andere richting en gaat op tv zelf op uit onderzoek.Minder

september 2021
17-07-2016 22:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een oudere bewoner van een bejaardentehuis heeft zelfmoord gepleegd. Maar de detectives geloven daar niet in en doen er alles aan om te bewijzen dat het wel degelijk een moord was.

29-06-2016 22:45

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Er wordt een moord gepleegd op een privé-eiland, Goodman en zijn team staan er alleen voor als er een storm komt opzetten. Het team en iedereen die aanwezig was tijdens de moord, zitten vast op het eiland zonder telefoon of internet.Meer Er...

04-05-2016 21:55

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Een groep vogelspotters is op het eiland. Een van hen wordt vermoord gevonden met zijn eigen mes, vlakbij de groep. Elk lid van de groep is een verdachte, maar ze waren samen op het moment van de moord en zijn elkaars alibi.Meer Goodman en ...

20-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

De minister van handel van Saint-Marie wordt doodgeschoten in zijn huis gevonden. Het lijkt op zelfmoord maar ondanks een afscheidsbrief denkt inspecteur Goodman toch aan moord.

13-11-2015 20:33

Detectives: Death in Paradise

Detectives: Death in Paradise - Detectives: Death in Paradise

Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess.Meer Goodman en zijn team onderzoeken de moord op een stewardess. Ze verbleef met 3 collega's in een hotel op Saint-Marie, tussen twee vluchten in. Allen hebben een motief voor moo...

Detectives: Death in Paradise gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectives: Death in Paradise de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectives: Death in Paradise bij Detectives: Death in Paradise liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectives: Death in Paradise. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectives: Death in Paradise gemist

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Detectives: Death in Paradise gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Detectives: Death in Paradise? Hier kun je alle uitzendingen van Detectives: Death in Paradise kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 12-07-2019 om 19:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!