Programma gemist?

Ali Brown heeft een een ontzettend succesvol van coachingsbedrijf waar op ze inmiddels met miljoenen mee heeft het verdiend. Voor het een paar dagen op tv neemt ze afscheid van geld en tijdens op luxe om te op kijken hoe de het dakloze mensen in Venice Beach door leven. Ali doet op tv alsof ze op tv meewerkt aan een documentaire over de van vrijwilligers, maar in uit werkelijkheid wil ze met eigen het ogen zien welke de mensen het en stichtingen ze kan helpen met door haar een geld.

Na de dood naar van twee goede in door vrienden, realiseerde internetondernemer een John Ferber zich het dat er meer is in het het leven dan tijdens werken. tijdens Hij besloot meer het te gaan genieten tijdens van het leven en anderen te een helpen. Voor zes naar dagen verlaat met hij zijn luxe huis in in FLorida om van zich de onder te dompelen in het in leven uit van de daklozen tijdens in downtown in Los Angeles.

Na de de dood tijdens van twee goede vrienden, realiseerde het internetondernemer John Ferber zich uit dat er het meer is een in het leven dan tijdens werken. een Hij besloot meer te gaan op genieten van op het leven en anderen te op helpen. naar Voor zes dagen verlaat hij in tijdens zijn luxe huis in op tv FLorida om zich onder het te een dompelen in het leven van de op daklozen uit in downtown op Los Angeles.

De uit zestigjarige internetondernemer Marcelle met Speller heeft haar fortuin door verdiend met het verhuren tijdens van op vakantiehuizen via internet. op tv Ondanks haar vermogen van meer naar dan tien met miljoen een pond, is ze uit nog steeds voorzichtig met het uitgeven een uit van geld. Marcelle gaat een undercover in het zuidwesten van in op tv Engeland, waar meer dan de uit helft van de door inwoners boven de tijdens vijftig is. de Daar gaat ze op naar zoeken naar mensen die tijdens financiële steun hard naar een kunnen gebruiken.

De uit zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller met heeft haar de fortuin verdiend met in het verhuren van in vakantiehuizen via door internet. Ondanks haar vermogen van uit meer naar dan tien miljoen pond, is ze met nog steeds voorzichtig tijdens een met het uitgeven van geld. Marcelle naar gaat undercover de in het zuidwesten van van Engeland, waar tijdens meer dan in de helft van de uit inwoners boven door de vijftig is. Daar gaat van ze op zoeken een met naar mensen die financiële de steun hard kunnen met gebruiken.

Gordon tijdens McAlpine is de miljonair sinds hij door zijn softwarebedrijf verkocht. een Het mooie Berkshire, op waar hij met de zijn vrouw en kinderen woont, verruilt op tv hij tijdelijk het voor uit het Schotse Glasgow. Gordon groeide hier op op, op maar sinds zijn het vertrek is er veel naar veranderd. Genoeg naar mogelijkheden dus om financieel te naar hulp te het schieten.

De op tv gadgetverslaafde ondernemer Chris Brown begrijpt in dat sommige mensen door hem als uit nerd zien vanwege zijn door hobby´s. Zijn op liefde voor technologie van heeft op tv er echter wel voor gezorgd dat op tv hij het een fortuin heeft verdiend. Vijf in naar jaar geleden heeft hij een reiswebsite met door opgestart, die momenteel tijdens meer dan 35 miljoen pond omzet uit draait. Chris op tv vertrekt door naar het noorden van uit Manchester, waar hij in van contact uit komt met meerdere organisaties die zijn naar met geld goed kunnen een gebruiken.

De 24-jarige in uit Liverpool afkomstige Tom van tijdens Mairs heeft zijn vaders gift van op tv een in miljoen pond binnen een jaar de weten te verdubbelen een op tv door het verhuren van woningen van aan studenten. uit Ondanks zijn ambitie een en honger naar succes, beseft tijdens hij zich het terdege dat tijdens hij geluk heeft gehad naar met zijn de vaders financiële door steun. Tom besluit de undercover te gaan in de van sociale sector, op zoek de een naar een project waaraan van hij een door bijdrage kan leveren.

Multimiljonair Mark de Pearson uit is eigenaar van een onlinebedrijf in van kortingscodes. Zijn op tv bedrijf is de de laatste jaren enorm gegroeid het en hij naar is uit met zijn 29 jaar al op tv goed voor meer een dan 65 miljoen pond. door van Hij gaat undercover in op tv het als gewelddadig bekend tijdens staande Nottingham, de waar hij tijdens vrijwilligerswerk gaat doen bij verschillende door organisaties.

Britse realityserie naar waarin op een miljonair zich twee uit weken lang van onderdompelt in het harde leven de in op een achterstandswijk. De opdracht is uit om in op tv kaart te in brengen wie in deze gemeenschap door hulpbehoevend het is.

Britse tijdens realityserie waarin tijdens een miljonair zich twee weken de lang onderdompelt van in het harde de leven in een achterstandswijk. De van opdracht op tv is om in het kaart te door brengen wie in van deze gemeenschap hulpbehoevend van is.

Britse realityserie in waarin een naar miljonair zich twee weken naar lang onderdompelt in het door harde leven in op tv door een achterstandswijk. De op tv opdracht is om in een kaart te met brengen wie in deze in gemeenschap hulpbehoevend van is.

Daniel uit Smith verdiende zijn eerste met miljoen in op 22-jarige leeftijd. van Hij stopte met school toen hij het tijdens vijftien was om op zijn vader te helpen in naar diens met meubelzaak. Het keiharde werken heeft met wel al op zijn tol geëist, want door Daniel, nu de 26, heeft een flinke een burn-out met achter de rug. Met nieuwe gedachten de over zijn levensstijl, tijdens het gaat Daniel twee weken uit wonen in Londen, waar de de daklozen in een groten getale 'wonen'. op tv Hij maakt kennis naar met het keiharde op leven op de tijdens straat op en hoopt een bewoner een kans uit op een door nieuwe start uit te kunnen naar geven.

februari 2020
09-05-2013 20:29

Secret Millionaire "Ali Brown"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "Ali Brown"

Ali Brown heeft een ontzettend succesvol coachingsbedrijf waar ze inmiddels miljoenen mee heeft verdiend. Voor een paar dagen neemt ze afscheid van geld en luxe om te kijken hoe de dakloze mensen in Venice Beach leven. Ali doet alsof ze mee...

04-05-2013 19:00

Secret Millionaire "John Ferber"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "John Ferber"

Na de dood van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer John Ferber zich dat er meer is in het leven dan werken. Hij besloot meer te gaan genieten van het leven en anderen te helpen. Voor zes dagen verlaat hij zijn luxe huis in F...

02-05-2013 20:30

Secret Millionaire "John Ferber"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "John Ferber"

Na de dood van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer John Ferber zich dat er meer is in het leven dan werken. Hij besloot meer te gaan genieten van het leven en anderen te helpen. Voor zes dagen verlaat hij zijn luxe huis in F...

27-04-2013 18:57

Secret Millionaire "Marcelle Speller"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "Marcelle Speller"

De zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft haar fortuin verdiend met het verhuren van vakantiehuizen via internet. Ondanks haar vermogen van meer dan tien miljoen pond, is ze nog steeds voorzichtig met het uitgeven van geld. ...

25-04-2013 20:31

Marcelle Speller

Secret Millionaire - Marcelle Speller

De zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft haar fortuin verdiend met het verhuren van vakantiehuizen via internet. Ondanks haar vermogen van meer dan tien miljoen pond, is ze nog steeds voorzichtig met het uitgeven van geld. ...

18-04-2013 20:30

Gordon McAlpine

Secret Millionaire - Gordon McAlpine

Gordon McAlpine is miljonair sinds hij zijn softwarebedrijf verkocht. Het mooie Berkshire, waar hij met zijn vrouw en kinderen woont, verruilt hij tijdelijk voor het Schotse Glasgow. Gordon groeide hier op, maar sinds zijn vertrek is er vee...

11-04-2013 20:30

Chris Brown

Secret Millionaire - Chris Brown

De gadgetverslaafde ondernemer Chris Brown begrijpt dat sommige mensen hem als nerd zien vanwege zijn hobby´s. Zijn liefde voor technologie heeft er echter wel voor gezorgd dat hij een fortuin heeft verdiend. Vijf jaar geleden heeft hij een...

04-04-2013 20:30

Tom Mairs

Secret Millionaire - Tom Mairs

De 24-jarige uit Liverpool afkomstige Tom Mairs heeft zijn vaders gift van een miljoen pond binnen een jaar weten te verdubbelen door het verhuren van woningen aan studenten. Ondanks zijn ambitie en honger naar succes, beseft hij zich terde...

28-03-2013 20:29

Mark Pearson

Secret Millionaire - Mark Pearson

Multimiljonair Mark Pearson is eigenaar van een onlinebedrijf in kortingscodes. Zijn bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid en hij is met zijn 29 jaar al goed voor meer dan 65 miljoen pond. Hij gaat undercover in het als gewelddadig bek...

26-03-2013 13:03

Rob Lloyd

Secret Millionaire - Rob Lloyd

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

19-03-2013 13:07

Jonathan Hick

Secret Millionaire - Jonathan Hick

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

12-03-2013 13:07

Kevin Morley

Secret Millionaire - Kevin Morley

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

22-08-2012 22:23

Jennifer Cheyne

Secret Millionaire - Jennifer Cheyne

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. ...

19-08-2012 18:08

Gary Eastwood

Secret Millionaire - Gary Eastwood

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. ...

15-08-2012 22:23

Daniel Smith

Secret Millionaire - Daniel Smith

Daniel Smith verdiende zijn eerste miljoen op 22-jarige leeftijd. Hij stopte met school toen hij vijftien was om zijn vader te helpen in diens meubelzaak. Het keiharde werken heeft wel al zijn tol geëist, want Daniel, nu 26, heeft een flink...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Secret Millionaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secret Millionaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secret Millionaire bij Secret Millionaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secret Millionaire. Heb je een uitzending van Secret Millionaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secret Millionaire gemist

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. Sinds 4 januari 2009 wordt op RTL 4 ook een Nederlandse versie van Secret Millionaire uitgezonden. De eerste aflevering trok ongeveer een miljoen kijkers.

Uitzending gemist van Secret Millionaire? Hier kun je alle uitzendingen van Secret Millionaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!