Programma gemist?

Ali tijdens Brown heeft een met ontzettend succesvol door coachingsbedrijf waar ze door inmiddels miljoenen mee heeft verdiend. Voor op tv het een paar dagen op tv neemt ze afscheid van de geld en op tv luxe om te kijken hoe uit de een dakloze mensen in de Venice Beach leven. Ali doet op alsof tijdens ze meewerkt aan een de documentaire over vrijwilligers, maar het in werkelijkheid een wil ze met eigen naar ogen door zien welke mensen en in stichtingen ze kan helpen met van haar het geld.

Na uit de dood uit van twee goede vrienden, door realiseerde internetondernemer John Ferber op zich van dat er meer is in het tijdens leven een dan werken. Hij besloot meer naar met te gaan genieten van het het leven en anderen in te naar helpen. Voor zes dagen verlaat het hij zijn luxe tijdens huis in met FLorida om naar zich onder te op tv dompelen in het leven een van de daklozen in in downtown door Los Angeles.

Na van de dood een van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer een tijdens John Ferber zich dat er meer door is op in het van leven dan werken. Hij besloot uit meer te gaan uit genieten van het leven tijdens en anderen naar te een helpen. Voor zes op tv dagen verlaat hij zijn luxe huis het in FLorida om tijdens zich onder met te dompelen in tijdens het leven van in de daklozen in in downtown Los op tv Angeles.

De zestigjarige de internetondernemer Marcelle Speller tijdens heeft haar met fortuin verdiend tijdens met het verhuren van het vakantiehuizen via internet. Ondanks met haar vermogen een van meer dan in tien miljoen met pond, is ze nog uit steeds voorzichtig met met het uitgeven van geld. Marcelle een gaat een undercover in het zuidwesten een van Engeland, waar tijdens meer dan de helft van van naar de inwoners boven de het vijftig is. Daar door gaat ze op tv op zoeken naar mensen die op financiële steun een hard kunnen door gebruiken.

De door zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft met haar uit fortuin verdiend met het naar verhuren met van vakantiehuizen via op internet. Ondanks haar vermogen van meer in dan tien miljoen in pond, is naar ze nog op steeds voorzichtig naar met het uitgeven van geld. met Marcelle door gaat undercover in het het zuidwesten van Engeland, tijdens waar meer dan de het helft met van de inwoners op tv boven de vijftig door is. Daar gaat ze op zoeken tijdens naar uit mensen die financiële steun hard een kunnen naar gebruiken.

Gordon uit McAlpine is miljonair sinds door hij zijn met softwarebedrijf verkocht. Het mooie Berkshire, op tv van waar hij met zijn vrouw en een kinderen woont, verruilt naar hij naar tijdelijk voor het Schotse Glasgow. door Gordon in groeide hier op op, maar sinds tijdens zijn vertrek is er veel veranderd. de Genoeg mogelijkheden dus tijdens om een financieel te hulp op te schieten.

De op tv gadgetverslaafde ondernemer Chris Brown begrijpt door dat tijdens sommige mensen hem als door nerd zien in vanwege zijn hobby´s. Zijn tijdens liefde voor door technologie heeft een er echter wel voor naar gezorgd dat hij een door fortuin een heeft verdiend. Vijf jaar de geleden heeft met hij een reiswebsite opgestart, die naar momenteel op meer dan 35 miljoen pond omzet op tv draait. Chris vertrekt de naar het noorden van van Manchester, waar door hij de in contact komt met naar meerdere organisaties die naar zijn met geld goed kunnen op tv gebruiken.

De 24-jarige uit uit Liverpool tijdens afkomstige Tom Mairs heeft zijn van van vaders gift van een met miljoen pond binnen een jaar tijdens weten te verdubbelen tijdens op tv door het verhuren van een woningen aan studenten. Ondanks zijn op tv ambitie en tijdens honger het naar succes, beseft hij zich terdege uit in dat hij geluk heeft gehad met het zijn vaders in financiële steun. Tom naar besluit undercover naar te gaan in op tv de sociale de sector, op zoek de naar een project waaraan hij een een bijdrage kan de leveren.

Multimiljonair Mark op tv Pearson is eigenaar van de de een onlinebedrijf in kortingscodes. in Zijn bedrijf is de in laatste jaren van enorm gegroeid uit en hij is met zijn van 29 jaar al van goed voor meer tijdens dan 65 miljoen tijdens pond. Hij gaat tijdens undercover in het als van gewelddadig bekend op tv staande Nottingham, waar uit hij van vrijwilligerswerk gaat doen bij verschillende in organisaties.

Britse met realityserie waarin een miljonair zich uit twee weken lang tijdens onderdompelt in het naar harde leven in naar een achterstandswijk. in De opdracht is op om in kaart op te in brengen wie in op tv deze gemeenschap hulpbehoevend op is.

Britse uit realityserie waarin van een miljonair zich twee weken op tv lang onderdompelt in van het het harde leven in van een achterstandswijk. De met opdracht is om in op kaart te brengen wie in naar op tv deze gemeenschap hulpbehoevend op is.

Britse het realityserie waarin een miljonair door zich twee naar weken lang de onderdompelt in het op tv harde leven in een achterstandswijk. De op op tv opdracht is om in de kaart te brengen wie het in deze gemeenschap op tv hulpbehoevend van is.

Daniel het Smith verdiende zijn eerste naar miljoen door op 22-jarige leeftijd. door Hij stopte met school het toen hij vijftien op was om zijn het vader te helpen in in diens meubelzaak. Het tijdens keiharde op tv werken heeft wel uit al zijn tol geëist, want Daniel, door nu in 26, heeft het een flinke burn-out achter de rug. een op Met nieuwe gedachten in over zijn levensstijl, gaat Daniel twee op weken op wonen in Londen, waar van de daklozen in in groten getale 'wonen'. Hij door maakt kennis tijdens met het keiharde het leven op de straat het en van hoopt een bewoner het een kans op een nieuwe de start te kunnen van op geven.

februari 2019
09-05-2013 20:29

Secret Millionaire "Ali Brown"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "Ali Brown"

Ali Brown heeft een ontzettend succesvol coachingsbedrijf waar ze inmiddels miljoenen mee heeft verdiend. Voor een paar dagen neemt ze afscheid van geld en luxe om te kijken hoe de dakloze mensen in Venice Beach leven. Ali doet alsof ze mee...

04-05-2013 19:00

Secret Millionaire "John Ferber"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "John Ferber"

Na de dood van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer John Ferber zich dat er meer is in het leven dan werken. Hij besloot meer te gaan genieten van het leven en anderen te helpen. Voor zes dagen verlaat hij zijn luxe huis in F...

02-05-2013 20:30

Secret Millionaire "John Ferber"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "John Ferber"

Na de dood van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer John Ferber zich dat er meer is in het leven dan werken. Hij besloot meer te gaan genieten van het leven en anderen te helpen. Voor zes dagen verlaat hij zijn luxe huis in F...

27-04-2013 18:57

Secret Millionaire "Marcelle Speller"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "Marcelle Speller"

De zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft haar fortuin verdiend met het verhuren van vakantiehuizen via internet. Ondanks haar vermogen van meer dan tien miljoen pond, is ze nog steeds voorzichtig met het uitgeven van geld. ...

25-04-2013 20:31

Marcelle Speller

Secret Millionaire - Marcelle Speller

De zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft haar fortuin verdiend met het verhuren van vakantiehuizen via internet. Ondanks haar vermogen van meer dan tien miljoen pond, is ze nog steeds voorzichtig met het uitgeven van geld. ...

18-04-2013 20:30

Gordon McAlpine

Secret Millionaire - Gordon McAlpine

Gordon McAlpine is miljonair sinds hij zijn softwarebedrijf verkocht. Het mooie Berkshire, waar hij met zijn vrouw en kinderen woont, verruilt hij tijdelijk voor het Schotse Glasgow. Gordon groeide hier op, maar sinds zijn vertrek is er vee...

11-04-2013 20:30

Chris Brown

Secret Millionaire - Chris Brown

De gadgetverslaafde ondernemer Chris Brown begrijpt dat sommige mensen hem als nerd zien vanwege zijn hobby´s. Zijn liefde voor technologie heeft er echter wel voor gezorgd dat hij een fortuin heeft verdiend. Vijf jaar geleden heeft hij een...

04-04-2013 20:30

Tom Mairs

Secret Millionaire - Tom Mairs

De 24-jarige uit Liverpool afkomstige Tom Mairs heeft zijn vaders gift van een miljoen pond binnen een jaar weten te verdubbelen door het verhuren van woningen aan studenten. Ondanks zijn ambitie en honger naar succes, beseft hij zich terde...

28-03-2013 20:29

Mark Pearson

Secret Millionaire - Mark Pearson

Multimiljonair Mark Pearson is eigenaar van een onlinebedrijf in kortingscodes. Zijn bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid en hij is met zijn 29 jaar al goed voor meer dan 65 miljoen pond. Hij gaat undercover in het als gewelddadig bek...

26-03-2013 13:03

Rob Lloyd

Secret Millionaire - Rob Lloyd

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

19-03-2013 13:07

Jonathan Hick

Secret Millionaire - Jonathan Hick

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

12-03-2013 13:07

Kevin Morley

Secret Millionaire - Kevin Morley

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

22-08-2012 22:23

Jennifer Cheyne

Secret Millionaire - Jennifer Cheyne

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. ...

19-08-2012 18:08

Gary Eastwood

Secret Millionaire - Gary Eastwood

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. ...

15-08-2012 22:23

Daniel Smith

Secret Millionaire - Daniel Smith

Daniel Smith verdiende zijn eerste miljoen op 22-jarige leeftijd. Hij stopte met school toen hij vijftien was om zijn vader te helpen in diens meubelzaak. Het keiharde werken heeft wel al zijn tol geëist, want Daniel, nu 26, heeft een flink...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Secret Millionaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secret Millionaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secret Millionaire bij Secret Millionaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secret Millionaire. Heb je een uitzending van Secret Millionaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secret Millionaire gemist

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. Sinds 4 januari 2009 wordt op RTL 4 ook een Nederlandse versie van Secret Millionaire uitgezonden. De eerste aflevering trok ongeveer een miljoen kijkers.

Uitzending gemist van Secret Millionaire? Hier kun je alle uitzendingen van Secret Millionaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord