Programma gemist?

Ali Brown heeft op een het ontzettend succesvol tijdens coachingsbedrijf waar ze op tv inmiddels miljoenen mee op tv heeft verdiend. Voor een paar uit dagen neemt ze afscheid uit van uit geld en luxe om de te kijken hoe een de op tv dakloze mensen in door Venice Beach leven. Ali doet van alsof in ze meewerkt aan op een documentaire over vrijwilligers, van maar in tijdens werkelijkheid wil ze tijdens met eigen ogen het zien welke mensen het en stichtingen ze kan door helpen met haar het geld.

Na een de dood van twee een goede vrienden, realiseerde met internetondernemer in John Ferber zich in dat er meer met is in het leven dan werken. van Hij met besloot meer te de gaan genieten van het leven naar en op tv anderen te helpen. Voor door zes dagen verlaat hij door zijn luxe huis de in FLorida om van zich onder op tv te dompelen in in het in leven van de naar daklozen in downtown Los in Angeles.

Na een de dood van van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer op John Ferber zich op tv dat in er meer is in het in leven dan werken. het van Hij besloot meer door te gaan genieten van met het leven en het anderen te helpen. Voor van zes tijdens dagen verlaat hij zijn luxe door huis in FLorida om tijdens zich onder te het de dompelen in het leven van de tijdens daklozen in downtown door Los het Angeles.

De uit zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller in heeft haar met fortuin verdiend met het de verhuren van vakantiehuizen naar via door internet. Ondanks haar het vermogen van meer dan tien miljoen naar pond, is tijdens ze nog de steeds voorzichtig met het uitgeven de van geld. op tv Marcelle gaat undercover in door het het zuidwesten van Engeland, waar naar meer dan de helft uit van door de inwoners boven de vijftig naar naar is. Daar gaat met ze op zoeken naar mensen naar die financiële steun door hard kunnen de gebruiken.

De in zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft in de haar fortuin verdiend met het in verhuren tijdens van vakantiehuizen via op tv internet. Ondanks haar naar vermogen van meer op tv dan tien miljoen met pond, is ze van nog steeds voorzichtig met op tv het uitgeven van geld. de Marcelle gaat undercover in van het het zuidwesten van Engeland, op tv waar meer dan de van helft van op tv de inwoners boven de vijftig van naar is. Daar gaat ze op zoeken met naar mensen door die op financiële steun hard kunnen tijdens gebruiken.

Gordon McAlpine het is miljonair sinds het hij zijn door softwarebedrijf verkocht. Het naar mooie Berkshire, waar hij door met zijn op vrouw en kinderen woont, het verruilt hij tijdelijk voor door het een Schotse Glasgow. Gordon een groeide hier op, maar sinds de zijn vertrek uit is er een veel veranderd. Genoeg mogelijkheden uit dus het om financieel te hulp te in schieten.

De naar gadgetverslaafde ondernemer uit Chris Brown begrijpt dat op tv sommige mensen hem met als nerd zien vanwege de zijn hobby´s. op Zijn liefde naar voor technologie heeft er op echter wel voor gezorgd dat met hij een met fortuin heeft verdiend. Vijf uit jaar geleden heeft tijdens hij een naar reiswebsite opgestart, die door momenteel meer dan naar 35 miljoen op tv pond omzet draait. Chris vertrekt met uit naar het noorden van Manchester, waar door hij een in contact komt met meerdere het door organisaties die zijn geld van goed kunnen door gebruiken.

De 24-jarige van uit een Liverpool afkomstige Tom Mairs op tv heeft zijn vaders gift naar van een miljoen uit pond binnen tijdens een jaar van weten te verdubbelen door met het verhuren van tijdens woningen aan studenten. door Ondanks zijn op ambitie en honger het naar succes, beseft uit hij zich terdege dat hij geluk met heeft gehad met de zijn vaders financiële naar op tv steun. Tom besluit undercover te tijdens gaan in de de sociale sector, op zoek een naar een tijdens project waaraan hij met een bijdrage kan het leveren.

Multimiljonair uit Mark Pearson is eigenaar tijdens van een onlinebedrijf de in kortingscodes. tijdens Zijn bedrijf is de op laatste jaren enorm de gegroeid en hij is op tv met zijn 29 van jaar al goed tijdens voor met meer dan in 65 miljoen pond. Hij in gaat undercover van in het als gewelddadig bekend staande op Nottingham, door waar hij op vrijwilligerswerk gaat doen bij verschillende naar organisaties.

Britse naar realityserie waarin uit een miljonair zich twee op tv weken lang onderdompelt in in het uit harde leven in de een achterstandswijk. De opdracht naar is om met in kaart te brengen wie het in een deze gemeenschap hulpbehoevend door is.

Britse realityserie een waarin op een miljonair zich twee tijdens weken lang onderdompelt in het een uit harde leven in een een achterstandswijk. De opdracht een is om in de kaart te brengen van wie in deze gemeenschap hulpbehoevend op op tv is.

Britse realityserie waarin tijdens een miljonair zich de twee weken op tv lang onderdompelt in naar het harde leven de in een achterstandswijk. De op opdracht is om uit in kaart van te brengen wie in de deze gemeenschap hulpbehoevend een van is.

Daniel Smith verdiende met zijn eerste miljoen de met op 22-jarige leeftijd. Hij stopte op met school toen hij op tv vijftien was om op zijn op vader te helpen in naar diens meubelzaak. Het keiharde met werken tijdens heeft wel al zijn het tol de geëist, want Daniel, nu 26, heeft de een flinke burn-out de achter de rug. op tv tijdens Met nieuwe gedachten over uit zijn levensstijl, gaat naar Daniel twee weken wonen door in Londen, waar de van daklozen in tijdens groten getale 'wonen'. op Hij maakt uit kennis met het keiharde met leven op de op straat en hoopt met een bewoner tijdens een kans op naar een nieuwe start te door kunnen naar geven.

oktober 2017
09-05-2013 20:29

Secret Millionaire "Ali Brown"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "Ali Brown"

Ali Brown heeft een ontzettend succesvol coachingsbedrijf waar ze inmiddels miljoenen mee heeft verdiend. Voor een paar dagen neemt ze afscheid van geld en luxe om te kijken hoe de dakloze mensen in Venice Beach leven. Ali doet alsof ze mee...

04-05-2013 19:00

Secret Millionaire "John Ferber"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "John Ferber"

Na de dood van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer John Ferber zich dat er meer is in het leven dan werken. Hij besloot meer te gaan genieten van het leven en anderen te helpen. Voor zes dagen verlaat hij zijn luxe huis in F...

02-05-2013 20:30

Secret Millionaire "John Ferber"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "John Ferber"

Na de dood van twee goede vrienden, realiseerde internetondernemer John Ferber zich dat er meer is in het leven dan werken. Hij besloot meer te gaan genieten van het leven en anderen te helpen. Voor zes dagen verlaat hij zijn luxe huis in F...

27-04-2013 18:57

Secret Millionaire "Marcelle Speller"

Secret Millionaire - Secret Millionaire "Marcelle Speller"

De zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft haar fortuin verdiend met het verhuren van vakantiehuizen via internet. Ondanks haar vermogen van meer dan tien miljoen pond, is ze nog steeds voorzichtig met het uitgeven van geld. ...

25-04-2013 20:31

Marcelle Speller

Secret Millionaire - Marcelle Speller

De zestigjarige internetondernemer Marcelle Speller heeft haar fortuin verdiend met het verhuren van vakantiehuizen via internet. Ondanks haar vermogen van meer dan tien miljoen pond, is ze nog steeds voorzichtig met het uitgeven van geld. ...

18-04-2013 20:30

Gordon McAlpine

Secret Millionaire - Gordon McAlpine

Gordon McAlpine is miljonair sinds hij zijn softwarebedrijf verkocht. Het mooie Berkshire, waar hij met zijn vrouw en kinderen woont, verruilt hij tijdelijk voor het Schotse Glasgow. Gordon groeide hier op, maar sinds zijn vertrek is er vee...

11-04-2013 20:30

Chris Brown

Secret Millionaire - Chris Brown

De gadgetverslaafde ondernemer Chris Brown begrijpt dat sommige mensen hem als nerd zien vanwege zijn hobby´s. Zijn liefde voor technologie heeft er echter wel voor gezorgd dat hij een fortuin heeft verdiend. Vijf jaar geleden heeft hij een...

04-04-2013 20:30

Tom Mairs

Secret Millionaire - Tom Mairs

De 24-jarige uit Liverpool afkomstige Tom Mairs heeft zijn vaders gift van een miljoen pond binnen een jaar weten te verdubbelen door het verhuren van woningen aan studenten. Ondanks zijn ambitie en honger naar succes, beseft hij zich terde...

28-03-2013 20:29

Mark Pearson

Secret Millionaire - Mark Pearson

Multimiljonair Mark Pearson is eigenaar van een onlinebedrijf in kortingscodes. Zijn bedrijf is de laatste jaren enorm gegroeid en hij is met zijn 29 jaar al goed voor meer dan 65 miljoen pond. Hij gaat undercover in het als gewelddadig bek...

26-03-2013 13:03

Rob Lloyd

Secret Millionaire - Rob Lloyd

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

19-03-2013 13:07

Jonathan Hick

Secret Millionaire - Jonathan Hick

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

12-03-2013 13:07

Kevin Morley

Secret Millionaire - Kevin Morley

Britse realityserie waarin een miljonair zich twee weken lang onderdompelt in het harde leven in een achterstandswijk. De opdracht is om in kaart te brengen wie in deze gemeenschap hulpbehoevend is.

22-08-2012 22:23

Jennifer Cheyne

Secret Millionaire - Jennifer Cheyne

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. ...

19-08-2012 18:08

Gary Eastwood

Secret Millionaire - Gary Eastwood

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. ...

15-08-2012 22:23

Daniel Smith

Secret Millionaire - Daniel Smith

Daniel Smith verdiende zijn eerste miljoen op 22-jarige leeftijd. Hij stopte met school toen hij vijftien was om zijn vader te helpen in diens meubelzaak. Het keiharde werken heeft wel al zijn tol geëist, want Daniel, nu 26, heeft een flink...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Secret Millionaire gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Secret Millionaire de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Secret Millionaire bij Secret Millionaire liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Secret Millionaire. Heb je een uitzending van Secret Millionaire gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Secret Millionaire gemist

In Secret Millionaire gaan miljonairs undercover in de minder rijke wereld. Ze gaan op zoek naar geschikte personen waaraan zij geld zullen nalaten. De mensen waarmee de miljonair te maken krijgt, weten niet dat hij of zij veel geld heeft. Sinds 4 januari 2009 wordt op RTL 4 ook een Nederlandse versie van Secret Millionaire uitgezonden. De eerste aflevering trok ongeveer een miljoen kijkers.

Uitzending gemist van Secret Millionaire? Hier kun je alle uitzendingen van Secret Millionaire kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 49
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 20:29 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord