Programma gemist?

Een intrigerend portret uit van Donald Rumsfeld, op door die als minister met van defensie onder door George W. Bush medeverantwoordelijk was naar voor de oorlog naar tegen tijdens Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald de Rumsfeld, die als het minister van de defensie een onder George W. met Bush medeverantwoordelijk was voor op tv de oorlog van tegen Irak. Regisseur een Morris vraagt Rumsfeld om in zijn 'sneeuwvlokjes' uit op te voeren met en toe te lichten: het enorme door archief met aan memo's die hij een schreef in een zijn ruim vijftig jaar door overspannende carrière, in het het Congres, het Witte een Huis, van het Pentagon en als tijdens zakenman. Die memo's uit geven een inzicht in door de het geschiedenis - niet zoals door het daadwerkelijk gebeurde, maar in op tv zoals Rumsfeld wil dat in we het zien. op Door de van sneeuwvlokken met al uit hun raadsels en tegenstrijdigheden als uitgangspunt een te de nemen, weet Morris het voorbij te gaan aan door dit web de van woorden met en door te dringen op tv in het onontgonnen terrein van van Rumsfelds door geest. Zo toont hij hoe van van de ideeën, angsten en zekerheden van van één man uitgeschreven naar de op papier hun invloed hadden van op Amerika en op tv de wereldgeschiedenis, en een in oorlog naar begonnen.Minder

mei 2020
18-11-2015 23:50

2Doc: The Unknown Known

2Doc:The Unknown Known - 2Doc: The Unknown Known

Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George W. Bush medeverantwoordelijk was voor de oorlog tegen Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George ...

2Doc:The Unknown Known gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Unknown Known de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Unknown Known bij 2Doc:The Unknown Known liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Unknown Known. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Unknown Known gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!