Programma gemist?

Een intrigerend portret door van Donald tijdens Rumsfeld, die als uit minister van defensie in onder George W. door Bush medeverantwoordelijk was voor uit de oorlog tegen in in Irak.Meer Een intrigerend portret van van Donald Rumsfeld, van die als minister van naar defensie onder George in W. Bush medeverantwoordelijk was de tijdens voor de oorlog tegen Irak. Regisseur een Morris tijdens vraagt Rumsfeld om een zijn 'sneeuwvlokjes' op op te voeren een en toe te lichten: naar het enorme archief aan naar memo's die hij schreef door een in zijn ruim vijftig jaar overspannende een met carrière, in het Congres, van het Witte Huis, het Pentagon naar en als zakenman. op door Die memo's geven een inzicht in op tv de geschiedenis - de niet zoals door het daadwerkelijk naar gebeurde, maar zoals Rumsfeld het wil dat op we het zien. Door de een sneeuwvlokken op tv met al hun tijdens raadsels en tegenstrijdigheden het als uitgangspunt te de nemen, weet Morris op voorbij te uit gaan aan dit web van woorden een en door in te dringen in op het de onontgonnen terrein van Rumsfelds tijdens geest. Zo een toont hij hoe de ideeën, naar angsten en zekerheden van van één man uitgeschreven het op papier hun op tv invloed hadden op op Amerika op tv en de wereldgeschiedenis, van en een het oorlog begonnen.Minder

september 2020
18-11-2015 23:50

2Doc: The Unknown Known

2Doc:The Unknown Known - 2Doc: The Unknown Known

Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George W. Bush medeverantwoordelijk was voor de oorlog tegen Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George ...

2Doc:The Unknown Known gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Unknown Known de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Unknown Known bij 2Doc:The Unknown Known liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Unknown Known. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Unknown Known gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!