Programma gemist?

Een door intrigerend portret van Donald Rumsfeld, uit die op tv als minister in van defensie onder George tijdens W. Bush medeverantwoordelijk was voor op tv de uit oorlog tegen van Irak.Meer Een intrigerend portret van het Donald Rumsfeld, tijdens die als minister van defensie het de onder George W. Bush op tv medeverantwoordelijk was voor de op oorlog tegen Irak. Regisseur door Morris vraagt uit Rumsfeld om op tv zijn 'sneeuwvlokjes' op in te voeren tijdens en toe te lichten: het van enorme archief aan memo's de die hij van schreef in zijn ruim op vijftig met jaar overspannende het carrière, in het Congres, uit het Witte Huis, het Pentagon in een en als zakenman. Die memo's geven van een inzicht in in de geschiedenis - uit niet zoals het een daadwerkelijk gebeurde, met maar op zoals Rumsfeld wil dat we het het zien. Door de naar het sneeuwvlokken met al hun raadsels en tijdens de tegenstrijdigheden als uitgangspunt uit te nemen, weet de Morris voorbij te gaan op aan dit op web van woorden en door te op tv dringen in het uit tijdens onontgonnen terrein van Rumsfelds geest. naar Zo op toont hij hoe de ideeën, de angsten en door zekerheden van naar één man uitgeschreven op papier uit hun invloed een hadden op Amerika het en de wereldgeschiedenis, en een op oorlog in begonnen.Minder

mei 2021
18-11-2015 23:50

2Doc: The Unknown Known

2Doc:The Unknown Known - 2Doc: The Unknown Known

Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George W. Bush medeverantwoordelijk was voor de oorlog tegen Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George ...

2Doc:The Unknown Known gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Unknown Known de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Unknown Known bij 2Doc:The Unknown Known liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Unknown Known. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Unknown Known gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!