Programma gemist?

Een intrigerend het portret van Donald op tv Rumsfeld, de die als minister van de defensie onder George W. naar Bush medeverantwoordelijk uit was voor van de oorlog tegen Irak.Meer Een intrigerend op portret van van Donald Rumsfeld, tijdens die als minister op van defensie onder George W. van Bush medeverantwoordelijk was een de voor de oorlog op tegen Irak. Regisseur Morris vraagt op Rumsfeld om uit zijn 'sneeuwvlokjes' in op te voeren en toe te op lichten: het in enorme archief aan memo's naar die hij schreef uit in in zijn ruim de vijftig jaar overspannende carrière, een in het Congres, het Witte op tv op tv Huis, het Pentagon en als op tv zakenman. Die memo's geven een een inzicht in door de naar geschiedenis - niet zoals het het daadwerkelijk gebeurde, maar met zoals het Rumsfeld wil dat we het met met zien. Door de sneeuwvlokken met al op hun raadsels uit en door tegenstrijdigheden als uitgangspunt te de nemen, weet Morris een voorbij te gaan aan op tv dit web het van woorden en door het te dringen in tijdens het de onontgonnen terrein van Rumsfelds geest. Zo van op toont hij hoe de de ideeën, angsten en met zekerheden van in één man uitgeschreven op tijdens papier hun invloed hadden op uit Amerika en de met wereldgeschiedenis, en een tijdens oorlog door begonnen.Minder

januari 2020
18-11-2015 23:50

2Doc: The Unknown Known

2Doc:The Unknown Known - 2Doc: The Unknown Known

Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George W. Bush medeverantwoordelijk was voor de oorlog tegen Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George ...

2Doc:The Unknown Known gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Unknown Known de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Unknown Known bij 2Doc:The Unknown Known liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Unknown Known. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Unknown Known gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!