Programma gemist?

Een in intrigerend portret van Donald in Rumsfeld, uit die als minister van met defensie onder naar George W. Bush medeverantwoordelijk was voor de de oorlog tegen het Irak.Meer tijdens Een intrigerend portret in van Donald tijdens Rumsfeld, die als tijdens minister van defensie onder George de W. het Bush medeverantwoordelijk was voor de oorlog naar tegen Irak. naar Regisseur Morris vraagt Rumsfeld naar de om zijn 'sneeuwvlokjes' op uit te voeren en op tv toe te lichten: door het enorme archief aan door memo's naar die hij schreef in zijn met ruim vijftig jaar van overspannende in carrière, in het Congres, het een Witte Huis, het op tv Pentagon en als het zakenman. in Die memo's geven een inzicht in een de tijdens geschiedenis - niet door zoals het daadwerkelijk gebeurde, uit maar zoals Rumsfeld uit wil het dat we het zien. Door op de sneeuwvlokken naar met al hun raadsels en uit tegenstrijdigheden als uitgangspunt een te op tv nemen, weet Morris in voorbij te gaan de aan dit tijdens web van woorden en door uit te dringen in het in onontgonnen terrein van op Rumsfelds geest. Zo in toont in hij hoe van de ideeën, angsten en het zekerheden van één man uitgeschreven in op papier naar hun invloed naar hadden op Amerika en naar de wereldgeschiedenis, en tijdens een oorlog op tv begonnen.Minder

september 2021
18-11-2015 23:50

2Doc: The Unknown Known

2Doc:The Unknown Known - 2Doc: The Unknown Known

Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George W. Bush medeverantwoordelijk was voor de oorlog tegen Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George ...

2Doc:The Unknown Known gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Unknown Known de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Unknown Known bij 2Doc:The Unknown Known liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Unknown Known. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Unknown Known gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!