Programma gemist?

Een intrigerend portret van uit van Donald Rumsfeld, die als minister de van het defensie onder George van W. Bush medeverantwoordelijk van was voor het de oorlog tegen van Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald met Rumsfeld, die als door op minister van defensie onder George W. op Bush medeverantwoordelijk was de op voor de oorlog tegen Irak. met Regisseur Morris vraagt Rumsfeld het om zijn 'sneeuwvlokjes' in op te voeren de en op toe te lichten: het enorme de archief op tv aan memo's die hij schreef de in in zijn ruim met vijftig jaar overspannende carrière, in in het Congres, het op Witte Huis, door het Pentagon van en als zakenman. Die memo's geven de een inzicht in naar de geschiedenis - van niet zoals het door naar daadwerkelijk gebeurde, maar zoals van Rumsfeld wil dat we in het zien. de Door de van sneeuwvlokken met al hun raadsels met en tegenstrijdigheden tijdens als uitgangspunt te nemen, weet van Morris voorbij het te gaan aan dit een web van woorden het op tv en door te van dringen in het met onontgonnen terrein van Rumsfelds geest. Zo een toont met hij hoe uit de ideeën, angsten en zekerheden tijdens van één het man uitgeschreven op papier hun naar door invloed hadden op Amerika en met de wereldgeschiedenis, op en een in oorlog begonnen.Minder

januari 2021
18-11-2015 23:50

2Doc: The Unknown Known

2Doc:The Unknown Known - 2Doc: The Unknown Known

Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George W. Bush medeverantwoordelijk was voor de oorlog tegen Irak.Meer Een intrigerend portret van Donald Rumsfeld, die als minister van defensie onder George ...

2Doc:The Unknown Known gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc:The Unknown Known de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc:The Unknown Known bij 2Doc:The Unknown Known liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc:The Unknown Known. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc:The Unknown Known gemist

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc:The Unknown Known gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc:The Unknown Known? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc:The Unknown Known kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 18-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!