Programma gemist?

Laura Poitras de werd benaderd door van Edward Snowden met en hielp met hem als klokkenluider aan een op tv podium. Daarmee kwam ze tijdens zelf ook meteen tijdens tijdens op de zwarte de lijst.

september 2021
23-02-2017 23:40

Citizenfour

2Doc: Citizenfour - Citizenfour

Laura Poitras werd benaderd door Edward Snowden en hielp hem als klokkenluider aan een podium. Daarmee kwam ze zelf ook meteen op de zwarte lijst.

2Doc: Citizenfour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Citizenfour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Citizenfour bij 2Doc: Citizenfour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Citizenfour. Heb je een uitzending van 2Doc: Citizenfour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Citizenfour gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Citizenfour? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Citizenfour, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Citizenfour gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Citizenfour? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Citizenfour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-02-2017 om 23:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!