Programma gemist?

out of het a dream,Vervolg op het 'Solo, een de wet van de favela' uit uit 1994. in Leonardo en Anselmo wilden naar profvoetballer het worden en dat leek een met hulp van de op film te naar lukken. Een terugblik op het hoe hun leven een door het de film is beïnvloed.Meer Vervolg op door het de bekroonde documentaire 'Solo, de op tv wet van de de favela' uit een 1994, over tijdens talentvolle jonge voetballertjes in de het sloppenwijken van Rio de van Janeiro. door De destijds elfjarige vriendjes door Anselmo en van Leonardo wilden maar één het ding naar en dat is uit profvoetballer worden. Hun droom leek met uit te komen toen de met ze als gevolg van op tv de film uit werden uitgenodigd voor het een stage bij Feyenoord. Leonardo een bouwde vervolgens door aan een door succesvolle internationale carrière, terwijl de Anselmo niet goed genoeg werd uit bevonden en door terugkeerde op tv naar de favela in Brazilië. een Twintig jaar later een keert op Jos de Putter terug door naar Rio de Janeiro naar en zijn hoofdpersonen. op Leonardo, gescheiden, een eenzaam en in het de nadagen van zijn carrière, de bezoekt naar zijn moeder het in de kapitale villa die hij op heeft laten bouwen. op tv Anselmo met is gelukkig met zijn gezin. in Hoe de kijken ze terug op hun op uit leven tot nu op toe? En hoe in is het als je een leven door een film een is op tv bepaald?Minder

mei 2021
20-11-2015 23:51

2Doc: Solo

2Doc: Solo - 2Doc: Solo

out of a dream,Vervolg op 'Solo, de wet van de favela' uit 1994. Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer worden en dat leek met hulp van de film te lukken. Een terugblik op hoe hun leven door de film is beïnvloed.Meer Vervolg op de bekroo...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

out of a dream,Uitzending gemist van 2Doc: Solo, out of a dream? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Solo, out of a dream, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo, out of a dream gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2015 om 23:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!