Programma gemist?

out of naar a uit dream,Vervolg op 'Solo, de van wet van de de favela' uit tijdens 1994. Leonardo en Anselmo tijdens wilden profvoetballer worden en dat het op tv leek met hulp van op de film te lukken. Een naar terugblik op tijdens hoe hun leven het door de film is op beïnvloed.Meer in Vervolg op een de bekroonde documentaire 'Solo, de de wet van de favela' een uit 1994, over een talentvolle een jonge voetballertjes in de van sloppenwijken van Rio de de de Janeiro. De destijds een elfjarige vriendjes Anselmo de en Leonardo wilden maar door één ding en dat een is profvoetballer worden. Hun van droom leek uit een naar te komen toen ze als uit gevolg uit van de film werden uitgenodigd voor het een in stage bij Feyenoord. Leonardo naar bouwde vervolgens op tv aan een succesvolle internationale carrière, met terwijl van Anselmo niet goed genoeg werd door bevonden op tv en terugkeerde naar naar de favela in Brazilië. Twintig tijdens de jaar later keert Jos de tijdens Putter terug naar met Rio de Janeiro met en op zijn hoofdpersonen. Leonardo, gescheiden, van eenzaam en in tijdens de nadagen van zijn carrière, een bezoekt zijn moeder het in de kapitale de villa die met hij heeft op tv laten bouwen. met Anselmo is gelukkig met zijn met gezin. Hoe kijken ze het terug in op hun uit leven tot nu toe? En tijdens hoe is het naar als je in leven door van een film is de bepaald?Minder

mei 2020
20-11-2015 23:51

2Doc: Solo

2Doc: Solo - 2Doc: Solo

out of a dream,Vervolg op 'Solo, de wet van de favela' uit 1994. Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer worden en dat leek met hulp van de film te lukken. Een terugblik op hoe hun leven door de film is beïnvloed.Meer Vervolg op de bekroo...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

out of a dream,Uitzending gemist van 2Doc: Solo, out of a dream? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Solo, out of a dream, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo, out of a dream gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2015 om 23:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!