Programma gemist?

out of de a dream,Vervolg op 'Solo, van de wet op van de favela' uit tijdens 1994. Leonardo de en Anselmo wilden profvoetballer met worden van en dat leek met op hulp van op tv de film te lukken. door Een terugblik op van hoe een hun leven door de het film is beïnvloed.Meer Vervolg naar op de bekroonde tijdens documentaire 'Solo, de op wet door van de favela' uit 1994, over de talentvolle jonge op voetballertjes in de sloppenwijken naar van Rio de de Janeiro. in De destijds elfjarige vriendjes Anselmo het en Leonardo wilden met van maar één ding uit en dat is profvoetballer worden. Hun met droom leek uit op tv uit te komen toen ze tijdens als gevolg op van de film werden een uitgenodigd voor een stage van bij Feyenoord. Leonardo bouwde een vervolgens aan van een succesvolle internationale van carrière, terwijl Anselmo niet in de goed genoeg werd bevonden op tv en terugkeerde het naar de favela in Brazilië. het Twintig jaar een later keert Jos de de Putter terug naar Rio de met de Janeiro en zijn hoofdpersonen. een Leonardo, uit gescheiden, eenzaam en in van de nadagen van zijn in carrière, in bezoekt zijn moeder in uit de kapitale villa die hij van het heeft laten bouwen. Anselmo is gelukkig tijdens met zijn gezin. het Hoe kijken ze uit terug op een hun leven tot nu op tv toe? met En hoe is het als een uit je leven door een film de is door bepaald?Minder

januari 2021
20-11-2015 23:51

2Doc: Solo

2Doc: Solo - 2Doc: Solo

out of a dream,Vervolg op 'Solo, de wet van de favela' uit 1994. Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer worden en dat leek met hulp van de film te lukken. Een terugblik op hoe hun leven door de film is beïnvloed.Meer Vervolg op de bekroo...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

out of a dream,Uitzending gemist van 2Doc: Solo, out of a dream? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Solo, out of a dream, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo, out of a dream gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2015 om 23:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!