Programma gemist?

out in of a dream,Vervolg op 'Solo, met de in wet van de op tv favela' uit 1994. het Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer de worden en op tv dat leek met het hulp op tv van de film te lukken. op Een terugblik op in hoe met hun leven door de film met is beïnvloed.Meer Vervolg op op tv de bekroonde documentaire door 'Solo, tijdens de wet van van de favela' uit op tv 1994, over talentvolle van jonge voetballertjes in in de sloppenwijken van Rio de een Janeiro. de De destijds het elfjarige vriendjes Anselmo een en Leonardo wilden maar naar één ding een en dat is in profvoetballer worden. Hun met droom leek uit te komen in toen met ze als gevolg van van de film werden uitgenodigd op tv voor een op stage bij Feyenoord. Leonardo bouwde tijdens vervolgens in aan een succesvolle internationale in carrière, terwijl op tv Anselmo niet goed genoeg het werd bevonden in en terugkeerde naar op de favela met in Brazilië. Twintig jaar later keert op tv Jos de Putter naar terug uit naar Rio de Janeiro tijdens en zijn het hoofdpersonen. Leonardo, gescheiden, eenzaam door en in het de nadagen het van zijn carrière, van bezoekt zijn moeder in op tv de kapitale villa naar die hij naar heeft laten bouwen. door Anselmo is gelukkig naar met zijn gezin. Hoe naar kijken ze terug op hun op van leven tot nu toe? En op hoe is het door als je naar leven door een film een is tijdens bepaald?Minder

oktober 2021
20-11-2015 23:51

2Doc: Solo

2Doc: Solo - 2Doc: Solo

out of a dream,Vervolg op 'Solo, de wet van de favela' uit 1994. Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer worden en dat leek met hulp van de film te lukken. Een terugblik op hoe hun leven door de film is beïnvloed.Meer Vervolg op de bekroo...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

out of a dream,Uitzending gemist van 2Doc: Solo, out of a dream? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Solo, out of a dream, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo, out of a dream gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2015 om 23:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!