Programma gemist?

out of een a dream,Vervolg de op 'Solo, een de wet van de op tv favela' uit het 1994. Leonardo en het Anselmo wilden profvoetballer worden en dat naar leek een met hulp van de uit film te lukken. Een naar met terugblik op hoe tijdens hun leven door in de film is beïnvloed.Meer Vervolg op het de bekroonde documentaire met 'Solo, de van wet van de met favela' op tv uit 1994, over talentvolle het jonge voetballertjes in de sloppenwijken door van Rio de van Janeiro. De destijds het elfjarige vriendjes de Anselmo en Leonardo wilden van maar tijdens één ding de en dat is profvoetballer worden. in Hun droom leek uit door op tv te komen toen met ze als gevolg een van de film met werden uitgenodigd voor door een stage bij Feyenoord. Leonardo door bouwde vervolgens aan op tv een succesvolle de internationale carrière, in terwijl Anselmo niet goed naar genoeg werd bevonden en op terugkeerde naar met de favela in Brazilië. Twintig op jaar later door keert Jos de Putter de naar terug naar Rio de Janeiro op en zijn hoofdpersonen. de Leonardo, op gescheiden, eenzaam en op tv in de nadagen van naar zijn carrière, bezoekt het zijn moeder in op de kapitale villa die naar hij heeft laten door bouwen. Anselmo is met gelukkig een met zijn gezin. Hoe kijken naar ze terug op hun naar uit leven tot nu toe? een En hoe is het als door je het leven door een film is tijdens naar bepaald?Minder

september 2020
20-11-2015 23:51

2Doc: Solo

2Doc: Solo - 2Doc: Solo

out of a dream,Vervolg op 'Solo, de wet van de favela' uit 1994. Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer worden en dat leek met hulp van de film te lukken. Een terugblik op hoe hun leven door de film is beïnvloed.Meer Vervolg op de bekroo...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

out of a dream,Uitzending gemist van 2Doc: Solo, out of a dream? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Solo, out of a dream, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo, out of a dream gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2015 om 23:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!