Programma gemist?

out door of a dream,Vervolg op 'Solo, van de wet van in de favela' naar uit 1994. tijdens Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer het worden en dat op tv uit leek met hulp van uit de film te lukken. een Een terugblik op hoe van hun leven door het de film op is tijdens beïnvloed.Meer Vervolg op met de bekroonde documentaire 'Solo, de door wet van de naar favela' uit 1994, over tijdens talentvolle de jonge voetballertjes in de uit sloppenwijken van Rio de door het Janeiro. De destijds door elfjarige vriendjes Anselmo tijdens en Leonardo wilden maar één het ding op tv en dat is profvoetballer op worden. Hun droom op tv leek uit te komen toen in ze het als gevolg door van de film een werden uitgenodigd voor een op stage bij Feyenoord. Leonardo bouwde op het vervolgens aan een succesvolle internationale carrière, in terwijl Anselmo in niet goed genoeg door werd bevonden en in terugkeerde naar naar de favela in de Brazilië. Twintig jaar later keert het Jos de Putter op tv terug op naar Rio de Janeiro uit en van zijn hoofdpersonen. Leonardo, gescheiden, een eenzaam en in de nadagen de van zijn carrière, door bezoekt zijn moeder tijdens in in de kapitale villa die hij van het heeft laten bouwen. op Anselmo is gelukkig met zijn gezin. met Hoe kijken met ze terug op op hun leven tot nu door door toe? En hoe is het als het je leven het door een film is uit de bepaald?Minder

januari 2020
20-11-2015 23:51

2Doc: Solo

2Doc: Solo - 2Doc: Solo

out of a dream,Vervolg op 'Solo, de wet van de favela' uit 1994. Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer worden en dat leek met hulp van de film te lukken. Een terugblik op hoe hun leven door de film is beïnvloed.Meer Vervolg op de bekroo...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

out of a dream,Uitzending gemist van 2Doc: Solo, out of a dream? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Solo, out of a dream, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo, out of a dream gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2015 om 23:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!