Programma gemist?

out of a tijdens dream,Vervolg op tv op 'Solo, de het wet van de tijdens favela' uit 1994. Leonardo van en Anselmo wilden tijdens profvoetballer worden en een dat van leek met hulp van het de film te lukken. met Een terugblik op op tv hoe op tv hun leven door de de film is op beïnvloed.Meer Vervolg op naar de bekroonde documentaire 'Solo, de wet op tv van in de favela' uit op 1994, over naar talentvolle jonge voetballertjes van in de sloppenwijken van op Rio de Janeiro. De in destijds elfjarige van vriendjes Anselmo een en Leonardo wilden op maar één ding naar en dat is van profvoetballer worden. Hun droom leek uit het te komen op tv toen ze als het gevolg van de met film werden uitgenodigd voor naar door een stage bij Feyenoord. Leonardo de bouwde vervolgens aan een op op succesvolle internationale carrière, terwijl Anselmo het niet goed genoeg werd in bevonden en terugkeerde van naar tijdens de favela in Brazilië. op tv Twintig jaar later keert van Jos van de Putter in terug naar Rio de uit Janeiro en zijn hoofdpersonen. Leonardo, naar gescheiden, tijdens eenzaam en in de nadagen in van zijn met carrière, bezoekt zijn moeder uit in de kapitale naar villa die hij de heeft laten bouwen. door Anselmo is naar gelukkig met zijn van gezin. Hoe kijken op ze terug naar op hun van leven tot nu toe? tijdens En hoe is het naar als je leven door tijdens een film op tv is van bepaald?Minder

februari 2020
20-11-2015 23:51

2Doc: Solo

2Doc: Solo - 2Doc: Solo

out of a dream,Vervolg op 'Solo, de wet van de favela' uit 1994. Leonardo en Anselmo wilden profvoetballer worden en dat leek met hulp van de film te lukken. Een terugblik op hoe hun leven door de film is beïnvloed.Meer Vervolg op de bekroo...

2Doc: Solo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Solo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Solo bij 2Doc: Solo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Solo. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Solo gemist

out of a dream,Uitzending gemist van 2Doc: Solo, out of a dream? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Solo, out of a dream, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Solo, out of a dream gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Solo? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Solo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 20-11-2015 om 23:51 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!