Programma gemist?

Er in wordt een kijkje door genomen bij een van renwedstrijd voor windhonden. een Sooradj gaat hardlopen met een op tv hond. Verder: aandacht het van voor het hondenras het de Whippet en te zien een is uit wat en hoe een hond precies de een proeft.

De bijzondere uit hond Mojo is op tv te gast in de uit van studio. Maarten heeft tijdens het in zijn voedingsspreekuur in over gras uit eten. Iris en naar Sooradj gaan verder met een hun zoektocht naar een van hond. een Annemarie gaat een agilitytraining naar doen met haar op tv hond.

Welke het kleuren kan het een hond allemaal zien? in Iris en tijdens Sooradj maken kennis met een stoere een het en lieve asielhond. Ook aandacht voor het jager op tv Henk en zijn hond Lady. uit De rashond met van de week naar is tijdens de Duitse staande. Verder rent Annemarie door nog de Doggy uit Marathon met in haar tijdens hond Mees.

Er wordt uit kennisgemaakt met een dansende het hond. het Ook wordt er antwoord de gegeven op tijdens de vraag hoe je voorkomt op tv dat op een hond poep eet en met komt de keeshond het aan in bod.

Annemarie tijdens gaat met een haar hond Sam uit speuren en er komt op tv een voedingsexpert aan uit het woord over gevarieerd tijdens eten. op Ook is te tijdens zien hoe een de hond een telefoon opspoort en tijdens waarom met honden hiervoor worden opgeleid. De rashond door van de week van door is de teckel met en er wordt kennisgemaakt met een naar bijzonder het stel.

Er wordt nog een een keer de meegekeken in het leven de van Caroline en een haar hulphond het Viktor. Verder van komen grote en kleine naar honden in aan bod, is de bijzondere hond met Boris op tv te gast in een de studio en gaat een Annemarie het bootcampen met haar hond uit Milo.

We zien hoe van het is naar om van te suppen met je hond en op tv er wordt een met kijkje genomen uit in het leven van in een drugshond. de De foxterriër is de op naar rashond van de week en door Maarten heeft het door in zijn voedingsspreekuur naar over een anaalklieren.

Er zijn op vandaag drie bijzondere een honden te tijdens gast. Maarten de heeft het in zijn in voedingsspreekuur over de aandoening een giardia op tv en Iris en Sooradj beginnen naar aan hun uit zoektocht naar een hond. Annemarie een gaat canicrossen met met haar een hond Mees.

Annemarie gaat het op bezoek bij een uit schapendrijver en op tv zijn in hond. Verder gaat op ze samen met haar uit honden kanovaren en komt in in het voedingsspreekuur een het gewicht van een in hond aan bod. in Ook in wordt er nog kennisgemaakt tijdens met Caroline de en haar door hulphond Viktor.

Annemarie Frisbeen en naar van haar hond Mees zijn te op tv zien. Er wordt door verder een de belangrijke test gedaan in met rauw door vlees voor honden tijdens en de ontknoping van de zoektocht een van Iris en van Sooradj naar hun een de hond wordt in beeld van gebracht.

Annemarie naar doet een spelletje met haar op honden. Er wordt in uit onderzocht hoe schoon de tong van van de een hond nu eigenlijk is. in Verder is weer een van met nieuwe HondenHeld te zien en in is de rashond op tv van de week tevens door de meest populaire uit hond tijdens van Nederland.

Annemarie gaat naar een in pittige hondensport doen met haar een hond. door Verder is er de aandacht voor showhonden, vertelt Maarten een alles over het het verschil tussen de met wolf en de het hond en is op de bijzondere hond Boaz het naar te gast in de op tv studio.

Er wordt op een kijkje genomen op tv bij een renwedstrijd voor door windhonden. naar Sooradj gaat hardlopen met een uit hond. Verder: aandacht in met voor het hondenras de Whippet in en te zien is in wat en hoe tijdens een een hond precies naar proeft.

De bijzondere met hond Mojo op tv is te gast in in de studio. in Maarten heeft het in zijn tijdens voedingsspreekuur over een gras eten. het Iris en uit Sooradj gaan verder naar met hun zoektocht naar een het hond. Annemarie gaat het een agilitytraining doen op met haar door hond.

Welke kleuren op kan een hond op tv allemaal zien? Iris en van in Sooradj maken kennis met de een stoere met en lieve asielhond. Ook aandacht van voor op tv jager Henk en zijn hond Lady. op De rashond van uit de week is tijdens de Duitse staande. van Verder rent Annemarie naar door nog de Doggy Marathon met het haar een hond Mees.

maart 2020
28-10-2017 10:32

Afl. 9

Honden TV - Afl. 9

Er wordt een kijkje genomen bij een renwedstrijd voor windhonden. Sooradj gaat hardlopen met een hond. Verder: aandacht voor het hondenras de Whippet en te zien is wat en hoe een hond precies proeft.

21-10-2017 10:32

Afl. 8

Honden TV - Afl. 8

De bijzondere hond Mojo is te gast in de studio. Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over gras eten. Iris en Sooradj gaan verder met hun zoektocht naar een hond. Annemarie gaat een agilitytraining doen met haar hond.

14-10-2017 10:32

Afl. 7

Honden TV - Afl. 7

Welke kleuren kan een hond allemaal zien? Iris en Sooradj maken kennis met een stoere en lieve asielhond. Ook aandacht voor jager Henk en zijn hond Lady. De rashond van de week is de Duitse staande. Verder rent Annemarie nog de Doggy Marath...

07-10-2017 10:34

Afl. 6

Honden TV - Afl. 6

Er wordt kennisgemaakt met een dansende hond. Ook wordt er antwoord gegeven op de vraag hoe je voorkomt dat een hond poep eet en komt de keeshond aan bod.

30-09-2017 10:34

Afl. 5

Honden TV - Afl. 5

Annemarie gaat met haar hond Sam speuren en er komt een voedingsexpert aan het woord over gevarieerd eten. Ook is te zien hoe een hond een telefoon opspoort en waarom honden hiervoor worden opgeleid. De rashond van de week is de teckel en e...

23-09-2017 10:31

Afl. 4

Honden TV - Afl. 4

Er wordt nog een keer meegekeken in het leven van Caroline en haar hulphond Viktor. Verder komen grote en kleine honden aan bod, is de bijzondere hond Boris te gast in de studio en gaat Annemarie bootcampen met haar hond Milo.

16-09-2017 10:34

Afl. 3

Honden TV - Afl. 3

We zien hoe het is om te suppen met je hond en er wordt een kijkje genomen in het leven van een drugshond. De foxterriër is de rashond van de week en Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over anaalklieren.

09-09-2017 10:35

Afl. 2

Honden TV - Afl. 2

Er zijn vandaag drie bijzondere honden te gast. Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over de aandoening giardia en Iris en Sooradj beginnen aan hun zoektocht naar een hond. Annemarie gaat canicrossen met haar hond Mees.

02-09-2017 10:27

Afl. 1

Honden TV - Afl. 1

Annemarie gaat op bezoek bij een schapendrijver en zijn hond. Verder gaat ze samen met haar honden kanovaren en komt in het voedingsspreekuur het gewicht van een hond aan bod. Ook wordt er nog kennisgemaakt met Caroline en haar hulphond Vik...

21-01-2017 14:58

Afl. 12

Honden TV - Afl. 12

Annemarie Frisbeen en haar hond Mees zijn te zien. Er wordt verder een belangrijke test gedaan met rauw vlees voor honden en de ontknoping van de zoektocht van Iris en Sooradj naar hun hond wordt in beeld gebracht.

14-01-2017 15:00

Afl. 11

Honden TV - Afl. 11

Annemarie doet een spelletje met haar honden. Er wordt onderzocht hoe schoon de tong van een hond nu eigenlijk is. Verder is weer een nieuwe HondenHeld te zien en is de rashond van de week tevens de meest populaire hond van Nederland.

07-01-2017 14:59

Afl. 10

Honden TV - Afl. 10

Annemarie gaat een pittige hondensport doen met haar hond. Verder is er aandacht voor showhonden, vertelt Maarten alles over het verschil tussen de wolf en de hond en is de bijzondere hond Boaz te gast in de studio.

24-12-2016 15:00

Afl. 9

Honden TV - Afl. 9

Er wordt een kijkje genomen bij een renwedstrijd voor windhonden. Sooradj gaat hardlopen met een hond. Verder: aandacht voor het hondenras de Whippet en te zien is wat en hoe een hond precies proeft.

17-12-2016 14:59

Afl. 8

Honden TV - Afl. 8

De bijzondere hond Mojo is te gast in de studio. Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over gras eten. Iris en Sooradj gaan verder met hun zoektocht naar een hond. Annemarie gaat een agilitytraining doen met haar hond.

10-12-2016 14:59

Afl. 7

Honden TV - Afl. 7

Welke kleuren kan een hond allemaal zien? Iris en Sooradj maken kennis met een stoere en lieve asielhond. Ook aandacht voor jager Henk en zijn hond Lady. De rashond van de week is de Duitse staande. Verder rent Annemarie nog de Doggy Marath...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Honden TV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Honden TV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Honden TV bij Honden TV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Honden TV. Heb je een uitzending van Honden TV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Honden TV gemist

Informatief programma waarin alles wat te maken heeft met honden wordt besproken. Van aanschaf, voeding, verzorging en vrije tijd tot zorg. Annemarie Bruning duikt in de wereld van de honden en baasjes om te kijken wat er allemaal te beleven is op hondengebied.

Uitzending gemist van Honden TV? Hier kun je alle uitzendingen van Honden TV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 10:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!