Programma gemist?

Er op tv wordt een kijkje genomen een bij een het renwedstrijd voor windhonden. Sooradj tijdens gaat hardlopen met een van hond. Verder: aandacht op voor het het hondenras uit de Whippet en te zien een is wat en van hoe een een hond precies door proeft.

De bijzondere naar hond Mojo het is te gast naar in de studio. Maarten heeft van het in zijn uit voedingsspreekuur over gras tijdens eten. Iris en door Sooradj gaan verder op tv met hun zoektocht op tv naar met een hond. met Annemarie gaat een agilitytraining in doen met haar in hond.

Welke in kleuren kan tijdens een hond allemaal zien? Iris uit en Sooradj met maken kennis met een stoere de en de lieve asielhond. Ook naar aandacht voor jager Henk en van zijn hond Lady. tijdens De rashond de van de week is het op de Duitse staande. Verder rent tijdens Annemarie nog naar de Doggy Marathon in met haar hond het Mees.

Er wordt met kennisgemaakt door met een dansende hond. Ook tijdens wordt er een antwoord gegeven op de vraag van hoe je voorkomt tijdens dat van een hond poep eet en met komt een de keeshond van aan bod.

Annemarie gaat met uit haar hond naar Sam speuren op en er komt een voedingsexpert een aan naar het woord op tv over gevarieerd eten. in Ook is te zien tijdens hoe een naar hond een telefoon opspoort tijdens en waarom honden naar hiervoor worden tijdens opgeleid. De rashond van naar de week naar is de teckel en er wordt de het kennisgemaakt met een in bijzonder stel.

Er wordt van nog een keer meegekeken op tv in de het leven met van Caroline en haar hulphond Viktor. uit op tv Verder komen grote naar en kleine honden door aan bod, is de bijzondere met hond Boris door te gast op in de studio uit en gaat Annemarie bootcampen met haar het naar hond Milo.

We op zien hoe het door is om te suppen uit met je hond van en er wordt naar een kijkje genomen in tijdens het in leven van een met drugshond. De foxterriër in is de rashond een van de week met en Maarten uit heeft het in zijn de voedingsspreekuur over het anaalklieren.

Er zijn vandaag een een drie bijzondere honden te gast. Maarten in heeft het in door zijn tijdens voedingsspreekuur over de aandoening van giardia en Iris met en de Sooradj beginnen aan een hun zoektocht naar van een hond. Annemarie gaat canicrossen in met haar een hond Mees.

Annemarie gaat in op bezoek op tv bij een op tv schapendrijver en zijn hond. Verder gaat op ze samen op met tijdens haar honden kanovaren en op tv komt in het voedingsspreekuur door het gewicht van het een hond aan bod. een Ook van wordt er naar nog kennisgemaakt met Caroline en uit haar hulphond naar Viktor.

Annemarie met Frisbeen en haar hond in Mees door zijn te zien. Er wordt een verder een belangrijke met test gedaan met rauw op tv vlees voor honden van en de op tv ontknoping van de zoektocht in naar van Iris en Sooradj met naar hun hond wordt in uit beeld van gebracht.

Annemarie in doet een spelletje met op haar honden. Er op tv wordt onderzocht hoe schoon door de tong van op naar een hond nu eigenlijk is. Verder op tv is de weer een in nieuwe HondenHeld te zien en het is in de rashond van door de week tevens de meest naar populaire hond van op Nederland.

Annemarie op tv gaat een pittige hondensport doen naar met haar tijdens hond. de Verder is er tijdens aandacht voor showhonden, door vertelt Maarten alles met over het verschil tussen op tv de wolf en de hond op en is naar de bijzondere hond in Boaz te van gast in het de studio.

Er een wordt een naar kijkje genomen bij een renwedstrijd in voor het windhonden. Sooradj gaat hardlopen met een op tv hond. Verder: aandacht naar voor het op tv hondenras de tijdens Whippet en met te zien is wat de en hoe een hond precies naar het proeft.

De bijzondere hond naar Mojo de is te gast een in de met studio. Maarten heeft in het in zijn een voedingsspreekuur over gras eten. met Iris en Sooradj gaan in verder met hun zoektocht van naar een hond. een Annemarie een gaat een agilitytraining doen de met haar door hond.

Welke kleuren de kan een de hond allemaal zien? Iris en op tv Sooradj in maken kennis met met een stoere naar en lieve asielhond. naar Ook aandacht voor jager Henk in en zijn hond van Lady. De een rashond van de week is de de naar Duitse staande. Verder een rent Annemarie nog de Doggy in Marathon met het haar hond in Mees.

juli 2020
28-10-2017 10:32

Afl. 9

Honden TV - Afl. 9

Er wordt een kijkje genomen bij een renwedstrijd voor windhonden. Sooradj gaat hardlopen met een hond. Verder: aandacht voor het hondenras de Whippet en te zien is wat en hoe een hond precies proeft.

21-10-2017 10:32

Afl. 8

Honden TV - Afl. 8

De bijzondere hond Mojo is te gast in de studio. Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over gras eten. Iris en Sooradj gaan verder met hun zoektocht naar een hond. Annemarie gaat een agilitytraining doen met haar hond.

14-10-2017 10:32

Afl. 7

Honden TV - Afl. 7

Welke kleuren kan een hond allemaal zien? Iris en Sooradj maken kennis met een stoere en lieve asielhond. Ook aandacht voor jager Henk en zijn hond Lady. De rashond van de week is de Duitse staande. Verder rent Annemarie nog de Doggy Marath...

07-10-2017 10:34

Afl. 6

Honden TV - Afl. 6

Er wordt kennisgemaakt met een dansende hond. Ook wordt er antwoord gegeven op de vraag hoe je voorkomt dat een hond poep eet en komt de keeshond aan bod.

30-09-2017 10:34

Afl. 5

Honden TV - Afl. 5

Annemarie gaat met haar hond Sam speuren en er komt een voedingsexpert aan het woord over gevarieerd eten. Ook is te zien hoe een hond een telefoon opspoort en waarom honden hiervoor worden opgeleid. De rashond van de week is de teckel en e...

23-09-2017 10:31

Afl. 4

Honden TV - Afl. 4

Er wordt nog een keer meegekeken in het leven van Caroline en haar hulphond Viktor. Verder komen grote en kleine honden aan bod, is de bijzondere hond Boris te gast in de studio en gaat Annemarie bootcampen met haar hond Milo.

16-09-2017 10:34

Afl. 3

Honden TV - Afl. 3

We zien hoe het is om te suppen met je hond en er wordt een kijkje genomen in het leven van een drugshond. De foxterriër is de rashond van de week en Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over anaalklieren.

09-09-2017 10:35

Afl. 2

Honden TV - Afl. 2

Er zijn vandaag drie bijzondere honden te gast. Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over de aandoening giardia en Iris en Sooradj beginnen aan hun zoektocht naar een hond. Annemarie gaat canicrossen met haar hond Mees.

02-09-2017 10:27

Afl. 1

Honden TV - Afl. 1

Annemarie gaat op bezoek bij een schapendrijver en zijn hond. Verder gaat ze samen met haar honden kanovaren en komt in het voedingsspreekuur het gewicht van een hond aan bod. Ook wordt er nog kennisgemaakt met Caroline en haar hulphond Vik...

21-01-2017 14:58

Afl. 12

Honden TV - Afl. 12

Annemarie Frisbeen en haar hond Mees zijn te zien. Er wordt verder een belangrijke test gedaan met rauw vlees voor honden en de ontknoping van de zoektocht van Iris en Sooradj naar hun hond wordt in beeld gebracht.

14-01-2017 15:00

Afl. 11

Honden TV - Afl. 11

Annemarie doet een spelletje met haar honden. Er wordt onderzocht hoe schoon de tong van een hond nu eigenlijk is. Verder is weer een nieuwe HondenHeld te zien en is de rashond van de week tevens de meest populaire hond van Nederland.

07-01-2017 14:59

Afl. 10

Honden TV - Afl. 10

Annemarie gaat een pittige hondensport doen met haar hond. Verder is er aandacht voor showhonden, vertelt Maarten alles over het verschil tussen de wolf en de hond en is de bijzondere hond Boaz te gast in de studio.

24-12-2016 15:00

Afl. 9

Honden TV - Afl. 9

Er wordt een kijkje genomen bij een renwedstrijd voor windhonden. Sooradj gaat hardlopen met een hond. Verder: aandacht voor het hondenras de Whippet en te zien is wat en hoe een hond precies proeft.

17-12-2016 14:59

Afl. 8

Honden TV - Afl. 8

De bijzondere hond Mojo is te gast in de studio. Maarten heeft het in zijn voedingsspreekuur over gras eten. Iris en Sooradj gaan verder met hun zoektocht naar een hond. Annemarie gaat een agilitytraining doen met haar hond.

10-12-2016 14:59

Afl. 7

Honden TV - Afl. 7

Welke kleuren kan een hond allemaal zien? Iris en Sooradj maken kennis met een stoere en lieve asielhond. Ook aandacht voor jager Henk en zijn hond Lady. De rashond van de week is de Duitse staande. Verder rent Annemarie nog de Doggy Marath...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Honden TV gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Honden TV de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Honden TV bij Honden TV liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Honden TV. Heb je een uitzending van Honden TV gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Honden TV gemist

Informatief programma waarin alles wat te maken heeft met honden wordt besproken. Van aanschaf, voeding, verzorging en vrije tijd tot zorg. Annemarie Bruning duikt in de wereld van de honden en baasjes om te kijken wat er allemaal te beleven is op hondengebied.

Uitzending gemist van Honden TV? Hier kun je alle uitzendingen van Honden TV kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 21
  • Laatste uitzending op 28-10-2017 om 10:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!