Programma gemist?

Televisiedrama over tijdens de belevenissen het van de jonge en uit onervaren kapelaan Erik in Odekerke in zijn eerste met tijdens parochie.Meer Zestiendelig televisiedrama op van Willy van met Hemert naar 'Kroniek eener Parochie' van door Jacques Schreurs het over de belevenissen van met de de jonge en onervaren kapelaan door Erik Odekerke (Jo naar de Meijere) in zijn een eerste parochie, het naar tijdens Limburgse landbouwdorpje Geleen.Minder

augustus 2021
21-11-2015 16:14

90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond

90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond - 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond

Televisiedrama over de belevenissen van de jonge en onervaren kapelaan Erik Odekerke in zijn eerste parochie.Meer Zestiendelig televisiedrama van Willy van Hemert naar 'Kroniek eener Parochie' van Jacques Schreurs over de belevenissen van d...

90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond bij 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond. Heb je een uitzending van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond gemist

Uitzending gemist van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond? Hier kun je alle uitzendingen van 90 Jaar KRO: Dagboek van een herdershond kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2015 om 16:14 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!