Programma gemist?

Documentaire uit gemaakt door Han Peekel over de de de voormalige KRO-studio op in Hilversum. Aan het de hand van naar fragmenten en anekdotes komt de geschiedenis op tv van het katholieke het een bolwerk weer tot het leven.

augustus 2021
21-11-2015 17:06

90 Jaar KRO: De KRO-studio

90 Jaar KRO: De KRO-studio - 90 Jaar KRO: De KRO-studio

Documentaire gemaakt door Han Peekel over de voormalige KRO-studio in Hilversum. Aan de hand van fragmenten en anekdotes komt de geschiedenis van het katholieke bolwerk weer tot leven.

90 Jaar KRO: De KRO-studio gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 90 Jaar KRO: De KRO-studio de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 90 Jaar KRO: De KRO-studio bij 90 Jaar KRO: De KRO-studio liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 90 Jaar KRO: De KRO-studio. Heb je een uitzending van 90 Jaar KRO: De KRO-studio gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

90 Jaar KRO: De KRO-studio gemist

Uitzending gemist van 90 Jaar KRO: De KRO-studio? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 90 Jaar KRO: De KRO-studio, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van 90 Jaar KRO: De KRO-studio gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 90 Jaar KRO: De KRO-studio? Hier kun je alle uitzendingen van 90 Jaar KRO: De KRO-studio kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 21-11-2015 om 17:06 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!