Programma gemist?

Hoe met houdt het nationale voetbalteam van een Eritrea zich het in Nederland het staande nu het ze in Gorinchem op moeten laveren tussen de lange tijdens arm van hun voormalige het uit regime en het van woud aan regelgeving in Nederland?Meer uit De Eritrea Stars, het een in nationale voetbalteam van Eritrea, tijdens ontvlucht in december de 2012 hun een land, dat bekend staat als een door een van de meest het repressieve militaire dictaturen van in Afrika, vergelijkbaar met Noord-Korea. Er naar in geldt onbeperkte dienstplicht, mensen de zijn straatarm en mensenrechten op tv worden op grote schaal het een geschonden. Na afloop van in een toernooi in naar Oeganda grijpen uit zestien spelers hun kans om niet op de terug te keren naar het het spelershotel. Op grond van door een internationaal in vluchtelingenverdrag worden in ze door de Nederlandse de overheid met uitgenodigd om zich in ons op land te vestigen en door op krijgen ze een het permanente verblijfsvergunning aangeboden. Anderhalf de jaar na hun vlucht in komen naar ze in Gorinchem terecht en kunnen van het meteen met hun op tv inburgering beginnen. Begeleid door een trainer door het en een wijkagent houden ze door hun conditie op peil. op tv Het sterrenteam uit in Eritrea, op plaats het 203 van met de FIFA-ranglijst, is een door bezienswaardigheid en een door gewilde tegenstander voor een oefenwedstrijden. Met hoge met verwachtingen door en de op tv droom om profvoetballer te worden beginnen van de zestien het gevluchte spelers aan naar hun integratie in door Nederland. Ze uit worden een naar jaar gevolgd, waarin ze een moeten zien te in laveren tussen de de nog steeds voelbare lange door arm van het door regime in in Eritrea en het het woud aan regelgeving en hulpverlening in in door Nederland.Minder

januari 2021
23-11-2015 20:27

2Doc: Eritrea Stars

2Doc: Eritrea Stars - 2Doc: Eritrea Stars

Hoe houdt het nationale voetbalteam van Eritrea zich in Nederland staande nu ze in Gorinchem moeten laveren tussen de lange arm van hun voormalige regime en het woud aan regelgeving in Nederland?Meer De Eritrea Stars, het nationale voetbalt...

2Doc: Eritrea Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Eritrea Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Eritrea Stars bij 2Doc: Eritrea Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Eritrea Stars. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Eritrea Stars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!