Programma gemist?

Hoe de houdt het nationale een voetbalteam van van Eritrea zich in Nederland staande op nu de ze in Gorinchem moeten tijdens laveren tussen door de lange arm het van hun voormalige regime en op het woud van aan regelgeving in op Nederland?Meer De op tv Eritrea Stars, het nationale naar voetbalteam van tijdens Eritrea, ontvlucht in december een 2012 hun door land, dat bekend staat als een door van de meest op repressieve militaire door dictaturen van Afrika, vergelijkbaar uit het met Noord-Korea. Er geldt onbeperkte de dienstplicht, mensen zijn straatarm op tv en naar mensenrechten worden op tijdens grote schaal geschonden. Na het afloop met van een toernooi in Oeganda uit grijpen zestien spelers hun naar door kans om niet terug te keren van naar het spelershotel. van op tv Op grond van een de internationaal vluchtelingenverdrag worden ze op tv door de Nederlandse overheid in door uitgenodigd om zich in ons uit land te vestigen van en krijgen ze door een tijdens permanente verblijfsvergunning aangeboden. Anderhalf jaar na een hun op tv vlucht komen met ze in Gorinchem terecht en door kunnen meteen met hun tijdens inburgering beginnen. Begeleid de door een trainer een en een wijkagent naar houden ze op tv hun conditie op op peil. Het sterrenteam het uit Eritrea, op het plaats 203 van naar de FIFA-ranglijst, is een in bezienswaardigheid van en een gewilde door tegenstander voor oefenwedstrijden. naar Met hoge verwachtingen op en de droom om profvoetballer in te worden het beginnen de op zestien gevluchte spelers op aan hun integratie op tv in Nederland. Ze worden tijdens een jaar gevolgd, door waarin ze moeten een zien te van laveren tussen de nog steeds naar voelbare met lange arm van het tijdens regime in uit Eritrea en het het woud aan regelgeving en door hulpverlening in door Nederland.Minder

mei 2021
23-11-2015 20:27

2Doc: Eritrea Stars

2Doc: Eritrea Stars - 2Doc: Eritrea Stars

Hoe houdt het nationale voetbalteam van Eritrea zich in Nederland staande nu ze in Gorinchem moeten laveren tussen de lange arm van hun voormalige regime en het woud aan regelgeving in Nederland?Meer De Eritrea Stars, het nationale voetbalt...

2Doc: Eritrea Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Eritrea Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Eritrea Stars bij 2Doc: Eritrea Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Eritrea Stars. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Eritrea Stars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!