Programma gemist?

Hoe houdt het de nationale de voetbalteam van Eritrea in zich in Nederland staande nu van met ze in Gorinchem moeten op laveren tussen de lange arm het van tijdens hun voormalige regime en op tv het woud een aan regelgeving in op Nederland?Meer De het Eritrea Stars, het nationale op voetbalteam van Eritrea, ontvlucht een in december 2012 hun uit uit land, dat bekend staat als naar een het van de meest repressieve naar militaire dictaturen een van Afrika, vergelijkbaar met Noord-Korea. een Er geldt onbeperkte dienstplicht, op mensen zijn straatarm een en mensenrechten naar worden op grote de schaal naar geschonden. Na afloop een van een toernooi in Oeganda grijpen het zestien spelers hun de op kans om niet terug te keren de naar het spelershotel. tijdens Op uit grond van een internationaal vluchtelingenverdrag door worden ze uit door de Nederlandse op tv overheid uitgenodigd om zich tijdens in ons land op te met vestigen en krijgen naar ze een de permanente verblijfsvergunning aangeboden. Anderhalf jaar in na hun de vlucht komen ze in Gorinchem tijdens terecht en naar kunnen meteen op tv met hun inburgering door beginnen. Begeleid door een trainer op en een tijdens wijkagent houden ze tijdens hun conditie op peil. een Het sterrenteam uit tijdens een Eritrea, op plaats een 203 van de FIFA-ranglijst, met is een bezienswaardigheid in en een gewilde naar tegenstander voor oefenwedstrijden. Met hoge het verwachtingen uit en de uit droom om profvoetballer te door worden beginnen de het zestien gevluchte spelers aan op hun integratie in tijdens Nederland. Ze in worden een jaar gevolgd, waarin tijdens de ze moeten zien te laveren tussen tijdens de uit nog steeds op voelbare lange arm van van het regime in Eritrea in en het woud aan uit regelgeving naar en hulpverlening in op Nederland.Minder

september 2021
23-11-2015 20:27

2Doc: Eritrea Stars

2Doc: Eritrea Stars - 2Doc: Eritrea Stars

Hoe houdt het nationale voetbalteam van Eritrea zich in Nederland staande nu ze in Gorinchem moeten laveren tussen de lange arm van hun voormalige regime en het woud aan regelgeving in Nederland?Meer De Eritrea Stars, het nationale voetbalt...

2Doc: Eritrea Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Eritrea Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Eritrea Stars bij 2Doc: Eritrea Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Eritrea Stars. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Eritrea Stars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!