Programma gemist?

Hoe het houdt het nationale voetbalteam van van een Eritrea zich in Nederland staande op nu ze in Gorinchem een moeten laveren op tv tussen de uit lange arm door van hun voormalige regime en door het woud aan regelgeving door in Nederland?Meer een De een Eritrea Stars, het nationale tijdens voetbalteam van Eritrea, ontvlucht in op tv december het 2012 hun de land, dat bekend staat het als een door van de meest repressieve militaire dictaturen op met van Afrika, vergelijkbaar met Noord-Korea. Er met geldt onbeperkte dienstplicht, tijdens mensen van zijn straatarm in en mensenrechten worden op op tv grote schaal geschonden. Na met afloop van een in toernooi op in Oeganda grijpen in zestien spelers hun kans om niet naar terug te het keren naar op het spelershotel. Op met grond van een een internationaal vluchtelingenverdrag worden ze door het de op tv Nederlandse overheid uitgenodigd uit om zich in het ons land te de vestigen en krijgen ze een het permanente verblijfsvergunning de aangeboden. in Anderhalf jaar na het hun vlucht komen ze uit in Gorinchem naar terecht en kunnen meteen met op hun inburgering beginnen. van Begeleid door een op tv trainer met en een wijkagent houden het ze hun conditie op peil. in in Het sterrenteam uit op tv Eritrea, op plaats 203 van de met FIFA-ranglijst, met is een uit bezienswaardigheid en een gewilde met tegenstander voor oefenwedstrijden. Met hoge het verwachtingen en de van droom om op tv profvoetballer te worden tijdens beginnen de zestien gevluchte een spelers aan door hun integratie in Nederland. naar Ze worden in een jaar gevolgd, met waarin op ze moeten zien te op tv laveren tussen de nog uit steeds voelbare lange arm uit van van het regime in tijdens Eritrea en op tv het woud aan regelgeving op tv en hulpverlening in uit Nederland.Minder

mei 2020
23-11-2015 20:27

2Doc: Eritrea Stars

2Doc: Eritrea Stars - 2Doc: Eritrea Stars

Hoe houdt het nationale voetbalteam van Eritrea zich in Nederland staande nu ze in Gorinchem moeten laveren tussen de lange arm van hun voormalige regime en het woud aan regelgeving in Nederland?Meer De Eritrea Stars, het nationale voetbalt...

2Doc: Eritrea Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Eritrea Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Eritrea Stars bij 2Doc: Eritrea Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Eritrea Stars. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Eritrea Stars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!