Programma gemist?

Hoe houdt naar het op nationale voetbalteam van Eritrea zich uit in Nederland een staande nu ze in de Gorinchem moeten laveren uit tussen tijdens de lange arm van in hun voormalige regime en het van woud aan op regelgeving in Nederland?Meer De met Eritrea op tv Stars, het nationale voetbalteam het van Eritrea, ontvlucht een in december 2012 een hun land, dat de bekend staat als een naar van het de meest repressieve militaire tijdens dictaturen van op Afrika, vergelijkbaar met met Noord-Korea. Er geldt onbeperkte dienstplicht, in mensen zijn straatarm naar de en mensenrechten worden op grote door schaal geschonden. van Na afloop van van een toernooi met in Oeganda grijpen zestien de spelers hun kans de om niet terug te keren tijdens naar het tijdens spelershotel. Op uit grond van een internationaal vluchtelingenverdrag een worden ze door een de op Nederlandse overheid uitgenodigd om uit zich in tijdens ons land te vestigen en op krijgen ze een op permanente verblijfsvergunning naar aangeboden. Anderhalf uit jaar na door hun vlucht komen ze op in Gorinchem een terecht en kunnen meteen met een hun inburgering beginnen. Begeleid met door een trainer het en een een wijkagent houden ze hun uit conditie op peil. een Het het sterrenteam uit Eritrea, op een plaats 203 van de tijdens op FIFA-ranglijst, is een bezienswaardigheid en de een uit gewilde tegenstander voor oefenwedstrijden. Met met hoge verwachtingen en uit de de droom om profvoetballer op tv te worden beginnen de zestien tijdens gevluchte spelers aan in hun integratie in een Nederland. Ze worden op tv een op jaar gevolgd, waarin uit ze moeten zien te laveren tussen tijdens op de nog steeds voelbare lange arm uit van uit het regime met in Eritrea en op tv het woud aan regelgeving en met hulpverlening in met Nederland.Minder

september 2020
23-11-2015 20:27

2Doc: Eritrea Stars

2Doc: Eritrea Stars - 2Doc: Eritrea Stars

Hoe houdt het nationale voetbalteam van Eritrea zich in Nederland staande nu ze in Gorinchem moeten laveren tussen de lange arm van hun voormalige regime en het woud aan regelgeving in Nederland?Meer De Eritrea Stars, het nationale voetbalt...

2Doc: Eritrea Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Eritrea Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Eritrea Stars bij 2Doc: Eritrea Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Eritrea Stars. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Eritrea Stars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!