Programma gemist?

Hoe uit houdt het nationale tijdens voetbalteam van Eritrea zich in door Nederland uit staande nu ze in Gorinchem door moeten tijdens laveren tussen de uit lange arm van hun voormalige uit regime en het op woud aan op regelgeving in Nederland?Meer het De Eritrea Stars, het met op tv nationale voetbalteam van op Eritrea, ontvlucht in december tijdens 2012 hun naar land, dat bekend staat als uit een van op de meest repressieve militaire dictaturen tijdens in van Afrika, vergelijkbaar met Noord-Korea. naar Er geldt op tv onbeperkte dienstplicht, mensen op tv zijn straatarm naar en mensenrechten worden op grote van schaal geschonden. Na afloop door van een met toernooi in van Oeganda grijpen van zestien spelers hun naar kans om niet terug te keren van naar de het spelershotel. Op grond van naar een internationaal vluchtelingenverdrag met worden uit ze door de tijdens Nederlandse overheid uitgenodigd om van zich in ons land van te vestigen en uit krijgen ze een in permanente verblijfsvergunning het aangeboden. Anderhalf tijdens jaar na hun vlucht komen van ze door in Gorinchem terecht en de kunnen meteen met het hun op tv inburgering beginnen. Begeleid door een trainer door en een het wijkagent houden ze hun de conditie op op tv peil. de Het sterrenteam uit Eritrea, op plaats op op 203 van de FIFA-ranglijst, is met een bezienswaardigheid een en een op gewilde tegenstander voor van oefenwedstrijden. Met hoge verwachtingen en in de droom om het profvoetballer te de worden beginnen op de zestien gevluchte spelers aan uit hun integratie in door Nederland. tijdens Ze worden een jaar in gevolgd, waarin ze moeten zien een de te laveren tussen de nog steeds door voelbare lange arm tijdens van het tijdens regime naar in Eritrea en het woud tijdens aan regelgeving het en hulpverlening in een Nederland.Minder

augustus 2020
23-11-2015 20:27

2Doc: Eritrea Stars

2Doc: Eritrea Stars - 2Doc: Eritrea Stars

Hoe houdt het nationale voetbalteam van Eritrea zich in Nederland staande nu ze in Gorinchem moeten laveren tussen de lange arm van hun voormalige regime en het woud aan regelgeving in Nederland?Meer De Eritrea Stars, het nationale voetbalt...

2Doc: Eritrea Stars gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Eritrea Stars de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Eritrea Stars bij 2Doc: Eritrea Stars liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Eritrea Stars. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Eritrea Stars gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Eritrea Stars gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Eritrea Stars? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Eritrea Stars kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 20:27 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!