Programma gemist?

Vondeling naar Els de Kruijter op tv vertelt aan Joris door Linssen wat de impact is op het om als baby letterlijk aan het de op tv kant van de in straat gelegd te worden door en je afkomst van nooit te weten.Meer Vondeling Els met een de Kruijter vertelt wat de impact naar is om door als baby letterlijk aan op tv de kant van een de straat uit gelegd te worden tijdens en je afkomst met nooit te weten. op tv 'Ik voelde me als op tv kind gedumpt. door Ik heb door altijd een een zinnetje in mijn hoofd tijdens gehad: ik een mag er niet zijn. Dat op bestaansrecht op terugveroveren vanuit mezelf, op dat heeft heel lang geduurd.' Hoe een kun het je met zo een onzekere door door start, toch nog je weg in vinden in het naar leven? naar Is dat een kwestie door van geluk, de juiste de mensen om je heen op tv of van karakter? Samen met Joris van Linssen maakt Els een door roadtrip langs de op meeste belangrijke locaties het uit uit haar leven en ontmoet de van mensen die het aan van het begin van haar naar leven een uit allesbepalende rol hebben gespeeld. Ze met gaat het met Joris terug naar het boswachtershuis, naar de plek waar op zij als door baby op van een paar de dagen oud gevonden van is. Ze ontmoet de zoon van in tijdens de boswachter, die zich nog op tv goed kan herinneren de dat een zijn vader baby Els vond op tijdens een bankje in in de van tuin. Na haar vondst is van Els opgenomen in de het naar gezin van een van politieman, waar zij met een paar weken tijdens met veel liefde verzorgd is. met Voor het op eerst het sinds haar vertrek de uit het gezin heeft Els een in emotionele ontmoeting met met op de dochter van de door politieman, die haar nog steeds uit als van haar kleine zusje met ziet en nooit meer een is vergeten. naar De mensen tijdens die op latere leeftijd uit een grote rol spelen in van het hervinden het van Els' identiteit komen in ook aan tijdens het woord: haar het adoptiemoeder, het de beste vriendin en de tijdens dochters het van Els. Aan het door einde van de reis hoopt van Els het naar antwoord te uit vinden op de vraag: de waarom mag ik er op met zijn?Minder

september 2021
23-11-2015 22:16

Gevonden

Gevonden - Gevonden

Vondeling Els de Kruijter vertelt aan Joris Linssen wat de impact is om als baby letterlijk aan de kant van de straat gelegd te worden en je afkomst nooit te weten.Meer Vondeling Els de Kruijter vertelt wat de impact is om als baby letterli...

Gevonden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevonden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevonden bij Gevonden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevonden. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevonden gemist

Uitzending gemist van Gevonden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gevonden, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gevonden? Hier kun je alle uitzendingen van Gevonden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 22:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!