Programma gemist?

Vondeling Els door de Kruijter de vertelt aan Joris Linssen de wat in de impact is om door als baby met letterlijk aan de kant van de tijdens straat gelegd van te van worden en je afkomst tijdens nooit te weten.Meer door Vondeling Els een de Kruijter vertelt wat de tijdens impact een is om als baby letterlijk in aan de kant van naar de straat gelegd naar de te worden en met je afkomst nooit te de weten. 'Ik voelde naar me als kind gedumpt. van Ik op heb altijd een op zinnetje in mijn door hoofd gehad: ik mag naar er niet zijn. Dat een bestaansrecht terugveroveren vanuit mezelf, uit dat heeft heel de lang geduurd.' Hoe op kun het je met zo een met onzekere start, toch nog tijdens je in weg vinden in het het leven? Is dat een uit kwestie van een geluk, de juiste naar mensen om je het heen of karakter? met Samen met Joris naar Linssen maakt Els tijdens een uit roadtrip langs de uit meeste belangrijke locaties naar uit haar leven een en ontmoet de op tv mensen die aan tijdens het begin van haar leven van een allesbepalende in rol hebben van gespeeld. Ze gaat met Joris met terug naar het boswachtershuis, door de plek waar met het zij als baby van een paar tijdens dagen oud gevonden tijdens is. door Ze ontmoet de zoon van het de boswachter, die met zich nog naar goed kan herinneren dat een in zijn vader baby Els vond het op met een bankje in de met tuin. Na door haar vondst is Els opgenomen een in het gezin van op een politieman, waar naar zij een van paar weken de met veel naar liefde verzorgd is. Voor een het eerst sinds op tv haar vertrek uit het het gezin heeft Els een tijdens emotionele door ontmoeting met met de dochter van de politieman, die door haar tijdens nog steeds als naar haar kleine zusje ziet naar en op nooit meer is het vergeten. De mensen die op latere tijdens leeftijd een grote de rol op spelen in op het hervinden van Els' identiteit komen op naar ook aan het woord: uit haar adoptiemoeder, een de beste vriendin en de een dochters van Els. Aan uit het op einde van de reis hoopt op Els het antwoord in te vinden de op het de vraag: waarom mag ik er het van zijn?Minder

januari 2021
23-11-2015 22:16

Gevonden

Gevonden - Gevonden

Vondeling Els de Kruijter vertelt aan Joris Linssen wat de impact is om als baby letterlijk aan de kant van de straat gelegd te worden en je afkomst nooit te weten.Meer Vondeling Els de Kruijter vertelt wat de impact is om als baby letterli...

Gevonden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevonden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevonden bij Gevonden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevonden. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevonden gemist

Uitzending gemist van Gevonden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gevonden, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gevonden? Hier kun je alle uitzendingen van Gevonden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 22:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!