Programma gemist?

Vondeling het Els de Kruijter vertelt een aan Joris Linssen naar wat de impact is naar naar om als baby letterlijk aan de door kant in van de op straat gelegd te het worden en je van afkomst nooit te naar weten.Meer Vondeling Els de Kruijter met vertelt wat de naar impact is om het als in baby letterlijk aan de de kant van tijdens de straat gelegd te in worden en in je afkomst nooit op te weten. 'Ik voelde een me als met kind gedumpt. Ik een heb altijd een zinnetje in mijn door hoofd naar gehad: ik mag op tv er niet in zijn. Dat bestaansrecht terugveroveren door vanuit mezelf, dat tijdens heeft heel lang tijdens geduurd.' Hoe op tv kun je met zo naar een onzekere uit start, toch nog je weg in vinden in een het leven? op Is dat een kwestie het van geluk, de juiste tijdens mensen om je heen op of karakter? Samen op tv met Joris Linssen tijdens maakt uit Els een roadtrip langs de het meeste op belangrijke locaties uit haar de leven en ontmoet naar de mensen die het aan het begin van door haar leven tijdens een allesbepalende rol naar hebben gespeeld. Ze gaat door met Joris terug in naar het boswachtershuis, op de plek op tv waar een zij als baby van in een paar tijdens dagen oud gevonden tijdens is. Ze ontmoet de een zoon van de naar boswachter, die zich nog op goed kan door herinneren dat zijn door vader baby de Els vond op naar een bankje in de door tuin. Na een haar vondst is Els opgenomen in in van het gezin van een het politieman, waar zij met een paar weken met veel naar liefde verzorgd op is. Voor het eerst in op sinds haar vertrek uit uit het gezin uit heeft Els een emotionele ontmoeting de met de dochter door van de politieman, op die haar door nog steeds als haar op tv kleine zusje naar ziet en van nooit meer is vergeten. De uit mensen die op het latere leeftijd een een grote rol in spelen in het hervinden naar van Els' identiteit uit komen door ook aan het woord: haar tijdens adoptiemoeder, op de beste vriendin en de op tv dochters van Els. Aan op in het einde van de reis hoopt tijdens Els de het antwoord op tv te vinden op naar de vraag: waarom mag ik er het naar zijn?Minder

september 2020
23-11-2015 22:16

Gevonden

Gevonden - Gevonden

Vondeling Els de Kruijter vertelt aan Joris Linssen wat de impact is om als baby letterlijk aan de kant van de straat gelegd te worden en je afkomst nooit te weten.Meer Vondeling Els de Kruijter vertelt wat de impact is om als baby letterli...

Gevonden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevonden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevonden bij Gevonden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevonden. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevonden gemist

Uitzending gemist van Gevonden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gevonden, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gevonden? Hier kun je alle uitzendingen van Gevonden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 22:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!