Programma gemist?

Vondeling op Els de Kruijter vertelt aan in Joris door Linssen wat uit de impact is om met als baby in letterlijk aan de kant van het de straat in gelegd te van worden en je afkomst nooit op tv te weten.Meer Vondeling Els in de Kruijter met vertelt door wat de impact is om naar als baby door letterlijk aan de een kant van naar de straat gelegd met te worden en je uit afkomst nooit te in weten. 'Ik voelde me als van tijdens kind gedumpt. Ik heb altijd tijdens een van zinnetje in mijn hoofd de gehad: ik op tv mag er niet naar zijn. Dat bestaansrecht terugveroveren met vanuit mezelf, dat het heeft heel lang geduurd.' door Hoe kun je met naar de zo een onzekere start, door toch nog tijdens je weg vinden in naar het leven? Is dat in een kwestie van geluk, in de juiste met mensen om door je heen of karakter? naar Samen met in Joris Linssen maakt Els op een met roadtrip langs de meeste belangrijke locaties in naar uit haar leven en een ontmoet de met mensen die aan het begin in van haar leven van een allesbepalende rol hebben door gespeeld. Ze gaat in met Joris door terug naar het naar boswachtershuis, de plek waar in naar zij als baby van de een paar een dagen oud gevonden is. Ze ontmoet op tv de zoon van tijdens op tv de boswachter, die zich het nog goed kan herinneren dat door zijn vader baby een Els vond van op tijdens een bankje in de tuin. door Na op haar vondst is Els van opgenomen in het gezin tijdens van een een politieman, waar zij een paar tijdens op tv weken met veel liefde in verzorgd is. Voor het in eerst sinds de haar vertrek uit het op gezin tijdens heeft Els een emotionele de ontmoeting met de van dochter van de politieman, uit die haar nog steeds het als haar de kleine door zusje ziet en nooit meer is de met vergeten. De mensen die op latere met leeftijd een een grote rol spelen uit in op tv het hervinden van naar Els' identiteit komen ook uit aan het op woord: haar adoptiemoeder, de naar beste vriendin en het de dochters met van Els. Aan van het einde van de reis hoopt tijdens op tv Els het antwoord een te vinden op de vraag: waarom naar mag door ik er een zijn?Minder

mei 2021
23-11-2015 22:16

Gevonden

Gevonden - Gevonden

Vondeling Els de Kruijter vertelt aan Joris Linssen wat de impact is om als baby letterlijk aan de kant van de straat gelegd te worden en je afkomst nooit te weten.Meer Vondeling Els de Kruijter vertelt wat de impact is om als baby letterli...

Gevonden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevonden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevonden bij Gevonden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevonden. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevonden gemist

Uitzending gemist van Gevonden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gevonden, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gevonden? Hier kun je alle uitzendingen van Gevonden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 22:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!