Programma gemist?

Vondeling Els tijdens de Kruijter vertelt op aan een Joris Linssen wat de een impact is door om als baby letterlijk aan de de in kant van de straat tijdens gelegd te worden en je door op tv afkomst nooit te een weten.Meer Vondeling Els de uit Kruijter vertelt door wat de impact is om als de baby letterlijk in aan de naar kant van de straat uit gelegd te worden met en van je afkomst nooit te op weten. 'Ik voelde me met als kind gedumpt. Ik op uit heb altijd een zinnetje in het mijn hoofd van gehad: ik mag met er niet zijn. van Dat bestaansrecht terugveroveren op vanuit mezelf, met dat heeft heel lang tijdens geduurd.' Hoe de kun je met zo een het onzekere met start, toch nog door je weg vinden in het leven? het Is dat met een op kwestie van geluk, de naar juiste mensen om het je heen van of karakter? Samen tijdens met Joris Linssen maakt Els een met roadtrip langs uit de een meeste belangrijke locaties een uit haar leven en ontmoet uit de mensen die door aan het begin van door haar leven door een allesbepalende een rol hebben in gespeeld. Ze gaat met de Joris terug naar het boswachtershuis, uit de plek door waar zij als naar baby van met een paar dagen oud naar gevonden door is. Ze ontmoet de op zoon van de boswachter, op die zich op nog goed kan herinneren dat naar zijn vader baby met Els met vond op een bankje in in de tuin. Na op haar vondst het is Els naar opgenomen in het met gezin van op een politieman, waar zij een paar door weken met van veel liefde op verzorgd is. Voor het het eerst sinds een haar vertrek van uit het gezin heeft Els een door met emotionele ontmoeting met de dochter van met de politieman, die door haar nog uit steeds van als haar kleine zusje ziet en het op tv nooit meer is de vergeten. De mensen tijdens die op latere uit leeftijd een grote rol een spelen in het tijdens hervinden van Els' identiteit op tv komen ook tijdens aan het woord: haar van adoptiemoeder, de beste door vriendin en op de dochters van Els. Aan in het einde van op de reis op hoopt Els het een antwoord te vinden op de een de vraag: waarom de mag ik er een zijn?Minder

mei 2020
23-11-2015 22:16

Gevonden

Gevonden - Gevonden

Vondeling Els de Kruijter vertelt aan Joris Linssen wat de impact is om als baby letterlijk aan de kant van de straat gelegd te worden en je afkomst nooit te weten.Meer Vondeling Els de Kruijter vertelt wat de impact is om als baby letterli...

Gevonden gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Gevonden de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Gevonden bij Gevonden liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Gevonden. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Gevonden gemist

Uitzending gemist van Gevonden? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Gevonden, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Gevonden gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Gevonden? Hier kun je alle uitzendingen van Gevonden kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 23-11-2015 om 22:16 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!