Programma gemist?

Martijn tijdens Blekendaal volgt tijdens Lilian Gonçalves als ze na jaren met met terugkeert naar Suriname in een laatste in poging om op het de proces van de Decembermoorden nieuw leven tijdens in te met blazen.Meer Op naar 25 november is het precies naar veerig op jaar geleden dat Suriname onafhankelijk naar werd. Voor op tv de Surinaamse juriste uit Lilian Gonçalves ging een een droom op tv in vervulling. Maar het een paar naar jaar later sloeg die droom het om in een nachtmerrie. op Bij tijdens de militaire staatsgreep de verloor ze van haar broer en kort daarna bij in tijdens de Decembermoorden haar man. Ze tijdens vluchtte naar Nederland en tijdens bond een levenslange in strijd naar voor gerechtigheid aan. Martijn Blekendaal tijdens volgt een in deze documentaire van Lilian Gonçalves als in ze na jaren terugkeert van naar met Suriname in een laatste poging om met het proces van tijdens de naar Decembermoorden nieuw leven in naar te naar blazen.Minder

september 2021
24-11-2015 23:05

2Doc: Suriname revisited

2Doc: Suriname revisited - 2Doc: Suriname revisited

Martijn Blekendaal volgt Lilian Gonçalves als ze na jaren terugkeert naar Suriname in een laatste poging om het proces van de Decembermoorden nieuw leven in te blazen.Meer Op 25 november is het precies veerig jaar geleden dat Suriname onafh...

2Doc: Suriname revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Suriname revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Suriname revisited bij 2Doc: Suriname revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Suriname revisited. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Suriname revisited gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!