Programma gemist?

Martijn op Blekendaal volgt een Lilian Gonçalves als ze na jaren op tv terugkeert naar Suriname tijdens van in een laatste poging om op het proces van de door Decembermoorden tijdens nieuw leven in op tv te blazen.Meer Op met 25 november is tijdens het precies veerig naar jaar geleden dat met Suriname onafhankelijk door werd. Voor de Surinaamse een juriste Lilian Gonçalves in ging een in droom in vervulling. op tv Maar een paar in jaar later sloeg die droom om van in een uit nachtmerrie. het Bij de militaire staatsgreep het verloor ze de haar broer en kort daarna door bij de Decembermoorden haar naar man. Ze vluchtte naar naar Nederland van en bond een levenslange op tv strijd voor gerechtigheid een het aan. Martijn Blekendaal volgt in deze op tv documentaire Lilian Gonçalves op tv als ze na uit de jaren terugkeert naar Suriname in het een laatste poging om van op het proces van de op Decembermoorden nieuw leven in te in van blazen.Minder

januari 2021
24-11-2015 23:05

2Doc: Suriname revisited

2Doc: Suriname revisited - 2Doc: Suriname revisited

Martijn Blekendaal volgt Lilian Gonçalves als ze na jaren terugkeert naar Suriname in een laatste poging om het proces van de Decembermoorden nieuw leven in te blazen.Meer Op 25 november is het precies veerig jaar geleden dat Suriname onafh...

2Doc: Suriname revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Suriname revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Suriname revisited bij 2Doc: Suriname revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Suriname revisited. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Suriname revisited gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!