Programma gemist?

Martijn Blekendaal volgt op tv Lilian met Gonçalves als ze na jaren in van terugkeert naar Suriname in een laatste het poging om het de proces van door de het Decembermoorden nieuw leven in te een blazen.Meer het Op 25 november is het precies van veerig jaar tijdens geleden dat Suriname onafhankelijk in de werd. Voor de Surinaamse juriste een Lilian uit Gonçalves ging een droom in het vervulling. de Maar een paar jaar later door sloeg die de droom om in in een nachtmerrie. Bij naar de militaire staatsgreep verloor ze met op tv haar broer en kort daarna uit bij de Decembermoorden haar op man. Ze van vluchtte naar tijdens Nederland en bond een levenslange in strijd voor een gerechtigheid aan. Martijn Blekendaal op tv volgt in in deze de documentaire Lilian Gonçalves als ze door na jaren door terugkeert naar Suriname uit in een laatste poging om tijdens het uit proces van de door Decembermoorden nieuw de leven in te door blazen.Minder

september 2020
24-11-2015 23:05

2Doc: Suriname revisited

2Doc: Suriname revisited - 2Doc: Suriname revisited

Martijn Blekendaal volgt Lilian Gonçalves als ze na jaren terugkeert naar Suriname in een laatste poging om het proces van de Decembermoorden nieuw leven in te blazen.Meer Op 25 november is het precies veerig jaar geleden dat Suriname onafh...

2Doc: Suriname revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Suriname revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Suriname revisited bij 2Doc: Suriname revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Suriname revisited. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Suriname revisited gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!