Programma gemist?

Martijn een Blekendaal volgt Lilian Gonçalves als tijdens tijdens ze na jaren van terugkeert naar Suriname in naar een laatste poging naar om het proces van de uit door Decembermoorden nieuw leven in te blazen.Meer tijdens door Op 25 november is het precies het veerig het jaar geleden op tv dat Suriname onafhankelijk werd. Voor de op Surinaamse een juriste Lilian Gonçalves op tv ging een droom uit in vervulling. Maar de een paar door jaar later sloeg die naar droom om in in een nachtmerrie. Bij de militaire op een staatsgreep verloor ze haar broer en op tv kort daarna bij in van de Decembermoorden haar man. een Ze vluchtte naar Nederland op en bond een een levenslange de strijd voor gerechtigheid op tv aan. Martijn Blekendaal met volgt in deze documentaire in Lilian Gonçalves als tijdens ze na jaren terugkeert met naar Suriname in een door op laatste poging om het proces van tijdens op tv de Decembermoorden nieuw op tv leven in te naar blazen.Minder

mei 2020
24-11-2015 23:05

2Doc: Suriname revisited

2Doc: Suriname revisited - 2Doc: Suriname revisited

Martijn Blekendaal volgt Lilian Gonçalves als ze na jaren terugkeert naar Suriname in een laatste poging om het proces van de Decembermoorden nieuw leven in te blazen.Meer Op 25 november is het precies veerig jaar geleden dat Suriname onafh...

2Doc: Suriname revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Suriname revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Suriname revisited bij 2Doc: Suriname revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Suriname revisited. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Suriname revisited gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!