Programma gemist?

Martijn Blekendaal uit volgt Lilian Gonçalves als van ze naar na jaren terugkeert naar Suriname op tv het in een laatste op tv poging om het naar proces van de Decembermoorden nieuw van leven in de te blazen.Meer Op 25 van november is op tv het precies veerig met jaar geleden dat Suriname tijdens onafhankelijk werd. Voor naar de een Surinaamse juriste Lilian Gonçalves ging een op droom in van vervulling. Maar een door paar jaar op tv later sloeg van die droom om in een nachtmerrie. door Bij de tijdens militaire staatsgreep verloor op ze naar haar broer en de kort daarna bij door de Decembermoorden haar man. uit Ze vluchtte naar Nederland uit en het bond een levenslange het strijd voor gerechtigheid aan. Martijn Blekendaal in volgt in deze met door documentaire Lilian Gonçalves als uit ze na de jaren terugkeert naar het Suriname in een laatste poging om naar naar het proces van de de Decembermoorden nieuw leven een in te op blazen.Minder

januari 2020
24-11-2015 23:05

2Doc: Suriname revisited

2Doc: Suriname revisited - 2Doc: Suriname revisited

Martijn Blekendaal volgt Lilian Gonçalves als ze na jaren terugkeert naar Suriname in een laatste poging om het proces van de Decembermoorden nieuw leven in te blazen.Meer Op 25 november is het precies veerig jaar geleden dat Suriname onafh...

2Doc: Suriname revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Suriname revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Suriname revisited bij 2Doc: Suriname revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Suriname revisited. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Suriname revisited gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!