Programma gemist?

Martijn Blekendaal de volgt een Lilian Gonçalves als ze na jaren door terugkeert naar naar Suriname in een laatste met poging tijdens om het proces van de op Decembermoorden nieuw leven met in te uit blazen.Meer Op 25 in november van is het precies een veerig jaar geleden dat Suriname de onafhankelijk werd. van Voor de Surinaamse juriste door Lilian Gonçalves in ging een droom de in vervulling. Maar een door paar naar jaar later sloeg die droom door om in uit een nachtmerrie. Bij de in militaire staatsgreep verloor ze tijdens het haar broer en op tv kort daarna bij de Decembermoorden haar op man. uit Ze vluchtte in naar Nederland en bond uit een levenslange strijd voor op gerechtigheid aan. van Martijn Blekendaal volgt in deze het documentaire in Lilian Gonçalves als van ze na door jaren terugkeert naar Suriname van in een laatste poging om van het proces op van de Decembermoorden nieuw van leven in te een een blazen.Minder

mei 2021
24-11-2015 23:05

2Doc: Suriname revisited

2Doc: Suriname revisited - 2Doc: Suriname revisited

Martijn Blekendaal volgt Lilian Gonçalves als ze na jaren terugkeert naar Suriname in een laatste poging om het proces van de Decembermoorden nieuw leven in te blazen.Meer Op 25 november is het precies veerig jaar geleden dat Suriname onafh...

2Doc: Suriname revisited gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Suriname revisited de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Suriname revisited bij 2Doc: Suriname revisited liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Suriname revisited. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Suriname revisited gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Suriname revisited gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Suriname revisited? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Suriname revisited kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 24-11-2015 om 23:05 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!