Programma gemist?

Een groep uit vluchtelingen het probeert per boot Europa in binnen te naar komen. De hel breekt door los wanneer een oude tijdens man de overboord slaat. Zijn de bewustzijn glijdt naar van een andere, donkere en hallucinerende een dimensie.Meer Een tijdens onconventionele, po√ętische vorm van in ernstig maatschappelijk probleem: het een de uitzichtloze van vluchtelingen die vastzitten een aan de rand een van Europa. Een groep tijdens vluchtelingen door probeert per de boot illegaal Europa met binnen te komen. Plotseling steekt een de storm op. De met op tv hel breekt los als een naar oude man overboord slaat. op tv in Zijn bewustzijn glijdt naar een de andere, donkere naar en hallucinerende met dimensie. Voortgedreven door een door mysterieuze kracht de en wanhopig op uit zoek naar verlossing, ervaart zijn ziel op de uit alledaagse werkelijkheid van vele aangespoelde op vluchtelingen aan door de grens een van het vermeende paradijs, met Europa. De geest van naar de oude man het observeert mensen op de straat door die als het honden worden weggejaagd, volgt een tijdens illegale arbeider en naar een verslaafde het moeder en bezoekt overvolle vluchtelingenkampen. het in Terwijl hij door dit niemandsland dwaalt, naar denkt op tv de oude man na over met de zin van de naar zijn bestaan.Minder

september 2021
25-11-2015 23:50

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning - 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

Een groep vluchtelingen probeert per boot Europa binnen te komen. De hel breekt los wanneer een oude man overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt naar een andere, donkere en hallucinerende dimensie.Meer Een onconventionele, po√ętische vorm va...

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning bij 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!