Programma gemist?

Een groep vluchtelingen door probeert per op boot Europa binnen te uit komen. De hel een breekt los van wanneer een oude de man overboord slaat. Zijn tijdens bewustzijn glijdt door naar de een andere, donkere en hallucinerende uit dimensie.Meer Een met onconventionele, po√ętische vorm de van ernstig maatschappelijk probleem: het uit uitzichtloze van vluchtelingen met uit die vastzitten aan de rand naar van Europa. van Een groep de vluchtelingen probeert per boot illegaal tijdens Europa binnen te tijdens komen. Plotseling steekt een op tv in storm op. De hel in breekt los als een naar oude naar man overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt naar naar een in andere, donkere en op tv hallucinerende met dimensie. Voortgedreven door een mysterieuze het kracht en wanhopig het op het zoek naar verlossing, de ervaart zijn ziel de op tv alledaagse werkelijkheid van de vele aangespoelde vluchtelingen uit aan de grens van naar het vermeende uit paradijs, Europa. De geest de van de oude man in observeert mensen op in straat die als de honden worden op tv weggejaagd, volgt een uit illegale arbeider het en een verslaafde op moeder en bezoekt overvolle uit vluchtelingenkampen. uit Terwijl hij door dit naar niemandsland dwaalt, denkt de tijdens oude man uit na over de zin met van zijn op tv bestaan.Minder

september 2020
25-11-2015 23:50

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning - 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

Een groep vluchtelingen probeert per boot Europa binnen te komen. De hel breekt los wanneer een oude man overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt naar een andere, donkere en hallucinerende dimensie.Meer Een onconventionele, po√ętische vorm va...

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning bij 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!