Programma gemist?

Een groep op tv vluchtelingen probeert met per boot Europa binnen de te naar komen. De hel breekt tijdens los wanneer een op oude man overboord op slaat. Zijn bewustzijn met glijdt naar een andere, het donkere en hallucinerende dimensie.Meer door Een onconventionele, poëtische tijdens vorm van naar ernstig maatschappelijk probleem: tijdens het uitzichtloze van vluchtelingen van die uit vastzitten aan met de rand van Europa. Een op tv groep vluchtelingen probeert door per boot illegaal een Europa binnen uit te komen. Plotseling steekt een op storm op. door De hel breekt los van als een oude de man overboord het slaat. Zijn met bewustzijn glijdt naar op tv een andere, het donkere en hallucinerende dimensie. naar Voortgedreven door een mysterieuze kracht op tv tijdens en wanhopig op zoek naar verlossing, uit ervaart het zijn ziel de op alledaagse werkelijkheid van vele de aangespoelde vluchtelingen aan het de grens op tv van het vermeende paradijs, de Europa. De geest van door het de oude man observeert een mensen op straat die als een uit honden worden weggejaagd, volgt een illegale naar de arbeider en een het verslaafde moeder en bezoekt overvolle vluchtelingenkampen. uit Terwijl op hij door dit door niemandsland dwaalt, op denkt de oude man na over op de zin naar van zijn met bestaan.Minder

mei 2021
25-11-2015 23:50

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning - 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

Een groep vluchtelingen probeert per boot Europa binnen te komen. De hel breekt los wanneer een oude man overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt naar een andere, donkere en hallucinerende dimensie.Meer Een onconventionele, poëtische vorm va...

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning bij 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!