Programma gemist?

Een in groep vluchtelingen probeert per door boot tijdens Europa binnen te komen. De door hel breekt los door wanneer een oude man door in overboord slaat. Zijn een bewustzijn glijdt naar een andere, op tv donkere en hallucinerende dimensie.Meer op Een onconventionele, poëtische op vorm naar van ernstig maatschappelijk probleem: het op op uitzichtloze van vluchtelingen die vastzitten het aan een de rand van op tv Europa. Een groep vluchtelingen probeert van per boot illegaal Europa een binnen te komen. op tv Plotseling steekt van een storm op. De op hel breekt tijdens los als op tv een oude man overboord op tv slaat. uit Zijn bewustzijn glijdt naar uit een andere, donkere en uit hallucinerende dimensie. Voortgedreven uit door een mysterieuze de kracht en wanhopig op van het zoek naar verlossing, op ervaart zijn ziel de alledaagse een werkelijkheid de van vele aangespoelde vluchtelingen aan uit de naar grens van het vermeende paradijs, de Europa. De geest van van de oude op man observeert met mensen op straat die als op tv honden door worden weggejaagd, op tv volgt een illegale met arbeider en een verslaafde door moeder en bezoekt overvolle op tv vluchtelingenkampen. Terwijl hij door door dit niemandsland van dwaalt, denkt de oude de man na tijdens over de door zin van zijn van bestaan.Minder

januari 2021
25-11-2015 23:50

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning - 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

Een groep vluchtelingen probeert per boot Europa binnen te komen. De hel breekt los wanneer een oude man overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt naar een andere, donkere en hallucinerende dimensie.Meer Een onconventionele, poëtische vorm va...

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning bij 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!