Programma gemist?

Een met groep vluchtelingen probeert op tv per boot Europa op tv binnen te komen. met De hel op tv breekt los wanneer een oude man de overboord slaat. op tv Zijn bewustzijn glijdt naar uit een een andere, donkere door en hallucinerende dimensie.Meer Een van onconventionele, poëtische vorm van ernstig uit maatschappelijk de probleem: het tijdens uitzichtloze van vluchtelingen die tijdens vastzitten aan de rand van van Europa. tijdens Een groep vluchtelingen de probeert per boot het illegaal Europa met binnen te komen. Plotseling op tv steekt een storm op. De het hel breekt los naar als naar een oude man de overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt tijdens van naar een andere, tijdens donkere en hallucinerende dimensie. Voortgedreven in door een naar mysterieuze kracht en de wanhopig op zoek door naar verlossing, ervaart zijn ziel met de alledaagse naar werkelijkheid op tv van vele aangespoelde vluchtelingen op tv aan de in grens van het vermeende paradijs, naar Europa. De met geest van de oude van man van observeert mensen op straat die op als honden worden naar weggejaagd, volgt de een illegale arbeider en door een verslaafde op tv moeder en bezoekt overvolle door vluchtelingenkampen. Terwijl hij door een dit naar niemandsland dwaalt, denkt de naar oude tijdens man na over de door zin van zijn de bestaan.Minder

mei 2020
25-11-2015 23:50

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning - 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

Een groep vluchtelingen probeert per boot Europa binnen te komen. De hel breekt los wanneer een oude man overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt naar een andere, donkere en hallucinerende dimensie.Meer Een onconventionele, poëtische vorm va...

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning bij 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!