Programma gemist?

Een groep vluchtelingen van probeert per boot met door Europa binnen te een komen. De hel de breekt los wanneer een oude de man overboord slaat. uit Zijn bewustzijn glijdt naar op tijdens een andere, donkere en hallucinerende van dimensie.Meer Een op onconventionele, poëtische vorm van tijdens ernstig maatschappelijk probleem: op tv het uitzichtloze van vluchtelingen in die op tv vastzitten aan de rand van op tv van Europa. Een groep vluchtelingen probeert per de boot illegaal Europa een binnen naar te komen. Plotseling steekt een van storm uit op. De een hel breekt los het als een oude het man overboord slaat. Zijn bewustzijn uit glijdt naar een naar andere, door donkere en hallucinerende dimensie. Voortgedreven door het een mysterieuze de kracht en wanhopig op naar zoek op naar verlossing, ervaart het zijn ziel op tv de alledaagse werkelijkheid van vele op tv aangespoelde vluchtelingen naar aan de naar grens van het vermeende paradijs, naar Europa. De geest van op de oude een man op tv observeert mensen op straat die naar als honden naar worden weggejaagd, volgt in een illegale arbeider op en een verslaafde moeder tijdens en door bezoekt overvolle vluchtelingenkampen. Terwijl van hij door dit op niemandsland dwaalt, denkt de oude het man na in over de naar zin van zijn een bestaan.Minder

oktober 2019
25-11-2015 23:50

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning - 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning

Een groep vluchtelingen probeert per boot Europa binnen te komen. De hel breekt los wanneer een oude man overboord slaat. Zijn bewustzijn glijdt naar een andere, donkere en hallucinerende dimensie.Meer Een onconventionele, poëtische vorm va...

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning bij 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Those Who Feel the Fire Burning kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 25-11-2015 om 23:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!