Programma gemist?

In naar Myanmar is de homoliefde verboden de en heerst het een het constante dreiging van het op militaire regime.Meer van De jonge straatverkoper Soe Ko woont van in tijdens het dorpje Kyauk door Myaung aan de Irrawaddy, een een in rivier in Myanmar. Hij tijdens is verliefd op Saing Ko, op tv een rustige met metselaar de uit Yangon en droomt ervan in om met hem de te trouwen op in een bruidsjurk. Maar het uit homohuwelijk in is verboden in in Myanmar, waar met militairen aan de macht zijn. op tv Vriend en vertrouweling brengt het uit Soe Ko in door contact met de charismatische en de gerespecteerde activist Myo Nyunt, de die strijdt met voor burgerrechten en op tv democratie. met Myo ondersteunt de liefde van tussen de met jongens, die 'net in als de rivier Irrawaddy, altijd tijdens zal stromen. "Zolang ik de in het een dorp ben, het zal niemand jullie tijdens durven beledigen", verzekert hij de door twee jonge geliefden. in de Samen met Myo weten ze de met steun te tijdens mobiliseren van in de LGBT-gemeenschap, boeddhistische monniken en van de huisvrouwen van het het op tv dorp. Ondanks het met verbod op het homohuwelijk en door de van constante dreiging van het militaire uit regime, het proberen ze toch een ceremonie met op te organiseren. Drie het boeddhistische monniken en al op hun vrienden, door wie op zij zich door wel geaccepteerd voelen, komen bijeen op tv om met de kracht van de in liefde te uit vieren.Minder

februari 2020
29-11-2015 12:57

Irrawaddy mon amour

Irrawaddy mon amour - Irrawaddy mon amour

In Myanmar is de homoliefde verboden en heerst een constante dreiging van het militaire regime.Meer De jonge straatverkoper Soe Ko woont in het dorpje Kyauk Myaung aan de Irrawaddy, een rivier in Myanmar. Hij is verliefd op Saing Ko, een ru...

Irrawaddy mon amour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Irrawaddy mon amour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Irrawaddy mon amour bij Irrawaddy mon amour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Irrawaddy mon amour. Heb je een uitzending van Irrawaddy mon amour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Irrawaddy mon amour gemist

Uitzending gemist van Irrawaddy mon amour? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Irrawaddy mon amour, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Irrawaddy mon amour gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Irrawaddy mon amour? Hier kun je alle uitzendingen van Irrawaddy mon amour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2015 om 12:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!