Programma gemist?

Hoe van zit het tijdens met placebo's: van de het man die nep-operaties uitvoerde om een rugpijn te verlichten naar tot en van met de wetenschapper die van het effect van op tv in nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer door Placebo's op zijn bijzondere middelen. Ze op zijn er van in alle soorten en van maten, en het met is bewezen dat de ze helpen bij pijn op tv en depressie, en zelfs op tv bij de het verlichten van sommige symptomen naar van de Ziekte met van Parkinson. Toch op tv zijn het door absoluut geen wondermiddelen, door want ze bevatten naar helemaal niets. Focus ontmoet in het de wetenschappers die uitzoeken hoe het tijdens zit met op tv placebo's: op tv van de man die van nep-operaties uitvoerde tijdens om rugpijn te verlichten tot de en met de met wetenschapper op tv die het effect van nep-zuurstof op een lichamelijke prestaties bestudeerde. op Aangetoond wordt dat uit placebo's tijdens werkelijke en meetbare door fysiologische veranderingen teweegbrengen. Maken de we onszelf wijs dat uit we beter worden uit van in een behandeling omdat tijdens we er hoge verwachtingen van naar hebben? Gedachten het en het verwachtingen veroorzaken chemische reacties die in ons de lichaam veranderen. Uit op tv onderzoek komt naar voren dat de van vorm, de grootte op en naar zelfs de kleur van een tijdens placebo allemaal van de invloed zijn op een tijdens de werkzaamheid. Maar wat gebeurt uit er dan wanneer met wij weten dat het het een van placebo is? op tv Vreemd genoeg lijken ze dan nog op steeds tijdens te werken, maar het blijft tijdens een op mysterie hoe dat een precies kan. in Misschien zijn wij beter een in staat om pijn tijdens te verdragen en onze van de eigen symptomen te behandelen dan door we op tv dachten.Minder

oktober 2019
25-07-2016 17:10

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-11-2015 19:18

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Hoe zit het met placebo's: van de man die nep-operaties uitvoerde om rugpijn te verlichten tot en met de wetenschapper die het effect van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere middelen. Ze zijn e...

Focus: Het placebo-effect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het placebo-effect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het placebo-effect bij Focus: Het placebo-effect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het placebo-effect. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het placebo-effect gemist

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!