Programma gemist?

Hoe in zit het met uit placebo's: van de man die op tv nep-operaties uitvoerde het om rugpijn te verlichten op tot en met een naar de wetenschapper die het effect van het nep-zuurstof op door lichamelijke een prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere uit middelen. tijdens Ze zijn er in alle soorten een een en maten, en het is bewezen een dat ze met helpen bij in pijn en depressie, en op zelfs bij tijdens het verlichten van sommige het symptomen van de de Ziekte van Parkinson. Toch uit zijn het absoluut uit in geen wondermiddelen, want ze van bevatten helemaal niets. naar Focus ontmoet de wetenschappers met die in uitzoeken hoe het zit naar met placebo's: in van de man die door nep-operaties uitvoerde om rugpijn te een het verlichten tot en met tijdens de wetenschapper die in het effect de van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde. uit de Aangetoond wordt dat placebo's de werkelijke en met meetbare fysiologische veranderingen teweegbrengen. Maken we uit onszelf met wijs dat we beter worden van van op tv een behandeling omdat we er de hoge van verwachtingen van hebben? Gedachten en uit verwachtingen veroorzaken chemische op tv het reacties die ons lichaam het veranderen. Uit onderzoek op komt naar voren dat de het de vorm, de grootte en zelfs van de kleur van een een placebo allemaal van op tv invloed zijn met op de werkzaamheid. door Maar wat van gebeurt er dan wanneer wij uit weten de dat het een van placebo is? in Vreemd genoeg lijken ze op tv dan nog steeds te werken, in op tv maar het blijft een mysterie hoe van dat precies de kan. Misschien zijn wij in beter het in staat om een pijn te uit verdragen en onze door eigen symptomen te behandelen dan door we de dachten.Minder

januari 2021
25-07-2016 17:10

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-11-2015 19:18

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Hoe zit het met placebo's: van de man die nep-operaties uitvoerde om rugpijn te verlichten tot en met de wetenschapper die het effect van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere middelen. Ze zijn e...

Focus: Het placebo-effect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het placebo-effect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het placebo-effect bij Focus: Het placebo-effect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het placebo-effect. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het placebo-effect gemist

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!