Programma gemist?

Hoe zit het tijdens een met placebo's: van de man met die een nep-operaties uitvoerde om rugpijn te tijdens verlichten met tot en met op tv de wetenschapper die het effect van tijdens het nep-zuurstof op lichamelijke naar prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn de bijzondere middelen. Ze van zijn er in in alle soorten op en maten, en het is een bewezen dat ze helpen in bij pijn op en van depressie, en zelfs bij het tijdens verlichten van sommige symptomen van van de Ziekte uit van van Parkinson. Toch uit zijn het absoluut geen wondermiddelen, want tijdens ze bevatten helemaal door van niets. Focus ontmoet van de wetenschappers die tijdens uitzoeken hoe het van zit met placebo's: met van de man die nep-operaties uitvoerde tijdens in om rugpijn te in verlichten tot en op tv met de wetenschapper die uit het effect van nep-zuurstof op op tijdens lichamelijke prestaties bestudeerde. Aangetoond wordt naar dat met placebo's werkelijke en een meetbare fysiologische veranderingen teweegbrengen. Maken we met op tv onszelf wijs dat we beter worden uit van op tv een behandeling op tv omdat we er op tv hoge verwachtingen van hebben? Gedachten op tv en verwachtingen door veroorzaken chemische uit reacties die ons lichaam veranderen. Uit het onderzoek komt naar op tv op tv voren dat de vorm, de op tv grootte en zelfs de een kleur van met een placebo allemaal van de invloed zijn op uit de werkzaamheid. het Maar wat op tv gebeurt er in dan wanneer wij weten dat het op een het placebo is? Vreemd naar genoeg lijken ze de dan nog steeds te werken, naar maar het het blijft het een mysterie hoe dat precies door kan. Misschien zijn op tv wij beter in een staat om tijdens pijn te verdragen en onze het door eigen symptomen te behandelen dan we met het dachten.Minder

mei 2021
25-07-2016 17:10

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-11-2015 19:18

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Hoe zit het met placebo's: van de man die nep-operaties uitvoerde om rugpijn te verlichten tot en met de wetenschapper die het effect van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere middelen. Ze zijn e...

Focus: Het placebo-effect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het placebo-effect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het placebo-effect bij Focus: Het placebo-effect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het placebo-effect. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het placebo-effect gemist

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!