Programma gemist?

Hoe zit tijdens het naar met placebo's: van van de man die uit nep-operaties uitvoerde om een rugpijn te verlichten tot op en met met de wetenschapper die op het effect van de nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's met van zijn bijzondere middelen. op tv Ze zijn er in alle naar soorten en maten, naar en het is bewezen met dat ze de helpen in bij pijn en depressie, en tijdens zelfs bij het op verlichten van op tv sommige symptomen van de Ziekte tijdens van Parkinson. Toch door zijn een het absoluut tijdens geen wondermiddelen, want ze bevatten tijdens helemaal niets. het Focus ontmoet de wetenschappers die een uitzoeken tijdens hoe het naar zit met placebo's: van de in man een die nep-operaties uitvoerde om een rugpijn te verlichten tot het en met de wetenschapper het die het effect naar van nep-zuurstof het op lichamelijke door prestaties bestudeerde. Aangetoond wordt dat van placebo's werkelijke en een meetbare fysiologische veranderingen een teweegbrengen. op tv Maken we onszelf in wijs dat van we beter worden van een behandeling naar omdat we er naar hoge tijdens verwachtingen van hebben? Gedachten door en tijdens verwachtingen veroorzaken chemische reacties die op tv ons lichaam veranderen. Uit door onderzoek uit komt naar van voren dat de vorm, de op grootte en op tv zelfs de naar kleur van een placebo allemaal in van invloed uit zijn op de werkzaamheid. Maar in wat het gebeurt er dan wanneer wij in op weten dat het een op tv placebo is? Vreemd genoeg uit lijken ze door dan nog steeds te in werken, maar het blijft uit een mysterie hoe uit dat tijdens precies kan. Misschien een zijn wij op tv beter in staat om een pijn te verdragen en onze het eigen het symptomen te behandelen dan een we op tv dachten.Minder

september 2021
25-07-2016 17:10

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-11-2015 19:18

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Hoe zit het met placebo's: van de man die nep-operaties uitvoerde om rugpijn te verlichten tot en met de wetenschapper die het effect van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere middelen. Ze zijn e...

Focus: Het placebo-effect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het placebo-effect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het placebo-effect bij Focus: Het placebo-effect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het placebo-effect. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het placebo-effect gemist

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!