Programma gemist?

Hoe zit in het met placebo's: van door de naar man die nep-operaties uitvoerde om door rugpijn te verlichten een tot en op tv met de naar wetenschapper die van het effect van nep-zuurstof op lichamelijke door prestaties uit bestudeerde.Meer Placebo's zijn op tv bijzondere middelen. Ze zijn er uit op tv in alle soorten en tijdens maten, en het is bewezen met het dat ze helpen het bij pijn en depressie, en zelfs uit bij van het verlichten van van sommige symptomen van de Ziekte een van Parkinson. de Toch zijn het op absoluut in geen wondermiddelen, want ze bevatten uit helemaal niets. Focus ontmoet in naar de wetenschappers die uitzoeken op tv hoe het zit met placebo's: door naar van de man die nep-operaties uitvoerde naar op om rugpijn te verlichten tot een en met de een wetenschapper een die het effect van nep-zuurstof op in lichamelijke prestaties de bestudeerde. Aangetoond wordt op dat placebo's werkelijke met en meetbare fysiologische veranderingen tijdens teweegbrengen. Maken in we uit onszelf wijs dat we het beter worden tijdens van een behandeling omdat we er de hoge verwachtingen van door hebben? Gedachten en tijdens verwachtingen veroorzaken chemische in door reacties die ons de lichaam veranderen. Uit door onderzoek komt naar op tv voren dat de de vorm, de grootte met en zelfs de kleur van een op tv placebo allemaal het van invloed op zijn op de werkzaamheid. Maar tijdens wat naar gebeurt er door dan wanneer wij tijdens weten dat het een placebo is? door Vreemd genoeg door lijken ze het dan nog van steeds te werken, maar van het blijft een mysterie hoe een met dat precies kan. Misschien door zijn wij beter in met staat van om pijn te verdragen naar en onze eigen symptomen te op tv behandelen dan we met een dachten.Minder

juni 2020
25-07-2016 17:10

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-11-2015 19:18

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Hoe zit het met placebo's: van de man die nep-operaties uitvoerde om rugpijn te verlichten tot en met de wetenschapper die het effect van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere middelen. Ze zijn e...

Focus: Het placebo-effect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het placebo-effect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het placebo-effect bij Focus: Het placebo-effect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het placebo-effect. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het placebo-effect gemist

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!