Programma gemist?

Hoe van zit het met naar placebo's: van de man uit die nep-operaties in uitvoerde om rugpijn een te verlichten tot en met naar de wetenschapper die op tv het uit effect van nep-zuurstof op lichamelijke in prestaties door bestudeerde.Meer Placebo's uit zijn bijzondere middelen. uit Ze zijn er tijdens in alle soorten en maten, en tijdens de het is bewezen dat uit ze helpen bij pijn en in depressie, en uit zelfs bij het in verlichten een van sommige symptomen van tijdens de Ziekte van uit Parkinson. Toch zijn het het absoluut geen wondermiddelen, want het ze van bevatten helemaal niets. Focus ontmoet het op tv de wetenschappers die uitzoeken hoe het op naar zit met placebo's: van de in man die nep-operaties tijdens uitvoerde om in rugpijn te op tv verlichten tot en met de het wetenschapper in die het effect van nep-zuurstof van op lichamelijke prestaties van bestudeerde. het Aangetoond wordt dat placebo's werkelijke met en het meetbare fysiologische veranderingen teweegbrengen. van Maken we onszelf de wijs dat uit we beter worden van een met behandeling omdat we er een hoge verwachtingen van het hebben? Gedachten en uit verwachtingen veroorzaken chemische op uit reacties die ons uit lichaam veranderen. Uit onderzoek komt de naar voren op dat de vorm, de grootte naar en zelfs de tijdens kleur een van een placebo allemaal op tv van invloed zijn het op de werkzaamheid. naar Maar wat een gebeurt er naar dan wanneer wij weten het dat het een placebo door is? op Vreemd genoeg lijken ze tijdens dan nog steeds te werken, het tijdens maar het blijft een mysterie hoe met van dat precies kan. Misschien zijn het wij beter van in staat om het pijn te verdragen en onze de naar eigen symptomen te behandelen met dan we uit dachten.Minder

september 2020
25-07-2016 17:10

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-11-2015 19:18

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Hoe zit het met placebo's: van de man die nep-operaties uitvoerde om rugpijn te verlichten tot en met de wetenschapper die het effect van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere middelen. Ze zijn e...

Focus: Het placebo-effect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het placebo-effect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het placebo-effect bij Focus: Het placebo-effect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het placebo-effect. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het placebo-effect gemist

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!