Programma gemist?

Hoe met zit het met placebo's: een van met de man die nep-operaties uitvoerde om tijdens rugpijn te naar verlichten tot en met tijdens de tijdens wetenschapper die van het effect van nep-zuurstof op lichamelijke van prestaties bestudeerde.Meer het Placebo's zijn bijzondere naar middelen. Ze zijn op tv er in alle soorten op en maten, en tijdens het is bewezen naar dat op tv ze helpen bij tijdens pijn en depressie, en zelfs de bij uit het verlichten van van sommige symptomen van de met Ziekte van Parkinson. met Toch zijn het van absoluut geen uit wondermiddelen, want ze van bevatten helemaal in niets. Focus ontmoet de wetenschappers die de tijdens uitzoeken hoe het zit op tv met placebo's: naar van de man die nep-operaties een uitvoerde om de rugpijn te verlichten tot naar en met de wetenschapper op tv die in het effect van in nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde. tijdens door Aangetoond wordt dat placebo's met werkelijke en de meetbare fysiologische veranderingen teweegbrengen. Maken we tijdens onszelf wijs dat het naar we beter worden de van een behandeling omdat we er uit hoge verwachtingen van op hebben? Gedachten en op verwachtingen veroorzaken naar chemische naar reacties die ons lichaam veranderen. Uit door uit onderzoek komt naar voren dat met de vorm, op de grootte en zelfs het de kleur van een tijdens placebo allemaal op tv van invloed zijn het op de op werkzaamheid. Maar wat het gebeurt er dan wanneer door wij weten op dat het de een placebo is? op Vreemd genoeg lijken ze dan tijdens nog op tv steeds te werken, met maar het blijft een mysterie een hoe dat op precies kan. Misschien zijn uit wij door beter in staat om pijn te tijdens verdragen en door onze een eigen symptomen te behandelen dan we de het dachten.Minder

november 2021
25-07-2016 17:10

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

29-11-2015 19:18

Focus: Het placebo-effect

Focus: Het placebo-effect - Focus: Het placebo-effect

Hoe zit het met placebo's: van de man die nep-operaties uitvoerde om rugpijn te verlichten tot en met de wetenschapper die het effect van nep-zuurstof op lichamelijke prestaties bestudeerde.Meer Placebo's zijn bijzondere middelen. Ze zijn e...

Focus: Het placebo-effect gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Het placebo-effect de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Het placebo-effect bij Focus: Het placebo-effect liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Het placebo-effect. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Het placebo-effect gemist

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Het placebo-effect gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Het placebo-effect? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Het placebo-effect kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 25-07-2016 om 17:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!