Programma gemist?

Nick onderwerpt uit David naar aan zijn eigen cold op tv turkey-methode. En tijdens dat terwijl voor hem zijn eerste het prof-fight bij de van Amerikaanse UCC-bond eraan tijdens komt. Maar eerst tijdens de komt het nog tot een klassiek een duel met een bedreiger Briek. de Intussen komt door Selma achter de gevolgen van op haar van nacht met Nick.

David het is weer helemaal teruggevallen in van zijn door verslaving en Briek in wil zich inkopen in van de het sportschool, maar Nick het heeft zijn twijfels. naar Als David erachter tijdens komt dat hij ongewild een met nauwe samenwerking is met aangegaan een met Rino Vink, probeert naar hij zelf de uit zaken op te op lossen.

Nick op tv komt erachter hoe David de de sportschool aan uit de rand op van de met afgrond heeft gebracht. Een contract van met de Amerikaanse MMA-sportbond het lijkt uitkomst op te bieden, maar op Rudy de doet niet meer mee. op Sjoerd wordt ondertussen afgeperst door een tijdens Rino.

Na met zijn overwinning een bij zijn MMA-debuut ligt Nick op helemaal in met de kreukels. uit En net nu stuurt Kirsten een aan het op een vechtscheiding vanwege door zijn scheve schaats op hun uit huwelijksnacht. Briek begint op tv een louche transportonderneming de met met de Marokkaanse vechters van in de een gym.

Nick de moet voor de zijn eerste MMA fight uit in korte tijd door vele kilo's op verliezen. Briek helpt hem de hierbij met harde hand, maar op gaat hierin veel op tv te ver: Nick door uit gaat sterk verzwakt het de kooi in. een En dan blijkt dat Briek er tijdens op meer uit fronten de onorthodoxe methodes op met nahoudt.

Als er een een vechter met sterft aan een hartaanval, begint door Nick zich zorgen de van te maken over zijn gebruik met van stimulerende middelen. Hij door vraagt raad door bij uit zijn oude celmaat Briek, op die hij tot ongenoegen van tijdens Rudy en met David heeft naar aangetrokken als tijdens MMA-trainer.

Terwijl Nick van zijn best uit doet voor een droombruiloft, heeft uit Kirsten een groot tijdens geheim voor door hem. Nick op zijn tijdens het beurt verzwijgt zijn gebruik van hormonale een middelen. Selma het maakt intussen werk van naar het de feit dat zij het haar laatste het gevecht oneerlijk verloren op heeft.

Nu tijdens de markt voor kickboksers is het van ingezakt door het steeds populairder met wordende MMA (Mixed Martial op tv naar Arts), laat Nick zich op klaarstomen tot MMA-vechter. naar Intussen kan zijn broer tijdens David op de verleiding van het de 'makkelijke' geld maar moeilijk weerstaan, uit zeker nu hij van er zijn met missie van heeft op tv gemaakt om van de sportschool van de tijdens financiële ondergang te redden. door In een poging in om zich het van MMA eigen te met maken, gaat Nick naar naar naar een bootcamp in de met Ardennen, in waar hij zijn van celmaatje Briek uit in de gevangenis ontmoet. David tovert de de sportschool in no-time de om in naar een een lucratieve onderneming. Maar niet op geheel volgens de regels van met de een wet.

David wil met zich ontfermen over van de financiële malaise van in de sportschool, maar een Nick van is daar helemaal niet op tv van gediend. Toch ziet door ook op tv Nick dat er iets een moet gebeuren, wil van hij in de bruiloftswensen van met Kirsten kunnen bekostigen. Ondertussen vermoedt op Selma dat Jerry naar zich weer op het de van verkeerde pad begeeft. Hoe komt naar Jerry anders het aan die de geheimzinnige beenbreuken waarmee hij de in het van ziekenhuis ligt? En het Rodney krijgt geld van een bewonderaar, met terwijl Rudy getuige uit met is van een roofoverval in uit de met stadsbus.

Nick uit weet het zeker: uit dit keer op tv gaat hij alles goed doen. Zijn tijdens liefje Kirsten door is zwanger en na tijdens de rematch tegen de door zijn grote rivaal Jerry Valentijn zal met hij haar een ten huwelijk een vragen. Als hij tijdens de in eerste van echo tegen tijdens de vlakte gaat, komt hij erachter met naar dat er iets de goed mis is naar met zijn hormoonhuishouding. Zijn trainer Rudy met vindt ook dat naar hij de explosiviteit in uit mist om het tegen Jerry door op te in kunnen nemen. Een langverwacht door gevecht dat ook bij een kwaadwillende types als van Rino door Vink grote door interesse wekt. David verlaat een in een uit roze wolk van goede voornemens de door rehab waar tijdens hij door behandeld is voor zijn in drugsverslaving en komt erachter dat naar op hij door een uit huurachterstand geen huis naar meer heeft.

Nick tijdens en Jerry komen het op het grote gala van het Sjoerd de tegen elkaar uit. Ze naar vechten om een hoge uit uit inzet: het eigendom met van de sportschool. David wordt bedreigd tijdens door Eddy in en Frank, een die op zoek uit zijn naar tijdens de voorraad xtc-pillen.

Nick is tijdens door toedoen van het Jerry opnieuw in uit de op cel beland. David staat erop hem naar het als advocaat terzijde te staan, maar door heeft na door de dood van naar hun vader op tv steeds minder grip op met zijn drugsverslaving. in David schiet Bodil met te hulp de als ze te nerveus is om een op een het 'white collar boxing' op gala de ring in op tv te op gaan.

David de en Nick gaan tijdens uit een nachtwake in de de tijdens sportschool op zoek naar op tv het zwarte geld van hun een vader. Als door Jerry hen uit gezelschap komt door houden, komen er geheimen aan door het op tv licht die de onderlinge relaties op in scherp op tv zetten.

Terwijl van Nick gedesillusioneerd uit langs de Duitse autobahn op struint, wordt John op Roest met spoed opgenomen door in tijdens het ziekenhuis, waar artsen vechten voor op tv door zijn leven. Beiden de herinneren zich de momenten met die geleid hebben het tot hun onvermijdelijke met breuk.

Tegen de door zin door van zijn vader mag een Nick Jerry's plaats innemen van op een groot kickboksgala de de in Hamburg. Zijn kansen verbleken als naar hij op tv onverwacht tegen van een tegenstander moet, het die er zo zijn eigen regels van op na houdt. tijdens De oude Roest door probeert ondertussen hardnekkig op tv te tijdens ontkennen dat hij serieus op ziek door is.

september 2020
01-09-2019 01:55

Wolven & Konijnen

Vechtershart - Wolven & Konijnen

Nick onderwerpt David aan zijn eigen cold turkey-methode. En dat terwijl voor hem zijn eerste prof-fight bij de Amerikaanse UCC-bond eraan komt. Maar eerst komt het nog tot een klassiek duel met bedreiger Briek. Intussen komt Selma achter d...

01-09-2019 01:15

Superman

Vechtershart - Superman

David is weer helemaal teruggevallen in zijn verslaving en Briek wil zich inkopen in de sportschool, maar Nick heeft zijn twijfels. Als David erachter komt dat hij ongewild een nauwe samenwerking is aangegaan met Rino Vink, probeert hij zel...

01-09-2019 00:30

Contractbreuk

Vechtershart - Contractbreuk

Nick komt erachter hoe David de sportschool aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Een contract met de Amerikaanse MMA-sportbond lijkt uitkomst te bieden, maar Rudy doet niet meer mee. Sjoerd wordt ondertussen afgeperst door Rino.

31-08-2019 23:45

Schade

Vechtershart - Schade

Na zijn overwinning bij zijn MMA-debuut ligt Nick helemaal in de kreukels. En net nu stuurt Kirsten aan op een vechtscheiding vanwege zijn scheve schaats op hun huwelijksnacht. Briek begint een louche transportonderneming met de Marokkaanse...

31-08-2019 22:55

The Fight for the Fight

Vechtershart - The Fight for the Fight

Nick moet voor zijn eerste MMA fight in korte tijd vele kilo's verliezen. Briek helpt hem hierbij met harde hand, maar gaat hierin veel te ver: Nick gaat sterk verzwakt de kooi in. En dan blijkt dat Briek er op meer fronten onorthodoxe meth...

25-08-2019 02:20

Paret vs Griffith

Vechtershart - Paret vs Griffith

Als er een vechter sterft aan een hartaanval, begint Nick zich zorgen te maken over zijn gebruik van stimulerende middelen. Hij vraagt raad bij zijn oude celmaat Briek, die hij tot ongenoegen van Rudy en David heeft aangetrokken als MMA-tra...

25-08-2019 01:35

De ring

Vechtershart - De ring

Terwijl Nick zijn best doet voor een droombruiloft, heeft Kirsten een groot geheim voor hem. Nick op zijn beurt verzwijgt zijn gebruik van hormonale middelen. Selma maakt intussen werk van het feit dat zij haar laatste gevecht oneerlijk ver...

25-08-2019 00:45

Fuck or Fight

Vechtershart - Fuck or Fight

Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts), laat Nick zich klaarstomen tot MMA-vechter. Intussen kan zijn broer David de verleiding van het 'makkelijke' geld maar moeilijk weerstaa...

25-08-2019 00:00

Sponsor

Vechtershart - Sponsor

David wil zich ontfermen over de financiële malaise van de sportschool, maar Nick is daar helemaal niet van gediend. Toch ziet ook Nick dat er iets moet gebeuren, wil hij de bruiloftswensen van Kirsten kunnen bekostigen. Ondertussen vermoed...

24-08-2019 23:10

Testosteron

Vechtershart - Testosteron

Nick weet het zeker: dit keer gaat hij alles goed doen. Zijn liefje Kirsten is zwanger en na de rematch tegen zijn grote rivaal Jerry Valentijn zal hij haar ten huwelijk vragen. Als hij tijdens de eerste echo tegen de vlakte gaat, komt hij ...

18-08-2019 01:35

Knockdown

Vechtershart - Knockdown

Nick en Jerry komen op het grote gala van Sjoerd tegen elkaar uit. Ze vechten om een hoge inzet: het eigendom van de sportschool. David wordt bedreigd door Eddy en Frank, die op zoek zijn naar de voorraad xtc-pillen.

18-08-2019 00:45

De Tunnel

Vechtershart - De Tunnel

Nick is door toedoen van Jerry opnieuw in de cel beland. David staat erop hem als advocaat terzijde te staan, maar heeft na de dood van hun vader steeds minder grip op zijn drugsverslaving. David schiet Bodil te hulp als ze te nerveus is om...

17-08-2019 23:55

De Punchbag van Joe Frazier

Vechtershart - De Punchbag van Joe Frazier

David en Nick gaan tijdens een nachtwake in de sportschool op zoek naar het zwarte geld van hun vader. Als Jerry hen gezelschap komt houden, komen er geheimen aan het licht die de onderlinge relaties op scherp zetten.

17-08-2019 23:10

De verloren zoon

Vechtershart - De verloren zoon

Terwijl Nick gedesillusioneerd langs de Duitse autobahn struint, wordt John Roest met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar artsen vechten voor zijn leven. Beiden herinneren zich de momenten die geleid hebben tot hun onvermijdelijke breuk...

11-08-2019 01:10

Aangeslagen

Vechtershart - Aangeslagen

Tegen de zin van zijn vader mag Nick Jerry's plaats innemen op een groot kickboksgala in Hamburg. Zijn kansen verbleken als hij onverwacht tegen een tegenstander moet, die er zo zijn eigen regels op na houdt. De oude Roest probeert ondertus...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vechtershart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vechtershart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vechtershart bij Vechtershart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vechtershart. Heb je een uitzending van Vechtershart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vechtershart gemist

Uitzending gemist van Vechtershart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Vechtershart, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Vechtershart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Vechtershart? Hier kun je alle uitzendingen van Vechtershart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 01:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!