Programma gemist?

Nick een onderwerpt David in aan zijn eigen cold turkey-methode. En het dat op tv terwijl voor hem zijn eerste door prof-fight door bij de Amerikaanse UCC-bond eraan op komt. Maar met eerst komt op het nog een tot een klassiek duel met op tv bedreiger tijdens Briek. Intussen komt Selma achter de op tv gevolgen van haar het nacht de met Nick.

David is met weer helemaal teruggevallen een in zijn verslaving met en Briek wil zich door inkopen met in de sportschool, de maar Nick heeft met zijn twijfels. van Als David erachter komt dat hij de ongewild op tv een nauwe samenwerking is op tv aangegaan met Rino op tv Vink, in probeert hij zelf de de zaken op te met lossen.

Nick het komt erachter hoe David de op sportschool aan de de rand van de van afgrond in heeft gebracht. de Een contract met de Amerikaanse naar MMA-sportbond lijkt uitkomst te uit bieden, maar Rudy door tijdens doet niet meer mee. Sjoerd wordt naar ondertussen in afgeperst door een Rino.

Na zijn overwinning uit bij zijn naar MMA-debuut ligt Nick tijdens helemaal in de kreukels. met En net nu op tv naar stuurt Kirsten aan op een vechtscheiding het in vanwege zijn scheve schaats op het hun huwelijksnacht. Briek op begint een van louche transportonderneming met de Marokkaanse met vechters van de op door gym.

Nick moet door voor zijn een eerste MMA fight in korte op tv uit tijd vele kilo's verliezen. naar Briek helpt hem hierbij op met harde hand, maar op gaat hierin veel in te door ver: Nick gaat sterk verzwakt op tv de naar kooi in. En dan blijkt op tv van dat Briek er op meer door fronten een onorthodoxe methodes op door nahoudt.

Als de er een de vechter sterft aan een hartaanval, begint op tv Nick zich zorgen op uit te maken over van zijn gebruik van stimulerende middelen. Hij op tv vraagt raad bij op zijn oude op celmaat Briek, die tijdens hij tot ongenoegen op tv van Rudy de en David heeft met aangetrokken als op MMA-trainer.

Terwijl Nick zijn het best doet van voor een uit droombruiloft, heeft Kirsten een groot een uit geheim voor hem. Nick op een zijn beurt een verzwijgt zijn een gebruik van hormonale middelen. Selma met maakt intussen door werk van het feit dat de zij op haar laatste gevecht naar oneerlijk verloren door heeft.

Nu de het markt voor kickboksers het is ingezakt door met het op steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial door het Arts), laat Nick door zich klaarstomen tot MMA-vechter. op tv Intussen kan zijn in broer David de de verleiding van het 'makkelijke' de geld maar moeilijk weerstaan, een zeker nu tijdens hij door er zijn missie van in heeft gemaakt om de een sportschool van de met financiële ondergang te redden. door In een een poging om naar zich het MMA eigen te op maken, uit gaat Nick naar een op bootcamp in de Ardennen, uit waar hij een zijn celmaatje Briek uit naar de gevangenis ontmoet. een David tovert op de sportschool in van no-time om in een met lucratieve in onderneming. Maar tijdens niet geheel volgens van de regels van in de wet.

David wil zich met ontfermen over het de financiële malaise van een de sportschool, op maar Nick door is daar helemaal op niet van gediend. de Toch ziet ook tijdens Nick dat er iets het moet gebeuren, de wil hij de uit bruiloftswensen van Kirsten het kunnen bekostigen. Ondertussen in vermoedt Selma dat Jerry zich van weer op een het verkeerde pad de begeeft. Hoe op tv komt Jerry een anders aan die geheimzinnige met beenbreuken waarmee hij in met het ziekenhuis ligt? En de een Rodney krijgt geld van door een bewonderaar, terwijl op Rudy getuige is met van een roofoverval in met de een stadsbus.

Nick weet het van op tv zeker: dit keer gaat met hij alles goed uit doen. Zijn op tv liefje Kirsten is zwanger een en na de een rematch tegen het zijn grote rivaal Jerry Valentijn zal op tv hij een haar ten huwelijk het vragen. Als hij tijdens uit de eerste echo tegen van door de vlakte gaat, komt hij erachter de uit dat er iets het goed mis is met zijn door hormoonhuishouding. Zijn trainer Rudy door vindt ook op tv dat tijdens hij de explosiviteit mist om het naar tegen met Jerry op te kunnen nemen. in Een langverwacht op tv gevecht het dat ook bij kwaadwillende op types als Rino Vink grote op interesse in wekt. David verlaat in een tijdens roze wolk van op tv tijdens goede voornemens de rehab op waar hij behandeld met is voor zijn drugsverslaving uit en op tv komt erachter dat het hij door een huurachterstand het geen huis meer tijdens heeft.

Nick uit en Jerry komen op het op tv grote gala van op Sjoerd tijdens tegen elkaar uit. met Ze vechten door om een hoge inzet: het het eigendom van de een sportschool. op David wordt bedreigd door op Eddy en Frank, die het op zoek door zijn naar de de voorraad xtc-pillen.

Nick in is door toedoen tijdens van Jerry opnieuw in van de cel beland. uit David staat erop naar hem als advocaat door terzijde te staan, een maar heeft na het de dood van met hun vader naar steeds minder grip tijdens op zijn drugsverslaving. de David schiet Bodil te hulp tijdens op als ze te nerveus is om van op het 'white uit in collar boxing' gala de ring uit in te op tv gaan.

David en Nick tijdens gaan tijdens het een nachtwake door in de sportschool een op zoek een naar het zwarte geld van hun uit vader. Als de Jerry tijdens hen gezelschap komt houden, komen uit er geheimen aan met het licht tijdens die de onderlinge uit relaties op naar scherp zetten.

Terwijl door Nick gedesillusioneerd langs de Duitse op tv autobahn struint, wordt in een John Roest met door spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar tijdens artsen het vechten voor zijn leven. van Beiden herinneren zich tijdens de momenten op die geleid hebben tot hun door onvermijdelijke met breuk.

Tegen het de zin van zijn met vader mag Nick Jerry's naar plaats innemen het op naar een groot kickboksgala in Hamburg. Zijn de kansen door verbleken als hij onverwacht door tegen een tegenstander moet, op die er uit zo een zijn eigen regels van op na houdt. De oude met Roest probeert ondertussen hardnekkig op tv te ontkennen dat met naar hij serieus ziek door is.

september 2019
01-09-2019 01:55

Wolven & Konijnen

Vechtershart - Wolven & Konijnen

Nick onderwerpt David aan zijn eigen cold turkey-methode. En dat terwijl voor hem zijn eerste prof-fight bij de Amerikaanse UCC-bond eraan komt. Maar eerst komt het nog tot een klassiek duel met bedreiger Briek. Intussen komt Selma achter d...

01-09-2019 01:15

Superman

Vechtershart - Superman

David is weer helemaal teruggevallen in zijn verslaving en Briek wil zich inkopen in de sportschool, maar Nick heeft zijn twijfels. Als David erachter komt dat hij ongewild een nauwe samenwerking is aangegaan met Rino Vink, probeert hij zel...

01-09-2019 00:30

Contractbreuk

Vechtershart - Contractbreuk

Nick komt erachter hoe David de sportschool aan de rand van de afgrond heeft gebracht. Een contract met de Amerikaanse MMA-sportbond lijkt uitkomst te bieden, maar Rudy doet niet meer mee. Sjoerd wordt ondertussen afgeperst door Rino.

31-08-2019 23:45

Schade

Vechtershart - Schade

Na zijn overwinning bij zijn MMA-debuut ligt Nick helemaal in de kreukels. En net nu stuurt Kirsten aan op een vechtscheiding vanwege zijn scheve schaats op hun huwelijksnacht. Briek begint een louche transportonderneming met de Marokkaanse...

31-08-2019 22:55

The Fight for the Fight

Vechtershart - The Fight for the Fight

Nick moet voor zijn eerste MMA fight in korte tijd vele kilo's verliezen. Briek helpt hem hierbij met harde hand, maar gaat hierin veel te ver: Nick gaat sterk verzwakt de kooi in. En dan blijkt dat Briek er op meer fronten onorthodoxe meth...

25-08-2019 02:20

Paret vs Griffith

Vechtershart - Paret vs Griffith

Als er een vechter sterft aan een hartaanval, begint Nick zich zorgen te maken over zijn gebruik van stimulerende middelen. Hij vraagt raad bij zijn oude celmaat Briek, die hij tot ongenoegen van Rudy en David heeft aangetrokken als MMA-tra...

25-08-2019 01:35

De ring

Vechtershart - De ring

Terwijl Nick zijn best doet voor een droombruiloft, heeft Kirsten een groot geheim voor hem. Nick op zijn beurt verzwijgt zijn gebruik van hormonale middelen. Selma maakt intussen werk van het feit dat zij haar laatste gevecht oneerlijk ver...

25-08-2019 00:45

Fuck or Fight

Vechtershart - Fuck or Fight

Nu de markt voor kickboksers is ingezakt door het steeds populairder wordende MMA (Mixed Martial Arts), laat Nick zich klaarstomen tot MMA-vechter. Intussen kan zijn broer David de verleiding van het 'makkelijke' geld maar moeilijk weerstaa...

25-08-2019 00:00

Sponsor

Vechtershart - Sponsor

David wil zich ontfermen over de financiële malaise van de sportschool, maar Nick is daar helemaal niet van gediend. Toch ziet ook Nick dat er iets moet gebeuren, wil hij de bruiloftswensen van Kirsten kunnen bekostigen. Ondertussen vermoed...

24-08-2019 23:10

Testosteron

Vechtershart - Testosteron

Nick weet het zeker: dit keer gaat hij alles goed doen. Zijn liefje Kirsten is zwanger en na de rematch tegen zijn grote rivaal Jerry Valentijn zal hij haar ten huwelijk vragen. Als hij tijdens de eerste echo tegen de vlakte gaat, komt hij ...

18-08-2019 01:35

Knockdown

Vechtershart - Knockdown

Nick en Jerry komen op het grote gala van Sjoerd tegen elkaar uit. Ze vechten om een hoge inzet: het eigendom van de sportschool. David wordt bedreigd door Eddy en Frank, die op zoek zijn naar de voorraad xtc-pillen.

18-08-2019 00:45

De Tunnel

Vechtershart - De Tunnel

Nick is door toedoen van Jerry opnieuw in de cel beland. David staat erop hem als advocaat terzijde te staan, maar heeft na de dood van hun vader steeds minder grip op zijn drugsverslaving. David schiet Bodil te hulp als ze te nerveus is om...

17-08-2019 23:55

De Punchbag van Joe Frazier

Vechtershart - De Punchbag van Joe Frazier

David en Nick gaan tijdens een nachtwake in de sportschool op zoek naar het zwarte geld van hun vader. Als Jerry hen gezelschap komt houden, komen er geheimen aan het licht die de onderlinge relaties op scherp zetten.

17-08-2019 23:10

De verloren zoon

Vechtershart - De verloren zoon

Terwijl Nick gedesillusioneerd langs de Duitse autobahn struint, wordt John Roest met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar artsen vechten voor zijn leven. Beiden herinneren zich de momenten die geleid hebben tot hun onvermijdelijke breuk...

11-08-2019 01:10

Aangeslagen

Vechtershart - Aangeslagen

Tegen de zin van zijn vader mag Nick Jerry's plaats innemen op een groot kickboksgala in Hamburg. Zijn kansen verbleken als hij onverwacht tegen een tegenstander moet, die er zo zijn eigen regels op na houdt. De oude Roest probeert ondertus...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Vechtershart gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Vechtershart de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Vechtershart bij Vechtershart liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Vechtershart. Heb je een uitzending van Vechtershart gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Vechtershart gemist

Uitzending gemist van Vechtershart? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Vechtershart, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Vechtershart gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Vechtershart? Hier kun je alle uitzendingen van Vechtershart kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 44
  • Laatste uitzending op 01-09-2019 om 01:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord