Programma gemist?

Vooruitblik op uit de nieuwe Nederlandse van comedy 'Hallo Bungalow', met op tv in de het hoofdrollen: Lies Visschedijk, Eva een van der in Gucht en Anne-Marie met Jung.

september 2021
29-11-2015 23:02

Afl. 1

RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow - Afl. 1

Vooruitblik op de nieuwe Nederlandse comedy 'Hallo Bungalow', met in de hoofdrollen: Lies Visschedijk, Eva van der Gucht en Anne-Marie Jung.

RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow bij RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 5.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow. Heb je een uitzending van RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow gemist

Vooruitblik op de nieuwe Nederlandse comedy 'Hallo Bungalow', met in de hoofdrollen: Lies Visschedijk, Eva van der Gucht en Anne-Marie Jung. In een verlopen bungalowpark lijkt het saaie lot van drie vrouwelijke collega's beschoren. Maar dan ontdekken ze dat hun baas een dubbele agenda heeft. Het park waar zij al zoveel jaren buffelen, blijkt slechts voor witwaspraktijken te worden gebruikt. Dat vinden de vrouwen niet eerlijk; ook zij hebben recht op geld voor een bruisend leven. Ze besluiten om hun criminele parkmanager te gaan chanteren.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: Hallo Bungalow kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 29-11-2015 om 23:02 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!