Programma gemist?

Met een in ongekende tijdens directheid brengt Meral Uslu haar behandeling tijdens van op tv borstkanker in beeld. op We zien artsen, fysiotherapeuten, door verpleegkundigen, lotgenoten een en naasten met haar in uit gesprek.Meer Met het een ongekende directheid naar brengt tijdens cameravrouw en regisseur Meral Uslu haar met behandeling op van borstkanker in beeld. We een zien tijdens artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten op tv en naasten met haar van in gesprek op tv over alle facetten van door met de medische en persoonlijke de achtbaan die volgde op met de in diagnose. Meral Uslu: uit 'Mijn Kanker is naar een documentaire over het de borstkanker die mijn leven van binnendrong. In deze film op tv is de een camera met de patiënt: ik film tijdens de door behandeling vooral in mijn behandelaars. De kijker met wordt daardoor op tv in in de positie van de de patiënt geplaatst. Zelf in ben ik nauwelijks naar in beeld, maar door in geluid uit ben ik alom op aanwezig. Ik ben het het vertrouwen in mijn lichaam in volledig kwijt. Waarom de heb het ik kanker? Hoeveel overlevingskans heb van ik? Telkens van stel ik deze vragen aan tijdens de behandelaars, door maar met antwoorden kunnen ze het niet geven.'Minder

januari 2021
30-11-2015 20:26

2Doc: mijn kanker

2Doc: mijn kanker - 2Doc: mijn kanker

Met een ongekende directheid brengt Meral Uslu haar behandeling van borstkanker in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar in gesprek.Meer Met een ongekende directheid brengt cameravrouw en ...

2Doc: mijn kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: mijn kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: mijn kanker bij 2Doc: mijn kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: mijn kanker. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: mijn kanker gemist

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!