Programma gemist?

Met uit een ongekende tijdens directheid brengt Meral Uslu in haar behandeling van naar borstkanker in op beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, met verpleegkundigen, op tv lotgenoten en naasten uit met haar in gesprek.Meer naar Met een uit ongekende directheid brengt naar cameravrouw en regisseur Meral Uslu haar op behandeling van tijdens borstkanker in het beeld. We zien artsen, van fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en van tijdens naasten met haar in in gesprek over alle facetten in van met de medische en een persoonlijke achtbaan die volgde op de met diagnose. het Meral Uslu: met 'Mijn Kanker is een documentaire over uit de het borstkanker die mijn leven in binnendrong. In deze een film is de door camera de van patiënt: ik op film tijdens de behandeling door vooral mijn in behandelaars. De kijker wordt daardoor op in van de positie van de patiënt een geplaatst. Zelf ben het ik nauwelijks in op tv beeld, maar uit in geluid ben door ik alom aanwezig. Ik ben een het op tv vertrouwen in mijn naar lichaam volledig van kwijt. Waarom heb ik kanker? Hoeveel van overlevingskans heb op tv ik? Telkens stel ik naar door deze vragen aan door de behandelaars, maar antwoorden kunnen met ze niet een geven.'Minder

mei 2021
30-11-2015 20:26

2Doc: mijn kanker

2Doc: mijn kanker - 2Doc: mijn kanker

Met een ongekende directheid brengt Meral Uslu haar behandeling van borstkanker in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar in gesprek.Meer Met een ongekende directheid brengt cameravrouw en ...

2Doc: mijn kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: mijn kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: mijn kanker bij 2Doc: mijn kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: mijn kanker. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: mijn kanker gemist

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!