Programma gemist?

Met uit een ongekende directheid brengt Meral tijdens op Uslu haar behandeling van uit borstkanker in beeld. een We zien artsen, een fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten op met haar in met gesprek.Meer Met tijdens een ongekende in directheid brengt op cameravrouw en regisseur Meral Uslu op haar behandeling van uit borstkanker in beeld. met We zien artsen, fysiotherapeuten, door uit verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met in haar met in gesprek over alle facetten van van de medische op tv en persoonlijke het achtbaan die volgde door op de de diagnose. Meral Uslu: 'Mijn Kanker is in tijdens een documentaire over de borstkanker een die mijn leven binnendrong. op tv In deze het film is uit de camera de het patiënt: ik een film tijdens de behandeling vooral op tv mijn behandelaars. op De kijker wordt op daardoor in de uit positie van de de patiënt geplaatst. Zelf ben ik naar nauwelijks in met beeld, door maar in geluid naar ben ik alom een aanwezig. Ik ben een het vertrouwen in mijn lichaam naar volledig kwijt. Waarom heb naar ik kanker? op tv Hoeveel overlevingskans op tv heb ik? Telkens op stel ik met deze vragen aan de behandelaars, maar tijdens antwoorden kunnen uit ze niet naar geven.'Minder

mei 2020
30-11-2015 20:26

2Doc: mijn kanker

2Doc: mijn kanker - 2Doc: mijn kanker

Met een ongekende directheid brengt Meral Uslu haar behandeling van borstkanker in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar in gesprek.Meer Met een ongekende directheid brengt cameravrouw en ...

2Doc: mijn kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: mijn kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: mijn kanker bij 2Doc: mijn kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: mijn kanker. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: mijn kanker gemist

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!