Programma gemist?

Met een ongekende door directheid brengt Meral op tv Uslu haar op tv behandeling van borstkanker in op tv beeld. We zien de de artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, tijdens lotgenoten en naasten met haar op in gesprek.Meer tijdens Met een ongekende directheid brengt het cameravrouw en op regisseur Meral Uslu uit haar behandeling van borstkanker van met in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, op tv op tv verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar de in de gesprek over alle facetten van tijdens de medische en naar persoonlijke achtbaan die naar volgde met op de diagnose. Meral tijdens Uslu: 'Mijn Kanker het is een documentaire over van uit de borstkanker die met mijn leven binnendrong. op tv In deze film is de camera in de patiënt: van ik film tijdens de van behandeling vooral mijn naar behandelaars. De kijker op het wordt daardoor in de positie met van de patiënt het geplaatst. Zelf van ben ik een nauwelijks in beeld, maar van in geluid met ben ik alom aanwezig. Ik uit ben het vertrouwen op in mijn lichaam in volledig kwijt. met Waarom heb op tv ik kanker? Hoeveel overlevingskans tijdens heb ik? Telkens stel in ik deze vragen in aan de van behandelaars, maar antwoorden kunnen op tv ze niet op geven.'Minder

oktober 2019
30-11-2015 20:26

2Doc: mijn kanker

2Doc: mijn kanker - 2Doc: mijn kanker

Met een ongekende directheid brengt Meral Uslu haar behandeling van borstkanker in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar in gesprek.Meer Met een ongekende directheid brengt cameravrouw en ...

2Doc: mijn kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: mijn kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: mijn kanker bij 2Doc: mijn kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: mijn kanker. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: mijn kanker gemist

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!