Programma gemist?

Met een ongekende uit directheid brengt tijdens Meral Uslu de haar behandeling een van borstkanker in beeld. We zien een artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, de lotgenoten en naasten een met haar van in gesprek.Meer Met een naar met ongekende directheid brengt uit cameravrouw en regisseur Meral Uslu haar het behandeling van borstkanker met in beeld. tijdens We zien artsen, op fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten op tv en naasten het met haar een in gesprek over alle facetten tijdens van de medische in en persoonlijke van achtbaan die volgde op van de diagnose. Meral Uslu: van 'Mijn Kanker is een een documentaire over op tv de borstkanker door die uit mijn leven binnendrong. op tv In deze film is de naar camera tijdens de patiënt: ik film een tijdens de naar behandeling vooral mijn behandelaars. De kijker in wordt daardoor met in de positie de van de patiënt geplaatst. de Zelf ben ik in uit nauwelijks in beeld, maar in geluid naar ben ik alom met op tv aanwezig. Ik ben het vertrouwen op in mijn lichaam volledig met kwijt. Waarom heb het ik het kanker? Hoeveel overlevingskans heb ik? het Telkens stel in ik deze vragen het aan de behandelaars, maar het antwoorden kunnen tijdens ze niet op tv geven.'Minder

september 2021
30-11-2015 20:26

2Doc: mijn kanker

2Doc: mijn kanker - 2Doc: mijn kanker

Met een ongekende directheid brengt Meral Uslu haar behandeling van borstkanker in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar in gesprek.Meer Met een ongekende directheid brengt cameravrouw en ...

2Doc: mijn kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: mijn kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: mijn kanker bij 2Doc: mijn kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: mijn kanker. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: mijn kanker gemist

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!