Programma gemist?

Met een op ongekende directheid brengt tijdens Meral Uslu haar behandeling naar van van borstkanker in van beeld. We zien door artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, met lotgenoten en naasten met haar van in gesprek.Meer een Met een van ongekende directheid brengt cameravrouw en een regisseur Meral Uslu haar tijdens behandeling naar van borstkanker in beeld. We door op tv zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en in naasten door met haar in gesprek in over naar alle facetten van de medische en door persoonlijke achtbaan van die volgde het op de met diagnose. Meral Uslu: van 'Mijn Kanker is een documentaire door over de borstkanker die tijdens mijn leven binnendrong. met In deze film het is uit de camera de patiënt: uit ik film tijdens de op tv behandeling door vooral mijn behandelaars. uit De kijker wordt naar daardoor in het de positie van de patiënt door geplaatst. uit Zelf ben ik nauwelijks in beeld, op maar in tijdens geluid ben ik door alom uit aanwezig. Ik ben tijdens het vertrouwen in mijn lichaam volledig tijdens kwijt. Waarom een heb een ik kanker? Hoeveel overlevingskans heb met ik? in Telkens stel ik deze vragen een aan de behandelaars, door maar tijdens antwoorden kunnen ze niet op geven.'Minder

september 2020
30-11-2015 20:26

2Doc: mijn kanker

2Doc: mijn kanker - 2Doc: mijn kanker

Met een ongekende directheid brengt Meral Uslu haar behandeling van borstkanker in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar in gesprek.Meer Met een ongekende directheid brengt cameravrouw en ...

2Doc: mijn kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: mijn kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: mijn kanker bij 2Doc: mijn kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: mijn kanker. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: mijn kanker gemist

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!