Programma gemist?

Met van een ongekende directheid brengt een Meral Uslu haar behandeling op op tv van borstkanker in de beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, tijdens verpleegkundigen, lotgenoten en door naasten met naar haar in door gesprek.Meer Met een ongekende naar directheid brengt cameravrouw en op tv regisseur Meral door Uslu haar behandeling de van borstkanker tijdens in beeld. We zien met artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten van en naasten met door haar door in gesprek over de alle facetten van de medische een en persoonlijke een achtbaan die volgde op uit de diagnose. Meral uit Uslu: met 'Mijn Kanker is een documentaire van over de tijdens borstkanker die mijn leven binnendrong. van op In deze film het is de camera door de patiënt: ik film tijdens de met behandeling door vooral mijn het behandelaars. De kijker de wordt daardoor in de op positie van met de patiënt geplaatst. Zelf ben ik uit het nauwelijks in beeld, maar op tv in geluid ben op ik alom uit aanwezig. Ik ben het van vertrouwen in mijn lichaam volledig het kwijt. Waarom in heb ik tijdens kanker? Hoeveel overlevingskans door heb ik? Telkens stel ik door deze vragen aan naar met de behandelaars, maar antwoorden op tv kunnen ze niet een geven.'Minder

oktober 2019
30-11-2015 20:26

2Doc: mijn kanker

2Doc: mijn kanker - 2Doc: mijn kanker

Met een ongekende directheid brengt Meral Uslu haar behandeling van borstkanker in beeld. We zien artsen, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, lotgenoten en naasten met haar in gesprek.Meer Met een ongekende directheid brengt cameravrouw en ...

2Doc: mijn kanker gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: mijn kanker de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: mijn kanker bij 2Doc: mijn kanker liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: mijn kanker. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: mijn kanker gemist

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: mijn kanker gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: mijn kanker? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: mijn kanker kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 30-11-2015 om 20:26 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!