Programma gemist?

Ze blikken het terug op het uit afgelopen een jaar. De deelnemers hebben elkaar zo'n de door drie maanden niet gezien. De 82-jarige een Henk heeft het ondertussen zijn buren het beter leren kennen op Burendag. naar Ook bereikte hij met letterlijk en van figuurlijk een hoogtepunt een - in een de zweefvliegtuig. To zette haar verlegenheid tijdens met aan de kant en hield op tv een praatje voor door een volle het zaal van de Vrouwenbeweging. Lydia met en Tini voelen zich op weer jonge meiden uit tijdens een het logeerpartij. Koos geniet van zijn door van nieuwe vriendin. Zal de eenzaamheid nu de het voorgoed uit hun leven van verbannen zijn? Dit is in een herhaling van 22 december tijdens een 2015.

Koos overtreft door zichzelf. Na een de dood van naar zijn zoon is hij de niet ingestort, een zoals hij aan het begin op van op tv het jaar het verwachtte. Hij heeft van veel steun ondervonden, vooral het van een dame de op de bridge op die hem in korte tijd op zeer van dierbaar is geworden. To uit overtreft zichzelf ook: op ze op tv heeft een afspraakje met een het vriendin op van een terras én - in wat ze nooit meer met naar voor mogelijk had gehouden door - gaat fietsen in door de door bossen. Toch krijgt To ook een door de standje van coach Jeannette. de Lydia heeft een maand het met verdrietige tijdens en vrolijke de dagen. Zo viert op ze de sterfdag van haar een dochtertje Desiree in haar een eentje, maar naar haar verjaardag een tien dagen later het op een uitbundige manier met een veel nieuwe de vrienden. Met Tini tijdens blijft het bergopwaarts gaan. uit Ze het bereidt zich muzikaal voor op op de een verjaardag van Lydia en in mengt zich voor het het eerst op in al met die jaren in het naar dorpse leven. Ze de vindt namelijk aansluiting tijdens Burendag. het Henk uit besluit zich het toch aan te sluiten bij een naar klaverjasclub. Dit is een uit herhaling met van 21 december uit 2015.

Koos is een er niet bij met tijdens de door coaching van Jeannette. Zijn zoon met is in overleden en hij van kan het allemaal door niet meer aan. Martine op brengt hem een van bezoek. Het met is To niet uit gelukt aansluiting te vinden in met het buurthuis. van Daarnaast is de in moeilijkste periode van een het op tv jaar begonnen: de op zomer. Haar dochter uit gaat met vakantie en haar clubje tijdens met met Femmy is gesloten, in daardoor zit To uit alleen thuis. Lydia heeft op de tijd van door haar van leven wanneer ze op tv op mag treden door in Nederlands beroemdste naar poptempel: Paradiso. De op muziekgroep bevalt haar goed, maar het een het is de vraag of ze dit de komend van jaar kan blijven doen; de de contributie is voor van Lydia te uit hoog. Tini met treedt steeds meer van naar buiten naar en durft heel voorzichtig na op tv te uit denken over een nieuwe relatie. Ze tijdens besluit in een kijkje te nemen op op tv een uit datingsite. Dit is een tijdens herhaling van 14 december de 2012.

Koos naar moet aan de nierdialyse en op het tegelijkertijd gaat het met zijn zieke door een zoon bergafwaarts. Lydia ondervindt ondanks haar uit slaapproblemen nieuw in geluk. Ze krijgt de de kans om het haar grote hobby - een zingen de voor publiek ? uit op tv te voeren op tv en vindt tijdens vriendschap bij Tini. een To vindt het in nog steeds moeilijk. tijdens Ze begrijpt het naar huiswerk niet, al vindt op ze dat ze door de door coaching wel aan op het veranderen is. op Ze durft meer naar voor zichzelf op met te van komen. Ze trekt de in stoute schoenen aan en uit gaat tijdens rummikub spelen van in het buurthuis. Tini kruipt steeds in meer met uit haar schulp uit en kan zich weer verliezen in de het maken op tv van muziek. van De vriendschap met in Lydia doet haar goed, maar in ze vindt het naar met nog steeds moeilijk in haar eigen door het dorp aansluiting te vinden. Henk met is tijdens tot een belangrijk inzicht op tv gekomen: hij een en vrouw zijn zo op naar elkaar aangewezen geweest op dat haar dood hem naar letterlijk een in een isolement heeft gestort. uit Hij heeft tijdens geen tijdens vrienden gemaakt in zijn leven en door in betaalt daarvoor nu de rekening. Dit een is een herhaling van op tv 8 december van 2015.

Koos met schrijft zich in op tv bij het wijkcentrum. Hij uit hoopt een van leuke dame te vinden het voor wat gezelschap een overdag. Op weekendtrip naar op Texel het met zijn buurvrouw in ontdekt Henk dat alleen zijn tijdens niet van per se van verkeerd is. Hij noemt zichzelf een de einzelgänger. To wordt met blij op tv van een nieuwe in hobby ? op kleuren voor volwassenen ? tijdens maar vindt nog steeds dat door de coaching haar op tv eenzaamheid niet een oplost. van Lydia krijgt haar leven op beter op de in rit. Hulp uit in de tuin een doet haar goed tijdens en door een de emotionele opdracht in de training naar kan ze naar een belangrijke naar stap voorwaarts zetten. Dit is een herhaling het van met 7 december de 2015.

Overdag spendeert Henk de uit Apeldoorn met uren op zolder tijdens om te met bouwen aan zijn miniatuurstad, naar maar naar de avonden vallen hem van zwaar. Het van liefst ontmoet hij het nieuwe mensen om er het mee op uit tijdens te trekken. Tini hoopt op weer vreugde te vinden de in een het leven na een het overlijden van van haar zoon, een broer en beste vriendin. Lydia, tijdens To, Koos, Henk en van Tini van volgen weer een training met bij Jeannette. Dit is met een op tv herhaling van 1 december op 2015.

Lydia, Tini, To, door Henk en Koos een op ontmoeten elkaar. Het is kerst 2014. het door Lydia uit Zaandam gaat naar met een diner van voor mensen die alleen zijn. een door To kan niet wennen aan uit de stilte in op haar seniorenflat in op Hoogeveen. Hagenees Koos is een weduwnaar; hij naar twijfelt of hij open een mag op staan voor een nieuwe vrouw. op door Lydia, Tini, To, Henk op en Koos ontmoeten elkaar een op een met coaching, waarin ze gedurende tijdens een een jaar de strijd naar tegen eenzaamheid aangaan de en proberen om weer glans aan van hun leven te van geven. Dit uit is een herhaling van in 30 met november 2015.

Het loopt tegen van de kerst. Henk, Lydia, To, Koos tijdens en Tini komen het voor de laatste keer in bijeen het om voor hun met naasten een feestelijk kerstdiner voor op te het bereiden.Meer Ze blikken terug op door het afgelopen jaar. met De het deelnemers hebben elkaar zo'n door drie maanden niet een gezien. De van 82-jarige Henk het heeft ondertussen zijn buren beter het leren door kennen op Burendag. Ook een bereikte hij letterlijk tijdens en figuurlijk tijdens een hoogtepunt - het in een het zweefvliegtuig. To op zette haar verlegenheid aan de met kant van en hield een tijdens praatje voor een volle zaal van het de Vrouwenbeweging. met op Lydia en Tini voelen zich weer een op tv jonge meiden tijdens op tv een logeerpartij. Koos een geniet van zijn nieuwe vriendin. op tv Zal de de eenzaamheid nu naar voorgoed uit in hun leven verbannen een zijn?Minder

Koos overtreft zichzelf. naar Na van de dood van het zijn zoon is hij door niet ingestort zoals een hij aan met het begin van naar het jaar verwachtte.Meer Koos heeft een veel op tv steun ondervonden, vooral van op een tijdens dame op de bridge die hem op in van korte tijd zeer in dierbaar is geworden. in To overtreft zichzelf ook: met ze in heeft een afspraakje met een met vriendin op op een terras én op tv - in wat ze nooit op tv meer voor mogelijk had het gehouden - het gaat fietsen in een de bossen. Toch op krijgt To ook naar een standje van coach op Jeannette. Lydia heeft op tv een het maand met verdrietige een en vrolijke dagen. Zo viert van ze in de sterfdag van haar dochtertje Desiree een in haar het eentje de maar haar verjaardag tien dagen tijdens later op uit een uitbundige manier met met veel nieuwe vrienden. met Met Tini blijft een het bergopwaarts gaan. door Ze bereidt door zich muzikaal voor een op een de verjaardag van Lydia en mengt tijdens de zich voor het eerst in op al die jaren op tv in het dorpse leven. een Ze uit vindt namelijk aansluiting tijdens de Burendag. het Henk besluit de zich toch aan een te sluiten bij een van klaverjasclub.Minder

Henk het moet het een tijdens aantal weken zonder zijn thuishulp met Agnes stellen en in van dat valt hem in zwaar.Meer Koos is van er niet bij tijdens uit de coaching van uit Jeannette. Zijn zoon is overleden op met en hij kan het allemaal niet de meer aan. Martine de met brengt hem een een bezoek. Het is To van niet gelukt uit aansluiting te met vinden in het buurthuis. in Daarnaast is op tv de moeilijkste periode door van het jaar begonnen: de een zomer. Haar het dochter gaat met vakantie en tijdens haar clubje uit met op Femmy is gesloten, op daardoor zit To alleen thuis. van tijdens Lydia heeft de tijd van haar in van leven wanneer ze op mag tijdens treden in Nederlands een beroemdste poptempel: Paradiso. naar De muziekgroep de bevalt haar goed, op maar het in is de vraag met of ze dit tijdens komend jaar kan blijven met doen; de contributie is het voor Lydia te in hoog. Tini treedt met steeds meer met naar naar buiten en durft heel op voorzichtig na te denken over tijdens een nieuwe relatie. het Ze besluit een op tv kijkje te nemen tijdens uit op een datingsite.Minder

Koos uit knapt enorm op op tv van een met gehoorapparaat en overweegt op computerles, maar door grote tegenslagen op tv stranden deze voorwaartse door stappen.Meer Koos tijdens moet aan op de nierdialyse en tegelijkertijd gaat het door met met zijn zieke zoon bergafwaarts. een Lydia op tv ondervindt ondanks haar op slaapproblemen nieuw geluk. het Ze krijgt de kans uit om haar op grote hobby - zingen een voor publiek – uit het te voeren van en vindt uit vriendschap bij Tini. op To vindt het op tv nog het steeds moeilijk. Ze van begrijpt het huiswerk uit niet, al vindt uit ze dat ze in door de coaching van wel aan het veranderen is. Ze de durft meer voor een zichzelf op te met door komen. Ze trekt de tijdens stoute schoenen aan en gaat op tv het rummikub spelen in door het buurthuis. Tini kruipt op tv steeds op meer uit haar schulp en kan het zich weer verliezen op uit in het maken van muziek. De in een vriendschap met Lydia naar doet haar goed, op maar ze vindt van het nog steeds moeilijk van in haar eigen dorp naar aansluiting naar te vinden. Henk is tijdens tot een belangrijk in inzicht gekomen: hij van en vrouw zijn zo een op elkaar het aangewezen geweest dat op tv haar dood hem door letterlijk in een isolement tijdens heeft gestort. Hij tijdens op tv heeft geen vrienden gemaakt in zijn uit op tv leven en betaalt daarvoor nu de door het rekening.Minder

Lydia, naar To, Koos, Henk en Tini op volgen naar weer een met training bij Jeannette.Meer Overdag naar spendeert Henk uit de Apeldoorn uren op de zolder om te bouwen aan in zijn miniatuurstad, met maar de avonden met vallen hem zwaar. van Het liefst ontmoet op hij naar nieuwe mensen om er mee op tijdens uit te naar trekken. door Tini hoopt weer op tv vreugde te het vinden in het leven na het tijdens overlijden van haar de zoon, broer door en beste door vriendin. Lydia, To, Koos, op Henk en Tini van volgen weer een uit training bij tijdens Jeannette.Minder

Lydia, op tv Tini, To, Henk en door Koos ontmoeten elkaar.Meer Het een is kerst in 2014. Lydia uit met Zaandam door gaat naar een op diner voor mensen die alleen zijn. een To kan niet tijdens wennen op tv aan de stilte in in haar seniorenflat in Hoogeveen. door Hagenees Koos tijdens is tijdens weduwnaar; hij twijfelt of door hij open op mag staan op voor een nieuwe vrouw. uit Lydia, Tini, uit To, Henk in en Koos ontmoeten in elkaar op een coaching, in waarin ze gedurende een een jaar de een strijd tegen naar eenzaamheid aangaan en proberen om weer door glans door aan hun leven tijdens te geven.Minder

oktober 2017
09-08-2017 13:15

Aflevering 7

Nooit meer alleen - Aflevering 7

Ze blikken terug op het afgelopen jaar. De deelnemers hebben elkaar zo'n drie maanden niet gezien. De 82-jarige Henk heeft ondertussen zijn buren beter leren kennen op Burendag. Ook bereikte hij letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt - in...

02-08-2017 13:15

Aflevering 6

Nooit meer alleen - Aflevering 6

Koos overtreft zichzelf. Na de dood van zijn zoon is hij niet ingestort, zoals hij aan het begin van het jaar verwachtte. Hij heeft veel steun ondervonden, vooral van een dame op de bridge die hem in korte tijd zeer dierbaar is geworden. To...

26-07-2017 13:30

Aflevering 5

Nooit meer alleen - Aflevering 5

Koos is er niet bij tijdens de coaching van Jeannette. Zijn zoon is overleden en hij kan het allemaal niet meer aan. Martine brengt hem een bezoek. Het is To niet gelukt aansluiting te vinden in het buurthuis. Daarnaast is de moeilijkste ...

19-07-2017 13:15

Aflevering 4

Nooit meer alleen - Aflevering 4

Koos moet aan de nierdialyse en tegelijkertijd gaat het met zijn zieke zoon bergafwaarts. Lydia ondervindt ondanks haar slaapproblemen nieuw geluk. Ze krijgt de kans om haar grote hobby - zingen voor publiek ? uit te voeren en vindt vrien...

12-07-2017 13:00

Aflevering 3

Nooit meer alleen - Aflevering 3

Koos schrijft zich in bij het wijkcentrum. Hij hoopt een leuke dame te vinden voor wat gezelschap overdag. Op weekendtrip naar Texel met zijn buurvrouw ontdekt Henk dat alleen zijn niet per se verkeerd is. Hij noemt zichzelf een einzelgän...

05-07-2017 13:20

Aflevering 2

Nooit meer alleen - Aflevering 2

Overdag spendeert Henk uit Apeldoorn uren op zolder om te bouwen aan zijn miniatuurstad, maar de avonden vallen hem zwaar. Het liefst ontmoet hij nieuwe mensen om er mee op uit te trekken. Tini hoopt weer vreugde te vinden in het leven na...

28-06-2017 13:20

Aflevering 1

Nooit meer alleen - Aflevering 1

Lydia, Tini, To, Henk en Koos ontmoeten elkaar. Het is kerst 2014. Lydia uit Zaandam gaat naar een diner voor mensen die alleen zijn. To kan niet wennen aan de stilte in haar seniorenflat in Hoogeveen. Hagenees Koos is weduwnaar; hij twij...

22-12-2015 22:10

Nooit meer alleen

Nooit meer alleen - Nooit meer alleen

Het loopt tegen kerst. Henk, Lydia, To, Koos en Tini komen voor de laatste keer bijeen om voor hun naasten een feestelijk kerstdiner voor te bereiden.Meer Ze blikken terug op het afgelopen jaar. De deelnemers hebben elkaar zo'n drie maanden...

21-12-2015 22:15

Nooit meer alleen

Nooit meer alleen - Nooit meer alleen

Koos overtreft zichzelf. Na de dood van zijn zoon is hij niet ingestort zoals hij aan het begin van het jaar verwachtte.Meer Koos heeft veel steun ondervonden, vooral van een dame op de bridge die hem in korte tijd zeer dierbaar is geworden...

14-12-2015 22:13

Nooit meer alleen

Nooit meer alleen - Nooit meer alleen

Henk moet het een aantal weken zonder zijn thuishulp Agnes stellen en dat valt hem zwaar.Meer Koos is er niet bij tijdens de coaching van Jeannette. Zijn zoon is overleden en hij kan het allemaal niet meer aan. Martine brengt hem een bezoek...

08-12-2015 22:13

Nooit meer alleen

Nooit meer alleen - Nooit meer alleen

Koos knapt enorm op van een gehoorapparaat en overweegt computerles, maar door grote tegenslagen stranden deze voorwaartse stappen.Meer Koos moet aan de nierdialyse en tegelijkertijd gaat het met zijn zieke zoon bergafwaarts. Lydia ondervi...

01-12-2015 22:10

Nooit meer alleen

Nooit meer alleen - Nooit meer alleen

Lydia, To, Koos, Henk en Tini volgen weer een training bij Jeannette.Meer Overdag spendeert Henk uit Apeldoorn uren op zolder om te bouwen aan zijn miniatuurstad, maar de avonden vallen hem zwaar. Het liefst ontmoet hij nieuwe mensen om er ...

30-11-2015 22:11

Nooit meer alleen

Nooit meer alleen - Nooit meer alleen

Lydia, Tini, To, Henk en Koos ontmoeten elkaar.Meer Het is kerst 2014. Lydia uit Zaandam gaat naar een diner voor mensen die alleen zijn. To kan niet wennen aan de stilte in haar seniorenflat in Hoogeveen. Hagenees Koos is weduwnaar; hij t...

Nooit meer alleen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nooit meer alleen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nooit meer alleen bij Nooit meer alleen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nooit meer alleen. Heb je een uitzending van Nooit meer alleen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nooit meer alleen gemist

Uitzending gemist van Nooit meer alleen? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Nooit meer alleen, uitgezonden op Nederland 1. Heb je een uitzending van Nooit meer alleen gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Nooit meer alleen? Hier kun je alle uitzendingen van Nooit meer alleen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 13
  • Laatste uitzending op 09-08-2017 om 13:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord