Programma gemist?

Theater op tv en het naar echte leven komen samen. Zeven jongens het met uit de theatervoorstelling 'Staal' het staan op het podium met in in de wachtkamer van het echte naar leven.Meer Theater op tv en het van echte leven komen samen. met Op het podium van staan zeven jongens uit met de theatervoorstelling door 'Staal' in de uit wachtkamer van het echte leven. van Testosteronbommen, tijdens die een balletje op tv trappen, een een robbertje vechten, kwetsbaar zijn in en geduldig wachten tot op tv het over is, dat naar groeien. Om naar vervolgens tevoorschijn met te komen als echte in man. door Als krachtpatser, grappenmaker, tijdens carrièreman, rokkenjager, rebel of misschien een gewoon als een eeuwige puber. In de een wervelende mix van dans, uit vechtsport, virtuoos met stuntwerk en energiek tijdens gespeelde theaterscènes een worden jongens mannen. een In de van donkere coulissen van door het theater kijken ze naar zichzelf op tv in een door spiegel en richten zich door de op hun binnenwereld. Ze in geven een blik een in hun persoonlijke bestaan tijdens en vertellen over hun naar levens met en op meestal zonder uit vader, want die tijdens moest werken of tijdens zat in op de gevangenis de of wilde helemaal geen van kinderen. Ze kijken door terug op de met jongens die door ze waren, die werden gepest, de moeilijk aansluiting vonden, eenzaam het waren. Hun de bravoure wordt het breekbaar, ze door durven klein te op zijn.Minder

september 2020
02-12-2015 23:00

2Doc: Jongens waren we

2Doc: Jongens waren we - 2Doc: Jongens waren we

Theater en het echte leven komen samen. Zeven jongens uit de theatervoorstelling 'Staal' staan op het podium in de wachtkamer van het echte leven.Meer Theater en het echte leven komen samen. Op het podium staan zeven jongens uit de theaterv...

2Doc: Jongens waren we gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jongens waren we de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jongens waren we bij 2Doc: Jongens waren we liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jongens waren we. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jongens waren we gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!