Programma gemist?

Theater en het in echte leven de komen samen. Zeven een jongens uit de theatervoorstelling in een 'Staal' staan op tijdens het podium in de wachtkamer van een het de echte leven.Meer Theater en het het op echte leven komen samen. met Op het podium staan van zeven jongens op tv uit de theatervoorstelling op 'Staal' in de een wachtkamer van in het echte leven. Testosteronbommen, die een de op balletje trappen, een robbertje in vechten, kwetsbaar zijn en geduldig het wachten tot het het met over is, dat de groeien. Om vervolgens tevoorschijn de te komen als echte door man. Als op krachtpatser, grappenmaker, carrièreman, rokkenjager, rebel uit of uit misschien gewoon als door eeuwige puber. In een op tv wervelende mix van uit dans, vechtsport, het virtuoos stuntwerk en op energiek gespeelde theaterscènes naar worden jongens door mannen. In de donkere coulissen in van het theater de kijken ze op naar zichzelf op tv in een spiegel het en richten zich op uit hun binnenwereld. Ze geven een naar blik in het hun van persoonlijke bestaan en vertellen over tijdens hun levens met met en meestal naar zonder vader, want die moest naar werken of zat van de in de gevangenis of een wilde helemaal geen kinderen. een Ze kijken terug op het de jongens op die ze in waren, die werden gepest, moeilijk door het aansluiting vonden, eenzaam met waren. Hun bravoure wordt van breekbaar, ze durven klein te in met zijn.Minder

januari 2021
02-12-2015 23:00

2Doc: Jongens waren we

2Doc: Jongens waren we - 2Doc: Jongens waren we

Theater en het echte leven komen samen. Zeven jongens uit de theatervoorstelling 'Staal' staan op het podium in de wachtkamer van het echte leven.Meer Theater en het echte leven komen samen. Op het podium staan zeven jongens uit de theaterv...

2Doc: Jongens waren we gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jongens waren we de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jongens waren we bij 2Doc: Jongens waren we liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jongens waren we. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jongens waren we gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!