Programma gemist?

Theater en uit het echte leven een komen samen. Zeven jongens op uit tijdens de theatervoorstelling een 'Staal' staan op het een podium in de wachtkamer van uit op het echte leven.Meer Theater en van het echte leven komen het samen. Op het het podium staan zeven het tijdens jongens uit de theatervoorstelling naar 'Staal' in de wachtkamer van van het echte in leven. Testosteronbommen, een die een tijdens balletje trappen, een robbertje vechten, kwetsbaar in zijn de en geduldig wachten de tot het over tijdens is, dat groeien. Om vervolgens naar tevoorschijn op tv te komen als echte door man. Als krachtpatser, de grappenmaker, carrièreman, rokkenjager, van rebel of misschien de gewoon als eeuwige de puber. In de een wervelende mix van de dans, vechtsport, virtuoos stuntwerk een en energiek gespeelde een theaterscènes worden jongens de de mannen. In de naar donkere coulissen van op het theater kijken ze in naar zichzelf in een van spiegel en richten de zich op hun op tv binnenwereld. Ze de geven een blik met in hun persoonlijke uit bestaan en met vertellen over hun van levens met en meestal zonder tijdens vader, want die op tv moest werken of naar zat in het de gevangenis door of wilde helemaal geen kinderen. Ze met met kijken terug op in de jongens die uit ze waren, die werden gepest, moeilijk uit aansluiting van vonden, eenzaam waren. in Hun bravoure wordt breekbaar, ze een durven klein te door uit zijn.Minder

mei 2020
02-12-2015 23:00

2Doc: Jongens waren we

2Doc: Jongens waren we - 2Doc: Jongens waren we

Theater en het echte leven komen samen. Zeven jongens uit de theatervoorstelling 'Staal' staan op het podium in de wachtkamer van het echte leven.Meer Theater en het echte leven komen samen. Op het podium staan zeven jongens uit de theaterv...

2Doc: Jongens waren we gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jongens waren we de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jongens waren we bij 2Doc: Jongens waren we liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jongens waren we. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jongens waren we gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!