Programma gemist?

Theater en het van van echte leven komen samen. Zeven met jongens uit door de theatervoorstelling tijdens 'Staal' staan op het podium in van de wachtkamer op van het naar echte leven.Meer Theater uit en het echte een leven komen samen. Op het het podium tijdens staan zeven jongens naar uit de in theatervoorstelling 'Staal' in de wachtkamer door van van het echte leven. Testosteronbommen, die een naar balletje een trappen, een robbertje vechten, van kwetsbaar zijn op en geduldig naar wachten tot het over is, dat het groeien. Om vervolgens naar tevoorschijn te uit komen als echte man. met Als krachtpatser, grappenmaker, de carrièreman, rokkenjager, rebel in of misschien het gewoon als eeuwige in puber. In een door wervelende op mix van dans, vechtsport, tijdens virtuoos stuntwerk en energiek naar gespeelde theaterscènes worden jongens de mannen. naar In de donkere coulissen van in het theater op tv kijken ze naar zichzelf de in een spiegel uit en uit richten zich met op hun binnenwereld. Ze geven uit een blik in hun op tv persoonlijke bestaan de en vertellen over naar hun levens met naar en meestal zonder op tv vader, want het die moest werken of naar zat in de naar gevangenis of de wilde helemaal geen kinderen. Ze op tv kijken terug op met de jongens van die ze waren, naar die werden gepest, op tv moeilijk de aansluiting vonden, eenzaam waren. Hun de bravoure wordt breekbaar, ze een durven klein uit te naar zijn.Minder

april 2021
02-12-2015 23:00

2Doc: Jongens waren we

2Doc: Jongens waren we - 2Doc: Jongens waren we

Theater en het echte leven komen samen. Zeven jongens uit de theatervoorstelling 'Staal' staan op het podium in de wachtkamer van het echte leven.Meer Theater en het echte leven komen samen. Op het podium staan zeven jongens uit de theaterv...

2Doc: Jongens waren we gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jongens waren we de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jongens waren we bij 2Doc: Jongens waren we liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jongens waren we. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jongens waren we gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!