Programma gemist?

Theater het en het echte leven het komen het samen. Zeven jongens uit de theatervoorstelling op 'Staal' staan van op het podium de in de wachtkamer van op in het echte leven.Meer uit Theater en het echte leven op komen samen. Op het de de podium staan zeven jongens uit de uit met theatervoorstelling 'Staal' in de de wachtkamer van het echte naar leven. Testosteronbommen, die een door balletje trappen, een de robbertje vechten, door kwetsbaar op zijn en geduldig wachten tot het het over is, met dat groeien. Om vervolgens van tevoorschijn te op komen in als echte man. Als door krachtpatser, grappenmaker, door carrièreman, rokkenjager, rebel of op misschien gewoon als uit eeuwige puber. op tv In een wervelende de mix van dans, vechtsport, virtuoos een stuntwerk in en energiek gespeelde theaterscènes worden jongens op mannen. het In de donkere met coulissen van het theater op tv kijken ze het naar zichzelf in een de spiegel en richten tijdens zich op hun naar binnenwereld. Ze een geven een uit blik in hun persoonlijke bestaan en met vertellen over hun van tijdens levens met en het meestal zonder vader, want die naar moest werken op of zat in de de gevangenis de of wilde helemaal geen kinderen. op Ze kijken uit terug op de jongens die naar ze waren, tijdens die werden gepest, met moeilijk van aansluiting vonden, eenzaam waren. Hun bravoure uit wordt breekbaar, ze op tv op durven klein te op tv zijn.Minder

oktober 2019
02-12-2015 23:00

2Doc: Jongens waren we

2Doc: Jongens waren we - 2Doc: Jongens waren we

Theater en het echte leven komen samen. Zeven jongens uit de theatervoorstelling 'Staal' staan op het podium in de wachtkamer van het echte leven.Meer Theater en het echte leven komen samen. Op het podium staan zeven jongens uit de theaterv...

2Doc: Jongens waren we gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jongens waren we de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jongens waren we bij 2Doc: Jongens waren we liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jongens waren we. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jongens waren we gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!