Programma gemist?

Theater op tv en het van echte leven komen door samen. Zeven jongens een uit de theatervoorstelling naar 'Staal' staan op het podium in in de wachtkamer van naar met het echte leven.Meer Theater naar en het echte leven komen de samen. Op op tv het podium staan naar zeven jongens uit uit de theatervoorstelling 'Staal' het in de wachtkamer van de het door echte leven. Testosteronbommen, de die een van balletje trappen, een robbertje vechten, van kwetsbaar zijn op en geduldig uit wachten tot het over is, dat uit in groeien. Om vervolgens tevoorschijn te op tv komen op tv als echte man. Als krachtpatser, door grappenmaker, carrièreman, rokkenjager, rebel de in of misschien gewoon met als eeuwige puber. de In een wervelende op tv mix van dans, vechtsport, virtuoos door stuntwerk en energiek de gespeelde theaterscènes worden het jongens met mannen. In de donkere coulissen van op het theater kijken op tv ze naar het zichzelf in een uit spiegel en tijdens richten zich op hun binnenwereld. op Ze het geven een blik in hun door persoonlijke bestaan en het vertellen over door hun levens met en een meestal zonder van vader, want tijdens die moest in werken of zat in de gevangenis een of wilde in helemaal geen kinderen. uit Ze kijken een terug op de jongens die door ze een waren, die werden gepest, moeilijk op tv aansluiting op tv vonden, eenzaam op waren. Hun bravoure wordt een breekbaar, ze durven klein te met van zijn.Minder

juli 2021
02-12-2015 23:00

2Doc: Jongens waren we

2Doc: Jongens waren we - 2Doc: Jongens waren we

Theater en het echte leven komen samen. Zeven jongens uit de theatervoorstelling 'Staal' staan op het podium in de wachtkamer van het echte leven.Meer Theater en het echte leven komen samen. Op het podium staan zeven jongens uit de theaterv...

2Doc: Jongens waren we gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Jongens waren we de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Jongens waren we bij 2Doc: Jongens waren we liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Jongens waren we. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Jongens waren we gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Jongens waren we gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Jongens waren we? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Jongens waren we kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!