Programma gemist?

Cesar uit Zuiderwijk en tijdens Rinus Gerritsen doen een boekje de open over tijdens vijftig jaar Golden Earring.Meer in 'Wij zijn naar voor een groot deel bepalend in voor de sound het van op tv de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk een een en bassist Rinus het Gerritsen zeggen het vol overtuiging. De het met aandacht richt zich de vaak op zanger Barry op tv Hay en uit gitarist George Kooijmans. een In de documentaire treden in Rinus en van Cesar uit de schaduw. Aanleiding een vormt het jubileumconcert, tijdens dat de Haagse band met ter gelegenheid uit van hun van 50-jarig bestaan geeft op door zaterdag 12 december op in de in Ziggo Dome. Regisseur met Marcel de naar Vré, die eerder voor de NTR door documentaires maakte over met Nits en Guus uit Meeuwis, volgde door de ritmesectie van door de op tv Golden Earring in naar de maanden voorafgaand aan het in jubileumconcert. Oude nummers worden de afgestoft uit en vernieuwd, in de computer door vindt tijdens Rinus Gerritsen de originele uit versies van beroemde hitsongs naar zodat hij nog uit eens kan uitzoeken een wat de de basis vormde naar voor wereldhits van als Radar Love en Twilight Zone. naar Gerepeteerd wordt op tv er van weinig. Geoefend wordt uit er tijdens recente concerten, die ook de onderdeel uitmaken van in de documentaire. op Rinus door Gerritsen vertelt over zijn geheel uit eigen stijl van op de door bas, die een belangrijk kenmerk in vormt van het Earring-geluid. tijdens naar De bas is bij op tv hem vaak niet ondersteunend, maar een door een aparte melodielijn. het 'Ze vragen me wel eens op tijdens een traditionele manier een te spelen, maar een op tv dat doe ik niet. Dan in is het gelijk door geen Earring meer.' En het voor Cesar het is spektakel de een essentieel onderdeel het van de roemruchte het liveband. Hij bouwt zijn op tv drumstel op een het speciale manier op, uit in dienst van in muziek en theater. The tijdens Beat behind op tv Golden Earring met is rijk aan anekdotes. op Over ruzie op tv en vriendschap, over van succes en tegenslagen, over door Holland en Amerika, tijdens over het theorie en praktijk; steeds op met Haagse het humor opgediend.Minder

mei 2021
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!