Programma gemist?

Cesar Zuiderwijk en door Rinus uit Gerritsen doen het een boekje open een over vijftig jaar Golden naar Earring.Meer 'Wij door zijn voor een een groot deel bepalend voor op de sound naar van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk van en bassist het Rinus Gerritsen van zeggen het vol overtuiging. door De aandacht richt naar zich vaak op zanger de van Barry Hay en gitarist George Kooijmans. naar In de de documentaire treden Rinus en op Cesar uit de van op schaduw. Aanleiding vormt het jubileumconcert, tijdens dat de door Haagse band ter gelegenheid van een een hun 50-jarig bestaan in geeft op zaterdag door 12 december in de tijdens Ziggo Dome. op tv Regisseur Marcel de Vré, van die eerder op voor de NTR op documentaires maakte over Nits en Guus naar Meeuwis, volgde de naar ritmesectie van de de Golden de Earring in de op tv maanden voorafgaand aan het tijdens jubileumconcert. Oude nummers met worden afgestoft het en vernieuwd, in de door computer uit vindt Rinus Gerritsen de in originele versies van beroemde de hitsongs zodat naar hij nog eens kan met uitzoeken een wat de basis op vormde voor wereldhits als Radar het Love en Twilight naar Zone. Gerepeteerd wordt er tijdens op tv weinig. Geoefend wordt er tijdens uit recente concerten, die ook van in onderdeel uitmaken van de documentaire. door Rinus uit Gerritsen vertelt over met zijn geheel eigen stijl door op de bas, van die een belangrijk kenmerk van vormt van het op tv Earring-geluid. op tv De bas is bij hem vaak van niet ondersteunend, een maar een aparte melodielijn. op een 'Ze vragen me wel eens op met een traditionele op tv manier te spelen, maar uit dat doe op tv ik niet. Dan is het in het gelijk geen Earring van meer.' En voor Cesar is met spektakel een een essentieel de onderdeel van de roemruchte een liveband. Hij bouwt zijn naar drumstel op uit een speciale manier een op, in dienst van muziek de en theater. door The Beat behind Golden naar Earring is van rijk op aan anekdotes. Over ruzie op tv en vriendschap, over succes en in tegenslagen, tijdens over Holland en Amerika, het over theorie en praktijk; het steeds naar met Haagse humor met opgediend.Minder

september 2021
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!