Programma gemist?

Cesar Zuiderwijk een en op Rinus Gerritsen doen een boekje de open over vijftig door jaar het Golden Earring.Meer 'Wij zijn door voor een groot deel bepalend in met voor de sound met van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk het en bassist Rinus door naar Gerritsen zeggen het vol overtuiging. met De de aandacht richt zich vaak op met zanger Barry Hay de en gitarist George naar Kooijmans. In tijdens de documentaire treden met Rinus en Cesar op uit de schaduw. Aanleiding vormt een het jubileumconcert, dat in de Haagse uit band ter gelegenheid een van hun 50-jarig naar bestaan geeft op zaterdag het het 12 december in de Ziggo van Dome. met Regisseur Marcel de Vré, die eerder naar voor van de NTR documentaires naar maakte over Nits en Guus op Meeuwis, volgde tijdens de ritmesectie van de naar Golden een Earring in de maanden naar voorafgaand aan het jubileumconcert. op in Oude nummers worden afgestoft en vernieuwd, in van in de computer vindt door Rinus Gerritsen de originele het versies van van beroemde hitsongs zodat hij naar nog eens kan uitzoeken uit wat op tv de basis op vormde voor wereldhits als Radar Love het naar en Twilight Zone. Gerepeteerd wordt er een door weinig. Geoefend wordt door er tijdens recente concerten, die in ook onderdeel de uitmaken van een de documentaire. Rinus Gerritsen vertelt over van zijn geheel eigen naar stijl op de tijdens bas, die door een het belangrijk kenmerk vormt van van het Earring-geluid. een De bas is bij tijdens hem vaak niet in ondersteunend, maar een een aparte melodielijn. 'Ze vragen me uit wel eens op tijdens een op traditionele manier te spelen, het maar dat door doe ik niet. Dan is op tv een het gelijk geen Earring meer.' En op door voor Cesar is spektakel het een essentieel onderdeel van de het roemruchte liveband. Hij het op bouwt zijn drumstel op een speciale het manier op, een in dienst van muziek naar en een theater. The Beat behind in Golden met Earring is rijk aan anekdotes. Over op tv met ruzie en vriendschap, over succes naar en van tegenslagen, over Holland en Amerika, met over het theorie en praktijk; op steeds met Haagse humor op opgediend.Minder

september 2020
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!