Programma gemist?

Cesar van Zuiderwijk en met Rinus Gerritsen doen een door boekje open over vijftig op jaar Golden Earring.Meer naar 'Wij zijn voor een het groot deel bepalend van voor een de sound van naar de band.' Drummer met Cesar Zuiderwijk een en bassist Rinus Gerritsen zeggen het het vol op tv overtuiging. De aandacht richt zich op vaak op de zanger Barry Hay door en met gitarist George Kooijmans. In de op documentaire treden Rinus tijdens en op Cesar uit de schaduw. Aanleiding vormt naar het jubileumconcert, het dat op tv de Haagse band ter gelegenheid op tv van hun 50-jarig het bestaan geeft in op zaterdag 12 december in een de Ziggo Dome. naar Regisseur Marcel de door het Vré, die eerder voor door de NTR documentaires op tv maakte over door Nits en Guus Meeuwis, in volgde de in ritmesectie van de op Golden Earring in de de maanden voorafgaand aan op het jubileumconcert. Oude nummers van worden afgestoft en vernieuwd, in in de computer met vindt een Rinus Gerritsen de op tv originele versies van beroemde hitsongs in zodat hij nog op tijdens eens kan uitzoeken wat de basis het vormde voor op wereldhits van als Radar Love en Twilight Zone. uit Gerepeteerd door wordt er weinig. Geoefend naar wordt tijdens er tijdens recente concerten, de die ook onderdeel uit uitmaken van de documentaire. naar Rinus Gerritsen vertelt naar over de zijn geheel eigen stijl op de in bas, die een in belangrijk kenmerk in vormt van het Earring-geluid. tijdens De bas is van bij hem vaak met niet ondersteunend, het maar een aparte melodielijn. uit van 'Ze vragen me wel tijdens eens op met een traditionele manier het te spelen, maar dat doe het ik een niet. Dan is het gelijk van geen Earring meer.' naar En naar voor Cesar is spektakel een essentieel uit onderdeel het van de roemruchte door liveband. Hij bouwt zijn het drumstel op een een speciale manier op, in door dienst van muziek op en theater. The het Beat behind van Golden Earring uit is rijk van aan anekdotes. Over ruzie en vriendschap, van uit over succes en tegenslagen, over Holland de en Amerika, over van theorie en praktijk; het steeds met Haagse het humor op opgediend.Minder

juni 2020
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!