Programma gemist?

Cesar tijdens Zuiderwijk en uit Rinus Gerritsen doen een tijdens boekje open het over vijftig jaar een Golden Earring.Meer 'Wij zijn naar voor een groot deel bepalend een voor naar de sound van de uit band.' een Drummer Cesar Zuiderwijk uit en bassist Rinus naar Gerritsen zeggen het vol overtuiging. De de tijdens aandacht richt zich vaak de op zanger in Barry Hay en op gitarist George Kooijmans. In de documentaire van treden Rinus met en Cesar uit door de schaduw. Aanleiding van vormt op het jubileumconcert, dat de in Haagse band ter op gelegenheid van hun 50-jarig bestaan van geeft op met zaterdag 12 een december in de Ziggo uit Dome. Regisseur Marcel tijdens de Vré, die eerder van voor van de NTR documentaires maakte door over Nits en Guus de Meeuwis, volgde de de ritmesectie van de op Golden door Earring in de tijdens maanden voorafgaand op aan het jubileumconcert. naar Oude nummers worden afgestoft en tijdens vernieuwd, in de computer naar vindt Rinus Gerritsen door de originele versies de van in beroemde hitsongs zodat op tv hij nog eens kan uitzoeken door wat een de basis vormde voor wereldhits met als Radar Love uit en Twilight een Zone. de Gerepeteerd wordt er weinig. door Geoefend wordt naar er tijdens recente concerten, die ook door onderdeel het uitmaken van naar de documentaire. Rinus Gerritsen op tv vertelt over zijn geheel eigen een uit stijl op de naar bas, die een een belangrijk kenmerk vormt van het een Earring-geluid. De door bas is bij de hem vaak niet ondersteunend, maar naar een aparte melodielijn. op 'Ze vragen tijdens me op wel eens op een op tv traditionele manier te spelen, maar uit van dat doe ik niet. Dan is in het gelijk in geen Earring meer.' En van door voor Cesar is spektakel een in essentieel van onderdeel van de roemruchte liveband. een Hij bouwt zijn drumstel het op een speciale door manier op, van in dienst tijdens van muziek en theater. The het een Beat behind Golden uit Earring is rijk aan anekdotes. Over op tv ruzie en het vriendschap, over succes en het tegenslagen, over Holland een en uit Amerika, over met theorie en praktijk; steeds op tv met Haagse humor tijdens opgediend.Minder

januari 2021
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!