Programma gemist?

Cesar met Zuiderwijk en met Rinus Gerritsen doen een boekje door open over vijftig uit jaar Golden Earring.Meer naar 'Wij het zijn voor een op tv groot deel bepalend voor in de sound van de de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk uit en van bassist Rinus Gerritsen zeggen het op tv vol overtuiging. in De aandacht richt zich door vaak op zanger de Barry Hay op tv en gitarist George een Kooijmans. In de in documentaire treden Rinus en naar het Cesar uit de het schaduw. Aanleiding vormt het jubileumconcert, een dat de het Haagse band ter gelegenheid op tv van hun met 50-jarig bestaan geeft op zaterdag door 12 uit december in de Ziggo naar Dome. Regisseur Marcel met de Vré, de die eerder voor de in NTR documentaires maakte over met Nits en met Guus op Meeuwis, volgde de ritmesectie een van de Golden Earring op tv in de maanden voorafgaand met naar aan het jubileumconcert. Oude nummers op worden een afgestoft en vernieuwd, in de computer met vindt Rinus Gerritsen een door de originele versies van beroemde tijdens hitsongs zodat op hij nog eens door kan uitzoeken wat de basis op tv vormde voor een wereldhits uit als Radar Love en Twilight van Zone. Gerepeteerd wordt door er in weinig. Geoefend wordt er tijdens naar recente concerten, die ook door onderdeel uitmaken van van de documentaire. Rinus de Gerritsen vertelt over op zijn geheel uit eigen stijl op met de het bas, die een belangrijk kenmerk door vormt van het Earring-geluid. met De op tv bas is door bij hem vaak niet ondersteunend, naar maar een naar aparte melodielijn. door 'Ze vragen me wel eens op uit een traditionele in manier te spelen, maar de uit dat doe ik niet. Dan in is het gelijk op tv geen uit Earring meer.' En voor tijdens Cesar is spektakel een met essentieel uit onderdeel van de roemruchte liveband. in Hij een bouwt zijn drumstel op tv op een speciale manier op, op tv in dienst van uit muziek en theater. tijdens The Beat behind Golden in Earring is op rijk uit aan anekdotes. Over ruzie het en vriendschap, over in succes en op tegenslagen, over Holland en Amerika, het over theorie en van praktijk; steeds met de Haagse humor in opgediend.Minder

januari 2020
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!