Programma gemist?

Cesar uit Zuiderwijk en Rinus Gerritsen uit doen een tijdens boekje open over vijftig op tv jaar van Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor tijdens een groot van deel bepalend voor de sound een van een de band.' uit Drummer Cesar Zuiderwijk door en bassist Rinus Gerritsen door zeggen het van vol overtuiging. De aandacht naar richt zich tijdens vaak op zanger Barry Hay en uit de gitarist George Kooijmans. In de documentaire op tv treden Rinus en naar Cesar met uit de schaduw. Aanleiding vormt op tv met het jubileumconcert, dat in de Haagse band op tv ter gelegenheid van van hun 50-jarig bestaan door geeft op zaterdag 12 december uit in de met Ziggo Dome. Regisseur Marcel de op tv Vré, op tv die eerder naar voor de NTR naar documentaires maakte over Nits en op Guus Meeuwis, volgde van de ritmesectie van de van Golden Earring een in de maanden voorafgaand een aan het naar jubileumconcert. van Oude nummers worden afgestoft en vernieuwd, in in de op tv computer vindt Rinus door Gerritsen de originele versies naar op tv van beroemde hitsongs de zodat hij nog eens kan een uitzoeken wat het de basis vormde voor wereldhits een naar als Radar Love in en Twilight Zone. Gerepeteerd wordt de er weinig. tijdens Geoefend wordt er tijdens tijdens recente tijdens concerten, die ook onderdeel uitmaken van uit de documentaire. Rinus in op Gerritsen vertelt over zijn een geheel eigen stijl op op de bas, door die een belangrijk kenmerk in vormt naar van het Earring-geluid. De bas tijdens is tijdens bij hem vaak door niet ondersteunend, maar de een aparte melodielijn. 'Ze met vragen me wel eens op tv op een traditionele op tv manier te spelen, door maar dat met doe ik niet. van Dan is het op tv gelijk geen Earring meer.' naar En voor Cesar is tijdens het spektakel een essentieel onderdeel van uit de roemruchte in liveband. Hij bouwt een zijn drumstel op een speciale de manier op, in naar dienst met van muziek en theater. op tv The Beat in behind Golden Earring is rijk in aan de anekdotes. Over het ruzie en vriendschap, over succes naar en van tegenslagen, over Holland en uit Amerika, over theorie en praktijk; een door steeds met Haagse humor de opgediend.Minder

november 2019
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!