Programma gemist?

Cesar tijdens Zuiderwijk en Rinus Gerritsen de doen een boekje een open over van vijftig jaar Golden Earring.Meer van 'Wij zijn de voor een groot deel bepalend uit voor de sound op tv tijdens van de band.' in Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist de Rinus Gerritsen op tv zeggen het vol overtuiging. op De aandacht richt zich op tv met vaak op zanger Barry Hay op en gitarist George op Kooijmans. In de documentaire op tv treden Rinus op tv en Cesar met uit de schaduw. een Aanleiding vormt van het jubileumconcert, dat de Haagse het band de ter gelegenheid van naar hun 50-jarig bestaan op tv geeft op zaterdag 12 december in uit de Ziggo Dome. op Regisseur Marcel de een Vré, die eerder in voor op tv de NTR documentaires met maakte over Nits en met Guus naar Meeuwis, volgde de ritmesectie van de tijdens Golden Earring uit in de maanden voorafgaand uit aan het jubileumconcert. op tv Oude nummers in worden afgestoft door en vernieuwd, in het de computer op vindt Rinus Gerritsen een de originele versies van beroemde het hitsongs zodat hij op tv nog uit eens kan uitzoeken de wat de basis naar vormde voor wereldhits als Radar Love in en Twilight de Zone. Gerepeteerd wordt op tv er weinig. Geoefend tijdens wordt er door tijdens recente concerten, op die ook door onderdeel uitmaken van naar de documentaire. Rinus Gerritsen vertelt naar over zijn geheel tijdens eigen stijl in op de bas, door die een uit belangrijk kenmerk vormt uit van het Earring-geluid. De bas van is bij hem met vaak niet in ondersteunend, maar een aparte door melodielijn. 'Ze vragen me door wel eens op tv op door een traditionele manier op tv te spelen, maar dat doe ik de niet. Dan de is het een gelijk geen een Earring meer.' En voor Cesar is met spektakel in een essentieel onderdeel van de naar roemruchte liveband. op tv Hij van bouwt zijn drumstel op de een speciale manier van op, in dienst van muziek op en theater. The een Beat het behind Golden Earring is rijk door aan anekdotes. naar Over ruzie en vriendschap, de over succes en door tegenslagen, een over Holland en Amerika, over op tv theorie en het praktijk; steeds met Haagse op humor tijdens opgediend.Minder

oktober 2021
03-12-2015 23:00

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring - Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring

Cesar Zuiderwijk en Rinus Gerritsen doen een boekje open over vijftig jaar Golden Earring.Meer 'Wij zijn voor een groot deel bepalend voor de sound van de band.' Drummer Cesar Zuiderwijk en bassist Rinus Gerritsen zeggen het vol overtuiging...

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring bij Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring? Hier kun je alle uitzendingen van Het Uur van de Wolf: The beat behind Golden Earring kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 03-12-2015 om 23:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!