Programma gemist?

De drie uit vrienden ontmoeten 'Expeditie een Robinson'-finalist Oscar Aerts, op waarmee ze met gaan streetlugen. De reis op tv zit erop, dus op eenmaal terug in door Parijs op is het tijd om de de hoogtepunten van uit deze epische roadtrip nog eens uit door door te nemen.

De drie vrienden de rijden richting de van het eeuwige sneeuw in het Tignes, waar ze presentator Simon Zijlemans tijdens ontmoeten. Met door een exclusieve naar wintersporthelikopter bereiken ze de naar top van de tijdens berg om vervolgens naar offpiste naar beneden met te naar knallen.

De het drie vrienden rijden van naar het prachtige meer naar van Serre Ponçon waar door ze samen op tv met presentatrice Saar Koningsberger door gaan op tv wakeboarden.

De naar drie vrienden ontmoeten presentatrice Ingrid het het Jansen, waarmee ze gaan quadrijden en op skydiven van vierduizend door meter met hoogte.

De tijdens drie vrienden het ontmoeten danser en vlogger op Juvat Westendorp, met waarmee ze gaan kamperen in op de wildernis. Na een uit nacht een in de wildernis springen uit ze canyoningend van door grote rotskloven op het ijskoude gletsjerwater op in.

De drie vrienden in rijden in tijdens deze aflevering verder op de Pyreneeën in het waar naar ze met YouTube-sensatie op tv Dionne Slagter gaan klauteren en naar klimmen.

De drie van vrienden gaan samen van met ex-judoka en door dj door Dennis van der Geest met op mountainbikes de in Spaanse Pyreneeën in. Ze toppen van het door avontuur af met een op tv unieke een flyboardervaring in de op tv baai van San de Sebastián.

De met drie vrienden vervolgen hun weg het langs de naar Atlantische in kust. Chris, Brigitte en op Toine rijden door naar Hossegor uit op waar ze met 'GTST'-soapster op tv en dj Ruud uit Feltkamp de tijdens branding in duiken voor in een onvergetelijk naar surfavontuur.

De roadtrip is tijdens nu echt met los. Chris, van Brigitte en Toine op tv ontmoeten in La de Rochelle JayJay op Boske om samen hun favoriete naar extreme sport tijdens te beleven: kitesurfen. met Al staand op een de kleine surfplank trotseert de met op presentator van 'Wie Is De het Sjaak' de wildste van wateren.

januari 2020
29-01-2016 00:01

Afl. 10

Extreme Roadtrip - Afl. 10

De drie vrienden ontmoeten 'Expeditie Robinson'-finalist Oscar Aerts, waarmee ze gaan streetlugen. De reis zit erop, dus eenmaal terug in Parijs is het tijd om de hoogtepunten van deze epische roadtrip nog eens door te nemen.

21-01-2016 23:13

Afl. 9

Extreme Roadtrip - Afl. 9

De drie vrienden rijden richting de eeuwige sneeuw in Tignes, waar ze presentator Simon Zijlemans ontmoeten. Met een exclusieve wintersporthelikopter bereiken ze de top van de berg om vervolgens offpiste naar beneden te knallen.

16-01-2016 18:22

Afl. 8

Extreme Roadtrip - Afl. 8

De drie vrienden rijden naar het prachtige meer van Serre Ponçon waar ze samen met presentatrice Saar Koningsberger gaan wakeboarden.

07-01-2016 23:53

Afl. 7

Extreme Roadtrip - Afl. 7

De drie vrienden ontmoeten presentatrice Ingrid Jansen, waarmee ze gaan quadrijden en skydiven van vierduizend meter hoogte.

29-12-2015 00:18

Afl. 6

Extreme Roadtrip - Afl. 6

De drie vrienden ontmoeten danser en vlogger Juvat Westendorp, waarmee ze gaan kamperen in de wildernis. Na een nacht in de wildernis springen ze canyoningend van grote rotskloven het ijskoude gletsjerwater in.

24-12-2015 23:27

Afl. 5

Extreme Roadtrip - Afl. 5

De drie vrienden rijden in deze aflevering verder de Pyreneeën in waar ze met YouTube-sensatie Dionne Slagter gaan klauteren en klimmen.

17-12-2015 23:09

Afl. 4

Extreme Roadtrip - Afl. 4

De drie vrienden gaan samen met ex-judoka en dj Dennis van der Geest op mountainbikes de Spaanse Pyreneeën in. Ze toppen het avontuur af met een unieke flyboardervaring in de baai van San Sebastián.

10-12-2015 23:04

Afl. 3

Extreme Roadtrip - Afl. 3

De drie vrienden vervolgen hun weg langs de Atlantische kust. Chris, Brigitte en Toine rijden door naar Hossegor waar ze met 'GTST'-soapster en dj Ruud Feltkamp de branding in duiken voor een onvergetelijk surfavontuur.

03-12-2015 23:04

Afl. 2

Extreme Roadtrip - Afl. 2

De roadtrip is nu echt los. Chris, Brigitte en Toine ontmoeten in La Rochelle JayJay Boske om samen hun favoriete extreme sport te beleven: kitesurfen. Al staand op een kleine surfplank trotseert de presentator van 'Wie Is De Sjaak' de wild...

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Extreme Roadtrip gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Extreme Roadtrip de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Extreme Roadtrip bij Extreme Roadtrip liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Extreme Roadtrip. Heb je een uitzending van Extreme Roadtrip gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Extreme Roadtrip gemist

Avontuurlijk reisprogramma waarin drie ervaren extreme sporters een roadtrip maken door Frankrijk. Iedere aflevering komt er een bekende Nederlanders langs waarmee een extreme sport wordt beoefend. Judoka Dennis van der Geest komt downhillen op een mountainbike, Saar Koningsberger laat haar wakeboardkunsten zien en de YouTubers van ZU5E maken Parijs onveilig met hun skateboard.

Uitzending gemist van Extreme Roadtrip? Hier kun je alle uitzendingen van Extreme Roadtrip kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 39
  • Laatste uitzending op 25-11-2018 om 00:03 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!