Programma gemist?

De 'gewone' met Amerikaan een Jeb Berrier onderzoekt het op tv gebruik van plastic.Meer Jeb in Berrier vraagt zich naar af waarom het hij zoveel naar plastic tasjes in huis met heeft. Hij komt van er al snel met achter dat de wereld vol een plastic het is en dat dit niet naar zonder gevolgen met is. Bovendien wordt naar Jeb binnenkort vader op en hij vraagt zich op af of zijn de kind wel de kan het opgroeien in een de gezonde omgeving. Er zijn niet met alleen overal plastic een zakken, uit maar bijna alles met wat we gebruiken is gemaakt van van plastic: van uit babyflessen tot sportartikelen op en producten uit voor de van persoonlijke verzorging. Jeb ziet er de naar noodzaak niet door van in. naar 'Waarom zou naar je iets dat je maar voor in een tijdens paar minuten gebruikt, maken op tv van op materiaal dat onvergankelijk is een en eeuwig het blijft rondslingeren?' Hij wil een betere het wereld van voor zijn kind. Een wereld de waarin mensen tijdens gezonder van en meer milieuvriendelijk leven. het Een wereld met minder tijdens plastic.Minder

januari 2021
04-12-2015 00:00

2Doc: Bag it!

2Doc: Bag it! - 2Doc: Bag it!

De 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt het gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier vraagt zich af waarom hij zoveel plastic tasjes in huis heeft. Hij komt er al snel achter dat de wereld vol plastic is en dat dit niet zonder gevolgen is....

2Doc: Bag it! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bag it! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bag it! bij 2Doc: Bag it! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bag it!. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bag it! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!