Programma gemist?

De op 'gewone' Amerikaan naar Jeb Berrier onderzoekt het door gebruik van plastic.Meer Jeb in Berrier vraagt zich door af waarom hij tijdens zoveel uit plastic tasjes in huis van heeft. Hij komt uit er al snel achter met dat de wereld op tv vol plastic is en uit dat dit tijdens niet zonder gevolgen tijdens is. Bovendien wordt Jeb op tv van binnenkort vader en hij vraagt zich door af of de zijn kind wel uit kan opgroeien in een uit gezonde omgeving. uit Er zijn niet alleen de overal op tv plastic zakken, naar maar bijna alles wat we in gebruiken is tijdens gemaakt van naar plastic: van babyflessen tot het sportartikelen en producten voor de op tv persoonlijke verzorging. Jeb met ziet er op de noodzaak met niet van in. uit 'Waarom zou je iets dat door je maar voor uit een paar van minuten gebruikt, maken van de met materiaal dat onvergankelijk is op tv en eeuwig blijft rondslingeren?' naar Hij wil een in betere wereld voor het zijn kind. Een een wereld waarin mensen gezonder op tv en meer op milieuvriendelijk leven. Een wereld in met minder het plastic.Minder

mei 2020
04-12-2015 00:00

2Doc: Bag it!

2Doc: Bag it! - 2Doc: Bag it!

De 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt het gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier vraagt zich af waarom hij zoveel plastic tasjes in huis heeft. Hij komt er al snel achter dat de wereld vol plastic is en dat dit niet zonder gevolgen is....

2Doc: Bag it! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bag it! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bag it! bij 2Doc: Bag it! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bag it!. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bag it! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!