Programma gemist?

De tijdens 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier tijdens onderzoekt het gebruik van door plastic.Meer Jeb naar Berrier vraagt zich af uit waarom uit hij zoveel plastic tasjes in op tv huis door heeft. Hij komt er met al naar snel achter dat de wereld door vol plastic is en tijdens dat dit met niet zonder gevolgen is. uit het Bovendien wordt Jeb binnenkort in vader en hij vraagt de zich af naar of zijn kind door wel kan opgroeien in door een gezonde omgeving. Er met zijn door niet alleen overal plastic een zakken, maar bijna van alles uit wat we gebruiken is tijdens gemaakt van plastic: van babyflessen van tot een sportartikelen en producten voor de op persoonlijke verzorging. op Jeb in ziet er de noodzaak niet van van in. 'Waarom zou met je iets dat uit je maar voor op tv een de paar minuten gebruikt, maken van van materiaal een dat onvergankelijk is en eeuwig een blijft rondslingeren?' een Hij wil een betere op wereld voor een zijn op tv kind. Een wereld op tv waarin mensen gezonder naar en meer milieuvriendelijk met leven. Een wereld met het minder plastic.Minder

januari 2020
04-12-2015 00:00

2Doc: Bag it!

2Doc: Bag it! - 2Doc: Bag it!

De 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt het gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier vraagt zich af waarom hij zoveel plastic tasjes in huis heeft. Hij komt er al snel achter dat de wereld vol plastic is en dat dit niet zonder gevolgen is....

2Doc: Bag it! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bag it! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bag it! bij 2Doc: Bag it! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bag it!. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bag it! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!