Programma gemist?

De het 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier door onderzoekt het gebruik met van plastic.Meer Jeb Berrier met vraagt in zich af waarom van hij zoveel plastic tasjes in in huis heeft. op Hij komt tijdens er al snel naar achter dat de van wereld vol plastic is door en dat dit niet de zonder het gevolgen is. Bovendien wordt Jeb uit binnenkort vader het en hij op vraagt zich op tv af of zijn kind wel de kan opgroeien in een de gezonde omgeving. Er van zijn niet alleen op overal plastic op tv zakken, door maar bijna alles wat we in gebruiken is gemaakt de van plastic: van babyflessen van tot door sportartikelen en producten voor de van op tv persoonlijke verzorging. Jeb ziet er de de noodzaak een niet van de in. 'Waarom zou je iets dat het je op maar voor van een paar minuten van gebruikt, maken van materiaal op tv dat onvergankelijk met is en eeuwig blijft het rondslingeren?' Hij wil naar een betere wereld de voor zijn kind. Een het wereld waarin op mensen gezonder tijdens en meer milieuvriendelijk leven. Een een wereld met minder van plastic.Minder

mei 2021
04-12-2015 00:00

2Doc: Bag it!

2Doc: Bag it! - 2Doc: Bag it!

De 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt het gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier vraagt zich af waarom hij zoveel plastic tasjes in huis heeft. Hij komt er al snel achter dat de wereld vol plastic is en dat dit niet zonder gevolgen is....

2Doc: Bag it! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bag it! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bag it! bij 2Doc: Bag it! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bag it!. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bag it! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!