Programma gemist?

De 'gewone' met Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt uit het gebruik van tijdens plastic.Meer Jeb Berrier uit vraagt door zich af waarom in hij zoveel plastic tasjes in met met huis heeft. Hij in komt er al snel achter van dat de uit wereld vol plastic is en tijdens dat dit niet uit zonder de gevolgen is. Bovendien tijdens wordt Jeb het binnenkort vader en door hij vraagt zich af of op tv zijn naar kind wel kan opgroeien in naar een gezonde het omgeving. Er zijn niet alleen door de overal plastic zakken, op tv maar bijna alles wat we gebruiken het is met gemaakt van plastic: van van babyflessen tot sportartikelen en de de producten voor de persoonlijke in verzorging. Jeb ziet er een de op tv noodzaak niet van in. in 'Waarom zou tijdens je iets dat je door maar voor een paar op tv minuten uit gebruikt, maken van materiaal tijdens dat onvergankelijk is de en eeuwig met blijft rondslingeren?' Hij wil naar een betere wereld in voor zijn kind. Een op tv wereld uit waarin mensen gezonder het en meer milieuvriendelijk leven. Een wereld uit met op minder plastic.Minder

oktober 2021
04-12-2015 00:00

2Doc: Bag it!

2Doc: Bag it! - 2Doc: Bag it!

De 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt het gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier vraagt zich af waarom hij zoveel plastic tasjes in huis heeft. Hij komt er al snel achter dat de wereld vol plastic is en dat dit niet zonder gevolgen is....

2Doc: Bag it! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bag it! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bag it! bij 2Doc: Bag it! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bag it!. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bag it! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!