Programma gemist?

De het 'gewone' Amerikaan Jeb in Berrier onderzoekt het met gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier op tv de vraagt zich af waarom het hij zoveel plastic de tasjes in huis op heeft. Hij op tv komt er al snel achter dat uit de wereld uit vol een plastic is en dat dit niet met zonder gevolgen de is. Bovendien wordt Jeb een van binnenkort vader en het hij vraagt zich af of zijn op tv kind wel kan met opgroeien in in een gezonde op omgeving. Er tijdens zijn niet alleen overal plastic tijdens zakken, maar naar bijna alles wat op tv we gebruiken is in gemaakt van plastic: van tijdens babyflessen tot sportartikelen het en producten voor de op persoonlijke verzorging. Jeb in ziet er de het noodzaak niet naar van in. door 'Waarom zou je tijdens iets dat de je maar voor met een paar minuten het gebruikt, maken van materiaal dat onvergankelijk met is en het eeuwig blijft rondslingeren?' door Hij op wil een betere wereld voor tijdens zijn kind. Een van wereld de waarin mensen gezonder en meer milieuvriendelijk een leven. de Een wereld met minder op tv plastic.Minder

september 2020
04-12-2015 00:00

2Doc: Bag it!

2Doc: Bag it! - 2Doc: Bag it!

De 'gewone' Amerikaan Jeb Berrier onderzoekt het gebruik van plastic.Meer Jeb Berrier vraagt zich af waarom hij zoveel plastic tasjes in huis heeft. Hij komt er al snel achter dat de wereld vol plastic is en dat dit niet zonder gevolgen is....

2Doc: Bag it! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 2Doc: Bag it! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 2Doc: Bag it! bij 2Doc: Bag it! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 2Doc: Bag it!. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

2Doc: Bag it! gemist

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it!, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van 2Doc: Bag it! gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van 2Doc: Bag it!? Hier kun je alle uitzendingen van 2Doc: Bag it! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2015 om 00:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!