Programma gemist?

Vooruitblik op op 'Bon Bini Holland', door de warmste comedy van een deze winter de met Jandino Asporaat uit in meerdere met glansrollen.

oktober 2021
04-12-2015 23:04

Afl. 1

RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland - Afl. 1

Vooruitblik op 'Bon Bini Holland', de warmste comedy van deze winter met Jandino Asporaat in meerdere glansrollen.

RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland bij RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland. Heb je een uitzending van RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland gemist

Vooruitblik op 'Bon Bini Holland', de warmste comedy van deze winter met Jandino Asporaat in meerdere glansrollen. De brutale, maar charmante oplichter Robertico Florentina verdient zijn geld op CuraƧao met Bon Bini Bungalows, een zogenaamd bureau dat toeristen onderbrengt in vakantiehuizen zonder dat de eigenaar hier iets van afweet. Als hij per ongeluk een gevaarlijke crimineel belazert, vlucht hij naar Nederland. Eenmaal daar lijkt hij een deal te kunnen maken waardoor hij in een klap uit de problemen is. Maar dat loopt toch anders.

Uitzending gemist van RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland? Hier kun je alle uitzendingen van RTL Sneak Preview: Bon Bini Holland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 04-12-2015 om 23:04 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!