Programma gemist?

Assisi, het de stad van door Franciscus, is de uit bestemming van boeddhist de en ecoloog Maarten Olthof. Op in 8 door mei 2016 begon hij onder tijdens door de Domtoren in Utrecht met door zijn 2500 de kilometer lange door pelgrimage. Voor ecoloog Olthof heeft op tv Franciscus, die spreekt over het in broeder wind en op moeder aarde, een omgang met de tijdens natuur die het hij ook ziet in van het de boeddhisme en een die hem diep raakt. met Zo wordt tijdens zijn pelgrimage een ode aan de een rijkdom van een met een zwervend bestaan en de met spiritualiteit van de van natuur.

'De tijdens geest van Wagner met waart hier rond', de zegt Anna en tijdens ze kijkt door verrukt. We zijn op tijdens de Bayreuther Festspiele. naar 'De geest van Wagner waart op tv hier de rond', zegt op Anna en ze kijkt de verrukt. We zijn op de een Bayreuther Festspiele. Hier met worden in de op tv zomer opera's van de van Richard Wagner uitgevoerd vanuit het de Festspielhaus, de dat door de Duitse componist van speciaal een voor dit doel is naar gebouwd. Een een maand lang verandert Bayreuth in een het bedevaartsoord. met Vanuit de hele wereld tijdens komen mensen naar het tijdens stadje in Beieren tijdens om op de muziek van Wagner met tijdens elkaar naar te beleven. Anna Traub, van Yourai Mol en het Charlotte Janssen zijn de naar drie met jonge mensen die op dit jaar vanuit Nederland uitgenodigd naar zijn door van het Wagnergenootschap om op zich naar onder te dompelen tijdens in de wereld tijdens van Wagner. Dit uit alles onder de met vleugels van Leo Cornelissen, de voorzitter door van van het genootschap. Wat doet het met het met hen om de wereld tijdens te zien met Wagners met ogen en naar in zijn voetsporen uit te gaan? met Een verhaal over tijdens de veranderende kracht van muziek tijdens en tijdens schoonheid die door troost.

Maike met Verhagen heeft een hectische door periode van scheiding, remigratie op tv het en afscheid van het Kosovo achter de rug. met Maike Verhagen heeft op tv een hectische een periode van scheiding, remigratie en de afscheid tijdens van Kosovo achter de rug. tijdens Ze van heeft behoefte aan reflectie door en inspiratie en gaat die in zoeken op de de uit heilige plaatsen van een haar Bahá'i-geloof. Deze wereldgodsdienst de werd in 1844 door op Bahá'u'lláh met in Iran gesticht. Een van de in belangrijkste pelgrimsoorden naar ligt in Israël: een op tv tempel op in de berg Karmel op in Haifa. Voor uit Maike is dit in de plek waar zij, op tv en in het door bijzonder haar ziel, op tv thuiskomt. op tv In de paradijselijke tempeltuinen op tv die je verbluffen naar en van nederig maken, zoekt ze met van behulp van tijdens de wijsheden van Bahá'u'lláh hoe tijdens ze de periode de met die achter haar tijdens ligt kan afsluiten.

Aartsbisschop Joris door Vercammen op van de Oud-Katholieke Kerk van naar Nederland door volgt in Zweeds Lapland het spoor met van met de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop op tv de Joris Vercammen van de van Oud-Katholieke Kerk van uit Nederland volgt in Zweeds een Lapland het spoor van een de uit mysticus Dag Hammarskjöld. Deze van Zweedse diplomaat en tijdens secretaris-generaal een van de Verenigde Naties kwam in van 1961 om een het leven tijdens een de vredesmissie in de Rhodesië, het uit huidige Zambia. De dagboekaantekeningen van die na zijn dood met werden een gevonden, werden een geestelijke inspiratiebron in voor tienduizenden lezers. de van Priester-bisschop Vercammen treedt in door Hammarskjölds voetsporen uit en pelgrimeert door een de overweldigend landschap, het langs merkstenen van roeping, stilte en naar de overgave.

mei 2021
16-07-2017 12:00

Zwerven met Franciscus

De Pelgrim - Zwerven met Franciscus

Assisi, de stad van Franciscus, is de bestemming van boeddhist en ecoloog Maarten Olthof. Op 8 mei 2016 begon hij onder de Domtoren in Utrecht met zijn 2500 kilometer lange pelgrimage. Voor ecoloog Olthof heeft Franciscus, die spreekt over ...

25-06-2017 12:10

Weg van Wagner

De Pelgrim - Weg van Wagner

'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. 'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. Hier worden in de zomer op...

18-06-2017 12:00

The home of my soul

De Pelgrim - The home of my soul

Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Ze heeft behoefte aan refl...

11-06-2017 12:00

De langste weg is de weg naar binnen

De Pelgrim - De langste weg is de weg naar binnen

Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het spoor van de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het sp...

De Pelgrim gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrim de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrim bij De Pelgrim liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrim. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrim gemist

Uitzending gemist van De Pelgrim? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Pelgrim, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Pelgrim? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrim kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!