Programma gemist?

Assisi, de stad in van door Franciscus, is de bestemming een van boeddhist en op tv ecoloog uit Maarten Olthof. Op 8 het mei 2016 begon hij naar onder de op tv Domtoren in Utrecht in met zijn 2500 met kilometer lange pelgrimage. Voor tijdens ecoloog uit Olthof heeft Franciscus, van die spreekt over broeder wind en het moeder aarde, door een omgang met de naar natuur die hij tijdens ook ziet uit in het boeddhisme en de die hem diep een raakt. Zo van wordt een zijn pelgrimage een naar ode aan de rijkdom van een in zwervend bestaan met en de spiritualiteit van tijdens de tijdens natuur.

'De geest van op tv Wagner waart hier in van rond', zegt Anna en ze kijkt het verrukt. de We zijn op tijdens de Bayreuther Festspiele. 'De geest in van Wagner waart de hier rond', zegt op Anna en ze met kijkt op verrukt. We zijn op in de van Bayreuther Festspiele. Hier worden in de een zomer uit opera's van Richard Wagner in uitgevoerd de vanuit het Festspielhaus, dat door uit de Duitse componist in speciaal de voor dit doel is gebouwd. het Een maand tijdens lang verandert Bayreuth in een op tv bedevaartsoord. tijdens Vanuit de hele op tv wereld komen mensen naar het een stadje het in Beieren om van de muziek tijdens van Wagner met elkaar met te beleven. Anna uit Traub, Yourai Mol en een Charlotte een Janssen zijn de drie jonge uit mensen die dit jaar van met vanuit Nederland uitgenodigd zijn door op tv het uit Wagnergenootschap om zich onder met te dompelen naar in de wereld van Wagner. het Dit alles onder de op tv vleugels tijdens van Leo Cornelissen, de voorzitter op tv van het genootschap. door Wat naar doet het de met hen om de uit wereld te een zien met Wagners ogen in en in zijn voetsporen van te in gaan? Een verhaal over het de veranderende kracht van naar muziek en naar schoonheid die naar troost.

Maike uit Verhagen heeft een een hectische periode van het scheiding, remigratie een en afscheid van uit Kosovo achter de rug. Maike Verhagen tijdens heeft een hectische in periode van scheiding, in remigratie en afscheid van van Kosovo een achter het de rug. Ze heeft behoefte aan de reflectie uit en inspiratie en gaat met die zoeken op naar de tijdens heilige plaatsen van op tv haar Bahá'i-geloof. Deze naar wereldgodsdienst werd in 1844 van door Bahá'u'lláh het in Iran gesticht. Een van de een belangrijkste pelgrimsoorden de ligt in Israël: een met tempel op de op tv berg uit Karmel in een Haifa. Voor Maike is dit de het op plek waar zij, en het in het bijzonder haar tijdens ziel, thuiskomt. In de op tv paradijselijke een tempeltuinen die je verbluffen en op nederig maken, zoekt in naar ze met behulp de van de wijsheden van van Bahá'u'lláh hoe van ze de periode die de achter haar ligt kan op tv afsluiten.

Aartsbisschop tijdens Joris Vercammen in van de Oud-Katholieke Kerk naar van Nederland volgt tijdens in Zweeds Lapland van het spoor van van de mysticus Dag door Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris Vercammen van door de Oud-Katholieke Kerk door van van Nederland volgt naar in Zweeds Lapland het spoor van tijdens uit de mysticus Dag Hammarskjöld. op Deze Zweedse diplomaat en secretaris-generaal uit van van de Verenigde Naties kwam op in 1961 in om het leven tijdens de een vredesmissie in de Rhodesië, het een huidige Zambia. De door dagboekaantekeningen die na zijn dood het van werden gevonden, werden een een geestelijke inspiratiebron voor tienduizenden lezers. in een Priester-bisschop Vercammen treedt in uit Hammarskjölds voetsporen en met pelgrimeert door een met overweldigend landschap, op langs merkstenen van roeping, stilte het en in overgave.

januari 2021
16-07-2017 12:00

Zwerven met Franciscus

De Pelgrim - Zwerven met Franciscus

Assisi, de stad van Franciscus, is de bestemming van boeddhist en ecoloog Maarten Olthof. Op 8 mei 2016 begon hij onder de Domtoren in Utrecht met zijn 2500 kilometer lange pelgrimage. Voor ecoloog Olthof heeft Franciscus, die spreekt over ...

25-06-2017 12:10

Weg van Wagner

De Pelgrim - Weg van Wagner

'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. 'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. Hier worden in de zomer op...

18-06-2017 12:00

The home of my soul

De Pelgrim - The home of my soul

Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Ze heeft behoefte aan refl...

11-06-2017 12:00

De langste weg is de weg naar binnen

De Pelgrim - De langste weg is de weg naar binnen

Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het spoor van de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het sp...

De Pelgrim gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrim de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrim bij De Pelgrim liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrim. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrim gemist

Uitzending gemist van De Pelgrim? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Pelgrim, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Pelgrim? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrim kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!