Programma gemist?

Assisi, de in stad van Franciscus, op is de uit bestemming van boeddhist en in ecoloog Maarten Olthof. Op het 8 mei 2016 naar begon uit hij onder de Domtoren in het Utrecht met zijn uit 2500 kilometer de lange pelgrimage. Voor door ecoloog Olthof heeft door Franciscus, die spreekt over van in broeder wind en moeder aarde, een de het omgang met de in natuur die hij ook tijdens ziet in het met boeddhisme en die uit hem diep van raakt. Zo wordt in zijn pelgrimage een de ode aan de met rijkdom van een zwervend bestaan van en door de spiritualiteit van de de natuur.

'De geest van een Wagner waart uit hier rond', zegt Anna op tv en met ze kijkt verrukt. door We zijn op de Bayreuther op tijdens Festspiele. 'De geest een van Wagner waart hier tijdens rond', zegt tijdens Anna en ze kijkt verrukt. het We zijn op tv op de Bayreuther met Festspiele. Hier worden in de een zomer een opera's van Richard Wagner uitgevoerd tijdens vanuit uit het Festspielhaus, uit dat door de Duitse naar componist speciaal voor dit tijdens doel met is gebouwd. Een maand lang verandert op tv op Bayreuth in een bedevaartsoord. Vanuit tijdens de hele wereld op tv komen op tv mensen naar het van stadje in Beieren om door de muziek van Wagner tijdens met het elkaar te beleven. Anna Traub, tijdens Yourai op Mol en Charlotte van Janssen zijn de drie jonge een mensen die dit jaar het vanuit Nederland met uitgenodigd zijn door op het de Wagnergenootschap om zich onder te uit dompelen in de wereld met van Wagner. tijdens Dit alles onder het de vleugels van Leo van Cornelissen, op de voorzitter van tijdens het genootschap. Wat van doet het door met hen om de wereld in te zien de met Wagners naar ogen en in uit zijn voetsporen te met gaan? Een verhaal over de veranderende op kracht het van muziek en schoonheid die de uit troost.

Maike Verhagen op tv heeft in een hectische periode van scheiding, remigratie tijdens en een afscheid van Kosovo achter uit de rug. Maike in Verhagen heeft naar een hectische periode een van scheiding, remigratie en door afscheid van Kosovo achter van in de rug. Ze heeft naar behoefte aan reflectie en een inspiratie en met gaat die zoeken in op de naar heilige plaatsen van in haar Bahá'i-geloof. Deze wereldgodsdienst werd uit in 1844 door door Bahá'u'lláh een in Iran gesticht. in Een van de belangrijkste pelgrimsoorden op tv ligt een in Israël: een tempel op de in berg Karmel in op Haifa. Voor uit Maike op tv is dit de naar plek waar zij, en in het door het bijzonder haar ziel, thuiskomt. In van de paradijselijke tempeltuinen in die je verbluffen uit en nederig maken, zoekt op tv het ze met behulp van de op tv wijsheden van Bahá'u'lláh de hoe in ze de periode die achter uit haar het ligt kan afsluiten.

Aartsbisschop naar Joris Vercammen van de Oud-Katholieke tijdens Kerk door van Nederland volgt in Zweeds uit het Lapland het spoor door van de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop de Joris Vercammen op van het de Oud-Katholieke Kerk op van Nederland volgt in naar Zweeds Lapland het spoor met van de mysticus uit Dag tijdens Hammarskjöld. Deze Zweedse diplomaat en secretaris-generaal de van de Verenigde in Naties kwam in van 1961 het om het leven tijdens door een vredesmissie in een Rhodesië, het in huidige Zambia. De dagboekaantekeningen uit die na het zijn dood werden gevonden, tijdens werden een de geestelijke inspiratiebron voor met tienduizenden lezers. Priester-bisschop door Vercammen treedt in in Hammarskjölds voetsporen en pelgrimeert de door een overweldigend landschap, op tv het langs merkstenen van roeping, een stilte en naar overgave.

juni 2020
16-07-2017 12:00

Zwerven met Franciscus

De Pelgrim - Zwerven met Franciscus

Assisi, de stad van Franciscus, is de bestemming van boeddhist en ecoloog Maarten Olthof. Op 8 mei 2016 begon hij onder de Domtoren in Utrecht met zijn 2500 kilometer lange pelgrimage. Voor ecoloog Olthof heeft Franciscus, die spreekt over ...

25-06-2017 12:10

Weg van Wagner

De Pelgrim - Weg van Wagner

'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. 'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. Hier worden in de zomer op...

18-06-2017 12:00

The home of my soul

De Pelgrim - The home of my soul

Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Ze heeft behoefte aan refl...

11-06-2017 12:00

De langste weg is de weg naar binnen

De Pelgrim - De langste weg is de weg naar binnen

Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het spoor van de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het sp...

De Pelgrim gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrim de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrim bij De Pelgrim liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrim. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrim gemist

Uitzending gemist van De Pelgrim? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Pelgrim, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Pelgrim? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrim kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!