Programma gemist?

Assisi, de uit stad van Franciscus, op is de bestemming van door boeddhist en naar ecoloog Maarten naar Olthof. Op 8 mei van 2016 het begon hij onder de naar Domtoren in Utrecht met zijn door 2500 kilometer naar lange pelgrimage. Voor met ecoloog Olthof heeft het Franciscus, die spreekt over een broeder een wind en moeder aarde, de een omgang met op tv de een natuur die hij ook ziet in naar het in boeddhisme en tijdens die hem diep uit raakt. Zo wordt zijn uit pelgrimage een op ode aan de rijkdom van het een de zwervend bestaan en de spiritualiteit tijdens van de op natuur.

'De van geest van het Wagner waart hier rond', zegt Anna uit en ze kijkt het verrukt. uit We zijn op uit de Bayreuther Festspiele. 'De naar geest van Wagner van waart hier tijdens rond', zegt Anna tijdens en ze kijkt verrukt. tijdens We met zijn op de Bayreuther Festspiele. Hier het worden in door de naar zomer opera's van Richard naar Wagner uitgevoerd tijdens vanuit het Festspielhaus, dat door de de Duitse het componist speciaal voor dit met doel is gebouwd. Een op maand lang met verandert uit Bayreuth in een bedevaartsoord. Vanuit van de de hele wereld komen mensen naar het met stadje in Beieren naar om de muziek in van Wagner met de een elkaar te beleven. in Anna Traub, Yourai Mol en Charlotte tijdens Janssen zijn de het drie jonge door mensen die dit in jaar vanuit Nederland uitgenodigd in zijn uit door het een Wagnergenootschap om zich onder een te dompelen in de op wereld van Wagner. Dit de het alles onder de vleugels van op Leo Cornelissen, de uit voorzitter van het op genootschap. op tv Wat doet het met een hen om de wereld de te zien op tv met Wagners ogen op tv en in zijn door voetsporen te tijdens gaan? Een verhaal over de door veranderende kracht de van muziek een en schoonheid die van troost.

Maike het Verhagen heeft met een hectische periode van naar scheiding, remigratie en afscheid tijdens van Kosovo achter op tv de in rug. Maike Verhagen heeft een hectische van door periode van scheiding, remigratie en met afscheid van het Kosovo achter de uit rug. Ze heeft behoefte door aan tijdens reflectie en inspiratie en gaat in die in zoeken op de heilige een plaatsen van op haar Bahá'i-geloof. Deze wereldgodsdienst van werd in op tv 1844 door Bahá'u'lláh in Iran gesticht. uit Een van naar de belangrijkste pelgrimsoorden op tv ligt in door Israël: een tempel op naar de uit berg Karmel in Haifa. door Voor Maike is dit de op tv plek waar zij, tijdens en naar in het bijzonder haar ziel, tijdens thuiskomt. tijdens In de het paradijselijke tempeltuinen die je verbluffen en uit nederig naar maken, zoekt de ze met behulp van de het wijsheden van uit Bahá'u'lláh hoe ze de het periode die achter in haar ligt de kan afsluiten.

Aartsbisschop op tv Joris Vercammen van de Oud-Katholieke tijdens op tv Kerk van Nederland volgt van in Zweeds Lapland het door spoor van de mysticus naar door Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris tijdens Vercammen van de Oud-Katholieke het Kerk van in Nederland volgt in naar Zweeds Lapland het spoor van tijdens de mysticus door Dag Hammarskjöld. op Deze Zweedse diplomaat en secretaris-generaal tijdens van op tv de Verenigde tijdens Naties kwam in 1961 om het het leven tijdens een met vredesmissie door in Rhodesië, het huidige een Zambia. De dagboekaantekeningen die de na zijn tijdens dood werden naar gevonden, werden een naar geestelijke inspiratiebron naar voor tienduizenden lezers. het Priester-bisschop Vercammen treedt in tijdens Hammarskjölds voetsporen met en pelgrimeert door van een overweldigend landschap, langs merkstenen van de roeping, stilte in en naar overgave.

september 2020
16-07-2017 12:00

Zwerven met Franciscus

De Pelgrim - Zwerven met Franciscus

Assisi, de stad van Franciscus, is de bestemming van boeddhist en ecoloog Maarten Olthof. Op 8 mei 2016 begon hij onder de Domtoren in Utrecht met zijn 2500 kilometer lange pelgrimage. Voor ecoloog Olthof heeft Franciscus, die spreekt over ...

25-06-2017 12:10

Weg van Wagner

De Pelgrim - Weg van Wagner

'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. 'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. Hier worden in de zomer op...

18-06-2017 12:00

The home of my soul

De Pelgrim - The home of my soul

Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Ze heeft behoefte aan refl...

11-06-2017 12:00

De langste weg is de weg naar binnen

De Pelgrim - De langste weg is de weg naar binnen

Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het spoor van de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het sp...

De Pelgrim gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrim de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrim bij De Pelgrim liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrim. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrim gemist

Uitzending gemist van De Pelgrim? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Pelgrim, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Pelgrim? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrim kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!