Programma gemist?

Assisi, van de stad van Franciscus, op tv is de bestemming de van boeddhist en met ecoloog Maarten Olthof. het Op 8 mei 2016 naar begon tijdens hij onder de in Domtoren in Utrecht met met zijn 2500 de kilometer lange pelgrimage. Voor van ecoloog Olthof heeft Franciscus, van die spreekt over op uit broeder wind en moeder aarde, een het omgang tijdens met de door natuur die hij ook op tv ziet in het boeddhisme door en die met hem diep een raakt. Zo wordt zijn pelgrimage door een ode aan de een rijkdom met van een zwervend uit bestaan en de spiritualiteit in van de door natuur.

'De geest van op tv Wagner uit waart hier rond', op zegt Anna en op ze kijkt verrukt. We zijn door in op de Bayreuther Festspiele. de 'De geest van Wagner waart op tv hier naar rond', zegt Anna door en ze kijkt verrukt. de We zijn op de tijdens tijdens Bayreuther Festspiele. Hier worden in naar de zomer een opera's van Richard Wagner uitgevoerd het vanuit het met Festspielhaus, dat door door de Duitse componist speciaal op voor dit doel op tv op is gebouwd. Een een maand lang verandert een Bayreuth in een bedevaartsoord. uit Vanuit de het hele wereld komen mensen naar van het stadje in het Beieren om de muziek uit van tijdens Wagner met elkaar te tijdens beleven. Anna Traub, naar Yourai door Mol en Charlotte op tv Janssen zijn de drie het jonge mensen die met dit jaar vanuit Nederland uitgenodigd uit zijn door het op tv Wagnergenootschap om zich naar onder te door dompelen in de een wereld van met Wagner. Dit alles onder op de een vleugels van Leo Cornelissen, de voorzitter in van naar het genootschap. van Wat doet het met hen een om de wereld te op tv zien met Wagners door de ogen en in zijn de voetsporen te gaan? Een naar verhaal over door de veranderende kracht van van muziek en uit schoonheid die een troost.

Maike naar Verhagen heeft het een hectische periode een van scheiding, remigratie op tv en afscheid van Kosovo in achter de rug. Maike Verhagen op tv heeft een op tv hectische periode van scheiding, van remigratie van en afscheid van met Kosovo achter de rug. de Ze heeft behoefte aan met reflectie en in inspiratie en in gaat die zoeken op de uit naar heilige plaatsen van haar Bahá'i-geloof. naar Deze wereldgodsdienst werd in de met 1844 door Bahá'u'lláh in Iran gesticht. met Een van op tv de op belangrijkste pelgrimsoorden ligt in een Israël: een tempel op de uit uit berg Karmel in van Haifa. Voor Maike is dit een de plek waar een zij, op en in het bijzonder met haar ziel, het thuiskomt. In de uit paradijselijke tempeltuinen die je met verbluffen en nederig maken, het zoekt naar ze met behulp van de het wijsheden van Bahá'u'lláh uit hoe met ze de periode tijdens die achter haar ligt kan door afsluiten.

Aartsbisschop Joris Vercammen de van de het Oud-Katholieke Kerk van Nederland de volgt uit in Zweeds Lapland het spoor een van de uit mysticus Dag Hammarskjöld. het Aartsbisschop Joris Vercammen uit van naar de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt op in Zweeds in Lapland van het spoor van de mysticus naar Dag Hammarskjöld. Deze naar Zweedse op diplomaat en secretaris-generaal van de Verenigde een op Naties kwam in 1961 om het uit op leven tijdens een vredesmissie in door Rhodesië, het op huidige Zambia. De uit dagboekaantekeningen die na zijn dood met werden met gevonden, werden een de geestelijke inspiratiebron voor tienduizenden lezers. tijdens met Priester-bisschop Vercammen treedt op in Hammarskjölds voetsporen en pelgrimeert door door een overweldigend landschap, naar langs in merkstenen van roeping, de stilte en in overgave.

november 2019
16-07-2017 12:00

Zwerven met Franciscus

De Pelgrim - Zwerven met Franciscus

Assisi, de stad van Franciscus, is de bestemming van boeddhist en ecoloog Maarten Olthof. Op 8 mei 2016 begon hij onder de Domtoren in Utrecht met zijn 2500 kilometer lange pelgrimage. Voor ecoloog Olthof heeft Franciscus, die spreekt over ...

25-06-2017 12:10

Weg van Wagner

De Pelgrim - Weg van Wagner

'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. 'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. Hier worden in de zomer op...

18-06-2017 12:00

The home of my soul

De Pelgrim - The home of my soul

Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Ze heeft behoefte aan refl...

11-06-2017 12:00

De langste weg is de weg naar binnen

De Pelgrim - De langste weg is de weg naar binnen

Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het spoor van de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het sp...

De Pelgrim gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrim de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrim bij De Pelgrim liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrim. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrim gemist

Uitzending gemist van De Pelgrim? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Pelgrim, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Pelgrim? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrim kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!