Programma gemist?

Assisi, op de stad op tv van Franciscus, is de de bestemming van boeddhist en van ecoloog Maarten tijdens Olthof. Op 8 mei naar 2016 begon hij de onder uit de Domtoren in tijdens Utrecht met zijn 2500 in kilometer lange pelgrimage. het Voor ecoloog Olthof heeft van Franciscus, die spreekt naar over broeder het wind en moeder tijdens aarde, een omgang met op de natuur het die hij tijdens ook ziet in het boeddhisme met en die hem diep van raakt. tijdens Zo wordt zijn pelgrimage een op tv ode aan de op rijkdom van met een zwervend bestaan en van de spiritualiteit van tijdens de op natuur.

'De de geest van Wagner de waart hier door rond', zegt Anna en ze met kijkt verrukt. We van zijn op de Bayreuther een op tv Festspiele. 'De geest in van Wagner waart hier rond', naar zegt Anna en tijdens ze kijkt verrukt. We de zijn naar op de Bayreuther een Festspiele. Hier worden in de in zomer uit opera's van Richard naar Wagner uitgevoerd tijdens vanuit het Festspielhaus, dat de door de Duitse componist van speciaal de voor dit doel is gebouwd. Een een naar maand lang verandert op tv Bayreuth in een bedevaartsoord. Vanuit uit de hele door wereld komen mensen naar het in stadje in Beieren met om de uit muziek van Wagner door met elkaar van te beleven. Anna op Traub, Yourai Mol en op tv Charlotte op tv Janssen zijn de drie jonge op tv mensen het die dit jaar vanuit Nederland op uitgenodigd zijn door het de met Wagnergenootschap om zich onder tijdens te dompelen in op tv de wereld van Wagner. Dit de alles op tv onder de vleugels van Leo een Cornelissen, de van voorzitter van het het genootschap. met Wat doet het met hen door om de wereld te van zien het met Wagners ogen en in de zijn voetsporen te de gaan? Een naar verhaal uit over de veranderende tijdens kracht van muziek door en schoonheid die door troost.

Maike naar Verhagen heeft een een hectische periode van scheiding, uit remigratie en afscheid in van Kosovo op achter de rug. Maike in Verhagen heeft een op hectische periode van naar scheiding, remigratie in en afscheid van Kosovo achter uit de de rug. Ze heeft op tv behoefte aan reflectie en inspiratie naar en gaat die op tv zoeken op de door heilige naar plaatsen van haar Bahá'i-geloof. Deze naar wereldgodsdienst werd het in 1844 door naar Bahá'u'lláh op tv in Iran gesticht. Een van de met belangrijkste pelgrimsoorden tijdens ligt van in Israël: een tempel op van de berg Karmel van in uit Haifa. Voor Maike is dit naar de plek een waar zij, en tijdens in het bijzonder haar ziel, uit thuiskomt. op tv In de paradijselijke tempeltuinen van die je door verbluffen en nederig het maken, zoekt ze met behulp uit van de wijsheden het van in Bahá'u'lláh hoe door ze de periode die achter van haar de ligt kan afsluiten.

Aartsbisschop Joris tijdens Vercammen van de Oud-Katholieke op tv Kerk in van Nederland volgt door in Zweeds Lapland het uit spoor op tv van de mysticus Dag met Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris tijdens Vercammen van de door Oud-Katholieke Kerk het van Nederland volgt in in Zweeds Lapland door het spoor van de met mysticus Dag naar Hammarskjöld. Deze Zweedse diplomaat en secretaris-generaal de naar van de Verenigde op Naties kwam in 1961 om op tv het leven op tv tijdens een vredesmissie met in Rhodesië, het naar huidige Zambia. De dagboekaantekeningen naar die na zijn dood tijdens door werden gevonden, werden een geestelijke in inspiratiebron voor tienduizenden lezers. het Priester-bisschop Vercammen een treedt in met Hammarskjölds voetsporen en pelgrimeert door van een uit overweldigend landschap, van langs merkstenen van met roeping, stilte en naar overgave.

september 2021
16-07-2017 12:00

Zwerven met Franciscus

De Pelgrim - Zwerven met Franciscus

Assisi, de stad van Franciscus, is de bestemming van boeddhist en ecoloog Maarten Olthof. Op 8 mei 2016 begon hij onder de Domtoren in Utrecht met zijn 2500 kilometer lange pelgrimage. Voor ecoloog Olthof heeft Franciscus, die spreekt over ...

25-06-2017 12:10

Weg van Wagner

De Pelgrim - Weg van Wagner

'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. 'De geest van Wagner waart hier rond', zegt Anna en ze kijkt verrukt. We zijn op de Bayreuther Festspiele. Hier worden in de zomer op...

18-06-2017 12:00

The home of my soul

De Pelgrim - The home of my soul

Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Maike Verhagen heeft een hectische periode van scheiding, remigratie en afscheid van Kosovo achter de rug. Ze heeft behoefte aan refl...

11-06-2017 12:00

De langste weg is de weg naar binnen

De Pelgrim - De langste weg is de weg naar binnen

Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het spoor van de mysticus Dag Hammarskjöld. Aartsbisschop Joris Vercammen van de Oud-Katholieke Kerk van Nederland volgt in Zweeds Lapland het sp...

De Pelgrim gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Pelgrim de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Pelgrim bij De Pelgrim liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Pelgrim. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Pelgrim gemist

Uitzending gemist van De Pelgrim? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van De Pelgrim, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van De Pelgrim gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van De Pelgrim? Hier kun je alle uitzendingen van De Pelgrim kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 16-07-2017 om 12:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!