Programma gemist?

Michael Mosley onderwerpt tijdens zich door aan een hele reeks medische uit onderzoeken die beschikbaar op tv tijdens zijn voor mensen die tijdens kerngezond zijn. Zijn ze naar het geld waard en op hoe zit een het met de tijdens risico's?Meer We blijven de langer van gezond en worden ouder tijdens dan ooit tevoren, maar een toch is van onze gezondheid een steeds grotere het obsessie voor een ons geworden. Om de uit signalen op uit te sporen van uit stille moordenaars in die zich schuilhouden met in ons lichaam, doen op steeds meer naar mensen mee aan bevolkingsonderzoeken. In de deze verrassende documentaire door een onderwerpt proefkonijn Michael Mosley zich aan het uit een hele reeks medische onderzoeken in die beschikbaar uit zijn voor mensen die kerngezond naar van zijn. Michael vraagt zich in af of de met onderzoeken die hij bij een uit dure Londense het kliniek naar laat doen, van een op eenvoudig algemeen onderzoek tot een de tijdens geavanceerde CT-scan van op tv het hart, het geld het wel waard zijn. En hoe door uit zit het met tijdens de risico's van die op onderzoeken? Bij sommige scans van word je blootgesteld uit aan röntgenstraling, en op zelfs de eenvoudigste naar tests leiden tot angst, op tv en tijdens mogelijk tot overdiagnose. Doet op tv het testen het van gezonde op tv mensen uiteindelijk niet meer kwaad op dan met goed?Minder

juni 2021
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!