Programma gemist?

Michael van Mosley onderwerpt op zich aan een hele op tv reeks medische onderzoeken die beschikbaar van een zijn voor mensen die kerngezond in zijn. Zijn op tv ze het geld waard en in hoe zit het op met in de risico's?Meer We blijven tijdens langer naar gezond en worden ouder dan ooit naar tevoren, maar door toch is onze gezondheid naar een steeds grotere op obsessie tijdens voor ons geworden. Om de op signalen een op te sporen van stille tijdens moordenaars die van zich schuilhouden naar in ons lichaam, doen steeds het meer mensen mee tijdens aan bevolkingsonderzoeken. door In deze verrassende documentaire in onderwerpt proefkonijn op Michael Mosley zich een aan een hele een reeks medische onderzoeken het die het beschikbaar zijn voor mensen die het kerngezond zijn. Michael een vraagt zich af tijdens of tijdens de onderzoeken die hij bij een in op tv dure Londense kliniek op tv laat doen, van een eenvoudig algemeen door onderzoek naar tot een geavanceerde tijdens CT-scan van het hart, naar het geld wel tijdens waard zijn. naar En hoe een zit het met de risico's in van die in onderzoeken? Bij sommige scans tijdens word je blootgesteld aan door röntgenstraling, en zelfs van de eenvoudigste het tests leiden tijdens tot angst, en mogelijk op tot overdiagnose. Doet het op testen van gezonde tijdens mensen uiteindelijk in niet meer kwaad in dan de goed?Minder

maart 2021
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!