Programma gemist?

Michael van Mosley onderwerpt zich aan een uit hele reeks medische het met onderzoeken die beschikbaar zijn voor tijdens mensen met die kerngezond zijn. Zijn ze het een geld waard met en hoe zit door het met de van risico's?Meer We blijven in langer gezond door en worden het ouder dan ooit tevoren, tijdens maar toch is onze gezondheid op tv een steeds met grotere door obsessie voor ons geworden. met Om de signalen op te door naar sporen van stille moordenaars van die zich schuilhouden in van ons de lichaam, doen steeds meer van mensen mee op tv aan bevolkingsonderzoeken. In deze verrassende uit documentaire onderwerpt proefkonijn de Michael Mosley zich aan het een een hele reeks medische onderzoeken op die door beschikbaar zijn voor met mensen die kerngezond zijn. Michael door vraagt zich tijdens af of met de onderzoeken die naar hij bij een dure Londense kliniek in laat doen, van tijdens een eenvoudig het algemeen onderzoek tot een tijdens geavanceerde CT-scan naar van het hart, de het geld wel het waard naar zijn. En hoe zit het met tijdens naar de risico's van die door onderzoeken? Bij sommige scans word in je blootgesteld aan de röntgenstraling, en zelfs van uit de eenvoudigste tests van leiden tot angst, en in mogelijk tot overdiagnose. Doet door het testen van gezonde op tv mensen tijdens uiteindelijk niet tijdens meer kwaad dan met goed?Minder

december 2021
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!