Programma gemist?

Michael door Mosley onderwerpt van zich aan een hele reeks tijdens medische het onderzoeken die beschikbaar een zijn voor mensen op die kerngezond zijn. Zijn ze het in geld het waard en hoe in zit het met de risico's?Meer de We tijdens blijven langer gezond en met worden ouder dan naar ooit tevoren, uit maar toch is onze gezondheid met een steeds op grotere op tv obsessie voor ons geworden. Om met de op signalen op te van sporen van stille moordenaars die een zich schuilhouden in ons tijdens lichaam, de doen steeds meer mensen mee een aan bevolkingsonderzoeken. op In deze verrassende documentaire van onderwerpt proefkonijn Michael een Mosley zich een aan een een hele reeks met medische onderzoeken die beschikbaar zijn de voor het mensen die kerngezond zijn. Michael in vraagt op tv zich af of de van onderzoeken die hij op bij een naar dure Londense kliniek laat doen, de van een eenvoudig algemeen uit onderzoek tot tijdens een geavanceerde CT-scan van uit het hart, het uit geld in wel waard zijn. het En hoe zit het uit met de risico's van tijdens die onderzoeken? Bij in sommige scans op word je blootgesteld tijdens aan röntgenstraling, met en zelfs met de eenvoudigste tests leiden tot op tv angst, een en mogelijk tot tijdens overdiagnose. Doet het testen van gezonde naar mensen uiteindelijk niet de op meer kwaad dan uit goed?Minder

oktober 2020
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!