Programma gemist?

Michael Mosley in onderwerpt zich uit aan een hele met reeks medische onderzoeken naar die beschikbaar zijn voor mensen in die tijdens kerngezond zijn. Zijn ze het de geld waard en door hoe zit het naar met de uit risico's?Meer van We blijven langer gezond en door worden ouder een dan ooit tevoren, door maar toch is door onze gezondheid een steeds op tv grotere obsessie voor uit ons geworden. Om de naar signalen het op te in sporen van stille moordenaars die zich een in schuilhouden in ons uit lichaam, doen steeds meer mensen mee in uit aan bevolkingsonderzoeken. In door deze verrassende documentaire onderwerpt proefkonijn door Michael in Mosley zich aan met een hele reeks medische onderzoeken door die het beschikbaar zijn voor mensen van die kerngezond tijdens zijn. Michael vraagt zich af of met in de onderzoeken die hij bij in een uit dure Londense kliniek laat doen, op tv van een eenvoudig van algemeen onderzoek naar tot een geavanceerde CT-scan het van in het hart, het een geld wel waard zijn. En met hoe zit een het met de de risico's van die onderzoeken? Bij de sommige op tv scans word je met blootgesteld aan een röntgenstraling, en zelfs de eenvoudigste van tests leiden tot angst, de en in mogelijk tot op tv overdiagnose. Doet het testen op van gezonde mensen uit uiteindelijk niet meer kwaad dan met uit goed?Minder

januari 2020
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!