Programma gemist?

Michael Mosley onderwerpt op tv door zich aan een hele reeks in medische onderzoeken die de beschikbaar een zijn voor mensen met die kerngezond zijn. op Zijn ze het geld op waard en hoe zit het in tijdens met de risico's?Meer We uit blijven langer uit gezond en worden ouder dan ooit met tevoren, maar op toch is onze gezondheid tijdens een steeds op tv grotere obsessie voor ons op tv naar geworden. Om de signalen het op te sporen van stille de moordenaars die met zich schuilhouden in ons het tijdens lichaam, doen steeds meer mensen naar mee een aan bevolkingsonderzoeken. In van deze verrassende documentaire onderwerpt proefkonijn Michael met Mosley van zich aan een het hele reeks medische op onderzoeken die beschikbaar zijn met voor een mensen die kerngezond zijn. Michael vraagt op zich af of het de op tv onderzoeken die op tv hij bij een dure Londense door kliniek laat met doen, van een eenvoudig op tv algemeen onderzoek tijdens tot een geavanceerde in CT-scan van het hart, het van tijdens geld wel waard zijn. En hoe tijdens een zit het met naar de risico's van die onderzoeken? uit Bij op sommige scans word je blootgesteld tijdens aan röntgenstraling, het en zelfs met de eenvoudigste tests de leiden tot angst, op en mogelijk tot op overdiagnose. Doet het testen van van gezonde het mensen uiteindelijk niet meer uit kwaad dan de goed?Minder

mei 2020
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!