Programma gemist?

Michael Mosley door onderwerpt zich aan het een hele reeks medische tijdens in onderzoeken die beschikbaar op tv zijn voor mensen die kerngezond zijn. uit Zijn ze het de geld tijdens waard en hoe in zit het met met de risico's?Meer We het blijven langer gezond en worden de ouder dan naar ooit naar tevoren, maar toch is onze gezondheid uit een steeds op tv grotere obsessie van voor ons geworden. Om de op signalen op uit te sporen van de stille moordenaars die tijdens zich schuilhouden in ons de lichaam, doen de steeds de meer mensen mee aan bevolkingsonderzoeken. op In tijdens deze verrassende documentaire onderwerpt proefkonijn Michael een Mosley het zich aan een op tv hele reeks medische onderzoeken uit die beschikbaar de zijn voor tijdens mensen die kerngezond in zijn. Michael vraagt zich af of de de onderzoeken in die hij op tv bij een dure Londense uit kliniek laat doen, met van een eenvoudig algemeen met onderzoek tot de een met geavanceerde CT-scan van het een hart, het geld tijdens wel waard zijn. En hoe met de zit het met de risico's van de die op onderzoeken? Bij sommige scans in word je blootgesteld het aan röntgenstraling, op tv en zelfs de eenvoudigste naar tests leiden door tot angst, een en mogelijk tot op overdiagnose. Doet het testen van door gezonde door mensen uiteindelijk niet door meer kwaad dan op goed?Minder

juli 2020
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!