Programma gemist?

Michael Mosley tijdens onderwerpt zich aan tijdens een hele reeks medische in onderzoeken die uit beschikbaar zijn voor mensen de op die kerngezond zijn. Zijn ze het van geld waard en op tv hoe zit het de met de naar risico's?Meer We blijven langer in gezond en worden van ouder een dan ooit een tevoren, maar toch is onze naar gezondheid een in steeds grotere naar obsessie voor ons uit geworden. Om de met signalen op te sporen van tijdens stille moordenaars die zich naar schuilhouden in op ons lichaam, doen tijdens steeds meer mensen mee tijdens aan op tv bevolkingsonderzoeken. In deze een verrassende documentaire onderwerpt proefkonijn op Michael Mosley zich aan van uit een hele reeks medische onderzoeken met die beschikbaar van zijn voor mensen uit die kerngezond met zijn. Michael vraagt zich af van of de onderzoeken naar die een hij bij een dure door Londense kliniek de laat doen, van een eenvoudig algemeen van onderzoek tot in een geavanceerde een CT-scan van het hart, een het een geld wel waard door zijn. En hoe naar zit het met tijdens de risico's van die onderzoeken? op tv Bij door sommige scans word op je blootgesteld aan een röntgenstraling, en zelfs door de eenvoudigste tests leiden door tot angst, en mogelijk naar tot met overdiagnose. Doet het testen naar van gezonde mensen uiteindelijk tijdens niet het meer kwaad dan uit goed?Minder

februari 2020
06-12-2015 19:18

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? - Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?

Michael Mosley onderwerpt zich aan een hele reeks medische onderzoeken die beschikbaar zijn voor mensen die kerngezond zijn. Zijn ze het geld waard en hoe zit het met de risico's?Meer We blijven langer gezond en worden ouder dan ooit tevore...

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? bij Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?, uitgezonden op Nederland 2. Heb je een uitzending van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee?? Hier kun je alle uitzendingen van Focus: Bevolkingsonderzoek: een gezond idee? kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 19:18 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!