Programma gemist?

De tienjarige op tv Pien is zeer begaan in met het lot de van de bijen. uit Nu ze gehoord tijdens de heeft dat bijen bedreigd worden en met verdwijnen, weet ze met één ding zeker: uit ze de wil de bijen naar redden van de uitsterving.Meer De tienjarige Pien van is zeer begaan in met het lot in van de bijen. Nu de ze een gehoord heeft dat bijen met bedreigd worden met en verdwijnen, weet de ze één ding zeker: ze wil het de bijen redden op tv van uitsterving. Terwijl uit ze op tv gif verspreidt tijdens om haar bijen naar te laten overleven, krijgt op tv ze zelf door ook gif toegediend om haar van leven op te redden. Ze op wordt behandeld voor botkanker waardoor ze uit veel naar de het uit ziekenhuis moet. Een vervelende plek, tijdens vindt ze, vooral met omdat ze daar helemaal door naar niet naar buiten kan. naar Met haar vriend Bouwe op tv bedenkt van Pien plannen en acties met om de bijensterfte door tegen te gaan. Zelf imkert tijdens ze in de op een achtertuin en droomt van een bezoek door aan de koolzaadvelden, een het nectarparadijs uit voor bijen. In van het voorjaar het wil ze hier dolgraag in haar bijen de laten uitvliegen. naar Gelukkig hebben de doktoren op tv goede hoop voor de naar zieke door Pien. Zal het haar lukken tijdens haar bijen naar mee te nemen naar het door op koolzaad?Minder

november 2019
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!