Programma gemist?

De naar tienjarige Pien is het zeer begaan naar met het lot van een de bijen. Nu ze het gehoord heeft dat bijen in met bedreigd worden en verdwijnen, op tv weet ze één in ding zeker: ze wil de op tijdens bijen redden van naar uitsterving.Meer De tienjarige het Pien is zeer begaan met het op door lot van de bijen. Nu ze van tijdens gehoord heeft dat bijen bedreigd worden naar en op verdwijnen, weet ze één ding op tv een zeker: ze wil de bijen op redden naar van uitsterving. Terwijl uit ze gif verspreidt om haar tijdens bijen te in laten overleven, krijgt ze naar zelf uit ook gif toegediend om door haar leven naar te redden. Ze wordt behandeld voor van botkanker waardoor ze de op tv veel naar het de ziekenhuis moet. Een vervelende met plek, vindt ze, vooral omdat tijdens ze met daar helemaal niet in naar buiten kan. Met haar van vriend uit Bouwe bedenkt Pien door plannen en acties om de tijdens bijensterfte tegen te op tv gaan. met Zelf imkert ze in de een tijdens achtertuin en droomt van een bezoek naar aan de in koolzaadvelden, het naar nectarparadijs voor bijen. In het met voorjaar wil op tv ze hier van dolgraag haar bijen laten het uitvliegen. Gelukkig een hebben de doktoren tijdens goede hoop voor uit de zieke op tv Pien. Zal het haar lukken in haar bijen mee een te nemen op tv naar het naar koolzaad?Minder

oktober 2020
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!