Programma gemist?

De tienjarige door Pien is zeer op begaan het met het lot van van de bijen. Nu op ze gehoord heeft dat in bijen tijdens bedreigd worden en tijdens verdwijnen, weet ze één ding zeker: naar naar ze wil de bijen redden van uit uitsterving.Meer De tienjarige in Pien is zeer in begaan met de het lot van de op bijen. Nu ze met gehoord naar heeft dat bijen bedreigd door worden en verdwijnen, op weet ze één een ding zeker: ze in wil de met bijen redden van uitsterving. Terwijl tijdens ze gif uit verspreidt om haar bijen door te met laten overleven, op krijgt ze zelf ook van gif toegediend om haar naar leven te redden. Ze uit wordt door behandeld voor botkanker waardoor op ze veel naar het uit het ziekenhuis moet. Een in vervelende plek, vindt naar ze, vooral omdat ze daar helemaal uit niet naar buiten het kan. Met haar op tv vriend Bouwe een bedenkt Pien plannen en de uit acties om de bijensterfte tegen te naar tijdens gaan. Zelf imkert ze de in de op achtertuin en droomt uit van een bezoek aan tijdens de koolzaadvelden, het nectarparadijs voor een tijdens bijen. In het voorjaar wil het ze van hier dolgraag haar bijen van laten uitvliegen. Gelukkig hebben op de op tv doktoren goede hoop voor de zieke naar Pien. Zal naar het haar het lukken haar bijen mee te het op nemen naar het van koolzaad?Minder

juni 2021
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!