Programma gemist?

De tienjarige Pien van is zeer begaan van met het lot uit van de bijen. een Nu ze gehoord door heeft dat bijen in tijdens bedreigd worden en verdwijnen, weet ze uit één ding zeker: de door ze wil de bijen redden naar van uitsterving.Meer De op tienjarige Pien is zeer de begaan tijdens met het op tv lot van de bijen. naar Nu ze gehoord op tv heeft dat bijen in bedreigd worden en verdwijnen, weet de door ze één ding een zeker: ze wil op de bijen redden van uitsterving. Terwijl uit ze gif verspreidt op met om haar bijen door te laten overleven, krijgt ze de zelf ook gif toegediend met om haar een leven te door redden. Ze wordt behandeld uit voor botkanker het waardoor ze veel naar het op tv ziekenhuis moet. Een op tv vervelende uit plek, vindt ze, vooral in omdat ze door daar helemaal niet naar de buiten in kan. Met haar vriend de Bouwe bedenkt Pien plannen van en acties het om de bijensterfte tegen te een gaan. Zelf in imkert ze in de op achtertuin en droomt een van van een bezoek aan tijdens de koolzaadvelden, op tv het nectarparadijs voor bijen. In het een op voorjaar wil ze naar hier dolgraag haar bijen laten het uitvliegen. Gelukkig tijdens hebben de doktoren goede hoop naar voor naar de zieke Pien. Zal de het haar lukken haar uit het bijen mee te nemen naar de het op tv koolzaad?Minder

februari 2020
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!