Programma gemist?

De van tienjarige Pien is zeer door begaan met op het lot uit van de bijen. Nu door ze gehoord heeft dat bijen met bedreigd op worden en verdwijnen, weet naar ze door één ding zeker: ze wil tijdens de bijen redden van van het uitsterving.Meer De tienjarige Pien is de zeer begaan met met het lot van de tijdens bijen. Nu ze in gehoord heeft de dat bijen van bedreigd worden en verdwijnen, weet naar de ze één ding zeker: ze wil uit de bijen tijdens redden van op tv uitsterving. Terwijl van ze gif verspreidt om haar de bijen te laten met overleven, in krijgt ze zelf met ook gif toegediend om haar leven door een te redden. Ze wordt behandeld het voor botkanker waardoor ze naar veel naar het met ziekenhuis moet. op tv Een vervelende plek, met vindt ze, vooral omdat het ze op tv daar helemaal niet naar naar buiten kan. Met haar van vriend Bouwe bedenkt met Pien plannen op tv en door acties om de bijensterfte met tegen te gaan. het Zelf imkert ze in de op tv met achtertuin en droomt van een door bezoek aan de koolzaadvelden, een een het nectarparadijs voor bijen. In het het voorjaar tijdens wil ze hier dolgraag het haar bijen laten een uitvliegen. in Gelukkig hebben de doktoren goede hoop met voor de zieke door Pien. Zal het in een haar lukken haar met bijen mee te uit nemen naar het van koolzaad?Minder

juli 2020
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!