Programma gemist?

De tienjarige op tv Pien in is zeer begaan met uit het lot van van de bijen. Nu met ze gehoord heeft dat naar bijen bedreigd worden en met verdwijnen, weet in ze één ding de zeker: ze wil de het bijen redden van tijdens uitsterving.Meer op tv De tienjarige Pien door is zeer begaan met het het door lot van de bijen. tijdens Nu ze van gehoord heeft dat bijen bedreigd worden van en met verdwijnen, weet met ze één ding naar zeker: ze wil het de bijen redden met van uitsterving. Terwijl ze op tv gif verspreidt naar om haar bijen van te laten overleven, krijgt ze zelf met ook gif in toegediend om het haar leven te naar redden. Ze een wordt behandeld voor botkanker naar waardoor ze veel in naar het ziekenhuis moet. Een het de vervelende plek, vindt ze, vooral door omdat ze daar naar helemaal niet naar op tv buiten kan. Met op tv haar uit vriend Bouwe bedenkt Pien tijdens plannen en tijdens acties om de bijensterfte tijdens tegen te gaan. Zelf imkert op ze met in de het achtertuin en droomt van een met bezoek aan op tv de koolzaadvelden, het nectarparadijs voor uit bijen. In het door voorjaar met wil ze hier dolgraag met haar bijen in laten uitvliegen. Gelukkig hebben de van doktoren goede in hoop de voor de zieke Pien. Zal het tijdens het haar lukken haar bijen mee te door het nemen naar het met koolzaad?Minder

maart 2021
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!