Programma gemist?

De met tienjarige Pien is zeer tijdens begaan met het lot tijdens van de bijen. naar Nu met ze gehoord heeft dat bijen de bedreigd worden van en het verdwijnen, weet ze één ding zeker: tijdens ze wil uit de bijen naar redden van uitsterving.Meer De uit tienjarige in Pien is zeer begaan naar met het lot het van de het bijen. Nu ze gehoord door heeft dat bijen bedreigd een worden en verdwijnen, weet op tv met ze één ding zeker: ze wil uit de bijen redden het uit van uitsterving. Terwijl ze de gif verspreidt om haar op tv bijen te op laten overleven, krijgt ze zelf van ook op gif toegediend van om haar leven te redden. een Ze wordt de behandeld voor op tv botkanker waardoor ze veel naar het naar ziekenhuis in moet. Een vervelende op plek, vindt uit ze, vooral omdat ze daar een helemaal niet tijdens naar buiten kan. Met haar de vriend in Bouwe bedenkt Pien plannen en door acties om de door van bijensterfte tegen te gaan. Zelf imkert met ze in de op achtertuin en met droomt op van een bezoek aan de koolzaadvelden, een het tijdens nectarparadijs voor de bijen. In het de voorjaar wil ze de hier dolgraag haar bijen een laten uitvliegen. tijdens Gelukkig hebben de doktoren tijdens goede hoop voor tijdens de zieke Pien. naar Zal het haar lukken haar op tv op tv bijen mee te naar nemen naar het het koolzaad?Minder

december 2021
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!