Programma gemist?

De tienjarige de Pien is zeer naar begaan het met het lot het van de bijen. Nu ze gehoord uit heeft uit dat bijen van bedreigd worden en verdwijnen, tijdens weet ze één van ding zeker: ze wil van de bijen redden tijdens van uitsterving.Meer De van tienjarige Pien het is zeer begaan een met het lot van de tijdens bijen. op tv Nu ze gehoord heeft in dat bijen bedreigd worden van en met verdwijnen, weet ze de één ding zeker: ze met wil de bijen redden van van uitsterving. uit Terwijl ze gif verspreidt in om haar bijen op te laten naar overleven, krijgt ze uit zelf ook gif toegediend op om haar leven uit te door redden. Ze wordt door behandeld voor botkanker waardoor door ze veel naar door het ziekenhuis moet. Een op vervelende plek, vindt tijdens ze, vooral naar omdat ze op tv daar helemaal niet naar buiten het tijdens kan. Met haar vriend Bouwe bedenkt op Pien plannen en met acties om de de bijensterfte tegen in te gaan. Zelf van imkert naar ze in de achtertuin en droomt tijdens in van een bezoek aan tijdens de koolzaadvelden, het het nectarparadijs voor bijen. In in het voorjaar wil ze met de hier dolgraag haar bijen door laten uitvliegen. Gelukkig hebben de op doktoren goede uit hoop voor de zieke door Pien. in Zal het haar lukken haar uit bijen van mee te nemen op naar het een koolzaad?Minder

april 2021
06-12-2015 14:10

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin - Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin

De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van de bijen. Nu ze gehoord heeft dat bijen bedreigd worden en verdwijnen, weet ze één ding zeker: ze wil de bijen redden van uitsterving.Meer De tienjarige Pien is zeer begaan met het lot van d...

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin bij Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Op deze pagina vind je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin, uitgezonden op Nederland 3. Heb je een uitzending van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin gemist? Kijk deze dan hier terug!

Uitzending gemist van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin? Hier kun je alle uitzendingen van Zapp Echt Gebeurd: Pien de bijenkoningin kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 06-12-2015 om 14:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!